22257
-
#21929 Hátha érdekel valakit:
-
#21928 DJ Skyline
A game ugyanarrol a CD-rol telepult fel, mint korabban. Ugyhogy elvileg nem lehet CD hiba. No meg utananezek, hatha valahol meglelem a megoldast.
Koszi a Juiced topic-hoz a linket, mar olvasgattam -
#21927 mindenki a 2-t várja :) -
#21926 Jó nagy pangi van..( -
#21925 lehet(max egy kicsit lag-os lesz). -
#21924 Modemmel lehet ezt még tolni? -
#21923 hát...lehet az cd hiba is...nekem pl a codename panzers játék mindíg kidob ha végig nézek egy játék közbeni videót..de ha lenyomom egy enterrel akkor simán megy tovább...másolt CD hátrányai...de asszem sokaknak kilépett...a mentés megmarad csak kilép...de nem emléxem mert nagyon rég játszottam!:) -
#21922 Ez még hagyján, de a a sarkokon is úgy fordulnak full gázon, hogy a pálya közepén maradnak. A verseny végéig van nitrójuk. Pl tegnap. 10 körös verseny, RX-7-es ellen megyek. kiírja nekem, hogy Very Easy, magyarán nem lesz nagy gond leverni, erre a csávi 3. körben leköröz. mondom pff. Kíváncsi voltam a statjára, végig vártam a versenyt. Nah a csávi átlagban 400-al ment és a top speedje 500 valamennyi volt. Így játszon az ember neten. És ilyen tempo mellett simán kanyarodott full gázzal 90 fokokat. Nincs értelme már neten játszani, csak ismerőssel akiről tudod, hogy nem csal. -
#21921 Hentes Bill
Kepzeld feltunt, hogy ez a NFSU topic, minthogy honapokkal ezelott is irkaltam mar ide. De a Juiced pontosan az NFSU temajaban probal ujat mutatni, miert ne lehetne osszehasonlitani itt, ahogy azt Csocso kulturaltan meg is tette? Latom a feltett technikai kerdesemre nem tudsz erdemben valaszolni, de leszolni igen. Grat. (Szeleslatokurusegbol es rugalmassagbol kaptal egy elegtelent...)
Csocso, DJ Skyline
Mint regi tapasztalt embereknek, van otletetek miert lephet ki a jatek a 2. mentes utan, amikor felulirom az elsot? Korabban nekem nem csinalta ezt. Elore is koszi, ha tudtok segiteni.
-
#21920 ja... paran fikazzak.. a lenyeg az hogy realisztikusabb mint az nfsu.. a grafban nem olyan jo de kit erdekel.. ha tuningban es masban jo lesz akkor jobb lesz mint az nfsu... -
#21919 Ezt épp most találtam! :DDDD -
#21918 ez a Need for Speed Undergorund topic, ha nem tűnt volna fel -
#21917 Ezt epp most talaltam. Egesz jonak nez ki.
Volt mar rola szo?
Juiced -
#21916 Sziasztok!
OPrendszer reinstall miatt ujra feltettem a game-t. 1.3 patch es 1.3 crack fent van. Most azt talalta ki, hogy a masodik mentes utan kilep a jatekbol rogton azutan, hogy Enter-t nyomtam. Nekem ez uj. Nalatok volt ilyen? Mi lehet a hiba?! Help pls! -
#21915 Má semmit, mert megy -
#21914 Nyah. Ha valaki esetleg lenne online, most kb 1 órát leszek Xsyloc néven. Unranked vagy Ranked game legyen? Irány a körverseny =) Aztán irány csillaghullást nézni ;) -
#21913 en siman ratettem az 1.4 es exet a jatekra es fullosan mukodik!!!... nemtom mit szarakodtok...
www.gamecopyworld.com
enter aztan jobb oldalt game index NFS Undergorund megkeres.. es leszed 1.4 es exe. helyere tesz es jatszik .. ennyi -
#21912 Nem ez volt az a peccs, amiről anno beszéltünk, hogy inkább fel se rakjuk? Egyébként kibróbáltam, müxik -
#21911 Ez nekem új. -
#21910 szvsz annál volt az, hogy az út pl nem akart elmosódni, meg ilyenek
-
#21909 Nah, mindjárt teszt -
#21908 "1.4-nél meg a fél gamma hiányzik, nem?"
??? -
#21907 ? -
#21906 hmmm?
Nálam az van fenn, ilyenről nemtok. -
#21905 stimm, de az 1.4-nél meg a fél gamma hiányzik, nem? -
#21904 Gyertek! Lenyomok mindenkit, mint bélyeget! :D -
#21903 No és mikor nyomunk kicsit neten? :D Csak annyi a gáz, hogy én tűzfal mögött vagyok. Szal nem igen tudok gamét kreálni =( -
#21902 jaja, gyorsításnál, ha bevan kapcsolva a mosódás és az 1.3-as patch van a gamen, akkor bizony sötétedik, mint állat. :) -
#21901 asszem anno arra köpködtünk, hogy ugyan nem sötétedik, de a fél út eltűnik. Nem? -
#21900 amugy nemtom hogy vagytok vele..de en csak sima 1.4 es cracket leszedtem es teljesen jol megy a motionblur meg a light trail.. bar a motiont nem hasznalom mert zavar -
#21899 en szoktam..es szoltam is mar itt a topigban hogy jo lenne csapatni egyutt.. -
#21898 pl. 1.4-es :) -
#21897 A sötét motionblur+light trails-re van már peccs? (le van maradva) -
#21896 például innen sg-ről is, de a gúgle csodákra képes. :) -
TwiceR #21895 ritkan, de hol lehet leszedni uj pecset hoza? anélkül nemtok jáccani :D -
#21894 Köszi ;)
Meg egy kérdés mindenkinek. Szoktátok még neten nyomni? -
TwiceR #21893 csao! hol tom leszedni az uj nfsu peccset? -
#21892 googlebe beírod hogy the fast and the furious toyota supra,vagy akármelyik kocsit...lényeg hogy the fast and the furious ott legyen....ugyanígy a halálosabb iramnál...2 fast 2 furious toyota supra...felhozza az oldalakat és nyomsz egy képeket és tele leszel képekkel...
például -
#21891 nekem mennyire elegem van abbol hogy neten jatszom gecc es senki nem hibazik csak en.. eskuszom.. kicsit nekimegyek a falnak es ugy csapodom el a masik fele hogy 3 szor adja a masik fal a pofont baze.. kurva idegelo mar.. a tobbiek meg gyonyoruen mennek sosem hibazva bazze,,, kaka legyen a faszomon ha ertem ezt... -
#21890 Keressetek ra a googleban hogy NFSU cheat killer
szerintem rulez!!! jelez ha cheater vki!!!
supraval sikerult draggelnem egy 19:8* et...
rx7 el meg 19*45 ot...