22257
-
#4619 Nah megyek nyitok egy circuit szobát Fefe néven és egy nyengébb kocsival kezdek -
#4618 De nyomhatunk egy kemény kocsival is -
#4617 Nekm mindegy, ahogy gondolod :) -
#4615 Felőlem kezdhetjük gyengébbel is. Csak ne sokáig mert lassan kifolyik a szemem :) Mellesleg nem vagyok egy nagy versenyző. Drag vagy Circuit-ba menjünk -
#4614 holnap lehet próbálok új win-t =\ -
#4613 Fefe!
Én is fent vagyok. Sikerült. Te tényleg nagy vagy.
A neten te milyen autóval kezdtél ?
Ugye nem baj, ha csak egy gyenge kis Golfot választok és majd azt tuningolom. Esetleg ez mégis hátrány lenne? Válasszak valamierősebb gépet? -
#4612 Megyek lassan én is -
#4611 no fexem -
#4610 SRE6-KFCU-GJS4-DQSQ-YDEV
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
#4609 GPGG-SPJF-4EQJ-HJG6-8DEV
JR7X-ZGCQ-4YWE-W64G-UDEV
2GSS-DWQ6-A6JS-8QY4-ADEV -
#4607 Inkább fexem. Nem szenvedek =( -
#4606 Aham. És mégis mi? -
#4605 vodafone gprs -
#4604 Nem biztos,hogy az Ea a hibás mivel még egy pár emberkének megy. Tehát a hiba az öngépében van. -
#4603 FOGGALMAM SINCS MI A BAJ! De tehet 1 szívességet az EA : le***phat! -
#4602 na én mára feladom és fexem. bye all -
#4601 1x űen nem jövök rá,hogy mi lehet a gáz mikor még a verzsön számunk is egyforma,tűzfal nyema stb... -
#4600 Akkor még ez sem lehet a gond, mert bár nekem is axeleo, de kábel... -
#4599 faxelero adsl -
#4598 elhiszem. nekem is ez van. és single megy. -
#4597 De itt a kép hogy műxik
Ugyan nem tudom hogy számíte-e de ez a verzó számom
-
#4596 Egyébként milyen neted van és melyik szolgáltatónál? -
#4595 a hdc warez egy nagy sux
Még jó hogy nem fizettem be, hanem kölcsön kóddal próbáltam szedni. Inkább visszatérek DC-hez.. ingyé van és mégis megbízhatóbb bazz. De mostmár 3 óra múlva biztos lent lesz. -
#4594 végre 1 ember ugyanezzel a problémával :D már bocs... -
#4593 Ja és miért van az hogy kiírta hogy megkapom a visual tuning leve 2-öt és mégsem engedi felrakni azokat??
+ nem kaptam meg a 2-es csillagot!
-
#4592 Nekem sem műkődik a játék online...én sem tudom miért, természetessen a tűzfalak le vannak kapcsolva és elvileg mindenek okésnak kéne lennie, de sajnos mégsem oké. Egyébként nekem a DEMO szintén nem működött online. Ja és csak ezzel a gémmel van ilyen gondom, mert másik 3gémet szoktam játszani neten. Nemtudom, hogy kiket érint ez a probléma és miért, de remélem lesz rá megoldás. -
#4591 én is tudom. feltelepítettem (full) és rámásoltam v peccseltem (mind1) az exet és 1.2.51733 verziójú. A single mód megy ugyanúgy de online... -
#4590 Sry egy kicsit elmaradtam!!
Miért is kell a patch??
-
#4589 azt tudom de én amit adtam linket az már patchelt exe ezért nem futtatam a Dev-Rtp-exe-t -
#4588 Ha nem megy a net azt észleli, de ha megy akkor meg úgymarad. nem értem... -
#4587 dev-rtp.exe futtatt(akárhonnan), mellete lévő speed.exe overwrite. -
#4586 én értem, csak nem bírok rájönni miért marad úgy :D -
#4585 amúgy az csak annyit csinál h az exet peccseli -
#4584 JA és amikor feltelepítettem akkor nem másoltam át a cd-n lévő cracket hanem egyből az 1.1 exe-t. ennél jobban nem tudom elmondani -
#4583 Igen -
#4582 Én nem patcheltem semmit hanem feltelepít fullba a game majd átmásolom az 1.1 exe-t ennyi. Én nem futtatam semi DEV-RTP.exe-t -
#4581 Ez jó kérdés :D -
#4580 Mellesleg patch-et a könyvtárba másolva futtassam? -
Madmaxx #4579 FEFE:
Te itt fel is patchelted vagy a DEV-RTP.exe-t el se inditottad csak a speed.exet másoltad át? -
#4577 URL http://free.cjb.hu/r/u/rudee/NEED.FOR.SPEED.UNDERGROUND.PATCH.1.CRACKED-DEViANCE.rar
^^^^ Ez 5412Kb?