22257
-
#4704 Nézd meg a másik topicot ott találsz pár más színű autót is. -
#4703 Nah. Mivel eleddig nagyon nem tetszettek a need for speedek, ezért nagyon meglepett a játék, hogy 4 órát lehúztam mellette folyamatos játékkal, amit semelik másik játék nem ért el, az elmúlt 3-4 évben.
Ami nem tetszik : nincs belső nézet
Arcados irányítás
Ami tetszik : minden más
De ami a két legjobb dolog benne, az a hangulat, és a hangok. Az valami csúcs. Szóval visszavonom az ediggi hozzászólásaimat, és azt mondom, hogy ez egy igencsak jó játék lett.
-
#4702 Ebben a gémben kizárólag fekete-fehér autókkal lehet menni?
Mást eddig nem láttam.
Vagy a tisztelt urak ízlése már-már szánalmasan egysíkú? Ezt nem hinném !!!! :-DDDDDD -
bb #4701 Gef4-esek, akik játszanak, hányas driveretek van? -
bb #4700 na reggelt! úgy látom még most sincs megoldás collect reward fagyira. Win-t nem telepítek újra, nincs 1 hetes se. Patchek minden kombinációja megvolt, kb. 6 reinstallal. Ja és nekem nem Atim van hanem Gef4, most frissítettem drivert rajta. Zaki, neked sikerült valami? -
Seat-melo #4699 Jó reggelt mindenkinek.
én a hdc-ről szedtem le,az 1 cd-n van egy "Deviance" mappa abban van minden okosság benne,lesd meg! :) -
#4697 Én még csak kb 10 percet tudtam nyomni (meló miatt), és lenne két kérdésem:
- patch szükséges? ha igen, mit javít?
- tényleg csak 3 nézet van? (nincs belső???)
Amúgy sebességben kellemesen csalódtam, mert az én kis megőszült Gef2-esemen (igaz 800*600-ban) minden high-on hasít és a procim is csak P4 1.8 Northwood -
#4696 Az nem sok :D -
#4695 nem azért de az alap verzió ami crackként 1.0 annak a játék verziója (1.1.xxx), ami pedig van 1.1-es crack az az 1.2.51733-as verzióhoz van... -
#4694 Tudom ezt a figyelmetekbe ajánlani :
http://boards.ea.com/[email protected]@.1debbf33
Ugyanazzal a problémával köszködnek mint én, akinek nem megy online (fagy) olvassa el! -
#4693 és még mindíg nincs 1.2 es crack -
#4692 valaki töltött a hdc.ről? Én leszedtem a game-t de mivel otthon nincs netem nem tudtam cd key-t szerezni ezért a játék elmarad. Az a kérdés, hogy ehez még kell crack és patch is, vagy már crackelt a játék.
Korábban azt hiszem FeFe írt egy hivatkozást ahonnét működő patchelt crack-et lehet leszedni de nem nyitható meg. A GameCopy-s anyag jó?
-
#4691 Na végre egy kis pozitívum! Nekem is megy az online game, úgyhogy legközelebb én is csatlakoznék ha lehet. A kihalás meg mennyen a picsbe. -
#4690 na arra jutottam hogy a game jó nagyin is bár az elejen nem tetszett egy két dolog főleg hogy vmi vírus volt az 1.1 es nocd crackben amit a gamecopyworldről szedtem -
#4689 Hogy csináltál ilyen sok Style Pontot?
Hány versenyen vagy túl? -
#4687 úgy imádom az ilyen fantasztikus ea játékokat amiket nem lehet uninstallálni ... -
#4686 En most megmaradtam az elsore kivalasztott Civic-nel,bar mar rajottem hogy lehet a reputationt novelni ,de biztos ami biztos alapon azert nem akarom ujra kezdeni megint elolrol.
Ime igy nez ki most :P
-
#4685 Reggel meló, még szerencse, hogy szóltam, valószínű egész nap kómában leszek, ne is számítsanak rám -
#4684 Nem mondtál újat. Én is éhezek. Pedig csak pár méter lenne, de addig el kéne engedni a kormányt. -
#4683 arghh.. kaposra ültem a seggem a gamez miatt.. és olyan éhe svagyok hogy kopog a szemem!! 6környékén ettem... azota eltelt...öööh:12óra
arghh.. a hűtőbn mg ott a finom sonka...füstöltsajt...kolbi...paprika....kako...aaaaaaaarrrrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh -
#4682 nekem megy a net!!!...mármint az online racing.. kicsit fura is volt.. mivel nyomtam egymásik mazdással.. ugyan az a kocsi.. azaz miata.. ugyanugy fekete..fehér szárnyak..pislogtam is.. csak a motorháztető és az oldalso nagy vynyil volt más.. de azért fura volt.. no mindegy.. itt a mostani autom:
-
#4681 Azt hiszem főzök egy kávét. Kér valaki? -
#4680 Progress:16/111 Tehát még igencsak az elején. -
#4679 Én most offline-ban nyomom. -
#4678 Látom hatalmas lett a csend, a témában. Vagy mindenki alszik (kivéve engem), esetleg neten nyomja a NFSU-ot, sőt az sem kizárt, hogy akinek nem ment eddig, ő most azt próbáljahasználhatóvá tenni. Hát hajrá. Kitartás. -
#4677 High stakes-t megutáltam az gépek viselkedése miatt, azóta nem igazán foglalkoztam N4S-del. Persze mind kipróbáltam, de nem fogtak meg. -
#4676 Na tényleg megyek, de zuhany után még benézek :))) -
#4675 Ne mtudok lefeküdni :)))
Megyek zuhanyozni.
Ne mmosná meg valaki csinos hölgyike a hátacskámat (először, oszt +látjuk a többit)??? -
#4674 Az biztos, hogy nagyon hangulatos lett a játék. -
#4673 Na de egyszere ennyi embernek?? -
#4672 Nagy valószínűséggel az lesz.
Nah jóccakát -
#4671 Zehát még azsem lehet hogy pl.:Fairlight -
#4670 Szerintem az egész oprendszer lehet instabil. -
#4669 Na mára kiléptem.
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek.
A holnapi viszont játékra.
Álmodjatok a NFSU-ról szépeket én is ezt fogom tenni.
Bye all. -
#4668 És ha jól tudom akkor az Nfs:u -ból Deviance létezik más nem
(kivéve az eredeti :D) -
#4667 Szerintem is. Mert látod te is ugy csináltad ahogy mondtam és fasza lett,ugyaíngy Zoley-nak is Tehát ezért nem értem hogy nekik miért nem műxik -
#4666 Jó annak, aki ráér egész nap száguldani. -
#4665 Nekem az elejétől fogva jó volt a game. És hála Istennek most ez is működik (online játék) -
#4664 A Drag-ot nekem még gyakorolni kell mert nem vagyok nagy ász benne még -
#4663 Szerintem a videókártyájuk teszi. Vagy a driver, vagy a beállítás. Nekem úgy tűnik, mit ha azért hullalnának le a játékról.