117
linkelni, linkelni...
-
#37 Mikrofonos fejhallgatót keresek(játék,zene,film,MSN)! Mit tudtok ajánlani? Fontos hogy kényelmes, márkás legyen! Ja és az 5.1-es fejhallgatókról mi a véleményetek, érdemes olyat vásárolni? Előre is kösz a válaszokat! -
#36 Sziasztok, én 20eFt-os árkategória környékén keresnék fejhallgatót. Úgy gondolom 5.1es kellene, de erről lebeszélhető vagyok. Szóval elsősorban játékra, filmnézésre és zene hallgatásra használom a gépet, szal a fülest is erre használnám:) (audigy 2es hangkarim van) Fontos lenne a minősége, nemcsak hangzás terén! Mivel 90 százalékban fülest használok amikor gép előtt ülök, fontos lenne még hogy tartós és kényelmes anyagokból is legyen. Jelenleg egy KOSS UR30-as fejhallgatóm van, gyönyörüen szól, nagyon kényelmes, csak eltörtem több helyen igy már nem sok időt adok neki, így is ugy van összemókulva pár helyen:)
Sóval összegezve egy egy 5.1es kényelmes jó hangzású, jó minőségű 20eFT körüli fejhallgatók szeretnék vásáérolni, pls adjatok tanácsot, osszátok meg tapasztalataitokat!
(apropo ez nem a hardwer témába tartozik?) -
mstummer #35 Figyu...próbáld ki...az a legjobb módszer. -
fawcet #34 http://www.addel.hu/template/temp1/detailproduct.php?storeid=734&productid=37907
mit szóltok ehhez?
olyan a kialakítása hogy bele a fülbe megy a hang, és akkor nem használok hallókészüléket.
Miles -
mstummer #33 Próbáld most megnézni a www.zaj.hu -t.Sajnos nemtudom mekkora hangerőtől veszélyes...szerintem egy orvos tudna ebben segíteni. -
fawcet #32 És még egy kérdés mikortól veszélyes a hang erőssége a dobhártyára nézve? Főleg nekem azért aktuáis, mert jobban kell a hang erejét növelni átlagosnál. Hallókészülékeim maximalizálva vannak hogy meddig lehet erősíteni a hangokat. És a fejhalgatóknál, füldugós fülhallgatóknál hogy érdemes ezt beállítani?
Miles -
fawcet #31 www.zaj.hu
A lap nem jeleníthető meg
ezt írja ki de valószínűleg karbantartás alatt lehet az oldal.
És füldugós fülhallgatókról van e link? Nem hiszem hogy párszáz ft-osak jók lennének...
Miles -
neuro #30 Rosszul adtam meg a linket. A lényeg: www.zaj.hu és ott Áruház -> Fejhallgatók -
mstummer #29 A legnagyobb hangerőt a DJ fejhallgatók közül a Pioneer HDJ-1000 tudja mindkét oldalon 3,5 W teljesítményt produkál,max hangnyomás 107 dB.A hátránya az ára...56ezer forint.
Hasonló teljesítménnyel rendelkezik az új technics rp-dh 1200, 36 ezerért,bár a hangminősége gyengébb valamivel.
Nézz szét a neuro által adott oldalon...de szerintem ezek a legjobbak. A sony v700 is jó teljesítményü,de az árához képest hamar eltörik. -
neuro #28 Én csak a dj-s fejhallgatókról tudok nyilatkozni, mert azokat használtam eddig, igaz nem számítógépezésre.
Az MDRV700-as Sony 50000Ft-nál kezdődik, a legalacsonyabb ár, ami még elfogadható minőségű olyan 25000 Ft. Az biztos, hogy ezeknél a fejhallgatóknál hangosabbakat és strapabíróbakat nem nagyon fogsz találni. Zeneírásra ugyan nem a legjobbak a hangképük miatt illetve mint már írtam hosszú távon kényelmetlenek.
Itt találod a legjobbakat:
http://www.zaj.hu/page2/aruhaz.php?pipe[data][csoport]=12 -
fawcet #27 árban? A teljesítményben melyik lenne jobb egy nagyotthalló számára?
kb mire lehet számítani?
Miles -
fawcet #26 és melyik lenne a jobb dj-s fejhallgató vagy sennheier füldugós?
