22257
  • kyle reese
    sikerült megoldanom de nem tudom hogyan!!
  • DJ Skyline
    Ilyen kell nekünk az NFS U2-be!:P
  • DJ Skyline
    na ez nem semmi bazz!
  • DJ Skyline
    LOL...és minek új tárhely?kifogytál a mostani helyből???
  • karikusz
    :))...de a cím ugyan az lesz.....csak a tárhely lesz más...

• DJ Skyline
    megin....már 3x teszed át...
  • karikusz
    Nem tom....hol vannak hírek a második részről?
  • karikusz
    Most teszem át egy másik szerverre az egész lapot
  • DJ Skyline
    bzzz....akkor hol láttam azt a képet...
  • karikusz
    Hozzá se nyúltam...nincs meg a szervernek a jelszava amire feltöltöttem..))
  • DJ Skyline
    kinem vitte még végig az Undergroundot,de már a végefelé jár???kéne save,mert nem engedi a save game editor,hogy a 6 junikot,lecseréljem 3-ra...mindíg visszateszi őket...plíz akinek van nem végigvitt mentése az küldjön 1-et a [email protected]öszi
  • DJ Skyline
    neeem...csak megakarom keresni a parkolót...nem kell a sör csak kíváncsi vagyok hol a gecccbe van!:P
  • ScoobyDoo
    Csak nem galériát akarsz nyitni?? :P
  • DJ Skyline
    hallod te törölgettél az oldaladon mostanában a képek közül???keresek 1 képet de nem találom....
    a kép az hogy egy verda áll valahol és az emberünk talált 1 parkolót...és az van ráírva hogy aki megtalálja ezt a parkolót az kap 1 sört!:PPPPPPPPPPP
  • karikusz
    Hát akkor elméletileg ráment a másikra...gyakorlatilag meg ki tudja...

Az argb az az eredeti formátuma?....mert azt tudom hogy nem mindegy milyen formátumba csapatod....(bocs hogy ha már beszéltetek róla nem olvastam vissza)...ezt tudtad?
  • kyle reese
    csak félig van igazad ha a mentés máskéntre klikkelek akkor + adhatom de ilyen módon nem lehet argb -be menteni csak ha sima mentésre klikkelek akkor +nem írja ki hogy hova menti!!! ilyenkor mi van?????????????
  • kyle reese
    csak félig van igazad ha a mentés máskéntre klikkelek akkor + adhatom de ilyen módon nem lehet argb -be menteni csak ha sima mentésre klikkelek akkor +nem írja ki hogy hova menti!!! ilyenkor mi van?????????????
  • karikusz
    Te neked kellett megadni asszem, hogy hova mentse...
  • kyle reese
    megoldottam de nem találom hogy hova menti a photoshop a argb-t !ezt tudja valaki?
  • kyle reese
    megoldottam de nem találom hogy hova menti a photoshop a argb-t !ezt tudja valaki?
  • kyle reese
    megoldottam de nem találom hogy hova menti a photoshop a argb-t !eezt tudja valaki?
  • karikusz
    ok...csá..
  • DJ Skyline
    na jó...megyek suliba...még 1 hónapot kikell bírni valahogy aztán NYÁRI SZÜNET...majd du. re!
  • DJ Skyline
    még szerintem túl korai lenne...majd ha meglesz a tréjler,meg több kép...most csak 1 kép van,meg 10 sor szöveg...
  • karikusz
    Gondolkoztam, hogy összedobhatnánk egy NFSU 2 oldalt...az 1-esnek a sikerére alapozva...lassan 13000-nél pörög a számláló...az egyik haveromnak a szerverén van és nem tudom a jelszavam, így nem tudom frissíteni..:((

