Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
irányításilag elég gáz volt.. 4 es szinten állt kb.. grafikailag hülyébben nézett ki mégis jobban akadozott..vicces volt..amugy állat ötlet meg minden.. jobb volt mint a street legal😊
amugy nem nyar vegetol..hanem mar reg nem mennek az mco szerverek...
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Persze valakinek az ilyen tetszik, vagyis nem illik megserteni az izles vilagat. Egyetertek.
De. Miert nem lehet valamit normalisan megcsinalni, aztan ha valakinek az kell, akkor kulsonezetre valt, es bekapcsol minden "segitseget". Nem mondom hogy szimulator legyen, mert nem az a stilus. De legalabb ha mar autot kell "tologatni", akor ne csak ugy nezzen ki, ha nem probaljon meg ugy is mozogni.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

"vessetek a mókusok közé" :)
fizika és a vezethetõség reméljük nem lesz túl árkád...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
De mondjuk az in-game videókat nézve nekem tiszta HP2 érzetem volt...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az elsõ képeken még tetszett, de attól félek hamar megutáljuk ezt a vizes aszfaltot. 😉 De hátha lehet állítani...
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
lol.. ezt a gamezt épphogy bejelentették és én már küldtem el az 576 nak a hírt hogy milyen autok lesznek..mert még csak az IGN en volt rola info.. amugy meg ti felsoroltatok vagy 10 autot.. én meg 17 et.. mivel késtem el?
De majd a CrashDay lesz még jó. Ráadásul multi is lesz benne...
őőő