Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól látom, hogy ezt screenshotként rakták fel????!!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
elemezzük mondjuk ezt a képet:
nos: a Neon király. bár ha megnézzük a (nekünk)bal oldali autó bal oldali lámpáját akkor az olyan mintha "ki lenne törve" 😊. mögötte pedig darabokra van esve egy másik autó. errõl ennyit. ez a kép olyan messze van az NFS:U-tól, mint Makó Jeruzsálemtõl...és ez a kép a hivatalos oldalon. én ilyennel nem égetném le magam...pont olyan mint AV "retusált" 😊 képei az SLR:R-rõl...
az hogy a tuningolás ezerszer jobbnak tûnik azt remélem nem gondoltad komolyan. a tuningolás így ránézésre hiperszar az SL-hez képest. itt lesz majd pár Kit amit rátehetsz és kész lesz egy autód amirõl majd tudod hogy milyen a gyorsulása, irányítás...mert a játék megmutatja. az meg hogy a streeten áll az már no comment...azért multiban majd kipróbálhatjuk 😊)
őőő
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
én csak egy golf szerûáséget raktam össze.. ahhoz szinte csak alap vagy egyel jobb volt, azonkvûl volt hozzá 3 spolerezés és csumesz...
de mindegy..
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
http://cubemedia.ign.com/cube/image/nfsu_091803_07.jpg

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Persze midnez azért, mert az autógyártók nem adják a töréshez a nevüket. Ekkora baromságot?
Lehet inkább ezért van az hogy összetörik ezeket a szuper sportkocsikat, mert az NFS-bõl úgy látják, hogy 300-al nekimennek egy autónak akkor behorpad a lökhárító... vazz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
őőő
Amúgy az embert a végeredmény pont azért hozza lázba mert saját maga állította össze, saját maga szöszmötölt vele, és saját maga állítgatta be az apró tulajdonságait. És szerintem az SL-ben lévõ szerelés nem szakarodás. Plussz, én az NFS:UG-ot NEM összehasonlítottam az SL-el, mert az NYILVÁNVALÓ hogy nem egy kategória a kettõ.
Amúgy hogy mit várok az NFS-tõl: arcade szintû vezetés(ez nem gáz, kivéve ha a MC2 szintet hozza), arcade építés(unlockolsz egy alkatrészt, katt, benn is van, mehetsz következõ versenyre).
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Szerintem is jó volt az 1-4-5, de a 2-6. nem éppen a legjobbak. Ennyi.
SL bõl max a kocsiépítás a jo minden más hulladék...
és miért jo az sl ben az hogy kocsit rax össze? neked kell szétszedni aztán visszapakolni.. az embert végülis csak a végeredmény hozza lázba.. mikor látja a gyatra autoját széjjel tuningolva.. nah ez az érzés akármelik ilyen gamezban megvan..és ebben is.. itt nem kell majd szarakodni a szét és összerakással...vagyis kitudja lehet hogy itt is ugy kell majd😊)))))... sl nél csak jobb lehet a gamma
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Amúgy mikorra várható a megjelenés? A kocsik listájában azért van egy két tetszetõs darab. (Golf és 206 nagyon bejön!)
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Azért egy ideig biztos jól fogok szórakozni 😊
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
őőő
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
de azért az Ecplipse jól néz ki 😊 (080503_Eclipse_08_PS2.jpg)
Supra_Neon_Tiburon.jpg hát a távolabb lévõ autók elég bénán néznek ki...
úgy összességében nem lesz rossz játék...hát a HP2-nél jobbb lesz...
őőő
ebben van Supra.. szal már ott kezdõdik hogy istenkirályfasza lesz ezzel elverni mindenkit😊))))))
hang.. NAGYON KOMOOOOLY!!! sûvít prüszköl a turbo!!!10 pont a hang!!!
1-2 dologra lennék még kiváncsi hogy lehet -e burnoutolni...mivel ezek a többszázlovas dögökkel tudni kéne...
másik.. a turbo hang oké.. de eddig nemvolt még olyan gamez amiban a suprának valódi hangja lett volna.. nézzetek meg egy két supra videot amikor teligázt nyomnak a suprának és olyan jellegzetes trrrrrrrrrrrrk trrrrrrrrrrrk hangot ad ki,,,nekem nagyon bejön az egész
őőő
És ha nincs az a hang,vagy szar lesz,akkor kuka az egész játék már így alapból.
1) mé felmászon a falra?😊 vagy mi?
2)még mindíg jobb mint a 3 ban hogy ha nekimész a falnak és akkor szinte a fal magához huz alig tudsz tõle eljönni és kibebaszpttul lelasúlsz.......
őőő