Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
ookk

ScoobyDoo
😊

ScoobyDoo
jön valaki Kanira?? dragba?

tep
Az nagyon GÁZ !!!!!

\"SLICE of LIFE\"

ScoobyDoo
Szóval én sem voltam fenn..

ScoobyDoo
Nálam meg a barátnõm aludt el, de kicsit késõbb....

tep
Bocs.....tegnap elaludtam a BOX-on!!!!!!!!!!

\"SLICE of LIFE\"

ScoobyDoo
Hi Petiiiiiiiiiiiiiiiiii 😄D

tep
halll SCOOBYYYYYYYYY

\"SLICE of LIFE\"

ScoobyDoo
Nm, márcsak embereket kéne toborozni a szerverre

DJ Skyline
pláne....! 😄

ScoobyDoo
Van ott több is.....

karikusz
thx sikerált...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

DJ Skyline
igen de minek 4 erõsítõ mint abban a kocsiban?szvsz elég 1-2 erõsítõ is...nem koncertet csinálunk,hanem autót!

ScoobyDoo
az erõsítõk és a hangfalak nem hiányozhatnak, azok már alapnak számítanak mostanában, de a DVd tényleg csak giccs...

ScoobyDoo
Elindítod a progit egy db server lesz ott... kijelölöd és "Use server". Play Online és gurulhatsz a serveren..de vasz, hogy egyedül leszel

DJ Skyline
szerintem nem olyan jó ha egy kocsit telepakolunk erõsítõvel,meg hangfalakkal...(max ha nem vagyunk új gazdag köcsögök és nincsen mire költeni a pénzünket)
a nagy ?-s ami mindíg foglalkoztat hogy egy autóba minek kell PS,DVD,monitorok...most vagy vezetünk,vagy DVD-zünk...

Ígyse-úgyse SEHOGYSE nem megy! A bitképet amit a Fraps kilop, jpg-re kéne váltani? De hogy?
karikusz
Lehet ha újrarakod akkor jó lesz...tuti belepiszkált valami..(

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
azt csináltam amit mondtál, de ez semmit nem csinál...ugyan úgy felmegy a netre és kész....

fm
lanon akartam és meg is van a lan-peccs,de a szerver gépen nem tudok rámenni a play online-ra,mer totál kifagy a gép! lehet reinstall lesz..amúgy hányan lehet nyomni lanon? max 4?

Megpróbálom. Kösz!
ScoobyDoo
nevezd át a formátumát, talán sikerül...

Ha kilopom a játékból az autóm képét nem tudom föltenni a iaros oldalra. Miért?
ScoobyDoo
Innen leszedheted a fájlt....keresd a Kani Klientet...

ScoobyDoo
Az egy kliens.exe fájl és csak el kell inditani aztán play online..és kész

karikusz
Azon az oldalon nincs semmi info...mi ez???

Bercy
hat igen, igy kell kinezni 1 supra csomagterenek
karikusz
Látom te is ismered a játékot....😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ScoobyDoo
Egy Supra csomagtere...

ScoobyDoo
Jaja, én ismerem meg még pár ember. Jobb, mert gyorsabb és nem laggol annyira vagy egyáltalán.

Ottto
Ez honnan van?

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Bercy
azt tudtatok h letezik mar magyar online server is http://nfs.kani.hu ezen az oldalon mindent megtudtok rola
Bercy
de van LAN mod! figy FM 1ik gépen inditsd el a server.exe atöbbin a client.exe. a server ip cimet kell bemasolni a clientekhez es akkor nem az ea.com ra hanem a serverre csatlakoznak
Ottto
Nemigazán értem mit akarsz? Milyen server.exe? Ott van a menüben hogy "online". Regisztrálod magad, oszt már mehetsz is. Természetesen az ea.com-ra fog bejelentkezni, de ez miért baj?
Ha lanon akartál gamelni, azt felejtsd el. Nincs.

fm
nos tehát a kérdés,hogyan multiztok???

én itthon próbálom összehozni,a szerveren elindítom a server.exe-t,a kliensen meg a klienst,majd a progit. a két gép látja is egymást,legalábbis a szerver kiírja,hogy a kliens ip-je vmit kért,vagy ilyesmi...de a játékban az egyik gép az ea.com-ra akar csatlakozni,mikor rányomok az online részre,vagy kifagy.

kérlek segítsetek!

Ottto
EZ Kurvajó

CSOCSO
ugy ertem ido elott...
CSOCSO
ehhe😊
nemtom mit muvelt magaval a supras (elaludt?) vagy a viper indult elobb??? ettol fuggetlenul a supra olyat ment hogy JUJJ
CSOCSO
sok sok uj supra video!!!!

Redline 1.2.3
SoCal supras 1.2.3. stb stb stb!!!!!!!!!!!!!!!
CSOCSO

aztakurva!!!!
CSOCSO
supra erdekessegek:
elso

nahjo..csak ez van😊
CSOCSO
felejtsd el a magyar nyelvet.. nekem is az van. jobb angolul😞
CSOCSO
meg tudnek eroszakolni egy ilyen segget!!!!!!!!!!!
zaki
hi!

sajna nincs key-em hozzá, és a játék sincs már fent a gépen helyhiány miatt... meg annyira nem isw tetszett a játék, komolytalan

karikusz
Skyline ..legalább valami vinylt csapathattál volna rá...ezen így nem sok gyönyörködni való van..((

karikusz
OFF

Zaki!

Hol tartassz a trackmania-ban?...nincs key-ed a multihoz?

(azért írtam ide mert az a topic befulladt)

ON

karikusz
Nézz itt szét!:

Ottto
Nálam ez akkor van, amikor underground módban új versenyt indítok.
De rájöttem. Cserélgetni kell a patchokat. Ha új van fent tegyél fel egy régebbit, ha régi, újat. Így talán menni fog. És ha megint bekavar, akkor megint patchcsere jön.
Nem mondom hogy menni fog, mert eleinte nekem mmûködött, de most már immunis lett rá a szemétláda, szal nekem még mindignem mûxik 😞