Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
motor city?
irányításilag elég gáz volt.. 4 es szinten állt kb.. grafikailag hülyébben nézett ki mégis jobban akadozott..vicces volt..amugy állat ötlet meg minden.. jobb volt mint a street legal😊
amugy nem nyar vegetol..hanem mar reg nem mennek az mco szerverek...
Stranger
Az a szomorú, hogy amikor kijött az nfs1 akkor az még szimulátornak indult. A többi résznek irányítás terén semmi köze sem volt már az elsõhöz, talán még az 5-ben próbáltak egy kis realitást belecsempészni, de ezt megint elrontották a 6-al😞 Ez meg... inkább nem mondok semmit. Játszott vki közületek a motorcityvel? Mesélhetne róla vki, hogy az milyen volt. Azt az egyet sajna nem sikerült letesztelnem és valószínû már nem is fogom, mert nyár végétõl az EA megszünteti.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

M@TriX
hát a videó nem sok jóval kecsegtet. Falról pattanás hümm-hümm.... a neon azért jól néz ki... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
Nezd meg a videot es rajosz...
Persze valakinek az ilyen tetszik, vagyis nem illik megserteni az izles vilagat. Egyetertek.
De. Miert nem lehet valamit normalisan megcsinalni, aztan ha valakinek az kell, akkor kulsonezetre valt, es bekapcsol minden "segitseget". Nem mondom hogy szimulator legyen, mert nem az a stilus. De legalabb ha mar autot kell "tologatni", akor ne csak ugy nezzen ki, ha nem probaljon meg ugy is mozogni.
CSOCSO
lol mindenszerver full lett 10 mp-n belûl😊)))))))
Looserke
Nah, mi ez a flamelés???

Alexease
Igen hiba lenne.😉 De sajnos a tapasztalatok alapjan, az lehet mondani, hogy egy rakas fos lesz...
dikki*yysw
Megnéztem elébb... hiba lenne egy videó alapján megítélni a játékot de AMIT láthatunk az BOTRÁNYOS 😞((

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

M@TriX
ja ha valaki nem tudná megjelent egy videó...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Az új múvi (a kamerás),hááát mitmondjak....nagyon ász! tisztára mint a legutóbbi rész csak DX9-es grafixal...VÁROM!!!

"vessetek a mókusok közé" :)

Tibre
Jah,nekem az 1-3-4 jött be nagyon. 😊

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Looserke
Hát én még emlékszem a Need for Speed I-re, ott nagyon király volt a belsõ kamera... én speciel ezt hiányolom.

M@TriX
nem feltétlenül, de nagy kár lenne ha kihagynák...

Looserke
De ebbõl is az derül ki, hogy belsõ nézet nem nagyon lesz...

M@TriX
Mint mondtam: "De mondjuk az in-game videókat nézve nekem tiszta HP2 érzetem volt..."
fizika és a vezethetõség reméljük nem lesz túl árkád...

Eisenhower
na kis öröm^.^ egy ingame muvi ha vki még nem tudna rola😊 http://www.576.hu/upload/M_18/rek1/753/nfs_underground.MPG tessék csak tessék^.^ van egy sanda gyanum hogy ez a vidijo vmi konzolos cuccbol valo. viszont a gyerek aki éppen nyomja elég egy állat lehet ha igy vezet az életben is . elég érdekesen pakolja a fokozatokat. ^.^ amugy nem rossz gamma ez! már egy dijat is elnyert méghozzá a legszebb graf asszem. a hang ugy tünik rendben van viszont az irányítás nekem kicsit sántít...

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

CSOCSO
edzvan.... akkor is SUPRA ROOOXXXXXXXXXXXXXXX😊
Skynet
Naná hogy fikázzák,mert az összes kép ami eddig megjelent meg videjó PS2-es szinte..És a sok konzolellenes nembírja atztmondani rá hogy szép....😊
CSOCSO
jo jo.. csak arra írtam hogy mindnki fikázza grafilag..mégis a GC rendezvényen elnyerte a legszebb graf díjat...hm... elgondolkodtató
M@TriX
még szép, de a többi úgyis csak akkor derül ki ha megjelenik 😉
De mondjuk az in-game videókat nézve nekem tiszta HP2 érzetem volt...

