22257
-
#18431 Nem rosz, de az 1. díjhoz kevéss. Mostmár biztos hogy én győzők. Már nem mintha tartottam volna tőled :)
Indulsz velük? -
#18430 na itt vannak a kocsikáim(gyári vinyókkal)
egy szuprinyek:
és egy civic:
na milyenek? -
#18429 cool :) -
#18428 :D -
#18427 nem tölt fel az a gec! iaro.srv.hu -
#18426 na várj csak! -
#18425 'lehet szavazni' ......és hol?! -
#18424 Olvasd már el! 2 héten át nyomatjuk befelé a képeket, aztán meg 2 héten át lehet szavazni, és a 4 hét letelte után, elviszem a fődíjat :) -
#18423 Ez hogy működik? Kiteszik valahova a képeket azt lehet rájuk szavazni? vagy hogy? -
#18422 Mit szóltok?? -
#18421 Ez Bubának akart menni? meg Te sehogysem győzhetsz, ha én is indulok! -
#18420 nana!
ha én is jelentekez akkor nem hinném! :DDD -
#18419 Olvass vissza vazze... -
#18418 Napot! Ti milyen nézetből fogjátok PrintScreen-elni a kocsitokat a palyazatra? Egyedi letöltött vinylekkel nem lehet indulni? -
#18417 Na elküldtem a 3. csodálatos járgányom. Még 4 hét, és viszem a Logitech kormányom :)) -
#18416 Mé? Sztem ez ütősre sikeredett.
-
#18415 de a gyáriakból nem lehet normálisat csinálni az a baj! -
#18414 Ja elég jó! De ha hozzám küldenéd nálam nem vinné el a pálmát. -
#18413 Nesze. 3 vinyiből van össszeállítva:
Az 1 Wild21 az oldaán (tigris)
A 2. Body 3 (feketeség)
A 3. Wild 26, ami hernyót tesz a kocsi oldalára, meg a tetejére, csak az oldalsót a body vinyi takarja.
-
#18412 az oldalsók között első vagy második csoport asszem -
#18411 Erősen ajánlom a figyelmedbe az #17916-os hozzászólást. ott vannak a legszebb verdáim. -
#18410 üdv mindenkinek mennem kell majd egy hét múlva jövök.
talán! -
#18409 hát nem tom én akkor sem indulok,,,nem kellenek a díjjak,meg a gyári szarokból nem lehet normálisat csinálni! -
#18408 tigris hol van? -
#18407 Na mide fogadjunk hogy ezt én csináltam? -
#18406 de van a retek bogár egy uniqos arra ráment egy olyan ami két szint ad a gépnek így nem láccik más a bogárból tigris meg van!!!!! -
#18405 NEM HINNÉm mert a játékban nincsenek ilyen vinylek hogy tigris,meg retek bogár(tetőn) -
#18404 a garageba rakd fel a verdát! -
#18403 jaaa akkor neki jár. majd ha látod mond meg neki én nem leszek egy jó darabig. kb szerdáig de lehet csak egy hét múlva jövök. -
#18402 Vazzeg pedig úgy biztos taroltam volna! :D -
#18401 Kösz, de ne nekem köszönd. :) nem én varázsoltam. RelakS volt az a bátor! -
#18400 ja jó a logod -
#18399 szerintem nem! -
#18398 Ezt hogy érted? A vinyettát, én állítottam össsze, a játékban lévőkkel. Tetszik? -
#18397 Akkor nem lehet olyat, hogy letöltött vinylel indulni? -
#18396 várj ez most saját készítésű vinyl vagy játékbeli? -
#18395 habár igaz nem vinylt kell beküldeni de jobb lett volna saját vinyl verseny...így a gyári szarokkal nem igazán indulok! :(( -
#18394 Szerintetek van esélyem a hondámmal? Vagy vigyem a 206-ost?
-
#18393 ja a forrást lehagytam! :DDD innen valósi a cikk -
#18392 nekem már kapásból van 5 vinylem,és kép is van róluk! :DDD
de nem veszek részt mer nem kellenek ezek a cuccok amik ott vannak feltűntetve...
A VERSENY:
Semmi dolgotok nincs, csak elindítjátok a programot, betöltitek kedvenc járgányotokat, lescreenshotoljátok, és bekülditek nekünk a [email protected] címre (kattintsatok haló!) - lehetőleg ne felejtsétek el csatolni a képet...KÉT HÉTIG küldhetitek nekünk a jóságokat, aztán mi hirtelen bezárjuk a postaládánkat, és utána újabb csodálatos két hét vár rátok, melyben szavazhattok a legszimpatikusabb alkotásra! A képeket naponta töltjük fel, így látogassátok ezt az oldalt gyakran!
A SZABÁLYOK:
Akárhány autót indíthatsz a versenyen!
Mindegy milyen tuning, mindegy milyen gépállat, csak büntessen!
Photoshoppal (és ofkoz bármi egyéb hasonlóval) való huszárkodás azonnali kizáráshoz vezet!
A screenshot mérete minimum 800x600 pixel, formátuma jpeg, hogy mindenki jól láthassa!
Egy autóról egy képet küldjetek csak, hogy megkönnyítsétek a munkánkat (többet úgysem rakunk ki :)
Ha több képet küldtök (vagyis több autót), csomagoljátok be okosan egy zipbe!
A NYEREMÉNYEK:
1. HELYEZETT: Logitech MOMO Racing kormány
2. HELYEZETT: Logitech Cordless Desktop Precision
3. HELYEZETT: Logitech Extreme 3D Pro joystick
BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ:
2004. március 19.