MOH:AA - Breakthrough

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
ígérem még ma délutánra végigviszem, tényleg, becs szóra 😊

Punker
aha szóval éjjel játék helyett aludtál mi? 😊)
ilyen hozzáállással nem is lehet megcsinálni.... 😊))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
mi az hogy még mindig ott tartasz? most kezdtem el játszani a gameval 😊

Punker
még mindig ott tartasz?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
bazz, nincs kedvem +csinálni megint azt az elfoglalósdit... 😊

Punker
nem csinálja csak azoknak akik elfelejtik becsukni az ajtót és rátolni a reteszt 😊))

Punker
nem vagy rambó tehát ne pazarold a lõszert 😊)

Aborg
Tolts vissza egy korabbi poziciot es celozz pontosabban 😊 Meg tartsd nyitva a szemed, lehet talalni loszert a polcokon, ladakon. Persze nem sokat, de akad. Meg egy stukkert is talaltam, abban volt eleg tolteny.

Az en gondom az hogy Klaus kinyitotta a teton azt az ajtot, bemegyunk, lefutunk nehany lepcson es ott egy lathatatlan uvegfal nem enged tovabb! Pedig mutogat a srac hogy arra menjek, csak a progi nem enged. Nektek nem csinalta???
zaki
huhh, még az elejénél járhatok, annál a pályánál vagyok, amikor a folyón át kell kelni, el kell foglalni az erõdítményt, ez eddig ok, megcsináltam, a következõ rész, a csávesszel kell rohannom a sikátorokban a tankok, meg az ellenség elõl, ok megvan, észrevesznek, fel rohanok a tetõre, ott ugye zárva van az ajtó. amíg ki nem nyitja az ajtót a csávó, addig meg kellene védenem, de egy csomóan jönnek, nekem meg már elfogyott az összes lõszerem... vki tudna valami tippet hogy lehetne +csinálni? thx

lóbébi
Én úgy csináltam hogy háromszor hagytam magam majd bemérem az aknavetõvel és utána páncélököllel.Az utóbbit sajnos spórólni kell!!Aknavetõvel nem rossz csak el kell találni a tankokat csak akkor ha távol vannak.Türelem kell hozzá!Sajnos!

Punker
Zagash a magyarosítás hogy halad?

Punker
8 tank lesz összesen....

😊) Nincs egyik oldal, másik oldal !
Mindig azt a tankot lödd, amelyik közelebb van.
😊 Itt varázsszer nincs - Érezd az erõt !!
qwert
Akkor akadok el, mikor mindkét oldalról 2-2 tank jön. Mire az egyik oldalon kilövöm õket, a másik oldalon felzárkóznak és már szét is lövik a házat. A bazooka és panzershrek meg messzire pontatlan, közel kell engedni õket ahhoz, hogy eltaláljam, viszont ekkor életbe lép az elõzõ mondatom.

találsz ott még egy bazooka, vagy panzershreket nem tom, azzal szépen kilövöd, meg egy ks szerencse is kell, de páncélököl sokat segít

qwert
Na itt akadtam el Én is. Egyszerûen nem tudom kilõni egy idõ után a tankokat, annyi jön. Nem tudom mi lehet a megoldás, de aki tudja, megoszthatná 😊)

Oppika
ZAGASH! Jól mondot, biztos millió oka lehet, de én még egyre se jöttem rá. Nincs egy hete hogy újra feltettem az xp-t, és a játékot is, épp emiatt. A CD nem hibás, mert akitõl van annál tökéletesen megy ugyan ez, xp alatt. Tehát csak a gépembe vagy nem tom mibe lehet a hiba.

Cracker-kölyök
Csá! Tudnátok adni tippeket ahhoz a részhez mikor a tankok jönnek le a hegyrõl aztán a mortállal kell írtani õket a házból?

Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.

Punker
ne engedd hogy bejöjjenek.... ne 1 helybõl harcolj hanem véltoztasd a pozíciód folyamatosan, én így csináltam meg

Punker
DC/koli hub-on fenn van.

Bone-Cracker
Hellosztok
Tudom nem ide illeik egészen a kérdés:
NEM TUDTOK VÉLETLENÜL EgY HELYET, AHONNAN A SPEARHEADET LE LEHETNE RÁNTANI?
HELP ME!
Zagash
Hmmm... csak arra tudok gyanakodni, hogy a program szabálytalan mûveletet hajtott végre, ezért leáll... 😊

Viccet félretéve millióegy dologtól lehet ez a hiba, kezdve a windows renszerproblémáktól a mohaa installáción és a CD hibás megírásán án egészen a hardver kompatibilítás problémákig. Próbálj egy játék-reinstallt, hátha az használ valamit.

Ja és egyszer is elég az üzenet. Vagy ezt is másoljam most ide vagy négyszer?

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

Oppika
SEGÍTSÉG!!! Nemigaz hogy senki nem tudna segíteni! Állnadóan kilép ez a retkes játék. Azt írja h.:a program szabálytalan mûveletet hajtott végre, ezért leáll...hibajelentés küldése... Mi a franc a baj?