ÁjjLe BoBBi
az még édeskevés

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

CSOCSO
uhbammeg.

Legszebb grafika: Need for Speed: Underground

CSOCSO
nemtunk segteni..bocs..
Csacsi
Ha nem lesz benne belsõ nézet, akkor már jó játék NÁLAM már nem lehet... 😞(

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

king13
szerintem még így is jó game lesz...

őőő

Looserke
..."elcseszték"...

Looserke
Biztos elcsesték a fizikát és a vizes aszfaltra fogják, ha a kocsi hülyén viselkedik.

I.C.ram
Az nem víz, csak vazelinnel fel van kenve az út, hogy jobban lehessen pörgetni a gumikat.
M@TriX
Az nagy poén lenne, de legalább megmagyaráznák. 😉
Az elsõ képeken még tetszett, de attól félek hamar megutáljuk ezt a vizes aszfaltot. 😉 De hátha lehet állítani...

ÁjjLe BoBBi
csocso mennnyél már ezzel a baromsággal! ezt írtam látod? tök szar hogy csak vizes aszfalt lesz benne...egyszerüen szar szar szar szar szar az biztos hogy ki se próbálom ha ez igaz...

Goodwill
a pacman 3. pályáján elakadtam egyszerûen nem tudom merre kell menni...tudtok segíteni?

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

CSOCSO
hja...
CSOCSO
nincs angolul tudsz?
Jacek
es villogo locsolo kocsi is lessz benne ami elottunk megy?

CSOCSO
mert jol csillog benne a táj azéééééééééééé...
ÁjjLe BoBBi
azt nem értem hogy mire az nekik hogy only vizes aszfalt lesz benne...

ÁjjLe BoBBi
looool akkor zsírszar lesz !!! most döntsék már el mit csinálnak !!! egy karácsonyfát amivel lehet versenyezni, vagy egy autóverseny gémet...bár én azt hiszem(biztos vagyok benne) hogy egy rakat szar arcade játék lesz...csak grafikailag fogja megütni az elõdjét (az NFS6-ot)...ha már csak annyi fizika/"szimuláció" lenne benne mint a porsche 2000-ben volt akkor azt mondom hogy fasza...de szerintem annyi sem lesz...amerikai óvodásoknak készítik...

CSOCSO
öööh.. ezt nem tudom... szerintem élj abban a tudatban hogy nem lesz...
Looserke
Sziasztok. Lesz ebben a gaméban belsõ, mûszerfalas nézet, vagy ugyanúgy oldják meg mint a Hot persuit 2-ben?

CSOCSO
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRGHH SUPRA ROXXXXX ez lesz a kedvenc gamezom!!!!!!!!!! tuti pc-n nyomom és remélem lesz sok letöltheõ tuning cucc
Jacek
igy jobban illik a trafikos karacsanyfa lengyelpiaci csili vilibe😄DD

M@TriX
Úgy tûnik 9essével adják ki a képeket. 😉

Úgy tûnik tényleg csak vizes aszfalt lesz? ....

M@TriX
olvasni tudni kell... mind1

CSOCSO
mivel drága?😊))))))
lol.. ezt a gamezt épphogy bejelentették és én már küldtem el az 576 nak a hírt hogy milyen autok lesznek..mert még csak az IGN en volt rola info.. amugy meg ti felsoroltatok vagy 10 autot.. én meg 17 et.. mivel késtem el?
M@TriX
engem csak a hangulata már nem fogott meg azért reménykedek, hogy jól lesz megoldva a tuningolás, mert azzal agraffal meg töréssel, stb. én meg vagyok elégedve. Ha kicsit jobb lenne a fizika akkot tök okés lenne kb.

De majd a CrashDay lesz még jó. Ráadásul multi is lesz benne...

king13
az NFS-ek eddig szerintem minden szempontból jók voltak. ha graf. olyan lesz mint a NFSHP2 akkor már jó lesz mert annak a gépigénye se túl nagy...

őőő

oneal1
jaja

!Forza Ferrari!

M@TriX
sztem attól nem kell félni, az NFS-ek abból a szempontból jók voltak...

oneal1
kurvanagy játék lesz emberek!!
csak nehogy elbaszzák a gépigénynel!😞

!Forza Ferrari!

M@TriX
elkéstél 😉