Fejhallgatók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!

Játékra szeretnék kábeles, 5.1 fejhallgatót!
Mik közül érdemes válogatni?

VLB
nekem is az, ezeket már rég végigolvastam, azér köszi rendi tõled.
JVCrõl is okat olvastam külföldi fórumokon, de egyik se viszonyította pl egy sennheiserhez a hangzását csak mondták hogy jó, de ennyi nekem nem elég.
(Nem sûrgõs a vásárlás, ráérek keresgélni, messze még a suli és avonatozás kanizsáról gyõrbe)

Lalikum

gabber_saviola
szenhájzer 1
szenhájrez 2

gugli a barátom

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

VLB
vagy lehet hogy mi nem használjuk fimonam õket, vagy aki havonta vissza azt a sonyt az is dúrván bánt vele, de pl nekem egy Pana vonaton ülve hallgatott el, vagy a mikrofonos Azonám is cask úgy pikk-pakk elhallgatott, a másik Hamámon már nem csodálkoztam.
Sony terméketek télleg nem szereetem, mindendbõl Panasonicot veszünk faterral, de PSP-t azért vettem mer handheld mániás vagyok és ez a csúcs, de majd jön a xbox kézikonzolja majd akkor váltok😄

Amúgy még mindíg nem mondta senki hogy a JVC Gumy hogy szól, mert most nálam vagy JVC Gumy vagy Sennheiser MX 400.
szal segítsetek pls.

Lalikum

NeoMaN
PSP-hez, de Sony-t elvbõl nem vesz...
😊))))))))

Ilyen árban Sony a legjobb szvsz, és kb 10 éve vákumzsinórosak szal lehetetlen hogy megszakadjon...

tetszik?😊

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

gabber_saviola
felétek minden fülesnek hibás a kábelje 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

VLB
na pont ezt a sonyt vitte vissza havonta a srác gariba kicseréltetni mer szétrohadta vezeték.
Amúgy nekem ez az új fajta fülenyomós zárt füles nem passzol a fülembe sajnos, pedig tléleg jó a zajszûrésük.

Lalikum

gabber_saviola
csak kipróbáltam egy ilyet és nagyon bejött

Lacee
neked is? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

gabber_saviola
iszonyatjó <#eljen>

Lacee
én ilyet használok az iPodomhoz, nagyon jó hangzása van és a külsõ zajt is meglepõen hatékonyan szûri:

sony in-ear
na persze itthon elég drága, én 29 dolcsiért vettem.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

VLB
Logitechrõl lemondtam, mert néha bringáznék a fülessel és szerintem sisakkal együt t nem klaffolna a dolog.
Még Sennheiserben gondolkodom,MX 400ig azok is benn vannak 3k-ban..., csak azok közül nem tom melyik a legjobb.
Haverom panasonicján megtört a vezeték 1 hónap alatt, szal nem bízom benne.
Sonyt elvbõl nem veszek, meg azoknak se jó a zsinege.
szal JVCrõl senki nem tud véleményt mondani?

Lalikum

Én ezt használom:Speed link SL-8736
tök jó szerintem!

gabber_saviola
viszont a logitech amit linkeltél az elég jó (nekem is volt ilyen), csak eltörik egy idõ után 😞

gabber_saviola
ilyenekbõl választanék, és lazán bent van mind2 a 3k-ban

Pana

sony

VLB
3000 Ft-ig milyen fülest ajánlotok mp3 lejátszóhoz és PSP-hez?
Elõny ha garanciális és lehet benne sportolni...
ezzel szemezek csak nem tom hogy jól szólhat-e:

http://www.pixmania.com/hu/hu/114339/art/jvc/gumy-ha-f120-feher-fejhal.html?srcid=1350&Partenaire=olcsobbat&CodePromo=oui#

meg ezzel:

http://www.olcsobbat.hu/products/product-1012785.html

Lalikum

EmIn3m02
ja és zenére kellene szal a lényeg hogy jól szóljon 😊

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

EmIn3m02
fizukor énis beújitok mer a mostani már elég totálkáros 😄
tudtok vmit ajánlani? oylan 10e-ig max

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

gabber_saviola
én ezt használom, nekem teljesen megfelel

Zenéhez valami ajánlat ?

