Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asterx^^
Igen ismerem, eleg sokat jatszottam vele amig tehettem mostanaban nincs ra igazan idõm... Felõlem kezdhetsz tiszta lappal, mint mondtam engem ez a dolog nem erdekel igazan.
CSOCSO
dehogy is.. nemcsak toyota lesz
CSOCSO
Asterx... szvsz kezdjük tiszta lappal.. ezt a csocso féle okosságot akkor is hagyjuk...akkor se tudod milyen a csocso féle gyerek... tudod mi az a LFS? amgy elég arcade lesz de ttöl függetlenül kircsi mert benne lesz a kedvenc kocsim amit széjjel lehet tuningolni..szal nekem már akkor is tetszeni fog ha szarfos arcade a gamez..remélem érted...
hja és elég fura hogy ilyen csilivili a gamez de jol néz ki..valami uj...
asterx^^
Az irasomban(hogy ne tudj belekotni)😛
asterx^^
Egyebkent se tudom mit ugralsz. A irasomba semmi negativ celzas nem szerepelt. Vagy ha ezt igy gondolod, akkor ezzel bebizonyitod hogy nem lesz "zoral"(na?😊utalom ezt a szot bocs😄) a jatek. Ha pedig jonak tartod(marpedig ugy vettem eszre igen) akkor nincs semmi serto a mondandomban.. csak kijelentettem hogy a te (ize hogyismondjam hogy ne sertodj meg kedves Csocso) hozzad hasonlo egyeneknek tetszik...
asterx^^
Ahhoz kepest hogy en vagyok paraszt szamold meg hanyszor irtam le vulgaris szavakat...
CSOCSO
én nem is akartam tudni milyen vagy..ide jöttél paraszt vagy mé csodálkozol ha leoltalak? amugy se vagyok az aki elnéz egy ilyen felett...
asterx^^
Te meg annyira se tudod milyen vagyok en a 88 hozzaszolasombol (ezt a logikat kovetve), megis 4 sort anyaztal... mondjuk sejtettem hogy ez lesz belole de vhogy jellmeznem kellett es te pont beleillesz kepbe. Ugyse jarok surun ide nem kell valaszolnod bye.
CSOCSO
két hozzászolásbol bírtál véleményt alkotni.. én az elsõ hozzászolásodbol is igen segg véleményt bírtam rolad alkotni de mindegy.. hja és én remélem ez változni fog...
CSOCSO
amugy várom ezerrel ..sõt az egyik legjobban várt gamez autos szinten..fõleg hogy Suprát kell benne tuningolni ezerrel
asterx^^
Engem aztan nem erdekel, en se ebbol a ket hozzaszolasabol alkottam velemenyt, mindenesetre ezekutan se fog megvaltozni az😊
CSOCSO
itt azzal van a baj kispajtás hogy ide jössz 88 hozzászolással és elkezdesz parasztkodni.. ez a CSOCSO féle emberek beszolással volt a baj..
miért honnan tudod milyen vagyok????
CSOCSO
nem miatta... Krinyot is oltottam nincs jo napom..és kösz haver😊
bár már egy fokkal jobb😊
M@TriX
na nehogy itt bulizzatok nekem.
CSOCSO-t mondhatom ismerem, és nincs igazad. Most csak felhúzta magát miattad.
Itt az NFSU-ról lehet beszélgetni. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Midnight Outlaw Illegal Street Drag Nitro Edition
en most nyomtam vegig ezt, nem tartott csak par orat sajna 😞
nagyon bejonnek ezek az gyorsulasi versenyes dolgok tud meg valaki ilyet? mert az nfs7 meg nagyon soka lesz 😞

May the force serve you well!

asterx^^
Szép jellemrajz, gratulálok hozzá kispajtas, pont erre celoztam😊. Tovabbi kellemes napot kivanok neked is.
Fefe
Ebben teljesen egyetértek. Az igazi feelinget a szépen kidolgozott belsõnézet adja meg.

Fefe
Ja nekem is az 1 rész jött be nagyon. Szinte ki se lehetett szakítani a gép mellõl.Ott igazán meg tudták rajzolni a kocsik belsõterét.

hiba
A kepek alapjan csillog villog, mar szo szerint is nem tudom ki, hogy van vele de en szkeptikus vagyok minden ilyesmivel kapcsolatban, ami nagyon fel van fujva az belul ures lehet...

