22257
-
#21969 vrummm vrummmmmm -
tujon #21968
-
tujon #21967 :DDD
Ford Mustang GT-R
Túl jó autó ez ahoz hogy Mo-n legyen egy ilyen!!!
Szerintem a rendőrség nem engedheti meg magának egy ilyen autot!
Nem néztem ugyan mostanában a híreket de szeintem hallottam volna róla ha a rendőrség vett volna 1 ilyen álomautot!
SZERINTEM KAMU!!!
de ha nincs igazam irjatok mert ez rohhhhhadtul érdekel!!! -
#21966 Kemény :)))) Régi SR50 powa? :D gondolom tuningolt mert amúgy nem hiszem hogy bírná ezt. Ha egy új DITECH-el megcsinálod ugyanezt akkor kapsz egy ezrest :)))) azok injektorosak és a benzinszintváltozás miatt nem kap az injektor benzint osztan lefojt és esel vissza :D -
#21965 És ha felvesznek fakabátnak? ;) -
#21964 azé egy ilyennel nem szívesen találkoznék!
-
#21963 Hali!
Ezt nézzétek meg!
mi csináltuk. Azé ilyen szar a minősége mert fényképezővel lett csinálva de ha minden jól megy a héten lesz jobb is! -
#21962 me too domain -
#21961 NFSU 2 Demo mikor jön ki? -
#21960 nálam igen... eléggé idegesítő -
#21959 Érdekes nálam egyszer sem csinált még ilyet a játék. -
#21958 köszi -
Gabe18 #21957 Kikerestem neked /te is kikereshetted volna /
"az akkor van amikor ramesz a collect rewardra
megoldas: amikor elojon az h collect reward ramesz a restart racera amikor elkezdi esc- leave race és meg is van :) " -
#21956 Hali! segítsetek plíz. az a gáz a játékkal, hogy verseny után, amikor continuet vagy collect rewardot nyomok, kivág a desktopra a gáma, mindenfajta szöveg vagy hiba nélkül. fenn van az 1.4es patch is, de azzal se lett jobb. én a virtuális memóriára gondoltam hogy kevés neki, de van berakva 800 mega, asse elég... valakinél volt hasonló? (sorry hogy nem olvasom vissza a 22000 hozzászólást :) -
#21955 gecc, drift a discovery-n -
#21954 jó már nem kell -
#21953 naa,nekem akkor,légyszi,már megy onlineban,csak nincs még gépem,e-mailben küldhetnél egy full-t -
#21952 nekem is kéne...:D -
#21951 lécci valaki!! -
#21950 nekem bevan kapcs...winfos falam van...semminek amikor tölt az elején azt keresd 1.3 1.1 vagy mi helyett... -
#21949 na most felraktam,és megy is,minek kell bejönnie ha jó?
tüzfalat ki kell kapcsolni? -
#21948 jaaaa azt nem tudtam...hááát...nem tudom...próbáld meg azért azt hogy felteszed újra és akkor ki krekk...ha nem megy akkor passz...majd jön egy okosabb ember és mond vmit...sorry!:D -
#21947 hát de man,nem lehet hogy az a baj hogy eredeti a gamem? -
#21946 valaki lécci linkeljen be egy fullos állást!!!!
szeretnék autót csinálni de nincs kedvem végigtolni!!!!
előre is thenksz!!!! -
#21945 azt mondtad betetted az összeset..."mert én beraktam a cuccokat meg lefuttattam"...tedd fel újra az NFS U-t és aztán 1.3-al krekk... -
#21944 azt ne...az szar...1.3 jobb! -
#21943 most töltöm az 1.4-et hátha,meg megprobálom külföldi oldalakról hátha -
#21942 de nekem akkor sem ment,nálam lehet a hiba -
#21941 csak krekkeld ki a speed.exe-vel...én ennyit csináltam.! -
#21940 és nektek müködött,mert én beraktam a cuccokat meg lefuttattam,de inditáskor nem csinál semmit csak egy fekete képernyö jön be -
#21939 1.3...www.nfsunderground.ini.hu-ról letudod szedni -
#21938 bocs hogy ennyire késön,de melyik patch kell az online gamehez?mert most vettem ujra elö a gamet, -
#21937 Az aktuális lapon az aktuális FAQ-ban megtalálod a választ
-
#21936 dokumentumok között van valahol, csak kapsold be a rejtett fájlokat, hogy látszódjanak, mert különben nem látod -
gator #21935 valaki legyen szives es mondja el hogy pontosan a game hova rakja le a menteseket mert most vok egy format utan es vissz akarom rakni a menteseimet !
THX ! -
#21934 Ez az egyik gépezetem:
-
#21933 Én Life For Speed-ezek, beneveztem a demo magyar bajnokságra is.....csak nem leszek uccsó..))) -
#21932 fogalmam sincs.. talan november az is? vagy valami ilyesmi
attol felek csak hogy nem lehet majd kalibralni a kormanyokat.. mert most nem lehet es nem igazan jok a pedalok -
#21931 juiced teljes mikor lesz?! -
#21930 emiatt meg nem kell pangasnak lennie:) szemely szerint mostansag colin 04 et nyomok.. meg neha egy kis juiced es egy kis GTR press demo-t