Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atika :o)
en megyek de hogy kell?

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

bodesz
valaki jön draft vagy milyen stilusba neten gamemlni majd pár perc mulv?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Ja azt nem toom :o)

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

bodesz
nem az a game ban vannak ilye filek

Kibontani fantom CD-vel tudod de azzal nem tudod szerkeszteni ha jol tudom

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

bodesz
mivel lehet kibontani vagy szerkezteni a .bin fileoket???

CELL StormBird
mert ott a szar van fent már egyszer leszedtem onnan...

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

SecMan
Miért nem töltöd az 576.hu-ról?? Én is onnan szedtem és jött is 60+kval!

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

CSOCSO
szvsz a hp2 irányitásilag valóban jobb volt..!!! nekem nem nagyon tetszik az irányítás.. lehet ha nem lenne ilyenlassu a gamez és jobban reagálna a dolgokra akkor jobb lenne.. de olyan az érzésem mintha a sima raceban is középre hûzná a kormányt de nagyon...kicsit szar😞
hykao
reménykedtem...
Skynet
Az azért erõs túlzás hogy a HP2 jobb volt😊

Valaki itt bökdöste hogy a SLRR gyorsabban fut...Hát nemtom az úriembernek milyen gépe van de szerintem valami siralmasan el van benne baxva mert ha mindnet felteszek fullra akkoris gyönyörûen fut a game pedig nincs erõmûvem (1500-as tuacerka gef3ti-al)...

hykao ezt komolyan kérdezed?😊))))))))))))

Amúgy frankó dolog egy demo alapján ítélkezni,de nemtom mire számítottatok...
Az elmosódás kikapcsolható akit zavar amúgy..
az pedig hogy remeg a kép? Nemtom ki írta de szerintem még életében nem ült hasonló kaliberü kocsiban...Egy ilyen kocsinak kemény rugózása van és egyértelmü hogy a legkisebb úthibára is pattog...Kicsit eltúlozták a dolgot de szerintem ezt akarták belõle kihozni..

Nemtok mitmondani arcade játék többre nem kell számítani,akinek nem jön be a stílus ne játszon vele de ne is fikázza,mert nincs értelme..a hõn szeretett SLR-ben is vannak akkora röhej hülyeségek mint ház,szóval azzal sem jó példálózni😊
A game az nfshp2-t übereli,az egy szar volt,megsúgom ebben több fizika van abban fék nélkül lehetett venni minden kanyart és olyat tapadtak a kocsik mint állat,itt azért csúsznak valamennyit,csak sok értelme nincs emberi módon vezetni mert ahogy alex írta nemlehet úgy gyõzni😊)
ha mentek a gép után annál is lehet látni hogy csapatja mint állat mindenfelé:-P
CELL StormBird
na majd holnap reggel megprobálom amikor nem tölti a fél ország a gamestaroldaláról...

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

hykao
A francba...
SecMan
NINCS!

oneal1
szerintem egész jó a játék!!
nem a fizikára értem mer ugy egy egész nagy fos, de hát senki sem várt valósághû mozgást...
ezzel egy két hétig el lehetmajd hülyülni azt kész😊)

!Forza Ferrari!

Kollegium :o)

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

hykao
Van belsõ nézet végül is?
Mert ha nincs, lehet le se szedem...
SecMan
Tudom hogy szerelgetés nem lesz benne, de én a tuning részére gondoltam 😊) Ahol kiválaszotd milyen bumper kerüljön a kocsira meg ilyesmi.

uhhhhh... azt mondjátok, hogy a HP2 jobb volt nála? 😄D
Hát akkor télleg lehet gáááz lesz a game most tart a demo 62%-nál...

Alexease
AMEN!
gyraph
Ezzenel bezárom a topicot 😊)))))))))) .

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
😊))meghajtom fejem Alex... ezt tényleg elcsapták 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Alexease
Munkahely, kolegium (adofizetok penze), vagy ujgazdagsag (alampenze)?
gyraph
A végével nem egészen értek 1et, mert például nekem az eddigi NFS-ek tetszettek...a HP2 vel is egész sokat nyomtam, és bár már belsõ nézetet nem raktak bele, de legalább a fizikája ennél sokkal jobb volt.
Ez a játék már tényleg az a kategória, amit....áhhhh 😊.

Alexease

Nekem az elso erzesem az volt, mintha egy diavetitovel vilagitananak a szemembe, es azt rangatnak ossze-vissza😉)
Lan T3

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

zaki
ez az, inkább gyere golfozni, ott úgy is elverlek

Alexease
Szerelgetes nem lesz benne, de nem is sok ertelme van. Ez nem az a jatek.
Pl. itt a gyorsulasban sem az a lenyeg, aminek lennie kell, hogy autot tuningolsz, allitgatsz, alkatreszeket keresel, felfuggeszteselket buheralsz, valtot mahinalsz stb., hanem az, hogy nyomod a gombot, es kerulgeted az elore betervezett akadalyokat. Sokszor kell probalkozni, meg kell tanulni, esetleg lokdosodni online😉))

Vagyis, azt is mondhatjuk, hogy az NFS ebben a jatekstilusban is (gyorsulas, ejszakai varosi verseny) hozta a formajat. Vagyis, ha valakinek az elozo reszek tetszettek, akor ez is fog.
gyraph
Én nagyot csalódtam a játékban egyébként minden szinten...mert azért az rendben van, hogy árkádzs, na de ennyire... legalább a drag-os részt megcsinálhatták volna normálissan, de ott is olyan mintha valami áramszedõn húznák a kocsit. A grafika meg tényleg olyan, mintha egy karácsonyfába gabalyodtam volna és nem bírnák kimászni...
Esküszöm nekem ennél még a Midnight Run 2 is jobban tetszett...majd azért még adok egy esélyt a full-nak, hátha a beállitásokkal majd lehet vmit kezdeni....

