Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ScoobyDoo
Jól elvagy magaddal.

lokista12
Ha nektek bejönn örültök majd én nem tudok felnyomni egy darab képet sem ami nagyon gáz ti sem tudtok felnyomni?

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

lokista12
Hát ez sem nyert!

lokista12
Hát ez nem sikerült itt nem tudja valaki hogyan tudok simle-t betenni ??

lokista12
Hát ez a Crafity nagyon zsir!

lee86
hehe! a felirat jelentése: 'eladó' sztem még mindig küszködik az eladásával a faszi... lol

¡Hala Madrid!

ScoobyDoo
Szerintem ez az. Én ennél nagyobb, magyar és tartalmasabb oldalt nem tudok. De azt, hogy mennyire frissül, beszéld meg Karikusszal az ottani fórumon.

zaki
ne mtudom. azt kéne belinkelni, amelyik a legnagyobb, leggyakrabban frissül, tartalmas, stb...

ScoobyDoo
Melyik? van egypár...
Mondjuk: nfsunderground.ini.hu

zaki
mi is a magyar nfs underground oldalnak a címe? azon gondolkoztam, hogy ki lehetne tenni a fejlécbe a linkjét...

ranGer2
enyém! de kitörölte... Zaki bácsi

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

tep
Megszívatott benneteket a jó öreg Zaki bácsi?????
Na kié lett a #19500-as????
haliiii

\"SLICE of LIFE\"

ScoobyDoo
Nyiss magadnak egy topicot, aztán nyomhatod magadnak az offokat agyba-fõbe, de ezt a topicot ne baszd szét (mondjuk úgyis törlik), vagy maradj és témához illõ magatartást tanusíts....

ScoobyDoo
Én vettem. Betartom. Köszönjük.

DJ Skyline
korrekt és én tiszteletben tartom ezt...jó igaz régebben voltak akcióim,de változik az ember!

zaki
na kérem szépen. ez figyelmeztetés volt. töröltem pár üzenetet, ami már abszolút nem ide, hanem a gumiszobába való. és az összes ilyen üzenetet törölni fogom. és ne itt, haenm máshol offoljatok, mert minden játék topicjában eljön egyszer, amikor megfogyatkozik az érdeklõdés. és nem offokkal kell felhozni, életben tartani a topicot. én csak ennyit kérek, semmi mást: légyszíves ne offoljatok. köszönöm

zaki
na, ez igen

mert nincs kedvem visszaolvasni

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

csak kérdezem

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

DJ Skyline
1 véleményen vagyunk errõl a LOLról!:DDDmind1

hcgameren megvolt már az auto-contest ?

ScoobyDoo
Huuuh ez nagyon tetszik!

DJ Skyline
mindjárt 19500-nél vagyunk!:DDD

ranGer2
mi va? te is ma 21:40 kor küldted meg én is!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DJ Skyline
LOÁL

ranGer2
pfff

DJ Skyline
na ne wazz...2-es vagy 1-es golfból ilyet!:DDD pfff..

ScoobyDoo
The Batcar! :D

ranGer2

DJ Skyline
jujj...ez durva....és csak 1 erõsítõ,vagy max kettõ!:DDDLOL

ScoobyDoo
No comment....

DJ Skyline
habár feketében jobb lenne!

DJ Skyline
jó ez a mustang geccc,,,....!

ScoobyDoo
Nee anyut hagyjuk....

DJ Skyline
gyakorlatilag anyád!
na elég!

ScoobyDoo
Emiatt a bizonyos géplassulás miatt vált a Vice City topic OFF topiccá! Szégyeld magad!!

DJ Skyline
nem tom...belassult a gép stb...most már nem teszek fel semmit...kéne 1 Cformat

ScoobyDoo
Miért?? Láthatnád az mp3jaim.

DJ Skyline
áhhh...neeemmmm...

ScoobyDoo
Tudsz már DCzni??

DJ Skyline
na majd ha nagyon unatkorom leírom egy word dokumentumba az összes számot ami nekem megvan!:DDDD

DJ Skyline
ja csak én már lassan 2 éve nem voltam sehol bulizni...nem baj----2 hét és irány haverral dizsi...csajozás 1000-el!:DDD

ScoobyDoo
A jó zene meg hozzátartozik a jó játékhoz, mint pl egy NFSU-hoz. A jó zenéhez meg hozzátartozik a jó buli.... :D

DJ Skyline
LOÁLKA és az mind Elektronikus????hjujjjj!:DDD
most épp hardcoret hallgatok!
ON!

ScoobyDoo
Sorry....még egy csöppnyi OFFka.....nekem is van 15GB zeném....

DJ Skyline
de....azé modnom mind1!:DDD

zaki
és? vagy nem volt összefüggésben a játékkal, hogy akadva ment csak?

DJ Skyline
igen fõnõk...és mi mit csináltunk a VC topikban???vírus írtó???kinek milyen gépe van???:PPPP
na mind1:DDD
on!

DJ Skyline
nekem majdnem 5 GIGA zene van a gépemen....és még vagy 2 csutkóra kiírt MP3 CD-m!:DDDszal nekem nem tudsz új számot mondani!:PPPP

zaki
OFF