22257
  • Pogacsa--
    Mar kiderult, hogy nem.
    Az elobb irta vlaaki hogy magyar vindozzal megy neki.
  • Pogacsa--
    De miert meggyozodesed?
    Tobbfele driverrel rendelkeznek azok akiknek coll rew van. (koztuk en is).
    Sot a kisebb gepeden ugyanaz a driver van mint amit itt mar valaki beirt.
    Meg a masik hogy atinal is fonnall ez, nemcsak nv-n.
  • Sonajk @:o)
    Nem hisztek nekem. Pedig +győződésem, hogy driver.
    Igyekszik az ember
  • CSOCSO
    "de végigolvastam az egészet!"
    pff:) gratula!:)
  • CSOCSO
    nahjolvan csáztok.:))))))))))
  • CSOCSO
    nem bírom ki.-. még van két oldal de már tolnám a gamezt:))))))))))))))))))
  • CSOCSO
    nekem is ez a bajom.. 4 oldalt irtatok hajnali 4 ota
  • CSOCSO
    "Hogy csináltál ilyen sok Style Pontot?
    Hány versenyen vagy túl?"
    nemtom.. elég sok versenyen vagyok túl... és sokat driftelgetek.. és az elég jol megy.. azhem..
    amugy az igazat megvallva fogalmam sincs mire adja a styl pontokat... normális versenyen egy kőrben összeszedek párszáz pontot a driftből.. mijjaza reputation és azzal lehet növelni ha szájjel építed az autot??...
  • Pogacsa--
    Ne offoljatok legyszi, igy is van eleg hozzaszolas, ne kelljen meg ezeken is atragnia magat az embernek
  • CSOCSO
    NAh jóhajnalt jerekek... elvolvasom mizu itten aztán csapatom hogy estér emeglegyen a SUPRA:))))))))))))))))))
  • Borg
    Asszony is legalább annyit használja mint én, csak másképpen. Ő inkább prüntyi játékokkal játszik:)

De nem is ez a főbaj, hanem miután valakinek saját háztartása van, el kell tartsa magát meg a családot, kicsit átértékelődik, hogy mennyi időt töltsön a gép előtt. Ennek ellenére persze akinek ez a hobbija az megtalálja az időt rá továbbra is, csak nem annyit, mint előtte:)
    Ügyesen kell szoktatni a családot. Ha mindenkivel (családban) sikerül a gépet +szerettetni, akkor azt fogod észrevenni, hogy majd te nyavajogsz, mert nem férsz oda elé :)))
  • zoli80
    ez az első game ami a barátnömnek is tetszik:(
    folyamatosan jatszani akar,kevéske vérrel el lehetett volna venni a kedvét de ebben egy csepp sem folyik sajna,szóljatok ha kijön egy vérpeccs:)
  • Mayday
    Hehehe :)
    Ismeros. En kb 5 ev munka utan, nehany hete voltam eloszor tappenzen, eddig halaazegnek, elkerult minden komolyabb nyavaja... Nos, csutortok este kijott a Call of Duty azon a heten, penteken reggel parom ment dolgozni, kisasszonyt vittem bolcsibe. Nekialltam CoD-zni (nem fejhallgatoval!!!), feltekerve a hangero, lottem, mint allat, egesz nap, meg is lett aznap a single teljesen! :) mekkora erzes volt! :)))
    Gratula a kislányodhoz. Biztosan aranyos. Nekem 3 fiam van (1 18 és két 17 éves (ők ikrek)). Ne tudd meg, hogy tudnak néha ártani. Mésg szerencse, hogy itt nálunk van 3 gép. Azért néha így is nehéz :))
  • Mayday
    Jaja, foleg, ha az asszony is gepfuggo...! :)))
    Tudod én mentő (ez a helyes szóhasználat és nem a köztudatban élő "mentős" - az életmentő is életmentő, nem pedig életmentős) vagyok, de ennek ellenére én is leheteg beteg. Jelenleg erről van szó. Táppénz. Szombanton már munka. Na azért annyira rosszúl nem vagyok :)))
  • Borg
    Hát igen, de az idejáró emberek nagy része azért még nem családos:)
    De előbb utóbb ők is megtapasztalják milyen az, miko nem játszhatnak kedvük szerint, mert vagy asszony nyavajog miatta, vagy egyéb dolgunk van:D
  • bb
    logikus magyarázatot már úgy sem találunk. és mivel külföldön senkinek sincs ilyen gondja, már nem tudok mire gondolni.
