Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnálom, hogy ennyire nem piac már a PC a játékkészitõknek, dehát a mellékelt ábra azt mutatja, hogy sajnos a konzol a döntõ.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Szóval azt hiszik nekünk elég egy még annál is gyengébb utánzat, mert a névért úgyis veszi mindenki...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
persze ha már tartják a megjelenési dátumot az is csoda. És ha nem tesznek bele megint belsõ nézetet, akkor tuti felrobbantom az EA székházat néhány aktivistával egyetemben....szorgos népünk gyõzni fog

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
persze ugy értem hogy offline modban is lehet nyomni simán, csak netre fel lehet menni uj autokért, tuningcuccokért,és lehessen online versenyezni és igy több pénzt nyerni...
szal elég szar ha nem lesz online kapcsolat..
mondjuk a gta3 realmod nem a supra miatt tetszett hisz nekem azelött is volt suprám a sima gta3 ban...
de ez más...itt ha olyan minõségû lesz a supra mint az nfshp2ben az autok és arra lehet venni optis tuningot és motor tuningot is akkor az zoral lesz.. mondjuk minden autoval tök kircsi lesz...
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
remélem ez még véletlenül sem az lesz, de nem hiszem...
Azt azért megcsinálhatnák ingyenesre így utólag.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Azt azért megcsinálhatnák ingyenesre így utólag.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
én szeretek tökéletes hírt közölni. Amúgy a hír de. jelent meg, csak most láttam, hogy nincs még topicja a gémnek...
Mondjuk ez nem is állna messze az EA üzletpolitikájától... 😊
"Need for Speed Underground is slated to ship for the PlayStation®2 computer entertainment system, the Nintendo GameCubeÔ, Game Boy® Advance, and the XboxÔ video game system from Microsoft, and PC CD-Rom and will ship in the beginning of next year."
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
A játékosok megépíthetik saját autóikat és utcai versenyen mérhetik össze a lõerõket és a tudásukat. A játékban 20 tuningolható liszenszelt autó kap helyet (Mitsubishi Motors, Subaru®, Toyota™...) és persze az alkatrészek is liszenszelten készülnek (AEM Inc., Audiobahn®., Bilstein®, Dazz Motorsport, DC Sports, Eibach® Enkei, GReddy Performance Products Inc., HKS®, Holley®, Injen™, Jackson Racing, MOMO, Neuspeed®, Nitrous Express Inc., O.Z®, PIAA, Skunk2 Racing, Sparco®, StreetGlow®, Turbonetics Inc.)
És ami még jó hír: a megjelenést 2004. elejére tervezik.
Játékhírek.hu