22257
-
#4751 joe21: Milyen oprendszer? -
#4749 Én tegnap reggel (9h) elindítottam a játékot. Menetközben kapott egy kormányt. Egész nap töltöttem (innen-onnan ), közben be-be néztem ide is (ablak állandóan nyitva volt. Játszottam elég sokat. Képet loptam belőle (ACDSee6.0). TotalCommander többször el lett indítva. Este levettem róla a kormányt. Fizikális gépkikapcsolás és játékból történő kilépés nem történt és egyszer sem fagyott, vagy lépett ki. Olyan stabil, mint az atom. -
#4747 Próba cseresznye, de szerintem a hiba nem ott leledzik. -
#4746 nekem gf4 ti4200-vel szépen megy, csak 1x dobott ki windowsb, de azota semmmi ilyenm nyüg.Drv-nek pedig a 45.23-as Omega KX drivert nyomatom... -
#4745 Bocs. Mondtam, hogy a stádium nálam még csak ébredő és félig alvó (de javuló tendenciát mutatok ). -
#4744 Kipróbáltam, nem segített. :/
Most kezdem a reinstallt (win) ha kész, szólok. -
#4743 Osztom nézeteidet. A gyerekeim gépére feltett játék is csak törve lett, eredeti CD-n fellelhető crackel és minden gond nálkül futott (vid kártya Gef2MX, de a driver ua, mint itt a "nagy" gépen). -
#4742 A mai napon szervereinket új helyre költöztetjük, ezért reggel 9 órakor minden szolgáltatásunkat leállítottuk várhatóan fél napra.
A kiesett idõt SMSweb felhasználóinknál jóvá fogjuk írni.
ják be! 9 mb kellett wolna 9!!
-
bb #4741 butításon régebbi driver felisntallálását értettem -
#4740 Szia -
#4739 Nálam a spec menüben csontra van húzva. Nem lehet, hogy pont a butítás az oka? Esetleg nálatok is koppon van? -
Action #4738 Jó Reggelt!
Figyelemmel kisértem az éjjel is meg ma is a problémákat, és már előre paráztam milyen probléma kön elő nekem amikor felrakom. Nos: semmi!
Nem raktam fel patch-t sem,csak az eredeti törést(speed.exe). Nem fagy le sem collect rewardnál,sem mentésnél.Vidkártya Gef4+legújabb driver.
Tényleg nem tudom,mi lehet másoknál a gond,de remélem mindenkinél megoldodik. -
#4737 Nem akarok nagyon okoskodó lenni, de nem lehet, hogy a legújabb directx-et kéri, azthiszem 9.0b-t. Ha nem ez, akkor bocsi. -
#4736 Nem tudsz letölteni? -
bb #4735 picit sok lett a driver -
#4734 Szóval, ha kicsit (talán e lap alja) vissza olvastok, láthatjátok, hogy a netre is feljutottunk (Fefe, Bzoley és én) szuper a játék. -
bb #4733 jó lenne ha még valaki leírná, ha gef4-el játszik, akkor hányas drivere van!
Csak délután tudom, kipróbálni a régebbi drivert.
Xeen próbáld butítani a drivert te is! -
#4732 1db file kellett wolna csak mikor leállt az a ... bounce warez. ha valaki tud egy ingyenes helyet mondja már meg!thx -
#4731 :)) -
#4730 Na akkor az első spoiler cseréjének nem sok értelme van -
#4729 Igen. Osztom véleményedet. Látod ezt én is hiányolom. -
#4728 Segítsek???? -
#4727 Ja tényleg, replay sincs? -
#4726 A játékban a töltéseknél (amikor jön egy új pálya) baromi nagy "képváltás" van (ezt most nem tudom jobban +magyarázni). Nem akkor szokott kifagyni, kilépnis, stb??? -
#4724 Ha emlékeim nem csalnak akkor valaki az este azt írta, hogy cseréljétek le az új catalyst (nem biztos, hogy így kell írni) drivert. Vissza kéne olvasni, mit javasolt helyett. -
#4723 A kártya GEf4 MSI 4800Ti 128MB, a hozzá használt driver Nvidia Detonator 43.00 és nem a legújabb. -
#4721 Szerintem ez nem codec. Egy pill és mondom én miket használok (tudjátok nálam a gamma zavartalanul megy és tegnap már neten is játszottuk). -
bb #4720 Joe21, nekem is patch óta mindenhol fagy. Mid van? GEF4 legújabb driver? Esetleg hangkártya (pfff, már nem tudok mire gondolni). -
#4719 Mi a vidkártya drivered? -
#4718 Ne tedd!!! -
#4717 Gondolkodtunk és okoskodtunk itt tegnap este páran. Nem lehet, hogy akinél kiakad, lefagy a játék, a videókártya drivere lesz a hiba fő forrása? (Ha néha kissé zavarosana fogalmaznnék, elnézést, de még csak most ébredezem). -
#4715 mEGVAN :-dddd -
#4714 Próba képp újrarakom a wint, ugyanis nekem először (pecsek előtt) csak az a bizonyos ati-s fagyásom volt. Próba cseresznye. (Úgyis ráfér már egy reinstall a gépre. ) -
#4713 Ebben a játékban van visszajátszás?(mert nekem még csak a demó van meg) -
bb #4712 hali
-
bb #4711 Joe21 neked is collect rew-nél fagyizik? -
#4710 Sziasztok.
Jó reggelt mindenkinek.
-
bb #4709 még egy furcsaság. külföldi lapokon, fórumokon sehol sem találkoztam ilyen gondokkal. lehet, hogy a magyar Win szopat. Nem tudom, de ez gáz, hogy valakinek megy valakinek meg nem. Igy nem is lesz jó krekk. -
#4708 NEED.FOR.SPEED.UNDERGROUND.PATCH.1.CRACKED-DEViANCE
Ezt honnan tudnám leszedni? Volt már itt egy link, de sajnos onnan már nem lehet leszedni. Vki pls. adjon egy linket....Előre is thx! -
bb #4705 ja és ace mega codec pack-kel játszik valaki? lehet, hogy az zavar be. csak most nem vagyok otthon, nem tudom kipróbálni.