SecMan
Hát most nemazért de én eddig se vártam sokat a NFSU-tól de a demo után még kevesebbet:
-drag alatt a kép annyira remeg hogy nem látni semmit(nagyon jó effekt lenne, de egy MotoGP2-s elmosódás bõven elég lett volna szerintem, mert így meg nem látni semmit)
-fullra rakva mindent még lassabb mint az slrr 😊(persze nincsen 4ghz-es p6-osom meg 6gb ramom de, hogy szinte mindent le kelljen vennem ahhoz hogy normálisan fusson, az egy kicsit erõs...
- a fizika az slrr után nagyon gagyi, amit nemes egyszerûseéggel nevezhetünk árkádnak...
-demoba miért nem lehetett legalább egy kis szerelést belerakni? (szerintem azért mert egyátalán nem lesz nagy szerepe a játékban...)

Skynet
Azét vannak pozitívumok jócskán😊
Oké Arcade játék de legalább próbáltak belecsempészni némi komolyságot például a motor szarrásülését😊
A dragon kívül hogy jó-e a normális játékmód azt nemtom,nekem annyira nem jön be..
A drag viszont überel😊
Alexease
Nem gond😉)
Ha olyan lenne mint az SL jatekmenetre, fizikara, toresre, szerelhetosegre stb., csak ilyen grafikaval (csak egy kicsit lightosabban, mert ez mar nagyon csicsa) es engine-nel, akkor ez lenne a kiraly, es az SL menne az archive dobozba😉))

Amugy amit eddig irtam, direkt megneztem ketszer is, hogy ne legyen benne "fikazos", kotekedos, flamelos dolog. Amit irtam, csak magan velemeny ovatosan, ami meg belefer.
Tufa16
Alex. lenne egy érdekes kérdésem. ugye te még a megjelenés elõtt "fikáztad" az nfsu-t. Azt tom hogy te profi Street legal-os vagy. Mi lett volna akkor ha az nfsu olyan lett volna mint a SLRR csak kevésbé bugos és jobb grafikus motorja van. akkor is fikáztad volna? Ezt nem kötekedésnek irom! nehogy félre értsd csak ez izgat...
Ugye nem baj?!

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

zaki
lehet, hogy igazad van, mert én nem játszottam az elõzõ részekkel, csak a nfs6hp2-vel

Alexease
De az elozoket, kulon irtak PC-re. Ezt meg egyszeruen "kovertaljak" (multidzsuva).
CELL StormBird
Ja nekem nem hiperszuperultramega netem van hanem mezei chello.

toMpEr
a menu szep? hat nemtudom szerintem eddig ennel csak szebb menuje volt az nfs sorozatnak

Alexease
De milyen nettel vazz?!?
Alexease
Ja😉) Meg azt is ki kellett volna irni az elejere, hogy "Epilepszia veszely!"😄DD
Nekem siman jott 200 kiloval de mind1 es az szerintem jo

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

zaki
a menü is szép, bár egy kicsit konzolos beütésû (ez is), mint maga a játék is, de végülis ezzel nincs baj.

CELL StormBird
Hát a 15KB/s az jó....akkor tényleg jól jön...

zaki
bazz, annyit nyomtad a demoval, hogy megfájdult a fejem tõle 😛 kicsit most leállok. az én véleményem a játékról: a grafika szép, néhol túl szép, túl sok a csillogás, sztem ezt egy kicsit eltúlozták. törés nincs, fizika sincs, de hát ezt tudtuk elõre, hogy mi lesz. irányítás a szokásos, zene nagyon ott van, a játékélmény meg még jobban ott van, sztem nagyon állat 😊 nagyon cool a játékban ez a gyorsasági verseny, szinte csak ezzel nyomtam 😊

Alexease
Ennek csak a neve es a merete nagy😞 A 30 megas Track Mania nagysagrendekkel jobb jatek. Sot, meg a Ford Racing 2 is, pedig az sem egy hudeakarmi.
Ezzel nem tudom mi lehet egykategoria, de ez nagyon rossz😞(
(Ez csak valasz volt, maganvelemeny, vagyis nem flame😉)))
Mondom hogy a 1399 es hozzaszolasban a link az jo es jol is jon onnan szoval hajra

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

CELL StormBird
Bazz nem igaz, hogy a mai technikával mai fejletségel, egy 200 akárhánymegás fájlt nem lehet leszedni normálisan
Könyörgöm ez röhej.

Alexease
Akia netre felrakta, biztos hogy ellenorizte, es jot rakott fel. Egyszeruen annyira levannak terhelve a szerverek, hogy a ftp kezelok, haloadminok, stb. nem birjak.
Nem hinnem, hogy van olyan, aki tudatosan rosszat tesz fel. Az eddig jelentkezett hibak, egyertelmuen letoltesbol adodnak.
CELL StormBird
ezt én is kérek.
Gamestar lassu.
576-ról No Comment.
A többi meg szutyok, lassu szar 😄

1399 -es hozzaszolasban van egy link onnan szedtem le es az mukodokepes de a jatek hat amennyire vartam annyira nem fogott meg

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

gyraph
Van akinek jó és van akinek nem...én is 576-ról szedtem és nekem jó.