Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ScoobyDoo
Sorry! 😊

DJ Skyline
pontosítok!
12 kocsi!(nem vagyok 1 matekzseni ez tény!)😛

DJ Skyline
juhú
...ha jól számoltam én meg 11 kocsival vagyok benn a döntõben!😄DD

Bercy
nincs ujabb forditas es sztem nem is lessz mert nem 1szeru atirni az nefsu szoveget.
Imremagdi
nem de ha már van(és egy szótse tok angolul) akkor miért ne érthetném a kiirásokat ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Bercy
LOL
zaki
ehhez minek magyarítás, elakadtál?

Imremagdi
vkor korábban letölöttem egy magyaritást, van azóta frissebb ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Cobra.
Ahogy elnéztem a döntõbe került autókat, eséllyel indulhattam volna én is

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Bercy
lehet csak kell hozza a LAN patch.
Random_
Jut eszembe lanon lehet tolni a játékot? Mert most csinálunk egy hetes langamét kérón és szerintem elõkerülne az Underground is.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

zaki
jaaa... már emléxem 😊

SpeedyJanesz
Scooby eddig még csak azt az rx7et talaltam toled ! 😞

SpeedyJanesz

SpeedyJanesz
Nem tom kinek mi a véleménye de ezt a mezönyt még simán lehetett volna felezni !! Egy-kettö autó xerintem siralmas még mindig ! De ez a személyes véleményem ! De persze vannak egész jok is !

SpeedyJanesz
Ja és thx Zaki ! 😊

SpeedyJanesz
19697 ebbe atopicba benne van 3(azaz négy ugye ! ) 😊 A kék-fehér acura , az s2000es meg a lilás acura !

SpeedyJanesz
Megnézem melyik a topic száma

SpeedyJanesz
Zaki belinkeltem öket már egyszer ! Szerintem 2 -3 oldallal ezelött
!

SpeedyJanesz
Megvan a többi kocsid is sky ! 😄 Scoob bazzeg !!!!! Neked berakták azt a rx7et nekem meg nem !!! Közben meg az én designom ! GGRRRRRRR Felezünk ha nyersz ! 😄DD Irgum-burgum

zaki
jöhetnek a verdáidról a képek 😊

zaki
döntõbe hány verda van?

zaki
gratula

SpeedyJanesz
Hali emberek ! 5 Géppel ott vok a döntöbe !! Hiij ! Jobb mint vártam ! A két acuram ami odabasz ! A kék-fehér meg a lilas ! Nézzétek meg és értékeljétek ! Skyline ! Szomoru vok mert csak egy kocsidat lattam ! 😞 Én reálisan fogok szavazni !Tehát nem azt csinálom mint gondolom sokan majd hogy lehuzzák mások verdáit ! Persze 9esnél jobbat azért egyre se adok ! 😄D Na byez !

DJ Skyline
wá,de 17 éves leszek csak...majd csak Májusban megyek el vezetni tanulni!nyárra meglesz a jogsim azt go!

Tumor
igen, mostanra ez számomra is ismeretes lett..... kár ...😞
Bercy
heh 😄 regen enis akartam kocsikat atalakitgatni, beharangoztam sg forumban h at lehet oket alakitani, feltettem az oldalama a hozza szukseges progikat aztan mikor 1 kocsin valtoztattam es vissza akartam tenni a jatekba akkor jottem ra h az csak bin->ase es forditva nem muxik :S
Random_
Én akkor borultam amikor megtudtam, hogy még nincs is jogosítványotok. 😊) Bár ez nekem lehet csak fura elõbb volt jogsim mint számítógépem. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Tumor
Na és hogy ismételjem önmagam, persze erre is megoldást találtam....
Tumor
Jó, akkor már csak 1 kérdés, ezt az *.ase formátumot hogy lehet megetetni a MAX-el ???
Tumor
Okés, probléma megoldva, ügye mindig a sebtiben beírt üzenet után lesz okos az ember .....
Tumor
Egy kis segítség kéne ! Szedtem le egy bizonyos .bin-->.ase konverter-t, ami áll 1 bat-ból meg 1 exe -bõl és slussz. A file-ok mellett lefuttatva látszólagos elinduláson kívül semmit sem csinál....esetleg van valakinek tapasztalata ? Jó lenne 3dsmax-ben kicsit megbojgatni a kocsik geometriáját..... 😉
ScoobyDoo
Az a kép az 2 éves kép vazze...! 😊

SpeedyJanesz
Scoob te hány éves vagy?

Random_
Már nem csak Scooby publikált képet magáról. 😊

ScoobyDoo
😊

DJ Skyline
up!

DJ Skyline
vannak magyarok...szoktam én is lenni...HUNDJSkyline vagy djskylinehun néven szoktam lenni....kocsit fejleszthetsz...onnan tudod hogy veled egyszinten van e hogyha mész 1 versenyt vele,és ha legyõz erõsebb,ha te nyersz gyengébb,vagy veled 1 szinten van...meg a pontjai alapján is látszik...ha 102324564 akkor tuti nem gyenge a játékos,ha meg 100 akkor nyugodtan lehet ellene menni!

Sziasztok. Vannak magyarok nfsu online-on? Ha igen, hol? Mert én sehol sem láttam egyet sem.
Amúgy milyen ez az online mód? Gondolom itt is lehet fejleszteni a kocsidat ugye? Másrészt honnan tudom, ki a velem egyszinten lévõ player?

-- War..War never changes --

Attól függ milyen a grafikai beállitás ha a tömeget leveszed eltünik a csaj ha ráadod +jelenik...

Ja meg még az érdekelne hogy hol lehet beállítani azt hogy csajok indítsanak vagy számok??

DJ Skyline
na mi a stájsz?

BubaMester
Nah jaj de jó ki is törölték

|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

ScoobyDoo
Azé csak összejött!

BubaMester
Bocs ,hogy itt mindent össze mocskoltam!....

BubaMester

thx

tep
#20057-es hozzászólásnál +találod

\"SLICE of LIFE\"

Hello Mindenkinek! Olyn érdekelne engem hogy van-e egyáltalán olyan progi amivel ki lehet szedni az Ándögránd zenéjét. Ha van hol lehet letölteni??

zaki
én nem értek itt pár embert, világosan elmondtam, hogy nincs több off, de úgy látom pár ember magasról lesz*rja. el lehet húzni innen offolni máshova, ez nem az a fórum