MOH:AA - Breakthrough
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az a baj mikor elindul az instalalasnal a cdrol,kezdi toltni a setupot es mikor a kod keresehez er kiir egy hiba uzenetet,hogy a Medal of Honor Allied Assault Breakthrough_code.exe szabalytalan muveletet hajtot vegre,bezarom az ablakot,aztan kiirja hogy a regisztracios kod nem volt helyes es leall az install....
kerem segitsen valaki!!!!!!!!!!!!!!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Egyetlen egy dolog szúrja a szemem, az pedig az, hogy restek voltak új menüt készíteni hozzá, mint annakidején a Spearhed-hez. Azaz kettõ, a másik az az, hogy állítólag a MOHB multiban a fejlesztõk (kiadó?) bennehagyták a Spearhead seggencsúszós sérülési animációját.
Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary
-Néha volt, hogy lõttem a hegytetõn álló katonát és nem akart meghalni, pedig kajakra rajta volt a célkereszt.
-A dzsipben ülve amikor a géppityuval kell tüzelni, a motorosokat csak úgy lehet megölni, ha a motort szétlövöd.Ha magát a motorost lövöd akár 1 méterrõl, egyszerûen NEM HAL MEG.Ilyen faxságot!Elég gagyi!
-Az egyik olasz pályán van egy ház amibe nem lehet bemenni, csak az ablakon tudok belõni.Abban egyik szobából folyamatosan jön ki az ellenség, ahogy lelövöm az elõzõt.Poénból kinyírtam 100(!) katonát(utána meguntam) ez mind abból az egy szobából jött ki.Gyakorlatilag végtelenítve volt.Ez is elég gagyi!!
-Többször volt, hogy hallom lõ valaki.Keresem, hogy hol van.Megtalálom 3-4 dörrenés után:ott áll a hátam mögött 2(kettõ) méterre és egyik lövése sem talált el!
Mindezek medium fokozaton.
Meg néha az is elég bosszantó, hogy sok pályán szinte egyesével kell kilõni a töltényeket, mert alig van,, összeszedni még a halott katonáktól sem lehet és sokszor a vége felé pont lenullázódtam.
A gépigény is indokolatlanul magas.Az elõzõ Mohaa-kat még viszonylag simán végig tudtam nyomni, most ugyanazokkal a beállításokkal néha elég durván beszaggat.Nemcsak a legelsõ homokviharos pályán.
A küldetésekrõl is már írtam.Bár ez nem a készítõk hibája, de ezekben sincs semmi újdonság.
Remélem a közeljövõben megjelenõ Call of Dutyban több változatosságot és újdonságot tudnak majd felmutatni.Hangsúlyozom nem rossz a játék, de számomra elég felejtõs.
MOHAA.hu - letöltések szekció, Keresés menüpont => Keresés a fájlok között -- Teljes név = blood
Ezek közül a Crizz, a Bill's és a Mr.Jingles féle elvileg mûködik bt alatt is. Lehet, hogy a többi is.
Köszi a válaszokat4
Szerintem eszméletlen hangulatosra sikerült a singleplayer rész. Egy percig sem unatkoztam alatta, nagyon változatosak a pályák és a feladatok is.
A Spearhead azért ezen a téren nem (sem?) büszkélkedhetett ilyen érdemekkel... Persze még bizonyítania kell a multiban is, bár, amit eddig hallottam, a pályák igen hangulatosra sikeredtek. Alig várom már 😊
Ja, ha egy bloodpatch fel van téve az alap MOHAA-hoz, tehát a main könyvtárba, akkor az automatikusan megjelenik a Breakthroughban is. Figyeli a main könyvtárat is, nem csak a saját mainta mappáját.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Soxor azt sem tudtam, hogy merre vagyok😊)
Van már bloodpatch is!
Akinek nem megy fel az 1.11-es patch (UK-US hibaüzi), az kattitson ** IDE **, utána Open-re, vagy magyarban a Megnyitásra, majd a felugró kérdésnél a Yes-re.
Ha hozzáadtad a regisztrációs bejegyzést, már mehet is fel az 1.11-es javítás.
(egyébként, ha valakit érdekel, a hiba forrását az egyik legnagyobb feltörõcsapat bénaságában kell keresni, mert a MOHAA megjelenése elõtt a Fairlight cracker team kidobott egy hibás verziót, melyet csak úgy nevez mindenki, hogy "korai béta", ami nem tartalmazta az eredeti játék egyik windows regisztrációs bejegyzését. Az 1.11-es patch pedig erre keres rá a regisztriben és ha nem találja, leáll az UK-US hibaüzenettel. Egy két nappal a korai béta kiadása után természetesen már hozzá lehetett jutni a normális verzióhoz is, melyet a Deviance csapata készített el. Jellemzõ, hogy még ma is mennyien használják a Fairligh hibás MOHAA CD-it.)
1. run regedit
2. keresd meg ezt:
3. a 130-at írd át 200-ra , hogy így nézzen ki:
4. ezután már simán felmegy az 1.11-es update a spearhead cd-rol és utána maga a SPEARHEAD vagy BREAKTHROUGH is!!!
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Köszönöm közben én is rájöttem és megy!
Mindig én vagyok a béna...:-))
Szerver lesz?
A magyarítás külön 32 MB!
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. Sync és Extra
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
v1.11 FULL PATCH!!! (13.5 Mb)
Ebben benne van a magyarítás, illetve a patch, ami fel is megy. Nálam mûködik.
Faszom,most honnan vegyek angolt?
L5KB-32WY-B6G5-6747-YQ49
ADL4-HFJD-E38B-5AYG-8WLV
93LL-HUB4-XKFC-EGXT-2LG5
UM6W-H75N-67D6-PG8H-THGJ
CN99-A94W-Q2JG-4K3Q-44EK
52MV-ZYNC-8RM3-L5M5-2YWG
42RH-PNLU-J2R2-TDA9-K4Z2
BY7X-ZA8G-7TE2-GDT4-3J39
WWDD-K4T5-SLF2-DLN2-D4AK
WDBT-NTLK-DEBT-N44R-LU8C
8DFF-XP3M-ZR11-JD95-ZKNH
NX3T-XADH-1111-P6U5-XLUA
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Elobb toltottem fel hozza. LANos igy gyorsan szedheto tole.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.