Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
respect to the man in the ice cream van
Ha minden driver rendesen fent van, akkor már megérett egy win újratevésre a géped...😞
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
CSoCSo: kint is voltál a "versenyen" vagy csak láttál róla képeket? (ha vannak képeid róla akkor néhányat benyeshetnél)
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
...lásd aláírás...
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
aszt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet online-on játszani milyen progi kell honnan lehet letölteni hogyan kell felrakni 😊
elõre is köszike
aszt a baziklafásat vidike voltam
és akkor majd ti
!!! de nem leszek fakabát kikéve ha ilyent raknak a seggem alá!-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Ford Mustang GT-R
Túl jó autó ez ahoz hogy Mo-n legyen egy ilyen!!!
Szerintem a rendõrség nem engedheti meg magának egy ilyen autot!
Nem néztem ugyan mostanában a híreket de szeintem hallottam volna róla ha a rendõrség vett volna 1 ilyen álomautot!
SZERINTEM KAMU!!!
de ha nincs igazam irjatok mert ez rohhhhhadtul érdekel!!!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ezt nézzétek meg!
mi csináltuk. Azé ilyen szar a minõsége mert fényképezõvel lett csinálva de ha minden jól megy a héten lesz jobb is!

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
/
"az akkor van amikor ramesz a collect rewardra
megoldas: amikor elojon az h collect reward ramesz a restart racera amikor elkezdi esc- leave race és meg is van 😊 "
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)