22257
  • Sonajk @:o)
    Az én vélményem az, hogy feltétlenül érdemes, de ezt neked kell eldöntened.
  • bb
    újabb tesztelgetés: gamecopyworldos patchel rewardnál fagy, deviance patchel mentésnél fagy.
    Az orig patchet én feltettem, de semmi sem változott.
  • Mikiller
    Pedig meg akartam venni, hogy minden gond nélkül tudjak
    Online játszani, mert a Demo a hangulata alapján nagyon bejött.Ezek után nem tudom érdemes-e kiadni rá a lét.
    Esküszöm én próbálok kézzel-lábbal segíteni. Még egy dolog lehet. Ahogy azt már 4-5 oldallal előbb is írtam, miután feltelepítettem, megtörtem (a CD lévő crackel). Aztán a játék alól kértem egy online patchelést a gyári oldalró. Ezzel sikerül ellérne azt, hogy a játék el sem indult, hiába tettem vissza a CD-s crackot. Na ekkor tettem rá a NoCD patchet és azóta futmint az állat. Szóval még ezt is érdemes lenne kipróbálnotok. Kitudja?? Lehet, hogy itt a +oldás, bár jelenleg a másik gépen ugyan olyan tökéletesen működik, holott csak a CD-n lévő crack van fent és nem a NoCD. Söt NET-es patchelés sem történt.
  • Mikiller
    Sziasztok!
    Látom már megint kiadtak a fejlesztők egy félkész játékot,
    hogy lehessen nyomatni a patch-eket hozzá szépen sorban.
    Így oldják meg a másolásvédelmet
  • zoli80
    grrr,én csak most tömöritem de nagyon be vagyok szarva hogy nem lesz jó,bejött a demó.
  • traXion
    Nekem is ez a probléma!
  • traXion
    Nekem is!
  • bzoley
    Tudsz mondani egyet is a N4S szériából, amelyik szimulátornak készült? Mire számítottál?
  • zaki
    most leszek 2., kíváncsi vagyok akkor mi van
  • Goliath
    Sziasztok! Nekem a kurva első tournament utsó versenyén állandóan szétesik a kép és szaggat mint állat. Van már valami megoldás? Feltettem a patchet is és úgy is szar mint állat. Kurva életbe teljesen elveszi a kedvem pedig jó kis stuff.
  • [SiX]Seat
    Hotdog GO!
    Azért adtam :)
    és kösz a gratot :)
  • HoTDoG
    Neked is! :)
  • bb
    nekem is. a patch elött rewardnál lépett ki, peccs után meg nem lehet menteni
  • zaki
    igazad van, szar a játék, ne is játssz vele. VISZLÁT
  • zaki
    vazze, a nocdcrack-kel is kilép :(
  • zoli80
    asszem megvan,valaki felpakolta.
  • bzoley
    HDC-n hibátlan.
  • zoli80
    bazze!ftpn hiányzik a 2es cdből a 18as rar:( honnan tudnám lekapni?fájlcserélők sajna kilöve.
  • [SiX]Seat
    ez crack ! a fenébe bocs :(
    Viszont a #4218-ban utalt rá Sonajk
  • Stotoo
    Kurvajo ez a game :) alig birtam fel kellni előle.
  • bzoley
    Még nem próbáltam, úgyhogy ne hibáztass lécci. Sonajknak állítólag bejött.
  • PsychoStarfish
    Van valakinek megfejtése online játékra esetleg?
  • zaki
    kösz szépen
  • zaki
    francba :(
  • bzoley
    GPRS-en nem sorry. No cd Crack
  • [SiX]Seat
    jaja :)
    nekem is csak ez van:
    link neve :)
  • zaki
    [email protected] jöhet
  • [SiX]Seat
    mail?
  • zaki
    jaja, megvolt thx :)
    Neked sem tudok mást mondani.
    #4298 pedig most van tesztelés alatt.
  • [SiX]Seat
    Hotdog priv ment :)
  • zaki
    tudnátok adni egy nocdcrack-et? thx
  • bzoley
    Hello mindenki! Hazaértem. Mindjárt install, csak elolvastam az elmúlt 20 óra történéseit. Látom RacerZsu-nak is sikerült, mert egy ideje eltűnt. Zaki remélem kialudtad magad.
  • zaki
    nem értem. már másodszorra lép ki az asztalra, miután megnyertem a 10. versenyt, amikor rányomok a Collect Reward-ra...
    Kinek a Pap, kinek a paplan, nekem a NFSU
  • Pempő
    Milyen a game? Nagyon bugyuta? Tuning kimerül a matricázásban/spoilerezésben, vagy futóművet, motort komolyabban lehet változtatni? Irányítás nagyon kamu? Valami sim rajongó rábólinthatna, akkor kipróbálom.
    Most ugrik az a bizonyos majom a vízbe. Feltettem a másik gépre is a játékot (AMD Duron 1,2, Gef2 MX, 640 MB SDRAM)
    Alapból szépen megy (persze 640x480 kissé butítva), de igazán most az izgat, hogy elkezd-e hülyülni. Erre nem tettem fel a NoCD patchet, csak a saját CD-n lévő törést. Most kiderül, hogy ez a verzió ennyire jó, esetleg a konfig (lásd #4180 hozzászólás) és még a NoCD patch is teheti, de jeleneleg sincs semmi gond vele. Nem fagy, ment, nem lép ki, tovább enged. Szóval mejd elválik.
  • Pöty
    Na el kell mennem, a hiba ügyben reggel tudok konzultálni, addigra azért pár tippet bedobhatnátok ide! :) Kösz!
  • Pöty
    Egész jó kis game. Azért Arcade rendesen ami engem irányításban nem zavar (főleg hogy nem akar menni a kormány), de a tuning cuccokban kicsit igen.

Nincs nagyon tapasztalatom a kormányokkal -nemrég kértem kölcsön egyet- és nem tudom miért nem akar menni. Valami noname kormány, kalibráció megtörtént windóz alól de egyik játékban sem működik. Mi lehet a hiba?