Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
na most felraktam,és megy is,minek kell bejönnie ha jó?
tüzfalat ki kell kapcsolni?

DJ Skyline
jaaaa azt nem tudtam...hááát...nem tudom...próbáld meg azért azt hogy felteszed újra és akkor ki krekk...ha nem megy akkor passz...majd jön egy okosabb ember és mond vmit...sorry!:D

gercse
hát de man,nem lehet hogy az a baj hogy eredeti a gamem?

oneal1
valaki lécci linkeljen be egy fullos állást!!!!
szeretnék autót csinálni de nincs kedvem végigtolni!!!!
elõre is thenksz!!!!

!Forza Ferrari!

DJ Skyline
azt mondtad betetted az összeset..."mert én beraktam a cuccokat meg lefuttattam"...tedd fel újra az NFS U-t és aztán 1.3-al krekk...

DJ Skyline
azt ne...az szar...1.3 jobb!

gercse
most töltöm az 1.4-et hátha,meg megprobálom külföldi oldalakról hátha

gercse
de nekem akkor sem ment,nálam lehet a hiba

DJ Skyline
csak krekkeld ki a speed.exe-vel...én ennyit csináltam.!

gercse
és nektek müködött,mert én beraktam a cuccokat meg lefuttattam,de inditáskor nem csinál semmit csak egy fekete képernyö jön be

DJ Skyline
1.3...www.nfsunderground.ini.hu-ról letudod szedni

gercse
bocs hogy ennyire késön,de melyik patch kell az online gamehez?mert most vettem ujra elö a gamet,

karikusz
Az aktuális lapon az aktuális FAQ-ban megtalálod a választ

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Hentes Bill
dokumentumok között van valahol, csak kapsold be a rejtett fájlokat, hogy látszódjanak, mert különben nem látod

Boldog Karácsonyt!

valaki legyen szives es mondja el hogy pontosan a game hova rakja le a menteseket mert most vok egy format utan es vissz akarom rakni a menteseimet !
THX !

karikusz
Ez az egyik gépezetem:

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Én Life For Speed-ezek, beneveztem a demo magyar bajnokságra is.....csak nem leszek uccsó..)))

CSOCSO
fogalmam sincs.. talan november az is? vagy valami ilyesmi
attol felek csak hogy nem lehet majd kalibralni a kormanyokat.. mert most nem lehet es nem igazan jok a pedalok
cement
juiced teljes mikor lesz?!

respect to the man in the ice cream van

CSOCSO
emiatt meg nem kell pangasnak lennie:) szemely szerint mostansag colin 04 et nyomok.. meg neha egy kis juiced es egy kis GTR press demo-t
Dzsega
Hátha érdekel valakit:

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Dires
DJ Skyline

A game ugyanarrol a CD-rol telepult fel, mint korabban. Ugyhogy elvileg nem lehet CD hiba. No meg utananezek, hatha valahol meglelem a megoldast.
Koszi a Juiced topic-hoz a linket, mar olvasgattam

Hentes Bill
mindenki a 2-t várja :)

Boldog Karácsonyt!

karikusz
Jó nagy pangi van..(

Bercy
lehet(max egy kicsit lag-os lesz).
Amiga
Modemmel lehet ezt még tolni?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

DJ Skyline
hát...lehet az cd hiba is...nekem pl a codename panzers játék mindíg kidob ha végig nézek egy játék közbeni videót..de ha lenyomom egy enterrel akkor simán megy tovább...másolt CD hátrányai...de asszem sokaknak kilépett...a mentés megmarad csak kilép...de nem emléxem mert nagyon rég játszottam!:)

PsychoStarfish
Ez még hagyján, de a a sarkokon is úgy fordulnak full gázon, hogy a pálya közepén maradnak. A verseny végéig van nitrójuk. Pl tegnap. 10 körös verseny, RX-7-es ellen megyek. kiírja nekem, hogy Very Easy, magyarán nem lesz nagy gond leverni, erre a csávi 3. körben leköröz. mondom pff. Kíváncsi voltam a statjára, végig vártam a versenyt. Nah a csávi átlagban 400-al ment és a top speedje 500 valamennyi volt. Így játszon az ember neten. És ilyen tempo mellett simán kanyarodott full gázzal 90 fokokat. Nincs értelme már neten játszani, csak ismerõssel akirõl tudod, hogy nem csal.

