Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Valaki itt bökdöste hogy a SLRR gyorsabban fut...Hát nemtom az úriembernek milyen gépe van de szerintem valami siralmasan el van benne baxva mert ha mindnet felteszek fullra akkoris gyönyörûen fut a game pedig nincs erõmûvem (1500-as tuacerka gef3ti-al)...
hykao ezt komolyan kérdezed?😊))))))))))))
Amúgy frankó dolog egy demo alapján ítélkezni,de nemtom mire számítottatok...
Az elmosódás kikapcsolható akit zavar amúgy..
az pedig hogy remeg a kép? Nemtom ki írta de szerintem még életében nem ült hasonló kaliberü kocsiban...Egy ilyen kocsinak kemény rugózása van és egyértelmü hogy a legkisebb úthibára is pattog...Kicsit eltúlozták a dolgot de szerintem ezt akarták belõle kihozni..
Nemtok mitmondani arcade játék többre nem kell számítani,akinek nem jön be a stílus ne játszon vele de ne is fikázza,mert nincs értelme..a hõn szeretett SLR-ben is vannak akkora röhej hülyeségek mint ház,szóval azzal sem jó példálózni😊
A game az nfshp2-t übereli,az egy szar volt,megsúgom ebben több fizika van abban fék nélkül lehetett venni minden kanyart és olyat tapadtak a kocsik mint állat,itt azért csúsznak valamennyit,csak sok értelme nincs emberi módon vezetni mert ahogy alex írta nemlehet úgy gyõzni😊)
ha mentek a gép után annál is lehet látni hogy csapatja mint állat mindenfelé:-P
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
nem a fizikára értem mer ugy egy egész nagy fos, de hát senki sem várt valósághû mozgást...
ezzel egy két hétig el lehetmajd hülyülni azt kész😊)
!Forza Ferrari!
Hát akkor télleg lehet gáááz lesz a game most tart a demo 62%-nál...
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Ez a játék már tényleg az a kategória, amit....áhhhh 😊.
Nekem az elso erzesem az volt, mintha egy diavetitovel vilagitananak a szemembe, es azt rangatnak ossze-vissza😉)

Pl. itt a gyorsulasban sem az a lenyeg, aminek lennie kell, hogy autot tuningolsz, allitgatsz, alkatreszeket keresel, felfuggeszteselket buheralsz, valtot mahinalsz stb., hanem az, hogy nyomod a gombot, es kerulgeted az elore betervezett akadalyokat. Sokszor kell probalkozni, meg kell tanulni, esetleg lokdosodni online😉))
Vagyis, azt is mondhatjuk, hogy az NFS ebben a jatekstilusban is (gyorsulas, ejszakai varosi verseny) hozta a formajat. Vagyis, ha valakinek az elozo reszek tetszettek, akor ez is fog.
Esküszöm nekem ennél még a Midnight Run 2 is jobban tetszett...majd azért még adok egy esélyt a full-nak, hátha a beállitásokkal majd lehet vmit kezdeni....
-drag alatt a kép annyira remeg hogy nem látni semmit(nagyon jó effekt lenne, de egy MotoGP2-s elmosódás bõven elég lett volna szerintem, mert így meg nem látni semmit)
-fullra rakva mindent még lassabb mint az slrr 😊(persze nincsen 4ghz-es p6-osom meg 6gb ramom de, hogy szinte mindent le kelljen vennem ahhoz hogy normálisan fusson, az egy kicsit erõs...
- a fizika az slrr után nagyon gagyi, amit nemes egyszerûseéggel nevezhetünk árkádnak...
-demoba miért nem lehetett legalább egy kis szerelést belerakni? (szerintem azért mert egyátalán nem lesz nagy szerepe a játékban...)
Oké Arcade játék de legalább próbáltak belecsempészni némi komolyságot például a motor szarrásülését😊
A dragon kívül hogy jó-e a normális játékmód azt nemtom,nekem annyira nem jön be..
A drag viszont überel😊
Ha olyan lenne mint az SL jatekmenetre, fizikara, toresre, szerelhetosegre stb., csak ilyen grafikaval (csak egy kicsit lightosabban, mert ez mar nagyon csicsa) es engine-nel, akkor ez lenne a kiraly, es az SL menne az archive dobozba😉))
Amugy amit eddig irtam, direkt megneztem ketszer is, hogy ne legyen benne "fikazos", kotekedos, flamelos dolog. Amit irtam, csak magan velemeny ovatosan, ami meg belefer.
Ugye nem baj?!

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Ezzel nem tudom mi lehet egykategoria, de ez nagyon rossz😞(
(Ez csak valasz volt, maganvelemeny, vagyis nem flame😉)))
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Könyörgöm ez röhej.
Nem hinnem, hogy van olyan, aki tudatosan rosszat tesz fel. Az eddig jelentkezett hibak, egyertelmuen letoltesbol adodnak.
Gamestar lassu.
576-ról No Comment.
A többi meg szutyok, lassu szar 😄
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>