...amikor meg beszélek vele akkor meg mindig elfelejtem megkérdezni tőle..:)
  • DJ Skyline
    ilyen emberek mindíg is vannak és lesznek is...
    fogadjunk ha mondanánk neki gyere találkozzunk és ott mond nekem mind ezt akkor már máshogyan állnának a dolgok...
    a fórumokban,cseten,meg úgy alapban az egész neten az emberek(nem mind) keményeknek hiszik magukat,meg én vagyok a Jani,az Isten és csak azért is belekötök,beszólok neki...
    de én még mindíg nem tudtam meg tőle mi is az oldalam címe...ugyanis magam se tudom...mivel nincs is!:P
  • karikusz
    jaja
  • karikusz
    Csak azt nem értem, hogy hogyan minősít valaki egy olyan embert, akit nem is ismer...szerintem megint összeakadtunk egy 13 éves kiskölyökkel aki azt hiszi hogy a legokosabb ember a földön..:DD
  • DJ Skyline
    szerintem erről ennyit...
    tegyünk .-tot a végére!:P
  • DJ Skyline
    foáj....az én seggemet majd nyalogatja a budipapír!
  • karikusz
  • karikusz
    Jó reggelt Skyline...

Olvastad??...nyalom a segged.......szex a topicban...
  • karikusz
    Jó sok szabad időd lett most egyszerre, hogy ennyit legépeltél?!.....ez az egész évi düh kitörésed volt???...

Ui:A hozzáfűzni valóm csak ennyi volt....értelmetlen vitába nem szállok be, meg szerintem Zaki sem örülne neki ha hazavágnánk egy időre a topic-ot...

• DJ Skyline
    és a váltó kézi vagy autómata legyen...a traction controll on/vagy off??
  • DJ Skyline
    azt én is tudom hogy lehet...CSOCSO volt az első...ő csinált egy videot is róla!:PPPPP
  • CSOCSO
    en voltam az elso aki mad maxezett ebben a topikban:) de anno is leirtam hogya legkonnyebb :
    szigoruan 1ben jobba huzod akormnayt es elkezded pumpalni a gazt.. majd amikor mar atesik a holtponton (tehat a kamera csuszna a masik oldalra) nah akkor hosszabb pumpakat es ott fog maradni...
  • Bercy #20694
    lehet :D probald meg 350z vel es tedd a gumikat es a felfugesztest a legszarabbra, asszem ugy a legkonyebb
  • DJ Skyline
    hogy lehet 1 helyben mad-max körözni???nekem sehogy nem jön össze...:((((((
  • DJ Skyline
    pedig így kell csinálni...
    és mi nem működik!?
  • kyle reese
    ezek aalapján: Elöször is kell hozzá egy bintex nevü program és egy fotó szerkesztõ program, jelen esetben a photoshop program.

Letöltjük a programok közül a DXT-tool-t, kicsomagoljuk. A csomagban a Photoshop Plugins mappában levõ két fájl-t másoljuk be a photoshop fõkönyvtárába a plug-ins/File Formats-ba.Ha ezzel kész vagyunk akkor töltsük le (megint csak) a programok közül a .dll-fájlokat.Ezeket csomagoljuk ki a Windows\System32 mappába. Ezzel most azt értük el hogy a photoshoppunk tudja kezelni a játék által használt .dds fájlokat amit átszerkeszthetünk.

Ezek után megkeressük a bintex nevü programmal az átszabni kívánt vinyl-ünket, kibontjuk, átalakítjuk a formátumát .dds -re, és ki exportáljuk a vinylt és az ehhez tartozó mask-ot is. Megnyitjuk a photoshoppal a fájlokat, majd átszerkesztjük ezeket, kényünk kedvünk szerint.Ha ezzel kész vagyunk akkor mentsük a fájlokat azon a néven ami fájlokat felül akarunk íratni palette ARGB (256colors) formátumba. Ha ezzel kész vagyunk akkor Bintex programmal beimportáljuk a szerkesztett fájlunkat az eredeti helyére és rámentünk. És ezzel kész is lennénk.
    ha tudod a megoldást segíts!