Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy használjátok a kormányt a need for speed underground-hor

karikusz
Pl desktop... az kirubb mint ez ...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
A lapomról, lassan már több mint fél éve letölthetö...megannyi mással egyetemben!!!...😊))))))))))

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Hentes Bill
egy kis up! 😊 NFS Underground Windows Media Player Skin. sztem elég jól néz ki 😊

Boldog Karácsonyt!

bocsika rossz helyre írtam!!!!!!!!!!!!!!!!
hello!
Csak azt szeretném tudni hogy mikor jelenik meg a gamma????
karikusz
Ha megkéred azokat, akik veled versenyeznek hogy másolják be a mapeszukba a vinyl-edet akkor okés..😊)))

karikusz
Nekem mûködött...csak vaktában kell beírnod amúgy...

karikusz
no ezt nem értem...mi bajod vele?

Tetsuo
A vinyles dologban meg az a szar, h online játékban nem látja senki csak te..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Az a gáz hogy nekem nem mûködik a cheat!
Ijenkor vmi konzoba írom v csak úgy vaktába (már kipróbáltam sok mindent..de semmi)?
/A 69es tournament pályán végigjutottam egy hét játékszünet után 😊.

Tetsuo
Errõl 1 csomó helyen van írva asszem, de nekem ilyen probl nem volt, nézd meg magyar weboldalakon..

szevasztok!!! csak azt szeretném kérdezni hogy mért nem tudok játszani vele csak egy 5-6 futamot? ha lejátszottam ezt a 5-6 futamot és tovább szeretnék akkor kilép az egész játékból.

köszi!!!!
Tetsuo
A honlapod vizuális részén ( méretek, helyek..) még van mit javítani, de azért kösz, kipróba..

karikusz
Hát szerintem nem sok ember emléxik már rá (vagyis akik nem csak simán játszottak a játékkal, hanem buherálták is) ...szvsz hamarabb célhoz érsz ha a játékban leveszed a zenéd csurig, és elindítassz valami lejátszóban zenét alatta...de ha leszeded az oldalamról azt a progit amivel ki lehet a zenéket szedni, akkor az megmutatja, hogy milyen formátomot keress...

karikusz
a lapomon le van írva!

Tetsuo
67-68 asszem, egy turnament de most 1 hét szünet után lehet h sima ügy lesz..

Azért a csíthez a konzolt Lárulhatnátok hogy mûködik!
/A cheatland.hu féle trükk nem müxik.

[HUN]Crassus
Skacok a saját zenéket melyik mappába kell másolnom,hogy game közben hallgathassam??? Konvertáló progim van...csak nem tudtam kimazsolázni hova is kéne tennem a zenéket.THX

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

karikusz
Biztos a 103 körül jársz....😊)

CSOCSO
nah igen.. nekem is volt ilyen.. orakig szenvedtem de megcsinaltam csit nelkul: a titok nyitja: ne engedd magad..csinalj ugy mint ok.. menj be elejuk a gecibe tartsd fel oket stb... legyelg geci.. mint ok!
Tetsuo
Hogyan lehet használni a cheatet?? Nektek ez biztos szentségtörés, de már idegbajt kapok az 1ik pályától..
A leírás alapján hiába nyomogatom a "del"t.
pls

CSOCSO
ahogy elneztem mindenki porog forog😞 szal nem kell lokdosodni..es itt aztan ha veletlen nekimesz vkinek valoban felejtsd azt ell hogy talan tuva tudsz suhanni...
karikusz
Az 1,4-es pacsa az fagyást okozhat....szedd le az 1,3-mat és akkor kiru lesz...

Need For Speed Underground HUN

cement
de gondolom a másik auto is csinalja ugyanezt... legalabb jobban ki birom lökni hardon endurance versenyeken a buzikat 😄DD

respect to the man in the ice cream van

CSOCSO
ami elethubb.. de ismerve az nfsu kiteszunk eled 8 autot keruld ki felfogas mellett nagyon gaz
CSOCSO
van egy kis rossz hirem ugynez ki jobban ragyurtak a masodik reszben arra hogy mivan ha neki mesz vkinek..szomoruan jelentem be ketszer jobban porog forogsz ha nekimesz egy autonak 😞(((((((
A neroval írtad ugye? képfileból?
Próbáld egyszerûen csak ráírni, vagy más íróprogrammal. Többet az indexes nfsu forumon olvashatsz.
Elküldtem.
maggi
na megvan
maggi
? plz...
maggi
akar mailben is johet, mert kicsi a file(110kb) - [email protected]
maggi
valaki meg tud segiteni egy linkkel (vagy egy ftp-vel) a 2. CD-n a Tracks konyvtarban levo TRACKB1308.lzc allomanyhoz ? mert az enyem hibas lett sajna
Próbáltam a 0.9.7eset és a 1.0.1eset. De nekem alapból is lefagy Onlinenál. 4es patchot használom
ScoobyDoo
Melyik LAN - kliensnél?

De mikor rá megyek az online-ra, megfagy a gépem.
ScoobyDoo
Elég az csak az 1.3-as natúrban. Nameg, ha nem eredeti, akkor az 1.3-as crack is kell.

Eisenhower
és elég csak az 1.3-as peccset felrakni vagy sorba felkell rakni az összeset?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

ScoobyDoo
Min. 1.3-as patch.

Eisenhower
vki írja már meg milyen peccsek kellenek ahhoz hogy neten lehessen tolni.. havernak kellene sürgõs ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

ScoobyDoo
Én tudom. Elindítod, azt connect, aztá fel online, regisztrálsz és go play a lanon. 😊

Tudja vki hogy kell használni a Lan-os servert?
Bandee
gáz 😞

ScoobyDoo
Nincs.

KÉREM AKINEK HASONLÓ GONDJA VOLT A JÁTÉKKAL JELENTKEZZEN

VAGY AKINEK VAN ELADÓ EREDETI NFSU CD-JE
Bandee
Ömm. kimondottan magyar szoba nincs regisztrálva?

tep
de neked adom , ha annyira kell 😄D

na jó , OFF-nak vége

\"SLICE of LIFE\"

ScoobyDoo
.....az is a tiéd. 😄

tep
Én inkább alulról szoktam üríteni 😄DD

\"SLICE of LIFE\"

ScoobyDoo
Tudod mi a tiéd.....amit megeszel, azt kihánysz, nah az a tiéd....! 😊

tep