Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dehogy szopatom le magamat bírával!:DDDD
persze ha van köztük egy szép hölgyemény akkor...
persze ha van köztük egy szép hölgyemény akkor...

Anno SpeedyJankónak volt egy nagyon szép RX-7ese, azt megkeresem, aztán benyomom a nevemmel... :D
én direkt nem bonyolítom...meg kell ismerni a DJSkyline féle visszafogott,de szvsz ütõs tuningot is...
annyira nem jön be az Amcsi tuning hogy minden matricát,szir-szart ráteszünk a kocsira...én keverem az Amcsi-Európai tuningot!
annyira nem jön be az Amcsi tuning hogy minden matricát,szir-szart ráteszünk a kocsira...én keverem az Amcsi-Európai tuningot!
van az elsõ az alap színcsík, aztán nyersz kettõt, utána megint kettõt és az utóbbiban az utolsó. ott?
én maradok a régi dizájnál...max 1-2 csík meg szarok ha olyan a kedv---
ez mondjuk annyira nem tetszik nekem:
és a jó régi DJSkyline féle supra style!:DD

ez mondjuk annyira nem tetszik nekem:
és a jó régi DJSkyline féle supra style!:DD
a rendkívüli érdeklõdésre való tekintettel meghosszabbítjuk a nevezési határidõt hétfõ, azaz március 22., éjfélig! ---kira!
mondjuk az én autómra soha nem tennék ilyen batár nagy reklámot...meg ilyen hányadék színösszeállítást sem tudom hogy lehetett összehozni!
Úgy , hogy az alapszín gyöngyházmetál-sárga és azon a feher Greddy sárgán fog látszani.

\"SLICE of LIFE\"
Elolvastam és figyelembe veszem kérésed!

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
húúha ne OFF-oljatok

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?