Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
HA Küldenétek nekem egy elmentést e-mailben nagyon megköszönném!!!!!!!
[email protected]
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
Egy olyan kérdésem lenne h ki mennyit ment a highway 1 neveztû pályán forgalom nélkül quick race-ben? Elvetemült haverjaimmal ezen a pályán versenyzünk idõre mert itt lehet a legjobb idõt elérni!
én 21.05-t mentem de most elkeztem elõrõl a játékot mert más unique cucccal 20.72-t mentek. erre a kérdésre várom az adataitokat( Milyen kocsi milyen performance váltási technika) Én 1épként RX7-tel mentem meg 20.72-t is!
Kösszzzzzz
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Tudom lejárt lemez már, meg minnyá itt a 2. rész, de megköszönném ha felkeresne valaki akinek megvan az 1. rész és fel is van téve a gépére, vagy egy kis fáradozás árán feltéve segít nekem!
1.1001.0 verzsönös van meg nekem és ahoz kéne az eredeti(!!!) LANGUAGES könyvtár tartalma!!!
Elõre is köszönöm segítségeteket!
U.I.: ha valaki segíteni akar az elérhet az [email protected] -s emil címen, és arra el lehetne küldeni, bár nem tom hogy ki hogy tudja azt a csomagoltan is 1,6MB os csomagocskát átdobni, (csomagoltan 4MB körül. .) vagy csomagolatlanul egyenként is elfogadom!!!
Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
htx!
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
www.nfsunderground.ini.hu FAQ részleg
Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
valaki multizni jön????
hogy connectalnak be a haverok?
online modban hogy tudunk 2-nel tobben versenyezni ?
segitsetek legyszi
de vmivel erthetobben
koszi
pl innen de nekem is segithetne vki

online modban hogy tudunk 2-nel tobben versenyezni ?
segitsetek legyszi
Tom hogy már kiutott a game és már a 2 jon ki de nincs kedvem vissza olasni, megtudnátok mondani melyik warezrol tom leszedni a játékot?
Valaki legyenszíve szájbarágósan írja le nekem, hogy tudok lan-on játszani a haverral. A lan peccs fentvan. ezután amelyik gépet servernek akarom, ott ugye elindítom a servert. a másikon elindítom a klienst. ezután hogyan tovább? a gameban az onlinet kell választani, kell EA account is? nem tudom összehozni sajna, sehítsetek már....

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
NFS Underground Bajnokság indul(nov.6.) a Game Klub keretein belül. Kaja +Pia+ Jó hangulat. Könnyen megközelíthetõ helyszín. Várunk mindenkit. Jelentkezés és információ : www.pcmagus.hu, e-mail : [email protected]
Liza
ranGer2: mondasz ftp-t feltolom neked :)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE