22257
-
#4448 jáccani én is tudok, de amint rámegyek h play online megfagy. pedig demonak hivatalosan is kéne. vajon miért? -
#4447 nem -
#4446 Én még csak a demot láttam, a full nincsen meg
De a patchelés megoldása olyan, mint a Fifa-é, azért írtam ezeket, mert ott abban a fórumban sokan estek ebbe a hibába
A demo nálam tökéletesen megy XP alól, GEF3-mal, a 45.23-as driverrel, DirectX 9.0b-vel, s a Windows Update-ről leszedett frissítésekkel -
#4445 Azt mondta ma az egyik ismerősöm, hogy az egyik tracknél be desktopol!! Tapasztalta már valaki??? -
bb #4444 úgy is próbáltuk. azóta a legrosszabb. 1.2 verzió se mentés, se collect -
#4443 vki 5let? -
#4442 Bocs, patch!!!! -
#4440 Merre van a path???? -
#4439 miért fagy nekem vajon tövig? -
#4438 nekem se a demo, se full. mind1ik elfagy. miért? -
#4437 Uff mindenkinek!!!! -
#4436 (most az 1.0 és 1.1 csak példa volt, lehet , hogy a verziószámok mások, nem ez a lényeg) -
#4435 én még nem próbáltam a demo-t a fullon, de a demonál nekem se ment :( -
#4434 S ugye, senki sem írja felül az eredeti exe-t a crackelttel, mielőtt patchelni kezdi ?
Mert akkor meg azért nem jó..
Szóval
1, Install game
2, Patch
3., crackelt 1.1-es EXE bemásolása -
#4433 nálam is -
#4432 Miért lehet az h rámegyek arra h play online és tövig fagy a program??? HEEEEEEEEEELP! -
RacerZsu #4431 Nekem két 300K-s kis izé, és mindent meg tudok nézni vele! -
#4429 van a gamecopyworld-on 1másik patch is, most nézem -
RacerZsu #4428 Igy igaz! -
#4427 nekem is ace van -
bb #4426 codecre én is gyanakodtam már, de a többi videó mind jó.
Rosszak milyen kodeket van?
Nekem acemega590 -
bb #4425 a patchez van új crack is
-
#4424 lehet, hogy bejön vmi kis movie, és a gépen lévő codec miatt cumi van. bár most hogy belegondolok nekem codec miatt nem indult a colin3, meg a PES3, de akkor a töltés után fagyi volt, és nem asztalra kivágás -
#4423 Itt is egy csomóan abba a hibába esnek , mint a Fifa-nál.
Felteszik az 1.1-es patchet
Aztán használják hozzá az 1.0-ás cracked EXE-t
S csodálkoznak, hogy nem működik
Talán, aki patchelni akarja, annak meg kellene várnia előbb az 1.1-es cracked EXE-t, nem ? -
#4422 lehet, hogy codec hiba??? -
#4420 vmi olyasmit kellene csinálni, hogy az elmentést Lküldjük olyannak, akinek nem lép ki a játék, megcsinálja a versenyt, collect reward után meg elmenti a gamet, visszaküldi az elmentést, és utána meg már lehet, hogy nem lesz semmilyen probláma -
RacerZsu #4418 (ma se mosok már hajat... :) ) -
RacerZsu #4417 Mikor lesz már' szkájlájnom? :) -
RacerZsu #4416 Windows/All user/Aplication Data/NfsU -
#4415 egy a tuti,ez az év arcade kocss játéka és KÉSZ:)
-
RacerZsu #4414 Klassz játék!
Nagyon bejön!
Közben kezdtem egy új karriert és most egy ilyen kis Miataval nyomok!
Kérdésem lenne: Ha új autót veszek(vagymi) akkor ráfizetek ugye, és a tunning cucc átmegy rá, vagy mi? Kapok újat vagy lecvseréli? Hogy is van ez? -
bb #4413 a track könyvtár neked is tele van üres fájlokkal (0 byte).
még egy rejtély: hol vannak a mentések? -
#4410 ez az asztalra kivágósdi a 10. verseny után van, gondolom te már nem ott tartasz -
Mr. Perfect #4409 Eddig nekem is megy, pedig volt collect award, és save game is. angol xp sp1,ati R8500... -
#4408 hát az a collect reward megvolt már ^>^ fasz tudja messze van egy rahedli béna verdám -
#4407 Oprendszer Windows XP SP1 hun, SP2-re feltolva -
#4406 jó, de hányadik versenynél tartasz? -
#4405 nem tom ez milyen lelki hatással lesz az itteni emberekre de nekem megy mint állat^>^ magyar xp sp1 gf2 gts pro -
#4404 most mivan? :) -
#4402 Az NFS 9 hez majd külön gépet kell venni, amin megy majd