Balumann
mire szeretnéd használni?
Zenét nem ebbe a legélvezetesebb hallgatni.
Játékra megfelel, bár én sztem hangfalon nagyobb élvezet játszani. Miki szintén megfelelõ netes játékra, jól hallható, és zajszûrõ (mély és magas vágó, tehát csak beszélgetésre alkalmas)

davidka003
Logitech: Precision Pc Gaming Headset

KÉP:

http://www.mistral.hu/pic.php?id=05651

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Sziasztok!
Errõl mi a véleményetek:

Logitech: Precision Pc Gaming Headset (6800 FT)

* Érzékenység: -58 dBV/uBar, -38 dBV/Pa +/-4dB
* Frekvenciaátvitel: Fejhallgató: 20-20,000 Hz; Mikrofon: 100-16.000 Hz
* Kábel hossz: 3 m
* Aranyozott csatlakozók
* Állítható mikrofongém
* Zajszûrõ mikrofon

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ez szép lett 😄
Sziasztok, érdekelne a véleményetek a philips SHG8100/00 fejesrõl (tudom gaming fejhallgató, de hátha tudtok valami okosat mondani róla)
Köszi
link
http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/catalog.jsp?fhquery=fh_secondid%3Dshg8100_00_hu_consumer%26fh_location%3D%2F%2Fconsumer%2Fhu_HU%2Fcategories%3Ccatalog_hu_consumer%2Fcategories%3Chome_audio_video_gr_hu_consumer%2Fcategories%3Cindoor_headphones_ca_hu_consumer%26&productId=SHG8100_00_HU_CONSUMER&activeCategory=HOME_AUDIO_VIDEO_GR_HU_CONSUMER&fredhopperpage=detail.jsp&language=hu&country=HU&catalogType=CONSUMER&proxybuster=UQ1YRL3UHK0U1J0RMRCSHQVHKFSESI5P
gabber_saviola
nah berakom ide is

SONY MDR-XD100 füles

link

gabber_saviola

mesor
Ez engem is érdekelne!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

gabber_saviola
huácsáááá mindenkinek

Nagy bajban vagyok!<#smile>
keresek egy philips hp 250-es fülest, hol tudok ilyet venni Budapesten?

Szabi84
Mikrofonos fejhallgatót keresek(játék,zene,film,MSN)! Mit tudtok ajánlani? Fontos hogy kényelmes, márkás legyen! Ja és az 5.1-es fejhallgatókról mi a véleményetek, érdemes olyat vásárolni? Elõre is kösz a válaszokat!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kaszi46
Sziasztok, én 20eFt-os árkategória környékén keresnék fejhallgatót. Úgy gondolom 5.1es kellene, de errõl lebeszélhetõ vagyok. Szóval elsõsorban játékra, filmnézésre és zene hallgatásra használom a gépet, szal a fülest is erre használnám😊 (audigy 2es hangkarim van) Fontos lenne a minõsége, nemcsak hangzás terén! Mivel 90 százalékban fülest használok amikor gép elõtt ülök, fontos lenne még hogy tartós és kényelmes anyagokból is legyen. Jelenleg egy KOSS UR30-as fejhallgatóm van, gyönyörüen szól, nagyon kényelmes, csak eltörtem több helyen igy már nem sok idõt adok neki, így is ugy van összemókulva pár helyen😊
Sóval összegezve egy egy 5.1es kényelmes jó hangzású, jó minõségû 20eFT körüli fejhallgatók szeretnék vásáérolni, pls adjatok tanácsot, osszátok meg tapasztalataitokat!
(apropo ez nem a hardwer témába tartozik?)

*Posse*T.W.D*

Figyu...próbáld ki...az a legjobb módszer.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

http://www.addel.hu/template/temp1/detailproduct.php?storeid=734&productid=37907

mit szóltok ehhez?
olyan a kialakítása hogy bele a fülbe megy a hang, és akkor nem használok hallókészüléket.

Miles

Próbáld most megnézni a www.zaj.hu -t.Sajnos nemtudom mekkora hangerõtõl veszélyes...szerintem egy orvos tudna ebben segíteni.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

És még egy kérdés mikortól veszélyes a hang erõssége a dobhártyára nézve? Fõleg nekem azért aktuáis, mert jobban kell a hang erejét növelni átlagosnál. Hallókészülékeim maximalizálva vannak hogy meddig lehet erõsíteni a hangokat. És a fejhalgatóknál, füldugós fülhallgatóknál hogy érdemes ezt beállítani?

Miles

www.zaj.hu
A lap nem jeleníthetõ meg
ezt írja ki de valószínûleg karbantartás alatt lehet az oldal.

