22257
  • Csacsi
    joe21: Milyen oprendszer?
  • Sonajk @:o)
    Én tegnap reggel (9h) elindítottam a játékot. Menetközben kapott egy kormányt. Egész nap töltöttem (innen-onnan ), közben be-be néztem ide is (ablak állandóan nyitva volt. Játszottam elég sokat. Képet loptam belőle (ACDSee6.0). TotalCommander többször el lett indítva. Este levettem róla a kormányt. Fizikális gépkikapcsolás és játékból történő kilépés nem történt és egyszer sem fagyott, vagy lépett ki. Olyan stabil, mint az atom.
    Próba cseresznye, de szerintem a hiba nem ott leledzik.
  • Al Bundy23
    nekem gf4 ti4200-vel szépen megy, csak 1x dobott ki windowsb, de azota semmmi ilyenm nyüg.Drv-nek pedig a 45.23-as Omega KX drivert nyomatom...
    Bocs. Mondtam, hogy a stádium nálam még csak ébredő és félig alvó (de javuló tendenciát mutatok ).
  • XeeN
    Kipróbáltam, nem segített. :/

Most kezdem a reinstallt (win) ha kész, szólok.
    Osztom nézeteidet. A gyerekeim gépére feltett játék is csak törve lett, eredeti CD-n fellelhető crackel és minden gond nálkül futott (vid kártya Gef2MX, de a driver ua, mint itt a "nagy" gépen).
  • Geeryy
    A mai napon szervereinket új helyre költöztetjük, ezért reggel 9 órakor minden szolgáltatásunkat leállítottuk várhatóan fél napra.
    A kiesett idõt SMSweb felhasználóinknál jóvá fogjuk írni.
    ják be! 9 mb kellett wolna 9!!
  • bb
    butításon régebbi driver felisntallálását értettem
    Szia
    Nálam a spec menüben csontra van húzva. Nem lehet, hogy pont a butítás az oka? Esetleg nálatok is koppon van?
  • Action
    Jó Reggelt!
    Figyelemmel kisértem az éjjel is meg ma is a problémákat, és már előre paráztam milyen probléma kön elő nekem amikor felrakom. Nos: semmi!
    Nem raktam fel patch-t sem,csak az eredeti törést(speed.exe). Nem fagy le sem collect rewardnál,sem mentésnél.Vidkártya Gef4+legújabb driver.
    Tényleg nem tudom,mi lehet másoknál a gond,de remélem mindenkinél megoldodik.
  • Csacsi
    Nem akarok nagyon okoskodó lenni, de nem lehet, hogy a legújabb directx-et kéri, azthiszem 9.0b-t. Ha nem ez, akkor bocsi.
    Nem tudsz letölteni?
  • bb
    picit sok lett a driver
    Szóval, ha kicsit (talán e lap alja) vissza olvastok, láthatjátok, hogy a netre is feljutottunk (Fefe, Bzoley és én) szuper a játék.
  • bb
    jó lenne ha még valaki leírná, ha gef4-el játszik, akkor hányas drivere van!
    Csak délután tudom, kipróbálni a régebbi drivert.

Xeen próbáld butítani a drivert te is!
  • Geeryy
    1db file kellett wolna csak mikor leállt az a ... bounce warez. ha valaki tud egy ingyenes helyet mondja már meg!thx
    :))
  • Zola NFK
    Na akkor az első spoiler cseréjének nem sok értelme van
    Igen. Osztom véleményedet. Látod ezt én is hiányolom.
    Segítsek????
  • Zola NFK
    Ja tényleg, replay sincs?
    A játékban a töltéseknél (amikor jön egy új pálya) baromi nagy "képváltás" van (ezt most nem tudom jobban +magyarázni). Nem akkor szokott kifagyni, kilépnis, stb???
    Ha emlékeim nem csalnak akkor valaki az este azt írta, hogy cseréljétek le az új catalyst (nem biztos, hogy így kell írni) drivert. Vissza kéne olvasni, mit javasolt helyett.
    A kártya GEf4 MSI 4800Ti 128MB, a hozzá használt driver Nvidia Detonator 43.00 és nem a legújabb.
    Szerintem ez nem codec. Egy pill és mondom én miket használok (tudjátok nálam a gamma zavartalanul megy és tegnap már neten is játszottuk).
  • bb
    Joe21, nekem is patch óta mindenhol fagy. Mid van? GEF4 legújabb driver? Esetleg hangkártya (pfff, már nem tudok mire gondolni).
    Mi a vidkártya drivered?
    Ne tedd!!!
    Gondolkodtunk és okoskodtunk itt tegnap este páran. Nem lehet, hogy akinél kiakad, lefagy a játék, a videókártya drivere lesz a hiba fő forrása? (Ha néha kissé zavarosana fogalmaznnék, elnézést, de még csak most ébredezem).
  • Blasta
    mEGVAN :-dddd
  • XeeN
    Próba képp újrarakom a wint, ugyanis nekem először (pecsek előtt) csak az a bizonyos ati-s fagyásom volt. Próba cseresznye. (Úgyis ráfér már egy reinstall a gépre. )
  • Davidka
    Ebben a játékban van visszajátszás?(mert nekem még csak a demó van meg)
  • bb
    hali
  • bb
    Joe21 neked is collect rew-nél fagyizik?
    Sziasztok.
    Jó reggelt mindenkinek.
  • bb
    még egy furcsaság. külföldi lapokon, fórumokon sehol sem találkoztam ilyen gondokkal. lehet, hogy a magyar Win szopat. Nem tudom, de ez gáz, hogy valakinek megy valakinek meg nem. Igy nem is lesz jó krekk.
  • precision
    NEED.FOR.SPEED.UNDERGROUND.PATCH.1.CRACKED-DEViANCE

Ezt honnan tudnám leszedni? Volt már itt egy link, de sajnos onnan már nem lehet leszedni. Vki pls. adjon egy linket....Előre is thx!
  • bb
    ja és ace mega codec pack-kel játszik valaki? lehet, hogy az zavar be. csak most nem vagyok otthon, nem tudom kipróbálni.