Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Futri
Kösz Mátrix!
Mindenesetre felnyomtam 4.5ös pöcst hozzá meg 4.5ös nocd crack fájlt, így már megy faszául XP alatt, csak zene nincs alatta(pedig imádtam a zenéjét). Nem tudom, hogy csak a cd szar-e, mert nem az enyém vagy ez a pecs hibája. Passz. Ha tudod orvosolni, írj légyszi.
M@TriX
nekem egyszer sikerült beizzítanom leszedtem halom mindent aztán egyszer csak beindult. 😊
Írj ide vagy a mailemre ha még mindig érdekel a dolog. Kicsit görcsös, de lehet játszani...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Futri
Szevasztok!
Légyszi segítsetek, ha tudtok: needfor 4 XP alatt nem megy. Már minden keresõvel próbáltam megoldást keresni neten. Megvan a 4.4es patch. Állítólag ez jó XP alá, de kellene hozzá 1 nocd crack file is (4.4es crack). Hol találok ilyet? Vagy van-e más megoldás?
Könyörgöm, segítsetek!
gyraph
😊)))

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

M@TriX
Új 5let! Akkor viszont ha mindent veszünk, akkor meg a 10., mert volt az NFS I-II-nek egy-egy SE verziója is. 😊

Nálam a labda-nálam a labda-nálam a labda-nálam a labda 😊)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
haj. megfogtál. 😊
de az bennem nem hagyott nyomot, mert akkor még az online gém ki volt csukva..
Amúgy talán annyit, hogy a MCO ki lett lõve teljesen, mert egy NFS 1-et fel tudsz rakni, de a MCO szervereit lelõtték...

gyraph
Hacsak nem vesszük bele a Motorcity online-t, ami szintén NFS... 😊 Valahol ez mégis a nyolcadik.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

WiZZaRD
azert azt meg kell hagyni, hogy az nfs-ek hangulata mindig jol el volt talalva, egy-ket ora utan nagyon ra lehet kattanni barmelyik reszre, kulonosen a hs volt jo:-)

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

M@TriX
hát tudod a hírt emberek írták. az emberek pedig tévedhetnek. Nem úgy mint mi. 😊
Szóval az Underground az NFS széria 7. része....

Van valami ami zavar!

Idézek a 2003/06-os Gamer magazin-ból:
"...bejelentette a Need for Speed sorozatának szám szerint NYOLCADIK darabját, az Undergroundot. ..."

Nemtudom ti hogy vagytok vele de én még a 7. résszel sem játszottam! 😊))
Azthiszem önhibámon kívül! 😊))

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

M@TriX
a címbe beleraktam. 😊 csak annyit tudni...

Hi mikor jelenik meg pontossan ez a game???
M@TriX
sztem, mivel marad a jó "öreg" körpálya. Igaz városban leszünk, de ha jól figyeltem akkor marad a körpályás megoldás, igaz fantáziadúsan megoldva. Mivel nagy törésre sztem nem kell számítani (de remélem azért lesz benne) és csak éjszakai menet lesz, viszont az nagyon látványos. Ezekbõl kifolyólag sztem nem kell brutális gépigényre számítani. Persze ez optimalizálástól is függ. Mondjuk csak 2004-ben jelenik meg, szóval hol van az még... 😊

Már megint elfelejtettem a legfontosabbat!

Tehát a játék elõreláthatólag fantasztikus lesz(legyünk optimisták), látvány szempontjából legalábbis biztos.
Ezzel kapcsolatban felmerül bennem A kérdés, amit nem is értek, hogy eddig hogyhogy nem merült fel!
Mi lesz ennek az ára?
Úgyértem, nem hiszem, hogy mennék valamire a jó kis PIII 500-as procimmal!
A modernizálás víziója, ill. egyre inkább kényszerûsége, amúgy is vagy másfél éve a család felett "lebeg", de a játék kapcsán felmerül a kérdés: Mi a jó életre? 3 GHz-es P4-re, vagy az csak a minimum lesz?

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Most hogy van idõm nézelõdni, észrevettem eme remek kis topicot.
Egyenlõre úgy néz ki, jó móka lesz ez a gém.
Csupán két dolgot említenék meg.
Az egyik amit már mondtatok, a belsõ nézet.
A másik, amit NAGYON hiányolok/hiányoltam fõleg 6. részben, a szabadon "bepakolható" autók!
Nehezen viselem, hogy nincsenek új kocsik, csak festések, festések, és festések, meg néhány részleteiben módosított kaszni.

gyraph
Abszolut igy van...ezért lett fos a TOCA, és ráadásul idegesítõ is. Utálom , amikor megigérik, hogy tuti real simulation meg minden, aztán kb: távirányitós autozás lesz belõle. Az NFS-tõl én már csak hangulatot várok, és azt általában meg is kapom...szal nem veszem komolyan...fél óra móka, semmi más, hja és általában ezen a zene is sokat dob.

M@TriX
azért az NFSek-el mindig elvoltam, talán ennek a tuning lehetõsége majd emeli a szavatosságát.

