22257
-
#18471 -
#18470 jobbban nézne ki egy kaj fekete wing!még jó hogy nem küldtem el a képet a versenyre! :DDD -
#18469 Vazzeg kösz! Nagyarc vagy! Megvédtél, de ba$znak rád..... -
#18468 úgy kiugrik a képből....ha rögtön ránéz az ember kapásból azt veszi észre,és így elterelődik a figyelem a lényegtről! :((((
csere kell! -
#18467 LOL :D -
#18466 köszi neked is!
habár most hogy így utólag nézem,nem tetszik a hátsó spolier...valahogy nem illik a képbe a szénszálas wing! -
#18465 köszi mester!
és ez még csak a kezdet volt...ez egy 2-3 perc alatt megvolt a 2 kocsi... -
#18464 nagyon baba az első szekér -
#18463 jó csütörtök van már...kicsit álmos is vagyok! -
#18462 Mit mondtál?
Láttam leszóltak a szobámban -
#18461 Én irfanban szoktam :) -
#18460 Sky elismerésem! Nekem nagyon tetszenek a verdáid! El is ment a kedvem a versenytől........[egy nagy fa$zt ment el].... :) -
#18459 És miért nekem mondod? -
#18458 viszont jobban örültem volna ha saját vinyl verseny lett volna...kapásból van nekem 5! :DD...jó abból csak 3-al neveztem volna be! :DD -
#18457 helloooooooo -
#18456 de mér kell utána hipersnappelni? mé nem elég csak elmenteni paintban -
#18455 lol de ugyanaz a művelet paintal is,mint a hypersnappal...és a paintba nem kapsz feliratot! :D -
#18454 Haliiiiiiiiii
A Hypersnap logoját -
#18453 hát nem tom...ez még az öcsémnek se tetszik...pedig ő még csak legózik 3 évesen! -
#18452 na mit? Hipersnap logócskát :D -
#18451 Azé kiváncsi lennék, hogy mi a francot takarsz ki mindig a bal felső sarokban.... -
#18450 Dehogyisnem. Verhetetlen dizájner vagyok -
#18449 nem olyan biztos ha én is benevezek! :DDD -
#18448 Az enyémet kivéve persze, mert az fog nyerni :D -
#18447 Pffff ennél szebbet hányok. :) -
#18446 tudom!azt már én mondtam! :DDD -
#18445 nem tom ha jól megnézem akkor 1-k sem nagyon parás az eddigiek közül! de hát jövő7 keddig lehet nyomatni a képeket... -
#18444 Ezzel egyetértünk. A szürkéhez nem passzol a narancssárga, de én nem is mondtam hogy igen. -
#18443 hát figyelj,én makettezek,és én a színekkel foglalkozom ezen a téren...tehát ha 1 kocsit összerakok(most is azt csinálom)akkor mindenképpen papírra vagy paintra vetem az ötleteket...a spoilerezést meg a külsőhöz adom...
de van ilyen hogy színdinamikai szempont...ami azt jelenti hogy egyes színhez mennyire passzol a másik szín!pl ehhez a szürkéhez nem igazán passzol a narancssárga...inkább fehér,fekete... -
#18442 PIAA RULEZ -
#18441 akkor én már beseteszem a kocsimat mert annyira elhúzok hogy semmit sem látnak! :DD -
#18440 Azért a hátulnézetet raktam fel mert a legtöbben csak a seggéről ismerik fel a verdám./verseny közben csak ezt láthatják/
Lehet hogy szarul néz ki , de megy mint állat
-
#18439 Itt nem csak a vinnyi a lényeg. Ez momentán sztem veszélyes. Az első spoiler, nagyon megy a motorháztetőhöz, ami megy a tetőn lévő....izékhez. A hátsó szárny jól van festve, a vinyettához illő színben, ám a kerekek csak a csak neonhoz mennek, és ezt elbaszarintota, ám a lámpák ismét mennek a motorháztetőn lévő vinyihez, ami így jól mutat.
A vinyi fontos, de az is lényeg ami mögötte van. -
#18438 vagy ettől???ez nagyon alap!össz-vissz 1 unique vinyl! :DDD
-
#18437 jaja igaz...na majd csinálgatok még vinyókat! :DDD -
#18436 Ez van, ebből kell gazdálkodni és kész. Egy próbát megér, mit veszíthetek. Max csak nyerhetek -
#18435 végül is tőle nem kell tartanom! :DDD
-
#18434 vagy indluljak??? nem is tudom...egyre inkább kedvet kapok a dologhoz! -
#18433 nem indulok...
pedig tarthatnál,ha megnéznéd a saját készítésű vinyljeimet! :DDD ezekkel a gyári gedvákkal sokat nem lehet kezdeni! :((((
a tied se sok az első díjhoz...most megmondom hogy ezzel dobogós se leszel...ez nagyon alap vinyl...sok fantázia nincsen benne....kicsit még spékelned kéne rajta..
de hát a játékbeli izékkel sokat nem lehet csinálni! -
#18432 Az én szépségeimet már betették, és győzni fogok! Győzni győzni győzni :DDDDDD