Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szeretnék autót csinálni de nincs kedvem végigtolni!!!!
elõre is thenksz!!!!
!Forza Ferrari!
Boldog Karácsonyt!
THX !

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
attol felek csak hogy nem lehet majd kalibralni a kormanyokat.. mert most nem lehet es nem igazan jok a pedalok
A game ugyanarrol a CD-rol telepult fel, mint korabban. Ugyhogy elvileg nem lehet CD hiba. No meg utananezek, hatha valahol meglelem a megoldast.
Koszi a Juiced topic-hoz a linket, mar olvasgattam

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
Kepzeld feltunt, hogy ez a NFSU topic, minthogy honapokkal ezelott is irkaltam mar ide. De a Juiced pontosan az NFSU temajaban probal ujat mutatni, miert ne lehetne osszehasonlitani itt, ahogy azt Csocso kulturaltan meg is tette? Latom a feltett technikai kerdesemre nem tudsz erdemben valaszolni, de leszolni igen. Grat. (Szeleslatokurusegbol es rugalmassagbol kaptal egy elegtelent...)
Csocso, DJ Skyline
Mint regi tapasztalt embereknek, van otletetek miert lephet ki a jatek a 2. mentes utan, amikor felulirom az elsot? Korabban nekem nem csinalta ezt. Elore is koszi, ha tudtok segiteni.
OPrendszer reinstall miatt ujra feltettem a game-t. 1.3 patch es 1.3 crack fent van. Most azt talalta ki, hogy a masodik mentes utan kilep a jatekbol rogton azutan, hogy Enter-t nyomtam. Nekem ez uj. Nalatok volt ilyen? Mi lehet a hiba?! Help pls!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
www.gamecopyworld.com
enter aztan jobb oldalt game index NFS Undergorund megkeres.. es leszed 1.4 es exe. helyere tesz es jatszik .. ennyi
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)