CSOCSO
ha full arcade lenen az egész akkor jobb lenne??????? szvsz nem kell ezen a gammán meglepõdni..ugy cisnáltik mintha az nfs hp2 jobb lenne..
FREAK
akkor van baj, ha teljesen reális környezetben, reális történéseket próbálnak meg eléd rakni totál arcade stílusban

Riszpekk

gyraph
Jó lenne, ha lenne, de azért csak csak 1 nfs-rõl beszélgetünk . 😊

gyraph
Az mókás játék volt...imádtam 😊

M@TriX
azért a fizikára én szavaznék. 😊

FREAK
ez igaz

a Stunt GP életem egyik legkedvesebb emléke, pedig full arcade fun 😄

Riszpekk

CSOCSO
nemcsak Supra van de a Supra mutat a legjobban😊)))))ez van
gyraph
Az igaz, de szerintem egy arcade játék is lehet nagyon hangulatos és jól játszható, még ha a fizika nincs is a helyén.

M@TriX
mondasz valamit. Mondjuk mint az F1-ben is láthatjuk vannak már jól kifejlesztett esõgumik.
Ja a fejlesztõk az ígérik, hogy csak éjszakai versenyek lesznek, viszont változatos idõjárással. Amúgy nem véletlenül - ezt egy riportban nyilatkozták - a Halálos Iramban (Fast & the Furios) inspirálta õket. 😊

FREAK
naja, de vizes aszfalton 500+ lóerõvel halott vagy......

Riszpekk

gyraph
Nekem is tetszik a vízes aszfalt, de gondolom ez úgysem lesz végig igy, hiszen pont azt igérik a készítõk, hogy nagyon változékony lesz az ídõjárás és minden reagálni fog rá....

M@TriX
nézd meg az elsõ beszólást #1, ott van, hogy milyen kocsik lesznek benne és milyen tuningok.
Amúgy nekem tetszik a tüköraszfalt. Egy kis túlzással, de így néz ki a vizes aszfalt. 😊

ÁjjLe BoBBi
NFS 5 után asszem jön még egy jó kis NFS gamma 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
WHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!! 😊))))))) IIISSSTENNNN 😊)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

UNREG
gondolom csak a vizes aszfalt lesz ennyire tükrös, a száraz nem...

Kiváncsi vagyok milyen lesz tuningolás?
FREAK
bazzeg ebben csak Supra van? amúgy geci idegesítõ ez a tükör-aszfalt.....

Riszpekk

M@TriX
hát ha nekem nem is annyira. 😊, de azért bejön. Elég jól fog kinézni. és még hol van a megjelenés...

Ams
sztem Csotso már veri 😄D

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

M@TriX
Na. mint olvashattátok lassan készül a játék hivatalos oldala. Eddig 8 kép jelent meg, azokat fel is töltöttem.

M@TriX
nem halunk bele. 😊
Nem hinném, hogy a fórumba ez az egy kettõsfórum lenne. 😊

zaki
pedig rákerestem, csak frankón nem vettem észre, elnézést...

M@TriX
hát ja én is néztem, hogy pont ugyan annyi van. 😊

Monsjuk Zakinak nem ártott volna a fórumkeresõvel szétnéznie. 😊

ja nemtom hova írni, de marha nagy hüjeséget találtam!
A DreamCatcher ügye nem kispályás cég?
http://kaan.dcegames.com/ címû honlapjukon az angol oldal swf fileja a következõ képpen van linkelve: "file://///Yann/boulot/kaan/kaan.cryogame.com/kaan2.swf", azaz a winyóról van belinkelve. Azért ez egy kicsit szar nem? 😊 (A francia része az jó, az angolra meg úgy gondolták nem kíváncsi senki. 😊

CSOCSO
muhaha mind a két topikban enyém a 44. hozzászolás😊))99
M@TriX
hmm. Azért szerintem csak jó lesz a gém. Most láttam a múvit. Arra gondoltam, hogy kilép az NFS sorozat a skatulyájából, de nem teszi. Mondjuk nem feltétlenül baj. Nekem tetszik a vizes aszfalton visszatükrözõdõ terep. Autók kicsit csilivik, mint az összes NFS-ben?. Nemtom mérnem lehet egy kicsit kopott járgányokat beletenni. 😊
De az NFS eddig tetszett, ha keverik egy kis tunningal és lesz benne nagy halom liszenszelt járgány, mint ahogyan lesz, akkor szerintem el lehet tölteni vele jópár órát. 😊

M@TriX
hát, reméljük nem lesz igazad. Hátha ezzel tudnak változtatni a leragadt mivoltukon.

Carlos
Supra Power... 😊
Amúgy a legeslegelsõ NFS a legkirályabb!!!

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
naná, hogy lesz PC-n. Ez amolyan tuningolós utcai versenyes jólkinézõs játék lesz...

Örm
Olyan stílusú lesz mint a Gran Turismo? Lesz PC-n is?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

M@TriX
😊

Blasta
Nnnnna, mindjá jön CSOCSO, hogy
"SUPRA PÓÓÓVEEEEEEEEEEEEEEEER"
:-DDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

gyraph
Baszegh....pont most akartam belinkelni ezeket a képeket 😊)))

M@TriX
Na ennek biztos örülni fogsz. 😊

KaTT a nagyobbért! KaTT a nagyobbért!

Ja, amúgy ezek az elsõ in-game képek. A látványra úgy látom nem lesz panasz. Reméljük nem cseszik el. 😊