Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsega
ja amúgy meg: Hy For All!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Dzsega
süti lenne!

ranGer2
Jah!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DJ Skyline
nem tom hogy mennyire igaz ez a cucc...reméljük lesz 3.-dik rész!

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DJ Skyline
DJ Skyline
jaja...majd kiránduláson!yeeeee

karikusz
Mindegy...a jó bulit ne hagyd ki...sok piázás , nõzés...😄DD

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

DJ Skyline
nem tudom...de ma már megvolt 1!

karikusz
Nem is vagy még annyi idõs....hova akarnak alkalmasságira küldeni még??

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

DJ Skyline
néked is!

karikusz
Jó reggelt All!

DJ Skyline
hehe...én direkt megyek el ezekre a geccekre,mert akkor lehet lógni 1 kicsit a suliból!
ja a hétvégén?már az van!😛PPP...ok ok...

zaki
nyugi, nem most gondoltam a gémet... majd a 7végén... (off: nekem a vizsgálat kb 5 percig tartott körzeti orvosom kérdezett, hogy jó-e a szemed, mindenre igent írt a papírra, ez volt kb 2-2,5 éve, azóta is hívtak katonának lol 😛)

DJ Skyline
ohhh...részemrõl a megtiszteltetés...rendben...de nem tudom mikor mert 8-ra megyek katonai alkalmassági vizsgálatra!fakk

zaki
azt is felpakolom újra a gépre, vhogy meghekkelem a gémet, hogy menjen má az a k*rva multi, szal vedd úgy, hogy kihívtalak pár versenyre

DJ Skyline
jaja...tegnap nyomtam 1 kicsit(5 percet😛)

zaki
Underground fent van még?

DJ Skyline
igen!nekem nagyon tetsziK!!!!!!!!megérdemli a retek neon!

DJ Skyline
nem....Hazárd megye lordjaiból a "Dodge Charger skinje"!

DJ Skyline
persze megvan...csak nincs fenn...de majd segítek rajta!😄😛

zaki
a 2. rozsdás akar lenni? 😊

zaki
ez amolyan nascar-os 😊

zaki
kicsit off: Skyline HP2-vel nyomod még? én most újra elkezdtem vele gémelni, nyomhatnánk pár karikát multiban, ha neked is megvan a game

ScoobyDoo
nah, mozog! 😊

Dzsega
HFA!

Ottto
hali. Na mit szóltok? BEJUTOTTAM A DÖNTÕBE 😄

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

peterspeed
pl.a #20237-es üzenetben azt a piros-kék kersztes képet hogyan raktad pont a kocsi tetejére?, mert ha kicsit arrébb tolod photoshopban akkor már nem látszik. Vagy használsz 3DstudioMaxot?

peterspeed
350Z-hez akarok egyet. És azt hogy döntöm el hogy melyik színezhetõ és melyik nem? De azt nem tudom, hogy ha a *.dds-t megnyitom photosoppal, akkor ugye kiterítve látszanak a felfestéek. Honnan látod hogy a kocsi melyik részére kerül a festés???

ScoobyDoo
A PIAA-nak nagy története van. 😊 Nemtom. 😊

DJ Skyline
mire akarsz????civichez van 1 olyan...és attól függ milyet akarsz,,,színezhetõt,vagy már alap színeset?

peterspeed
köszi dj skyline, mindent tudok már az importálásról, exportálásról, csak hogyan lehet megrajzolni úgy egy vinylt, hogy a játékban az legyen a kocsi oldalán, tetején, hátulján amit én akarok??? Mert ha letöltök egy már elõre elkészítet *.bbs-t, akkor azt photoshopban nagyon szépen kiterítve mutatja. De ha átrajzolom, akkor már a maskot is változtatni kell, és a rajz se oda kerül ahova akarom. Nincs olyan rajzolási nézet, ahol a kocsira lehet rajzolni és nem vaktába egy síkra?

RelakS
Piaa-s logó roxx, de mé nem mozog? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

peterspeed
köszi dj skyline, mindent tudok már az importálásról, exportálásról, csak hogyan lehet megrajzolni úgy egy vinylt, hogy a játékban az legyen a kocsi oldalán, tetején, hátulján amit én akarok??? Mert ha letöltök egy már elõre elkészítet *.bbs-t, akkor azt photoshopban nagyon szépen kiterítve mutatja. De ha átrajzolom, akkor már a maskot is változtatni kell, és a rajz se oda kerül ahova akarom. Nincs olyan rajzolási nézet, ahol a kocsira lehet rajzolni és nem vaktába egy síkra?

DJ Skyline
www.nfsunderground.ini.hu
ott a jobb felsõ sarokban Faq és keresd a vinyl helpet!

peterspeed
és nagyon fontos! Ha már megrajzolok vmit, abból hogyan készítem el a MASKJÁT?

peterspeed
tehát a *.dds-t a photosopbban kell egy-az egyben megcsinálni? Ha igen hogy, mert pl. azt abszolúz nem értem hogyan lehet azt hogy balról jobbra egyre kisebbek lesznek a szerkesztett vinylek. Ilyet hogyan lehet csinálni?

peterspeed
légyszi mondja meg vki hogy hogyan lehet vinyl készíteni. A bintexet, a dll-eket,és a dxt-tools is leszettem.

ScoobyDoo

12346
arra kivi leszek, hogy hackeled le az ip-jét😄DD
bizti elfogta a para😊)

Buba007
Vazzeg! Ennyire sügér nem lehetsz, a beállításoknál!

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

BubaMester
Hha megmondod nekem hol kell akkor megváltoztatom..

|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

DJ Skyline
csak kemémyen waze-baze!😄DD

Buba007
Hello! A Buba-t és a BubaMestert meg lehet szerintem különböztetni... nem változtatom.. ---->>>> szemét gecije!!
Ha nem változtatja meg lehackelem az IP-jét és vége!

ScoobyDoo

DJ Skyline
jé!
én azt hittem hogy az kaj te vagy!

Buba007
Belépek vazz, mit látok?? BubaMester!!!!
Nem tudom ki vagy te öreg, de azonnal változtasd át a nevedet különben nem állok jót magamért!

Creator
Nem is azt akartam mondani hogy mindenki rohanjon Nyiregyházára, csak itt tényleg meglehet mutatni hogy ki mit tud, és a tét se semmi egy P4-es Qbic gép ami durván 150-200 rongy. Sajátrészrõl én képes vagyok egy jó LAN partira is elutazni akárhova, most gyurok egy kicsit és majd lemegyek nyomni egy pár kört.
DJ Skyline
ez mind szép és jó,csak nem megyek le külön Nyíregyházára!:😛P
gépem így is atom...minek még1?
de azért köszi hogy tájékoztattál minket!

DJ Skyline

in inglis OK!