Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hja és elég fura hogy ilyen csilivili a gamez de jol néz ki..valami uj...
miért honnan tudod milyen vagyok????
CSOCSO-t mondhatom ismerem, és nincs igazad. Most csak felhúzta magát miattad.
Itt az NFSU-ról lehet beszélgetni. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
en most nyomtam vegig ezt, nem tartott csak par orat sajna 😞
nagyon bejonnek ezek az gyorsulasi versenyes dolgok tud meg valaki ilyet? mert az nfs7 meg nagyon soka lesz 😞
May the force serve you well!

En abszolut nem varok semmit tole... az ilyen csocso feleknek keszulnek az ilyen gamak kar rajta ragodni😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ha görbül egy kicsit a kaszni, akkor én már örülni fogok. 😊
Én attól tartok, hogy ebben a részben sem lesz semmi törés. Pedig egy minimális rongálódás nagyon jó lenne. Nem kell full törés, mint az SLben, de esetleges karosszéria elem levállást vagy textúraátszínezõdést elvárnék...
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.