Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsega
láttam egy videót ahol 14 es idõt fut a srác és nem tunik cheaternek

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Köszi de ez biztos nem akarom már 20 szor kijátszani kicsit unalmas már
HA Küldenétek nekem egy elmentést e-mailben nagyon megköszönném!!!!!!!
[email protected]

ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W

ScoobyDoo
ECU, váltó, NOS

Bercy
perfect shiftek, es a nitrot pumpalni. az h miyen unique cuccok voltak azt mar nemtom.
Hogy?

ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W

ScoobyDoo
enyém asszem 19.10 volt, ha jól emléxem, RX7-tel :)

Csõõõ!

Egy olyan kérdésem lenne h ki mennyit ment a highway 1 neveztû pályán forgalom nélkül quick race-ben? Elvetemült haverjaimmal ezen a pályán versenyzünk idõre mert itt lehet a legjobb idõt elérni!
én 21.05-t mentem de most elkeztem elõrõl a játékot mert más unique cucccal 20.72-t mentek. erre a kérdésre várom az adataitokat( Milyen kocsi milyen performance váltási technika) Én 1épként RX7-tel mentem meg 20.72-t is!

Kösszzzzzz

Dzsega
"A föld IQ szintje állandó csak mi vagyunk egyre többen!"

mail ment

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

Valaki segítsen meg PLÍÍÍZZ!!!!!
Hellóka!

Tudom lejárt lemez már, meg minnyá itt a 2. rész, de megköszönném ha felkeresne valaki akinek megvan az 1. rész és fel is van téve a gépére, vagy egy kis fáradozás árán feltéve segít nekem!
1.1001.0 verzsönös van meg nekem és ahoz kéne az eredeti(!!!) LANGUAGES könyvtár tartalma!!!

Elõre is köszönöm segítségeteket!

U.I.: ha valaki segíteni akar az elérhet az [email protected] -s emil címen, és arra el lehetne küldeni, bár nem tom hogy ki hogy tudja azt a csomagoltan is 1,6MB os csomagocskát átdobni, (csomagoltan 4MB körül. .) vagy csomagolatlanul egyenként is elfogadom!!!
karikusz
Látod vannak még lámák a vidéken.:DDD

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Dzsega
#22042!

ThePartyFace
Valaki meg tudna mondani, hogy melyik mappaba teszi a jatek a menteseket xpn belul?
htx!

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

karikusz
válasz:

www.nfsunderground.ini.hu FAQ részleg

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

nálam is ezt csinálja....

Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!

Miért lép ki mindig az nfs mikor megnyerek egy futamot,és rákattintok a folytatásra?az 1.4.0-as patch van fenn...

Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!

ranGer2
okk

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DJ Skyline

ranGer2
okk és miért nem megy XP alatt a savegame editor?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DJ Skyline
1.3

ranGer2
melyik patch kell a normális net game hez? :)

CSOCSO
ugyanugy jobb gombot nyomnak a neveknel es ott lesz a sok hostolt szoba es a tiedre enter
karikusz
:DDDDDDDDDDD

hi!
valaki multizni jön????
ScoobyDoo
Bármilyen meglepõ, csak entert kell nyomni. :)

koszi de meg lenne egy kerdesem hogy en megcsinalom a hostot de oda
hogy connectalnak be a haverok?

ScoobyDoo
Mikor belépsz egy szobába, nem azt csinálod, hogy egy emberrel indítod a meccset, hanem nyomsz egy jobb gombot és ott létre hozol 'z'-vel egy hostot, amiben max. 4 ember lehet. Így.

sziasztok
online modban hogy tudunk 2-nel tobben versenyezni ?
segitsetek legyszi
de vmivel erthetobben
koszi

karikusz
hát mindenki a szerver ip-hez csatlakozik

Aha ár megvan már csak az a kérdésem lenne hogy amikor regelném magam akkor a végén mit kiir....

http://www.nfsunderground.ini.hu/
pl innen de nekem is segithetne vki

Nem tom de te segithetnél honnan tom leszedni a NoCD Patch-eket vagy miket...

sziasztok
online modban hogy tudunk 2-nel tobben versenyezni ?
segitsetek legyszi

Sziasztok
Tom hogy már kiutott a game és már a 2 jon ki de nincs kedvem vissza olasni, megtudnátok mondani melyik warezrol tom leszedni a játékot?

karikusz
jajjjj...szegény topic-unk...bedeglett..((

NeoMaN

karikusz
Az aláírásomban ott a cím, a lapon pedig FAQ menü...(felül gomb)

NeoMaN
Sziasztok!
Valaki legyenszíve szájbarágósan írja le nekem, hogy tudok lan-on játszani a haverral. A lan peccs fentvan. ezután amelyik gépet servernek akarom, ott ugye elindítom a servert. a másikon elindítom a klienst. ezután hogyan tovább? a gameban az onlinet kell választani, kell EA account is? nem tudom összehozni sajna, sehítsetek már....

karikusz
:DD

Hentes Bill
sztem olyan 1 hónap múlva max

Boldog Karácsonyt!

DJ Skyline
ha nincsenek csajok akkor nem megyek!:D

karikusz
Játszik még valaki vele egyáltalán?...:))...inkább RBR-t csináljatok

examinee
NFSU 2 demo mikorra várható?

Buba007
Az szép!

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Hali!

NFS Underground Bajnokság indul(nov.6.) a Game Klub keretein belül. Kaja +Pia+ Jó hangulat. Könnyen megközelíthetõ helyszín. Várunk mindenkit. Jelentkezés és információ : www.pcmagus.hu, e-mail : [email protected]
Liza
RelakS
nekem is megvan :)

ranGer2: mondasz ftp-t feltolom neked :)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

karikusz
Asszem Dj. Skyline-nak megvan

ranGer2
úúú nekem nagyon kéne a Need for Speed 2 SE!!! nosztalgiázni akarok!!! nincs meg valakinek?

Hentes Bill
a 2-re gondolsz? :)

Boldog Karácsonyt!