22257
-
bb #4401 szerintem is egyszerűbb lenne, ha krekkerék írnák a játékokat, nem kéne szarozni a védelemmel :))) -
#4400 nekem meg zikszpém van -
bb #4399 nekem w2k hun -
#4397 KÖCSÖG EZ AZ EGÉSZ !!!
A krekkereknek lassan az lesz a dolguk hogy újraírják a programot az elejétől. KURVÁRA IDEGESÍTŐ -
#4395 hát nekem még mindig kilép :P -
#4391 Ezt a képet nézzétek +. Különösen érdekes az elsőés a második helyezett közti időkülönbség. Kicsinálja utánam?
-
bb #4389 viszont nforce-n már nem nuke :)))
el van ez baszva rendesen. reméljük 1-2 nap és lesz normális crack. XIII-ra ugyanez. mindig csak sietnek a cracker gyerkőcök aztán szar az összes release. -
#4386 nekem is onnan van a crack... -
Madmaxx #4384 Tudasd ha müxik Joe21! -
#4383 ok.
kíváncsi vagyok én is, tehát, ha lehet szóljatok (bár nem gondolom, hogy csoda exe-m lenne) -
bb #4382 mert nem tettél rá deviance-s peccset :))))
akkor már a mentés se menne -
Madmaxx #4380 save game nekem ment csak a kollekt az gecizik -
#4379 Nem tudom, mert én ma de. elindítottam a játékot és azóta folyamatosan megy, pedig ide is be-be nézek és töltök le Warezrol is. Ha kilépek és ujraindítom majd +nézem. -
#4376 Hát akkor lehet szedegetni. -
bb #4375 azzal lehet menteni de nem megy a reward. hányas verziót ír ki amikor bejön a menü. 1.1.valamennyit ugye? -
Madmaxx #4374 Patch merre van? ÉS melyik cracket kell rárakni?
Amugy nekem is most gecizett amikor megnyerem a versenyt, collect rewards azt csááááá és kidob hibával a winbe! Patch segit ezen? -
#4373 Egy pillanat és kilinkelem nektek
Egy csepp türelmet kérek
-
#4371 Na az még durva lenne, ha a fizika az LFS-hez hasonlítana:) -
#4370 Jelenleg a Totalcommander által 3 121 152 méretü speed.exe van nálam (NoCD Patch), amit a GameCopyWorldoldaláról szedtem le még tegnap este. -
bb #4369 bazz -
bb #4367 tévedtem természetesen -
bb #4366 tévettem collect reward sem megy. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#4364 én még nem. van már patch a gamehoz? -
#4362 Ezt is úgy kell patchelni, mint a fifa-t online? -
KisKolok #4360 Patch-t felraktátok? -
#4359 nem tudod nekem elküldeni a crack-et amivel játszol? hátha igaza van Joe-nak... -
#4357 Üdv!
Nagyon bejött!
Nem szimulátor, de ez nem is annak készűlt.
Aki sim-et akar, annak tipli az LFS fórumba!
A hangulat, játékmenet, átvezető animációk, kocsik kinézete
fantasztikus.Én egyből a patchet raktam fel és rá a cracket.Eddig minden hibátlan, pedig volt reward, mentés stb.Én is szeretem a szimulátorokat (autós progik 98%-ával játszottam is), de ez másért jó!
Remélem már készül a server törés is!Összegezve:nem csalódtam, eddig hibátlan.
-
#4356 Ez a nagy baj, mert ezt pont arra tervezték, hogy online egymást kihívjuk, és egyre feljebb kerüljünk a ranglistán.
Legalábbis én ezt következtettem ki a demo alapján.
Bár nem tudom, hogy a Single rész mennyi ideig tart, és bírja lekötni az embert. -
#4355 Most már igen :)))
Sajnálom -
bb #4352 hol vannak egyébként a jáéték mentései (melyik könyvtárban?). Még ezt sem találom. -
bb #4351 akkor már ketten adtuk fel! -
#4350 Biztos ami biztos alapon kérdeztem, nem tudhatom ki milyen tapasztalt. -
#4349 hááát én feladom... 10. verseny megnyerése után a collect reward után kidob a desktopra... -
bb #4348 hát persze, anélkül nem is megy -
#4346 Qrva jó a játék, csak kár h nemtom olány jáccani, anélkül h megvenném... -
#4345 A deviance patch-re ráraktátok a mellette lévő crack-et is? -
bb #4344 én feladom, ha van valami változás akkor írjatok! -
#4343 Az a baj, hogy valószínűleg nem fogják tudni megoldani a
crackes csapatok, hogy tudjunk online játszani.Esetleg a Directconnect-es rész fog működni, de ahhoz meg sok havernak kell egyszerre a Net-en lennie egyidőben. Ezért gondolkodom a megvételen. -
Petya777 #4340 Jó a gamma! :DDD -
#4339 Tévedsz, mert itt vagyok én is. Ezek nekem is tökéletesen működnek. Nem tudom többieknél mi lehet a hiba.