  • Mayday
    Nem igazan! :)
    Alszik napkozben 1.5-2 orat (12:00-tol 14:00-ig mondjuk), aztan este altalaban 20:30 es 21:00 korul. Ez az atlag. Persze kisebb koraban csak evett meg aludt szinte :) De az olyan gyorsan elmult. Mindenesetre most mindenkeppen legalabb 1 egesz embert igenyel, ha ebren van. Aztan ha alszik, nos, akkor van idonk csak egymasra a parommal... Igy ilyenkor nem igazan erdekel a jatek. Amikor o is elalszik, akkor szoktam nyomni kicsit. De nagyon jo ez igy is.
    Meg mindig vannak kivetelek, most kicsit beteg volt a kisasszony, es szinte egesz ejszaka nem aludtunk, csak vigasztaltuk, altatni probaltuk... Meg most nalunk van a nagyija is nehany napot, aki ott alszik, ahol a gep van... Megint nem nagyon megy a game... :)
  • Dzsega #4962
    szerintem a directX et rakjátok fel de azt ami neki van mert sok game nem szereti a másik DX et ugyhogy én mindig felrakom amit ajánl
  • Dzsega #4961
    az jó én is valami ilyesmire vágyom csak nem most hanem úgy kb 10 év múlva de én kisfiut szeretnék.
    Meg valami igazán jó verdát a valóságban de azt MOST!
    De az ilyen kicsik sokat alszanak nem?
  • Mayday
    Jut eszembe, nekem magyar XP-m van, es abszolut semmi gond nem volt meg a game-mel! Csak ez is egy velemeny, persze 5letem nincs a sokak altal felvetett problemara... :(
  • Mayday
    En most meloban nyomom, delutan haza, es akkor elsok a kislanyom es a felesegem. Aztan este 21:00 korultol vagyok igazan aktiv.
    Forumozni ugyan tudok innen, es szoktam akkor, amikor kevesebb a melom, mint pl. ma is. De jatek sajna csak ejszaka van, meg neha kicsit delutan. Persze most uj az nfsu, nyomtam delutan is (6-7 ora magassagaban), de a pici lanyom csatlakozott, elkezdte nyomogni a billentyuket, meg ilyesmi (1.5 eves), ugyhogy mellette nincs sok lehetoseg... :)
  • bb
    valahol olvastam olyat hogy ausztrálra kell tenni a regional settingset. elég hülyén hangzik,de próbálkozzatok!délután lesz pár órám, akkor majd én is szenvedek egy sort.
  • Dzsega #4956
    jó kérdés erre már én is gondoltam. És te???
  • Mayday
    Hogy van az, hogy ejjel-nappal raersz? Nem dolgozol vagy ilyesmi? Csak az asszony?
  • Dzsega #4954
    Szerintem csak a directx et kell meg fullal feltenni nekem nem lép ki magyar XPm van
  • bb
    nekem az a furi, hogy külföldi fórumokon ilyen hibákról nincs szó. lehet, hogy ez vmi magyar win csoda.
    nem látom a szobát
    UNRANKED GAME ???
  • Killerno
    Hi!

Lehet h. már volt a kérdés de lan-on lehet játszani?Köszi előre is a választ!
  • Dzsega #4950
    ja jönné is ha nem a suliban düglenék meg lenne adsl-em.
    Tudom, most mennyek a fenébe és ráadásul igazatok is van.
    Nem cinkelésnek szántam, de tényleg örülnék neki, ha nektek is stimmelne minden a játékkal kapcsolatban.
    Jöhetnétek ti is, mert baromian jóóó!!!
    ok.
    Én vettem :)
    Éjjel egy darabig biztosan fent leszek.
    Miattam játszhatunk.
  • Dzsega #4943
    Éjjel nem jöttök fel
    (sonajk no problem csak vicc vót ez is!)
    Éppen időben +jött akis nejem. Már megint mázlim van :)))
    Én készen állok. (ágynemü elrakva :))), kormány felrakva). Miattam mehetünk.