Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

a nagy ?-s ami mindíg foglalkoztat hogy egy autóba minek kell PS,DVD,monitorok...most vagy vezetünk,vagy DVD-zünk...
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Ha lanon akartál gamelni, azt felejtsd el. Nincs.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
én itthon próbálom összehozni,a szerveren elindítom a server.exe-t,a kliensen meg a klienst,majd a progit. a két gép látja is egymást,legalábbis a szerver kiírja,hogy a kliens ip-je vmit kért,vagy ilyesmi...de a játékban az egyik gép az ea.com-ra akar csatlakozni,mikor rányomok az online részre,vagy kifagy.
kérlek segítsetek!
nemtom mit muvelt magaval a supras (elaludt?) vagy a viper indult elobb??? ettol fuggetlenul a supra olyat ment hogy JUJJ
sajna nincs key-em hozzá, és a játék sincs már fent a gépen helyhiány miatt... meg annyira nem isw tetszett a játék, komolytalan
Zaki!
Hol tartassz a trackmania-ban?...nincs key-ed a multihoz?
(azért írtam ide mert az a topic befulladt)
ON
De rájöttem. Cserélgetni kell a patchokat. Ha új van fent tegyél fel egy régebbit, ha régi, újat. Így talán menni fog. És ha megint bekavar, akkor megint patchcsere jön.
Nem mondom hogy menni fog, mert eleinte nekem mmûködött, de most már immunis lett rá a szemétláda, szal nekem még mindignem mûxik 😞
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
😊