22257
-
#4337 Az én vélményem az, hogy feltétlenül érdemes, de ezt neked kell eldöntened. -
bb #4336 újabb tesztelgetés: gamecopyworldos patchel rewardnál fagy, deviance patchel mentésnél fagy.
Az orig patchet én feltettem, de semmi sem változott. -
#4335 Pedig meg akartam venni, hogy minden gond nélkül tudjak
Online játszani, mert a Demo a hangulata alapján nagyon bejött.Ezek után nem tudom érdemes-e kiadni rá a lét. -
#4334 Esküszöm én próbálok kézzel-lábbal segíteni. Még egy dolog lehet. Ahogy azt már 4-5 oldallal előbb is írtam, miután feltelepítettem, megtörtem (a CD lévő crackel). Aztán a játék alól kértem egy online patchelést a gyári oldalró. Ezzel sikerül ellérne azt, hogy a játék el sem indult, hiába tettem vissza a CD-s crackot. Na ekkor tettem rá a NoCD patchet és azóta futmint az állat. Szóval még ezt is érdemes lenne kipróbálnotok. Kitudja?? Lehet, hogy itt a +oldás, bár jelenleg a másik gépen ugyan olyan tökéletesen működik, holott csak a CD-n lévő crack van fent és nem a NoCD. Söt NET-es patchelés sem történt. -
#4332 Sziasztok!
Látom már megint kiadtak a fejlesztők egy félkész játékot,
hogy lehessen nyomatni a patch-eket hozzá szépen sorban.
Így oldják meg a másolásvédelmet -
#4331 grrr,én csak most tömöritem de nagyon be vagyok szarva hogy nem lesz jó,bejött a demó. -
#4330 Nekem is ez a probléma! -
#4329 Nekem is! -
#4328 Tudsz mondani egyet is a N4S szériából, amelyik szimulátornak készült? Mire számítottál? -
#4327 most leszek 2., kíváncsi vagyok akkor mi van -
#4326 Sziasztok! Nekem a kurva első tournament utsó versenyén állandóan szétesik a kép és szaggat mint állat. Van már valami megoldás? Feltettem a patchet is és úgy is szar mint állat. Kurva életbe teljesen elveszi a kedvem pedig jó kis stuff. -
[SiX]Seat #4325 Hotdog GO!
Azért adtam :)
és kösz a gratot :) -
HoTDoG #4324 Neked is! :) -
bb #4323 nekem is. a patch elött rewardnál lépett ki, peccs után meg nem lehet menteni -
#4322 igazad van, szar a játék, ne is játssz vele. VISZLÁT -
#4321 vazze, a nocdcrack-kel is kilép :( -
#4320 asszem megvan,valaki felpakolta. -
#4319 HDC-n hibátlan. -
#4317 bazze!ftpn hiányzik a 2es cdből a 18as rar:( honnan tudnám lekapni?fájlcserélők sajna kilöve. -
[SiX]Seat #4316 ez crack ! a fenébe bocs :(
Viszont a #4218-ban utalt rá Sonajk -
#4315 Kurvajo ez a game :) alig birtam fel kellni előle. -
#4314 Még nem próbáltam, úgyhogy ne hibáztass lécci. Sonajknak állítólag bejött. -
#4313 Van valakinek megfejtése online játékra esetleg? -
#4312 kösz szépen -
#4311 francba :( -
#4310 GPRS-en nem sorry. No cd Crack -
[SiX]Seat #4309 jaja :)
nekem is csak ez van:
link neve :) -
#4308 [email protected] jöhet -
[SiX]Seat #4307 mail? -
#4306 jaja, megvolt thx :) -
#4305 #4201
Neked sem tudok mást mondani.
#4298 pedig most van tesztelés alatt. -
[SiX]Seat #4304 Hotdog priv ment :) -
#4303 tudnátok adni egy nocdcrack-et? thx -
#4302 Hello mindenki! Hazaértem. Mindjárt install, csak elolvastam az elmúlt 20 óra történéseit. Látom RacerZsu-nak is sikerült, mert egy ideje eltűnt. Zaki remélem kialudtad magad. -
#4301 nem értem. már másodszorra lép ki az asztalra, miután megnyertem a 10. versenyt, amikor rányomok a Collect Reward-ra... -
#4300 Kinek a Pap, kinek a paplan, nekem a NFSU -
#4299 Milyen a game? Nagyon bugyuta? Tuning kimerül a matricázásban/spoilerezésben, vagy futóművet, motort komolyabban lehet változtatni? Irányítás nagyon kamu? Valami sim rajongó rábólinthatna, akkor kipróbálom. -
#4298 Most ugrik az a bizonyos majom a vízbe. Feltettem a másik gépre is a játékot (AMD Duron 1,2, Gef2 MX, 640 MB SDRAM)
Alapból szépen megy (persze 640x480 kissé butítva), de igazán most az izgat, hogy elkezd-e hülyülni. Erre nem tettem fel a NoCD patchet, csak a saját CD-n lévő törést. Most kiderül, hogy ez a verzió ennyire jó, esetleg a konfig (lásd #4180 hozzászólás) és még a NoCD patch is teheti, de jeleneleg sincs semmi gond vele. Nem fagy, ment, nem lép ki, tovább enged. Szóval mejd elválik. -
Pöty #4297 Na el kell mennem, a hiba ügyben reggel tudok konzultálni, addigra azért pár tippet bedobhatnátok ide! :) Kösz! -
Pöty #4296 Egész jó kis game. Azért Arcade rendesen ami engem irányításban nem zavar (főleg hogy nem akar menni a kormány), de a tuning cuccokban kicsit igen.
Nincs nagyon tapasztalatom a kormányokkal -nemrég kértem kölcsön egyet- és nem tudom miért nem akar menni. Valami noname kormány, kalibráció megtörtént windóz alól de egyik játékban sem működik. Mi lehet a hiba?