22257
  • rage
    Akkor remek, mivel nekem is Sygate tűzfalam van.
    S nálam működik a demo online

Rákérdez, hogy engedélyezem-e, azt mondom, igen, mindig, s kész. Működik
    Igaz, itt Chello van...
  • Bandee
    Miért nem jók a képek?
  • Bandee
    Hehe...

• rage
    Úgy van, jól írtad:)
  • Bandee
    sygate personal
  • Bandee
    ezt lessétek :P
  • Bandee
    http://free.x3.hu/bandee83/dl/NFS-Underground/Image1.jpg

http://free.x3.hu/bandee83/dl/NFS-Underground/Image2.jpg
  • rage
    Szerintem a probléma a következő:
    Az EA szerverén a patch már 1.2-es, míg a legutolsó letölthető crack 1.1-es.

Ezért nem működik senkinek, aki patcheli
  • zaki
    hehehe
  • zaki
    na majd +látjuk :)
  • rage
    Milyen tűzfalad van?
  • bb
    na jól van, húzok aludni.
    aki tud játszani az bekaphatja :)))
  • zaki
    na asszem én kicsit levezetem a feszültségemet egy kis CoD-val, az legalább megy rendesen single, multival 1aránt
  • CSOCSO
    acc om és a top speedem jobb!:)
  • CSOCSO
    :) az enyém akkor is jobb:)))
  • Bandee
    próbál, megkérdi h engedélyezzem-e, de aztán semmi.miért? :(
  • zaki
    vazze, nekem is így nézne ki kb a szekerem, ha tudnék vele játszani
  • CSOCSO
    milyen 19??
  • rage
    Az EA-nak saját programja van a multihoz.
    Az valamiért nem tud csatlakozni

Helyedben kipróbálnám azt, hogy bekapcsolnám a tűzfalat, próbálnék connectálni, majd utána megnézném a tűzfal log file-ját, hogy egyáltalán próbált-e kimenni a program a netre, s ha igen, hol akadt el.
  • Bandee
    én meg 40 valahánynál, de miért nem megy??? online
  • zaki
    nekem se, meg az 1.0-s sem, mind2-t kipróbáltam
  • Sonajk @:o)
    Az enyém szebb (csak vicceltem). De nézd alatta azt a tengerkék neonfényt :))) különben én a 19-nél tartok

• bb
    nekem az 1.1-es gamecopyworldos se jó :))
  • Bandee
    nem próbáltam más ea játékot, de amúgy cs,q3,ut2k3... megy mind. nem nettel van gond. még tűzfalam is lelölöm. de miért ? :D
  • CSOCSO
    LOL:)) íígy igaz. de még nem tartok a supránál..szvsz eddig meg ez a legszebbbbbbbbbbbbbbbbbb auto amit a forumban láttam:))))))))) triburon rulzik a supráig!!!!
  • CSOCSO
    ?????, nmit??? mivan?
  • CSOCSO
    nah amugy még annyit mielött visszamegyek hogy ez az nfs sorozat legjobbika!!!!!!!! nem bírom abbahagyni nagyon zsír király az egész.. tényleg megérdemli a 10 pontot!!!!!!!!! viszont azért néha a köcsög és idegesítő civilek miatt soxor anyázom.. mindíg rossz helyen vannak:))) no de mindegy...überzsír a gamez!! mindenki csapassa..eddig civicem volt..ugyanugy nézett ki mint a triburon de a kis hjunsáj jobban tetszik:))))))) zssííííííííííír. nah gyors pisi aztán körbe lesek a neten oszt csapatás hajnalig
  • rage
    Aha, akkor az nem fagy, hanem valamiért nem látja a hálót, s arra vár.

Más egyéb online játékok működnek nálad?
    Főképp más egyéb EA online játékok
  • Tufa16
    és hol a supra? ejnye ejnye! én nem jönnék ide a helyedben supra nélkül! égő... :D
  • Bandee
    miután rányok semmi. amúgy nem fagy el szó szerint. alt+tabbal visszajutok és be tudom zárni. de miért???
  • Bandee
    amúgy állítsd be h ne 25/lap legyen, hanem 200 :D
  • rage
    Amikor ráböksz, hogy play online, már semmilyen ablak sem jön fel ? Egyből fagy?

S amikor így kifagy, nem segít ctrl alt del?
    Csak reset?
    Pl a numlock reagál, ha megnyomod ?
  • Bandee
    csodás. neked megy neten?
  • CSOCSO
    nahjolvan jerekek.. két írásom között 3 oldal vazze:))) életbe nem olvasom el.. nah mindegy .. itt az autokám. már elég sok minden van benne.. chiptuning, felfüggesztés, kipuf rendszer, fék, nitro, turbo.. szal sok upgrade van benne:
  • Bandee
    application data-ba rakja a mentéseket. amúgy adslem van. van tűfalam, de mind1 h megy vagy sem. mindig fagy. miért?
  • Tufa16
    nekem full faszán müködik az eredeti crack-al. kicsit szaggat de ez a gépem miatt van. most kb a 20ik küldetésnél vagyok egy mindenben 1es szintű mazda miataval. Tudom tudom, szar autó de ez a leggyorsabb és ezzel tok a legjobban driftelni. na mind1. jó lenne már vmi jobb kocsi is ennél. a legutóbbi amit nyertem az egy Hyounday triburon vagy mi... kéne egy imprezza vagy egyébb érdekesség...
  • bb
    én elhiszem, de nem találom
  • Sonajk @:o)
    Nem tudom, hova pakolja őket, de keresem. Remélem elhiszed, hogy vannak.

De ittvan ez

• rage
    Milyen neted van,s használsz-e tűzfalat ?
  • rage
    Ha tényleg megegyezik a patchelése a Fifa-éval, akkor a Start menü/programok/EA Games/NFS/ alatt találtok check for update-et, s úgy lehet patchelni.

Sajnálom, hogy nekem nincs meg még a játék, könnyebben tudnék segíteni nektek, mint így "találgatva"