22257
  • ScoobyDoo
    Sorry! :)
  • DJ Skyline
    pontosítok!
    12 kocsi!(nem vagyok 1 matekzseni ez tény!):P
  • DJ Skyline
    juhú
    ...ha jól számoltam én meg 11 kocsival vagyok benn a döntőben!:DDD
  • Bercy #20139
    nincs ujabb forditas es sztem nem is lessz mert nem 1szeru atirni az nefsu szoveget.
  • Imremagdi
    nem de ha már van(és egy szótse tok angolul) akkor miért ne érthetném a kiirásokat ?
  • Bercy #20137
    LOL
  • zaki
    ehhez minek magyarítás, elakadtál?
  • Imremagdi
    vkor korábban letölöttem egy magyaritást, van azóta frissebb ?
  • Cobra.
    Ahogy elnéztem a döntőbe került autókat, eséllyel indulhattam volna én is
  • Bercy #20133
    lehet csak kell hozza a LAN patch.
  • Random_
    Jut eszembe lanon lehet tolni a játékot? Mert most csinálunk egy hetes langamét kérón és szerintem előkerülne az Underground is.
  • zaki
    jaaa... már emléxem :)
  • SpeedyJanesz
    Scooby eddig még csak azt az rx7et talaltam toled ! :(
  • SpeedyJanesz
  • SpeedyJanesz
    Nem tom kinek mi a véleménye de ezt a mezönyt még simán lehetett volna felezni !! Egy-kettö autó xerintem siralmas még mindig ! De ez a személyes véleményem ! De persze vannak egész jok is !
  • SpeedyJanesz
    Ja és thx Zaki ! :)
  • SpeedyJanesz
    19697 ebbe atopicba benne van 3(azaz négy ugye ! ) :) A kék-fehér acura , az s2000es meg a lilás acura !
  • SpeedyJanesz
    Megnézem melyik a topic száma
  • SpeedyJanesz
    Zaki belinkeltem öket már egyszer ! Szerintem 2 -3 oldallal ezelött
    !
  • SpeedyJanesz
    Megvan a többi kocsid is sky ! :D Scoob bazzeg !!!!! Neked berakták azt a rx7et nekem meg nem !!! Közben meg az én designom ! GGRRRRRRR Felezünk ha nyersz ! :DDD Irgum-burgum
  • zaki
    jöhetnek a verdáidról a képek :)
  • zaki
    döntőbe hány verda van?
  • zaki
    gratula
  • SpeedyJanesz
    Hali emberek ! 5 Géppel ott vok a döntöbe !! Hiij ! Jobb mint vártam ! A két acuram ami odabasz ! A kék-fehér meg a lilas ! Nézzétek meg és értékeljétek ! Skyline ! Szomoru vok mert csak egy kocsidat lattam ! :( Én reálisan fogok szavazni !Tehát nem azt csinálom mint gondolom sokan majd hogy lehuzzák mások verdáit ! Persze 9esnél jobbat azért egyre se adok ! :DD Na byez !
  • DJ Skyline
    wá,de 17 éves leszek csak...majd csak Májusban megyek el vezetni tanulni!nyárra meglesz a jogsim azt go!
  • Tumor
    igen, mostanra ez számomra is ismeretes lett..... kár ...:(
  • Bercy #20116
    heh :D regen enis akartam kocsikat atalakitgatni, beharangoztam sg forumban h at lehet oket alakitani, feltettem az oldalama a hozza szukseges progikat aztan mikor 1 kocsin valtoztattam es vissza akartam tenni a jatekba akkor jottem ra h az csak bin->ase es forditva nem muxik :S
  • Random_
    Én akkor borultam amikor megtudtam, hogy még nincs is jogosítványotok. :)) Bár ez nekem lehet csak fura előbb volt jogsim mint számítógépem. :)

• Tumor
    Na és hogy ismételjem önmagam, persze erre is megoldást találtam....
  • Tumor
    Jó, akkor már csak 1 kérdés, ezt az *.ase formátumot hogy lehet megetetni a MAX-el ???
  • Tumor
    Okés, probléma megoldva, ügye mindig a sebtiben beírt üzenet után lesz okos az ember .....
  • Tumor
    Egy kis segítség kéne ! Szedtem le egy bizonyos .bin-->.ase konverter-t, ami áll 1 bat-ból meg 1 exe -ből és slussz. A file-ok mellett lefuttatva látszólagos elinduláson kívül semmit sem csinál....esetleg van valakinek tapasztalata ? Jó lenne 3dsmax-ben kicsit megbojgatni a kocsik geometriáját..... ;)
  • ScoobyDoo
    Az a kép az 2 éves kép vazze...! :)
  • SpeedyJanesz
    Scoob te hány éves vagy?
  • Random_
    Már nem csak Scooby publikált képet magáról. :)
  • ScoobyDoo
    :)
  • DJ Skyline
    up!
  • DJ Skyline
    vannak magyarok...szoktam én is lenni...HUNDJSkyline vagy djskylinehun néven szoktam lenni....kocsit fejleszthetsz...onnan tudod hogy veled egyszinten van e hogyha mész 1 versenyt vele,és ha legyőz erősebb,ha te nyersz gyengébb,vagy veled 1 szinten van...meg a pontjai alapján is látszik...ha 102324564 akkor tuti nem gyenge a játékos,ha meg 100 akkor nyugodtan lehet ellene menni!
  • Maskim Xul
    Sziasztok. Vannak magyarok nfsu online-on? Ha igen, hol? Mert én sehol sem láttam egyet sem.
    Amúgy milyen ez az online mód? Gondolom itt is lehet fejleszteni a kocsidat ugye? Másrészt honnan tudom, ki a velem egyszinten lévő player?
  • Tantitanti
    Attól függ milyen a grafikai beállitás ha a tömeget leveszed eltünik a csaj ha ráadod +jelenik...