Fejhallgatók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játékra szeretnék kábeles, 5.1 fejhallgatót!
Mik közül érdemes válogatni?
JVCrõl is okat olvastam külföldi fórumokon, de egyik se viszonyította pl egy sennheiserhez a hangzását csak mondták hogy jó, de ennyi nekem nem elég.
(Nem sûrgõs a vásárlás, ráérek keresgélni, messze még a suli és avonatozás kanizsáról gyõrbe)
Lalikum
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Sony terméketek télleg nem szereetem, mindendbõl Panasonicot veszünk faterral, de PSP-t azért vettem mer handheld mániás vagyok és ez a csúcs, de majd jön a xbox kézikonzolja majd akkor váltok😄
Amúgy még mindíg nem mondta senki hogy a JVC Gumy hogy szól, mert most nálam vagy JVC Gumy vagy Sennheiser MX 400.
szal segítsetek pls.
Lalikum
😊))))))))
Ilyen árban Sony a legjobb szvsz, és kb 10 éve vákumzsinórosak szal lehetetlen hogy megszakadjon...
tetszik?😊
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Amúgy nekem ez az új fajta fülenyomós zárt füles nem passzol a fülembe sajnos, pedig tléleg jó a zajszûrésük.
Lalikum
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
sony in-ear
na persze itthon elég drága, én 29 dolcsiért vettem.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Még Sennheiserben gondolkodom,MX 400ig azok is benn vannak 3k-ban..., csak azok közül nem tom melyik a legjobb.
Haverom panasonicján megtört a vezeték 1 hónap alatt, szal nem bízom benne.
Sonyt elvbõl nem veszek, meg azoknak se jó a zsinege.
szal JVCrõl senki nem tud véleményt mondani?
Lalikum
tök jó szerintem!
Elõny ha garanciális és lehet benne sportolni...
ezzel szemezek csak nem tom hogy jól szólhat-e:
http://www.pixmania.com/hu/hu/114339/art/jvc/gumy-ha-f120-feher-fejhal.html?srcid=1350&Partenaire=olcsobbat&CodePromo=oui#
meg ezzel:
http://www.olcsobbat.hu/products/product-1012785.html
Lalikum
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
tudtok vmit ajánlani? oylan 10e-ig max
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Zenét nem ebbe a legélvezetesebb hallgatni.
Játékra megfelel, bár én sztem hangfalon nagyobb élvezet játszani. Miki szintén megfelelõ netes játékra, jól hallható, és zajszûrõ (mély és magas vágó, tehát csak beszélgetésre alkalmas)
KÉP:
http://www.mistral.hu/pic.php?id=05651
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Errõl mi a véleményetek:
Logitech: Precision Pc Gaming Headset (6800 FT)
* Érzékenység: -58 dBV/uBar, -38 dBV/Pa +/-4dB
* Frekvenciaátvitel: Fejhallgató: 20-20,000 Hz; Mikrofon: 100-16.000 Hz
* Kábel hossz: 3 m
* Aranyozott csatlakozók
* Állítható mikrofongém
* Zajszûrõ mikrofon
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Köszi
link
http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/catalog.jsp?fhquery=fh_secondid%3Dshg8100_00_hu_consumer%26fh_location%3D%2F%2Fconsumer%2Fhu_HU%2Fcategories%3Ccatalog_hu_consumer%2Fcategories%3Chome_audio_video_gr_hu_consumer%2Fcategories%3Cindoor_headphones_ca_hu_consumer%26&productId=SHG8100_00_HU_CONSUMER&activeCategory=HOME_AUDIO_VIDEO_GR_HU_CONSUMER&fredhopperpage=detail.jsp&language=hu&country=HU&catalogType=CONSUMER&proxybuster=UQ1YRL3UHK0U1J0RMRCSHQVHKFSESI5P
Nagy bajban vagyok!<#smile>#smile>
keresek egy philips hp 250-es fülest, hol tudok ilyet venni Budapesten?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Sóval összegezve egy egy 5.1es kényelmes jó hangzású, jó minõségû 20eFT körüli fejhallgatók szeretnék vásáérolni, pls adjatok tanácsot, osszátok meg tapasztalataitokat!
(apropo ez nem a hardwer témába tartozik?)
*Posse*T.W.D*
E.Gy.B.E. Airsoft Team
mit szóltok ehhez?
olyan a kialakítása hogy bele a fülbe megy a hang, és akkor nem használok hallókészüléket.
Miles
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Miles
A lap nem jeleníthetõ meg
ezt írja ki de valószínûleg karbantartás alatt lehet az oldal.
És füldugós fülhallgatókról van e link? Nem hiszem hogy párszáz ft-osak jók lennének...
Miles
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Hasonló teljesítménnyel rendelkezik az új technics rp-dh 1200, 36 ezerért,bár a hangminõsége gyengébb valamivel.
Nézz szét a neuro által adott oldalon...de szerintem ezek a legjobbak. A sony v700 is jó teljesítményü,de az árához képest hamar eltörik.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Az MDRV700-as Sony 50000Ft-nál kezdõdik, a legalacsonyabb ár, ami még elfogadható minõségû olyan 25000 Ft. Az biztos, hogy ezeknél a fejhallgatóknál hangosabbakat és strapabíróbakat nem nagyon fogsz találni. Zeneírásra ugyan nem a legjobbak a hangképük miatt illetve mint már írtam hosszú távon kényelmetlenek.
Itt találod a legjobbakat:
[url=http://www.zaj.hu/page2/aruhaz.php?pipe
kb mire lehet számítani?
Miles
Miles
Nekem egy MDRV500-asom van, ami árban és teljesítményben nagyon jó, csak szerintem már nem lehet kapni.
Egyetlen hátrányuk, hogy hosszú távon kényelmetlenek.
Jófajta Sennheier fejhallgatóm van eH 1430, és ezt próbaltam minden hangerõt (hangerõpult, game)maxon beállítani és közben levettem a hallókészülékeimet, kiderült hogy ez nem elég erõs.
Ezért kéne fülzsíros fülhallgatót ami PC-re nagyon jó, és pótolja a hallókészülék hangerõsítését. Többen azt mondták hogy nincs igazán jófajta márkájú, de remélem van kivétel.
Kérem hogy javasoljatok ami szerintetek használható.
Amúgy a Technics fejhallgató csak akkor választanám, ha nincs igazán jó fülbedugható fülhallgató.
Kérem a segítségetek és köszönöm az eddigi segítséget!!!
Miles
E.Gy.B.E. Airsoft Team
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Nekem olyan gondom van hogy nagyotthalló vagyok mindkét fülemre kb. -80dbellel, Call of Duty-val szoktam nyomulni, de az a gáz vele hogy nem hallom hogy az ellen vagy gyengén merrõl jön.
Ki tud egy olyan akár drága PC-s fülhallgatót ami szigeteli a külsõ környezet hangját, és beállítható a hangereje? És ezt hol érdemes megvenni? Szegedi vagyok.
Azért a fülhallgatót szeretnék venni, mert hallókészülékeim digitálisak, ami azt jelenti hogy csökkenti a környezet hangját, hogy a beszédet hangját jobban halljam. Fejhallgatóm (Sennheiser eH1430) az van csak ha felerõsítem akkor nagyon hangos kívülrõl hallva.
Kérlek segítsetek nekem!!!
Miles