És füldugós fülhallgatókról van e link? Nem hiszem hogy párszáz ft-osak jók lennének...

Miles

Rosszul adtam meg a linket. A lényeg: www.zaj.hu és ott Áruház -> Fejhallgatók

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

A legnagyobb hangerõt a DJ fejhallgatók közül a Pioneer HDJ-1000 tudja mindkét oldalon 3,5 W teljesítményt produkál,max hangnyomás 107 dB.A hátránya az ára...56ezer forint.
Hasonló teljesítménnyel rendelkezik az új technics rp-dh 1200, 36 ezerért,bár a hangminõsége gyengébb valamivel.
Nézz szét a neuro által adott oldalon...de szerintem ezek a legjobbak. A sony v700 is jó teljesítményü,de az árához képest hamar eltörik.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Én csak a dj-s fejhallgatókról tudok nyilatkozni, mert azokat használtam eddig, igaz nem számítógépezésre.
Az MDRV700-as Sony 50000Ft-nál kezdõdik, a legalacsonyabb ár, ami még elfogadható minõségû olyan 25000 Ft. Az biztos, hogy ezeknél a fejhallgatóknál hangosabbakat és strapabíróbakat nem nagyon fogsz találni. Zeneírásra ugyan nem a legjobbak a hangképük miatt illetve mint már írtam hosszú távon kényelmetlenek.

Itt találod a legjobbakat:

[url=http://www.zaj.hu/page2/aruhaz.php?pipe=12]http://www.zaj.hu/page2/aruhaz.php?pipe=12[/url]

árban? A teljesítményben melyik lenne jobb egy nagyotthalló számára?
kb mire lehet számítani?

Miles

és melyik lenne a jobb dj-s fejhallgató vagy sennheier füldugós?
Miles

Nem fülbedugósok közül a zárt dj fejhallgatók a legjobbak/leghangosabbak. A Sony 700-asnak ha jól emlékszen 50 mm-es membránja van, szóval elég ütõs hangja van 😊
Nekem egy MDRV500-asom van, ami árban és teljesítményben nagyon jó, csak szerintem már nem lehet kapni.
Egyetlen hátrányuk, hogy hosszú távon kényelmetlenek.

Koss the Plug?

robotnyk
fülbedugósból is jó a sennheiser, szvsz
Hallókészülékeimmel hallanám a fejhallgatót de csak bizonyos szintig, mert ezek letompítják a környezet hangját, és a beszéd hangjait erõsítik digitálisan. Ez a digitális hallókészülékeim ára analóggal szemben, ami minden hangot felerõsít.
Jófajta Sennheier fejhallgatóm van eH 1430, és ezt próbaltam minden hangerõt (hangerõpult, game)maxon beállítani és közben levettem a hallókészülékeimet, kiderült hogy ez nem elég erõs.
Ezért kéne fülzsíros fülhallgatót ami PC-re nagyon jó, és pótolja a hallókészülék hangerõsítését. Többen azt mondták hogy nincs igazán jófajta márkájú, de remélem van kivétel.
Kérem hogy javasoljatok ami szerintetek használható.
Amúgy a Technics fejhallgató csak akkor választanám, ha nincs igazán jó fülbedugható fülhallgató.
Kérem a segítségetek és köszönöm az eddigi segítséget!!!

Miles

Technics RP-DJ1200....nagyon ottvan....bár hosszadalmas játék esetén kényelmetlen...bár meglehet szokni.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Match
az miért baj ha hangos kívülrõl hallva?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Hali all!
Nekem olyan gondom van hogy nagyotthalló vagyok mindkét fülemre kb. -80dbellel, Call of Duty-val szoktam nyomulni, de az a gáz vele hogy nem hallom hogy az ellen vagy gyengén merrõl jön.
Ki tud egy olyan akár drága PC-s fülhallgatót ami szigeteli a külsõ környezet hangját, és beállítható a hangereje? És ezt hol érdemes megvenni? Szegedi vagyok.
Azért a fülhallgatót szeretnék venni, mert hallókészülékeim digitálisak, ami azt jelenti hogy csökkenti a környezet hangját, hogy a beszédet hangját jobban halljam. Fejhallgatóm (Sennheiser eH1430) az van csak ha felerõsítem akkor nagyon hangos kívülrõl hallva.
Kérlek segítsetek nekem!!!

Miles

CSOCSO
sennheiser, akg, clips...bár az utcsot igy most lehet hoyg rosszul írtam.. de legalább tudom hogy ott van a toppon😊