22257
-
#4490 Akkor remek, mivel nekem is Sygate tűzfalam van.
S nálam működik a demo online
Rákérdez, hogy engedélyezem-e, azt mondom, igen, mindig, s kész. Működik
Igaz, itt Chello van... -
#4489 Miért nem jók a képek? -
#4488 Hehe...
-
#4487 Úgy van, jól írtad:) -
#4486 sygate personal -
#4485 ezt lessétek :P -
#4484 http://free.x3.hu/bandee83/dl/NFS-Underground/Image1.jpg
http://free.x3.hu/bandee83/dl/NFS-Underground/Image2.jpg -
#4482 Szerintem a probléma a következő:
Az EA szerverén a patch már 1.2-es, míg a legutolsó letölthető crack 1.1-es.
Ezért nem működik senkinek, aki patcheli -
#4481 hehehe -
#4480 na majd +látjuk :) -
#4479 Milyen tűzfalad van?
-
bb #4478 na jól van, húzok aludni.
aki tud játszani az bekaphatja :))) -
#4477 na asszem én kicsit levezetem a feszültségemet egy kis CoD-val, az legalább megy rendesen single, multival 1aránt -
#4476 acc om és a top speedem jobb!:) -
#4474 :) az enyém akkor is jobb:))) -
#4473 próbál, megkérdi h engedélyezzem-e, de aztán semmi.miért? :( -
#4472 vazze, nekem is így nézne ki kb a szekerem, ha tudnék vele játszani -
#4471 milyen 19?? -
#4470 Az EA-nak saját programja van a multihoz.
Az valamiért nem tud csatlakozni
Helyedben kipróbálnám azt, hogy bekapcsolnám a tűzfalat, próbálnék connectálni, majd utána megnézném a tűzfal log file-ját, hogy egyáltalán próbált-e kimenni a program a netre, s ha igen, hol akadt el. -
#4469 én meg 40 valahánynál, de miért nem megy??? online -
#4468 nekem se, meg az 1.0-s sem, mind2-t kipróbáltam -
#4467 Az enyém szebb (csak vicceltem). De nézd alatta azt a tengerkék neonfényt :))) különben én a 19-nél tartok
-
bb #4466 nekem az 1.1-es gamecopyworldos se jó :)) -
#4465 nem próbáltam más ea játékot, de amúgy cs,q3,ut2k3... megy mind. nem nettel van gond. még tűzfalam is lelölöm. de miért ? :D -
#4464 LOL:)) íígy igaz. de még nem tartok a supránál..szvsz eddig meg ez a legszebbbbbbbbbbbbbbbbbb auto amit a forumban láttam:))))))))) triburon rulzik a supráig!!!! -
#4463 ?????, nmit??? mivan? -
#4462 nah amugy még annyit mielött visszamegyek hogy ez az nfs sorozat legjobbika!!!!!!!! nem bírom abbahagyni nagyon zsír király az egész.. tényleg megérdemli a 10 pontot!!!!!!!!! viszont azért néha a köcsög és idegesítő civilek miatt soxor anyázom.. mindíg rossz helyen vannak:))) no de mindegy...überzsír a gamez!! mindenki csapassa..eddig civicem volt..ugyanugy nézett ki mint a triburon de a kis hjunsáj jobban tetszik:))))))) zssííííííííííír. nah gyors pisi aztán körbe lesek a neten oszt csapatás hajnalig -
#4461 Aha, akkor az nem fagy, hanem valamiért nem látja a hálót, s arra vár.
Más egyéb online játékok működnek nálad?
Főképp más egyéb EA online játékok -
#4460 és hol a supra? ejnye ejnye! én nem jönnék ide a helyedben supra nélkül! égő... :D -
#4459 miután rányok semmi. amúgy nem fagy el szó szerint. alt+tabbal visszajutok és be tudom zárni. de miért??? -
#4458 amúgy állítsd be h ne 25/lap legyen, hanem 200 :D -
#4457 Amikor ráböksz, hogy play online, már semmilyen ablak sem jön fel ? Egyből fagy?
S amikor így kifagy, nem segít ctrl alt del?
Csak reset?
Pl a numlock reagál, ha megnyomod ? -
#4456 csodás. neked megy neten? -
#4455 nahjolvan jerekek.. két írásom között 3 oldal vazze:))) életbe nem olvasom el.. nah mindegy .. itt az autokám. már elég sok minden van benne.. chiptuning, felfüggesztés, kipuf rendszer, fék, nitro, turbo.. szal sok upgrade van benne:
-
#4454 application data-ba rakja a mentéseket. amúgy adslem van. van tűfalam, de mind1 h megy vagy sem. mindig fagy. miért? -
#4453 nekem full faszán müködik az eredeti crack-al. kicsit szaggat de ez a gépem miatt van. most kb a 20ik küldetésnél vagyok egy mindenben 1es szintű mazda miataval. Tudom tudom, szar autó de ez a leggyorsabb és ezzel tok a legjobban driftelni. na mind1. jó lenne már vmi jobb kocsi is ennél. a legutóbbi amit nyertem az egy Hyounday triburon vagy mi... kéne egy imprezza vagy egyébb érdekesség... -
bb #4452 én elhiszem, de nem találom -
#4451 Nem tudom, hova pakolja őket, de keresem. Remélem elhiszed, hogy vannak.
De ittvan ez
-
#4450 Milyen neted van,s használsz-e tűzfalat ?
-
#4449 Ha tényleg megegyezik a patchelése a Fifa-éval, akkor a Start menü/programok/EA Games/NFS/ alatt találtok check for update-et, s úgy lehet patchelni.
Sajnálom, hogy nekem nincs meg még a játék, könnyebben tudnék segíteni nektek, mint így "találgatva"