Miles -
neuro #25 Nem fülbedugósok közül a zárt dj fejhallgatók a legjobbak/leghangosabbak. A Sony 700-asnak ha jól emlékszen 50 mm-es membránja van, szóval elég ütős hangja van :)
Nekem egy MDRV500-asom van, ami árban és teljesítményben nagyon jó, csak szerintem már nem lehet kapni.
Egyetlen hátrányuk, hogy hosszú távon kényelmetlenek. -
OPM #24 Koss the Plug? -
#23 fülbedugósból is jó a sennheiser, szvsz -
fawcet #22 Hallókészülékeimmel hallanám a fejhallgatót de csak bizonyos szintig, mert ezek letompítják a környezet hangját, és a beszéd hangjait erősítik digitálisan. Ez a digitális hallókészülékeim ára analóggal szemben, ami minden hangot felerősít.
Jófajta Sennheier fejhallgatóm van eH 1430, és ezt próbaltam minden hangerőt (hangerőpult, game)maxon beállítani és közben levettem a hallókészülékeimet, kiderült hogy ez nem elég erős.
Ezért kéne fülzsíros fülhallgatót ami PC-re nagyon jó, és pótolja a hallókészülék hangerősítését. Többen azt mondták hogy nincs igazán jófajta márkájú, de remélem van kivétel.
Kérem hogy javasoljatok ami szerintetek használható.
Amúgy a Technics fejhallgató csak akkor választanám, ha nincs igazán jó fülbedugható fülhallgató.
Kérem a segítségetek és köszönöm az eddigi segítséget!!!
Miles
-
mstummer #21 Technics RP-DJ1200....nagyon ottvan....bár hosszadalmas játék esetén kényelmetlen...bár meglehet szokni. -
#20 az miért baj ha hangos kívülről hallva? -
fawcet #19 Hali all!
Nekem olyan gondom van hogy nagyotthalló vagyok mindkét fülemre kb. -80dbellel, Call of Duty-val szoktam nyomulni, de az a gáz vele hogy nem hallom hogy az ellen vagy gyengén merről jön.
Ki tud egy olyan akár drága PC-s fülhallgatót ami szigeteli a külső környezet hangját, és beállítható a hangereje? És ezt hol érdemes megvenni? Szegedi vagyok.
Azért a fülhallgatót szeretnék venni, mert hallókészülékeim digitálisak, ami azt jelenti hogy csökkenti a környezet hangját, hogy a beszédet hangját jobban halljam. Fejhallgatóm (Sennheiser eH1430) az van csak ha felerősítem akkor nagyon hangos kívülről hallva.
Kérlek segítsetek nekem!!!
Miles -
#18 sennheiser, akg, clips...bár az utcsot igy most lehet hoyg rosszul írtam.. de legalább tudom hogy ott van a toppon:) -
#17 Hi all!
Kellene nekem mikrofonos fejhallgató ami vezeték nélküli. Ha valaki tud ilyet akkor kérem szoljon -
#16 a SONY ra meg ott a link #9 (ez teccett baromira még) csak nem volt a környezetemben (bótban:) -
#15 de már megvettem... :)))))))))))))))))
lsd#10 :) és másfélnapos tesztelés után (D&B, Rap, Techno, Raggie, és játékokon) nem csalódtam.
Tisztán szól és kényelmes is :) -
#13 Köszönök minden segítséget és tippet :))))) -
#12 16000HUF volt az AKG 100-as fejhallgató de nem teccett külalakra.
Sony MDR V700-as meg nem volt (Media Markt) -
#10 nah megvettem
Technics RPF-880
beleszerettem ahogy megláttam 18990 HUF volt :(
de szerelmes vagyok bele :)))))) -
#9 nah ez még árban is és alakra is és kényelemre is (murphy törvénye)
http://store.yahoo.com/djgear/sonymdrv700.html -
#8 Philips SBC HL115-öm van és kényelmetlen egy idő után a viselése. -
#7 2.000 Ft-os Philips HP140. Nem vagyok vájtfülű. :D -
#5 ezek mit tudnak és árban mennyi és hogy néz ki?
sennheiserről hallottam hogy kafa :)
kábé 25-öt áldoznék rá. -
#2 ehhh...
Sony powa :DDD
meg pioneer... -
#1 Mondjatok nekem pls fejhallgatómárkákat, címeket, típusokat, linkeket, tapastalatokat...
pls :)