CSOCSO
jah amugynzd már meg az nfs6 topicot meddig bírtam élvezni azt a gamezt..kb 2 szer két hétig.. de azhem megenn elöveszem két hétre...
CSOCSO
üzenetek száma 88😊 LOL:...kiscsóka😊...azt se tudod ki vagyok...
23 ezer hozzászolással..
CSOCSO
szvsz a porsche volt a legjobb...törés és értelmes fizika..
CSOCSO
az iylen csocso féle szocskákat jobb ha többet nem vennéd a szádra mert ki a fasz vagy te hogy véleményt alkoss sõt véleménybesorolást alkoss rolam.. csocso féle... hehh..milyen féle vagyok??? arcade szarfos konzol gamezok??? lol.. én vagyok az aki a legnehezebb FPS el játszik és nem az arcade fos CS vel..én vagyok az aki LFS ezik és bejön a szimulácio...konzol gamma.. ne is játszá ezzel a játékkal te segg..nehogy véletlenûl még élvezd aztán csöndbe kéne maradnod nehogy lebukj hogy neked tetszik....
Szvsz megéljük még, hogy a CM Rally-ban-ban nem lesz belsõ nézet.
asterx^^
ja nekem az elso resz tetszett (nfs1) az jott hozzam eloszor cd-n ha jol emlexem akkor meg ujdonsag volt cd meghajto gepben😊 szal annak meg volt feelingje...
Emlékszem én még arra a NFS-re, amelyikben minden autónak saját, feelinges belsõ tere volt és esküszöm jobb szórakozás volt azzal nyomulni, mint most leülni a HP2 elé és egy autó seggét bámulni 1 méterrõl és próbálni valahogy elmanõverezgetni a pályán. Most õszintén, mennyi idõ kell ahhoz, hogy már észre se vedd a játékban a csillogó keréktárcsákat? 2 perc, esetleg 3? Nem attól lesz jó egy játék. A száguldást szerintem csak bentrõl lehet igazán érezni.
asterx^^
Mit vartal egy konzol gamatol?😊 most oszinten😊
En abszolut nem varok semmit tole... az ilyen csocso feleknek keszulnek az ilyen gamak kar rajta ragodni😊
Szerintem pedig - mint ahogy mostanában oly sokan - õk is leszarják az igényes szórakozásra vágyó játékosokat, és gondolván, hogy a csillogó karosszéria, meg a rendszámtáblán megtapadó porszemek hosszútávon is nagyszerûvé teszik a játékélményt ISMÉT nem tesznek bele belsõ nézetet. Hacsak nem számítjuk belsõ nézetnek azt, amikor 12 centiméterrõl bámulod az aszfaltot úgy, hogy az útból kakit sem látsz. Namost szerintem eleve a játékvilág egyik legnonszenszebb jelensége az, mikor egy autóversenyes játékba nem tesznek cockpit view-t. Nem az lenne a lényege? Tehát ugye, hogy azt érezd, mintha bent lennél az autóban, bõrszag, búgó motor, sebváltó, kormány, stb....mindegy, csak megint felhúzom magam.
M@TriX
hát lehet azt csinálják majd 2004-ig. Meg szerintem az alkatrészek hangolása ami idõ. Lehet azért lesz csak 2004-ben...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Sehol nem látom a belsõ nézetet. Asszem errõl kellene egy kicsit elgondolkozniuk az EA-s húgyagyúaknak.
CSOCSO
szvsz a fos texturás vonat jol fog kinéi mozgás közben. elmosott igy jo kissebesség érzete lesz...
CSOCSO
kircsi képek
M@TriX
Ha elkerülte volna a figyelmeteket. 😊
Megjelent 12 vadi új kép.
Úgy tûnik a vonatot nagyon nem tudták kihagyni. 😊
Mondjuk a textúrája nem a legkirályabb, de még hol van 2004.

Petyus_
Láttam nagyon komoly. 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

The Garrett
pety csak nézz be Mohaa topicba. Ne írj ha nem akarsz 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Petyus_
Tényleg nagyon állat ez a render! Remélem nem csak ez lesz a jó a játékban. 😊)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

CSOCSO
nah meglestem az nfs pojsét.. nagyon szar... gimme dll kitörlésével megy csak.. akadozik de mé?..... a másik hogy rohadtuk nem olyan jo az ff..😞(((( hja és itt törik az auto😊)))))
M@TriX
inkább ne is álmodozzuk. 😊
Ha görbül egy kicsit a kaszni, akkor én már örülni fogok. 😊

CSOCSO
AZ lenne a botrányosan király ha burnout 2 törés lenne
M@TriX
hát igen, intrót azt tudnak csinálni a fiúk. király. Mondjuk pár koccanást is beletehhtek volna. 😊
Én attól tartok, hogy ebben a részben sem lesz semmi törés. Pedig egy minimális rongálódás nagyon jó lenne. Nem kell full törés, mint az SLben, de esetleges karosszéria elem levállást vagy textúraátszínezõdést elvárnék...

M@TriX
na akkor megnézem az NFS intrók eddig mindig királyak voltak (ha nem is az összes játék. 😊)

WiZZaRD
ez mar az intro:-) a 4. resztol a kidobott trailer lett mindig az introja a final gamenak, ha meg emlekeztek az elozo reszekre:-)))

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Fefe
Tényleg fasza

zaki
köszi, mindjárt lecibálom

CSOCSO
én is
gyraph
a=az 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
Én a 576-ról szedtem le.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
Láttam....fasza lesz.

zaki
honnan lehet letölteni?

CSOCSO
uhh..láttátok a gamez introját?????? megasüti!!!!!!!!!!