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Dires
Hentes Bill
Kepzeld feltunt, hogy ez a NFSU topic, minthogy honapokkal ezelott is irkaltam mar ide. De a Juiced pontosan az NFSU temajaban probal ujat mutatni, miert ne lehetne osszehasonlitani itt, ahogy azt Csocso kulturaltan meg is tette? Latom a feltett technikai kerdesemre nem tudsz erdemben valaszolni, de leszolni igen. Grat. (Szeleslatokurusegbol es rugalmassagbol kaptal egy elegtelent...)

Csocso, DJ Skyline
Mint regi tapasztalt embereknek, van otletetek miert lephet ki a jatek a 2. mentes utan, amikor felulirom az elsot? Korabban nekem nem csinalta ezt. Elore is koszi, ha tudtok segiteni.

CSOCSO
ja... paran fikazzak.. a lenyeg az hogy realisztikusabb mint az nfsu.. a grafban nem olyan jo de kit erdekel.. ha tuningban es masban jo lesz akkor jobb lesz mint az nfsu...
DJ Skyline
Hentes Bill
ez a Need for Speed Undergorund topic, ha nem tûnt volna fel

Boldog Karácsonyt!

Dires
Ezt epp most talaltam. Egesz jonak nez ki.
Volt mar rola szo?

Juiced

Dires
Sziasztok!
OPrendszer reinstall miatt ujra feltettem a game-t. 1.3 patch es 1.3 crack fent van. Most azt talalta ki, hogy a masodik mentes utan kilep a jatekbol rogton azutan, hogy Enter-t nyomtam. Nekem ez uj. Nalatok volt ilyen? Mi lehet a hiba?! Help pls!

RelakSfromhome
Má semmit, mert megy

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

PsychoStarfish
Nyah. Ha valaki esetleg lenne online, most kb 1 órát leszek Xsyloc néven. Unranked vagy Ranked game legyen? Irány a körverseny =) Aztán irány csillaghullást nézni ;)

CSOCSO
en siman ratettem az 1.4 es exet a jatekra es fullosan mukodik!!!... nemtom mit szarakodtok...
www.gamecopyworld.com
enter aztan jobb oldalt game index NFS Undergorund megkeres.. es leszed 1.4 es exe. helyere tesz es jatszik .. ennyi
RelakSfromhome
Nem ez volt az a peccs, amirõl anno beszéltünk, hogy inkább fel se rakjuk? Egyébként kibróbáltam, müxik

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ScoobyDoo
Ez nekem új.

RelakSfromhome
szvsz annál volt az, hogy az út pl nem akart elmosódni, meg ilyenek

RelakSfromhome
Nah, mindjárt teszt

ScoobyDoo
"1.4-nél meg a fél gamma hiányzik, nem?"

???

RelakSfromhome
?

ScoobyDoo
hmmm?

Nálam az van fenn, ilyenrõl nemtok.

RelakSfromhome
stimm, de az 1.4-nél meg a fél gamma hiányzik, nem?

ScoobyDoo
Gyertek! Lenyomok mindenkit, mint bélyeget! :D

PsychoStarfish
No és mikor nyomunk kicsit neten? :D Csak annyi a gáz, hogy én tûzfal mögött vagyok. Szal nem igen tudok gamét kreálni =(

ScoobyDoo
jaja, gyorsításnál, ha bevan kapcsolva a mosódás és az 1.3-as patch van a gamen, akkor bizony sötétedik, mint állat. :)

RelakSfromhome
asszem anno arra köpködtünk, hogy ugyan nem sötétedik, de a fél út eltûnik. Nem?

CSOCSO
amugy nemtom hogy vagytok vele..de en csak sima 1.4 es cracket leszedtem es teljesen jol megy a motionblur meg a light trail.. bar a motiont nem hasznalom mert zavar