Oppika
SEGÍTSÉG!!! Nemigaz hogy senki nem tudna segíteni! Állnadóan kilép ez a retkes játék. Azt írja h.:a program szabálytalan mûveletet hajtott végre, ezért leáll...hibajelentés küldése... Mi a franc a baj?

Oppika

Oppika

Big Daddy
Ha minden igaz akkor arról a pályáról van szó ahol 3 papírt kell összeszedni az épületekben. Nézd az iránytût mert jól szét vannak szórva! Asszem!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Zagash
Ja ez a #433-ra ment

Zagash
Egyszerûen azért, mert nem történt még ilyen eset. Olyan már volt, hogy ibás volt egyik-másik link, de hogy semmi nem mûködik, olyan még nem volt.

Egyébként meg a "remekül elmondttad mi lehet a hiba farokarc-val kapcsolatban pedig: - Miért? Kérdezted, hogy mi lehet a baj? Talán kérdezd meg és ne egybõl fikázd az oldalt.

Ezen a lapon mi napi 3-4 órákat dolgozunk, hogy mindenkinek a kedvére tegyünk -- így ha valami probléma van a mûködésével, arra elõbb kérdezz rá, mert lehet, hogy nem is úgy van, ahogy azt a #419-es reply-odban írod.

Nemcso
fityisz !

szállj már magadba, vagy el, jó messzire !

[DCF]SkipeR
gyoker...

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Nemcso
www.gamecopyworld.com

Zagash
LMAO.
A spearhead honosításnak, és semmi másnak sincs semmi baja. Mivel te vagy az egyetlen, akinél nem mûködnek a linkjeink, nem gondolod, hogy a hiba a te készülékedben lehet, és nem a másik párezer user gépében, akinél mûködnek a linkek??

Mielõtt lehúznád az oldalunkat, ellenõrizd le, hogy tényleg igaz az, amit állítasz. (pl. egy másik gépen)

Hi!Asszem én is elkezdek kicsit MOHAA-zni szal, ha vki megtudná mondani hogy honnan tom letölteni a legelsõ gémt, az alapot, nagyon megköszönném!Tudom, nagyon régi...de...hátha elõre is köszi!

Oppika
Hi! Légyszi segítsetek? Szinte 10 percenként kilép a játék. Bejön 1 szép ablak: a program szabálytalan mûveletet hajtott végre, ezért leált. Hibajelentés küldése... Mi lehet a baj. Xp-m van, frissen tettem fel. Másnál mûködik ugyan ez a verzió xp alatt is.

Yan
Az müxik, csak a telepitõ nem. 😞
/#338/

¥ xfire: kistekila

Zagash
De, ez azóta is ott van, ugyanis én nem nyúltam hozzá 😊 Nálam mûködik a link, van még valaki, akinél nem?

Xp mellé szigorúan ajánlott feltenni a Win98-at hogy játszani is lehessen ! 😊
.
Nemcso
#39 !

Punker
akkor olvas vissza jobban le van írva hol kell átírni.....

Jericho
Mohaa regisztrációs bejegyzést kellene, mert nem megy fel az 1.11-es patch!
Ez mar #40 nincs ott: http://www.darkangels.hu/~balint/MOHAA/mohaa.reg

format internet: /q

grebber
Nem tudja valaki hogyan kell a Sima Medallal neten keresztül nyomulni?Mert már mindent probáltunk a haverommal de semmi.Aki tud légyszi segitsen!Elõre is köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

tier
Töltsd le a német verzióra való 1.11-est.

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

Punker
olvass vissza a topic elejére

Húúú... gyerekek ez nehéz szülés volt.
De, csak leadtam a drótot a rádión.😊 Hát, nem nagyobb durranás mint a Spearhead!
Segítsetek, metr megõrülök! Sehogy sem megy fel a 1.11-es patch a gaméra! Mindig azt ugatja, hogy nem talál sem US, sem UK verziójú mohát!
connection timed out hibánál mi a teendõ?

Sziasztok!
Monte Cassino II végén vagyok elakadva, segítség kellene. Három fickót kell kimenekíteni egyesével rohannak ki, de sokan vannak minden irányból, nincs valami rutin vagy tipp, hogy hogyan lehet tovább menni? Segítségeteket elõre köszi.

ATS: Peelova
a ,edálokat egyébként én sem értem, mire mit ad, eddig a fõmisönök után mindig adott szal eddig kettõ van most csinálom harmadikat. az alsó sorban van az a kettõ ami megvan a felsõben meg nincsen semmi, már a szpirhedbe meg sima mohaaban sem értettem ennek a rencerét, monnyuk nem is nagyon kutattam utána
ATS: Peelova
nesze fix tv-s problémamegoldás: " ebbõl reinstall lesz, reinstall. installáld ujra a vindózt is, mindent, télleg reinstall"