22257
-
bb #4939 feladtad a próbálkozást? -
#4938 Nem komolyan, csak viccből mondtam. (tudod ezt szokták mondani) -
#4936 Milyen vidéki??? Lehet nem a legnagyobb város de annál tuti jobb.
-
#4935 Ha, ha, ha.
Ismét jót mulattunk vidéki versenyzőnk sajátos humorán :))) -
#4934 Egy pillanat, csak éppen ágyazok be :((
5 perc -
#4933 Na mi van asszony uralom???
-
#4931 Indítsd el az oldalt, és oda rakj ki egy emailcímet, és akkor este majd küldök. -
#4930 Basszus. Talán bekellene ágyaznom :)))
Haza jön a kis nejem és tiszta ideg lesz :))))
Na mindjárt jövök vissza -
#4929 ok.
majd benézek
-
Seat-melo #4928 F5! :) -
#4927 Menni fognak a képek :::: -
#4926 a jobb fölső sarokból is eltünt?
-
#4925 Ma este jön valaki netre? Igaz csak egy 56k modemem van de azért nem rossz (annyira). Gyertek a Germany 2 szobába ott szoktunk gyülekezni. Ha van kedvetek Mehetünk párat 99% hogy fenn leszek éjfél után DzsegaHUN néven. -
#4924 A másik, hogy ne nézzetek hülyének de nem tudok visszaolvasni mert eltűnt az a gomb amivel visszapögethetem a az előző hozzászólásokat, ez miért van?
-
#4923 Basszus Sonjak! Online közben is szétakad a game pedig jól indult a cselendzs. Nagyon unoom. Így szinte csak dragot tudok nyomni online is. -
#4922 na nekem is mükszik a multi,ha fentvagyok akkor zoli(hun) véven vagyunk,valamikor nyomhatnánk!!!!!! -
#4921 ok!! de jobb lenne ha e-mailbe küldenétek!!
Jöhet sok is majd kiválogatom!!!
-
#4920 Nem is kell ezret visszaolvasni, nemrég válaszoltam egy ilyenre bazijoenak. -
#4919 Nekem a másik topicba van fent két képem, azokat nyugodtan felnyomhatod, ha tetszenek :) -
#4918 Köszi......... -
#4917 Hy all! Nincs kedvem végigolvasni mindent mert mióta kijött naponta vagy 1000 üzit írtok nem tudok állandóan fenn lenni és olvasni. Ugyhogy kérdés: neten megy a full??? Vagy kell még várni egy regisztrációs kódig?
Van már valakinek ECLIPSE? ha igen akkor hányadik pálya után kaphatom meg?
Előre is köszi.
Egyébként nagyon jó szerintem is a game és amint lehet én is csatlakozom a netesek közé. -
#4916 Csinálok egy Weboldalt nfs képekkel. egy ilyen galery féleséget!!
Ha érdekel valakit küldjön képeket nekem a [email protected] címre!! Hétvégére megcsinálom! -
#4915 Akkor én örülök, hogy "rossz" a gépem :)
Bazijoe #4832. -
#4914 Ha ezt nekem irtad akkor legalább annyit irj ide,hogy meddig olvassak vissza ha már te tudod!A válaszod előre is köszi. -
#4913 Nem.
Szerintem tobb gepen van ez a coll rew-es hiba mint ahanyon nincs, nem?
Ebbol azt allapitom meg, hogy azokkal a gepekkel van baj, ahol nem jelentkezik a hiba -
Seat-melo #4912 nekem vannak -
bb #4910 mindenkinek vannak üres file-i pl. a track könyvtárban??? -
Killerno #4909 Hi!
Lehet h. már volt a kérdés de lan-on lehet játszani?Köszi előre is a választ! -
bb #4908 Hát nem örülök neki :(( -
#4907 nem hiszem el, hogy nem lehet visszaolvasni, minden kérdésre megvan a válasz. -
#4906 A neten hogy lehet játszani mert nekem valami patch-et kér és nem tudom mi az?????? -
#4902 Milyen néven van a magyar szoba online?
-
#4901 Nekem pl. nem bugos a visszapillantó. Igen, csak éjszakai versenyek vannak. -
#4900 Desktopra nem vág ki mióta pecccseltem, de az online rész nem akarja az igazságot...kifagy rögtön a gém, amint rákkatintok az online báttonra és csak kitaszkolni tudok. -
Air #4899 Sziasztok!
Ket kerdesem lenne:
- Neha nektek is bugos a visszapillanto tukor?? Neha csak feher negyszogek vannak benne..
- Csak ejszakai versenyek vannak?? Meg nagyon az elejen jarok, kb 5-6 verseny, de eddig csak ejszakai palyak voltak. Vannak a jatekban nappali versenyek is?? -
#4898 Nem lehet, hogy akiknek nem megy, azok nem full installt raktak fel? -
#4897 üdv! -
#4896 nem sajna... meg a 10. verseny után kivág a desktopra... neked nem? -
#4895 Reggelt uraim!! -
#4894 csákó! :) Zaki! Neked müxik online?