Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tök jól elvagyok ezzel a gyorsulási hülyeséggel😊
egyébként én is második lettem 4/6 a perfekt shift és úgy lett 330
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
próbálok regelni a játékban de mindig azt irja ki hogy nem jó a név amit beirtam pedig nagyon sokat vareiáltam
!Forza Ferrari!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
nah itt a kép..:
kinek sikerült idáig 312 vel mennie?
Szerintem a maga kategoriájában nagyon jó teljesítményt fog nyújtani!
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Persze a csúcs az lenne, ha az NFS:U grafikáját megkapná az SLRR - ejj 'be szép lenne...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
hogy tudsz igy élni? 😄
Afrikában szenvednek az éhségtõl, rengetegen halnak meg aids-ben te meg ezen problémázol? 😄

pl ha nem hatulnezetbol jatszok gyorsulast, akkor az elejen a visszaszamlalas kb 2x olyan gyorsan megy meg ilyesmi 😊
azt a köcsög most szivattam meg és ugy kikapott 😄
a hülyegyereket a falaba vezettem 😄
ja és ha valaki netre akkor a drift vagy milyen stílusba
a germany szóbába jöjön ott vannak a jó mecslehetõségek én is ott leszek perceken belül
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
csináltam ugy hogy 2. ban és 3 ban is de az szar.. szal nyomom 4 ben 2-t 5. ben 2-t és ami marad az a 6 ra...
nah eléggé buzi a visszaszámláló.. nem olyan mint a többinél... késöbb indulsz.. és igy nemtom rendesen 7 ezernáél tartani a gázpedált.. mindíg tulmegyek és mindíg uy indulok hogy pirosban
Csináltam egy 24:54-et és baxtam lementeni aszhittem vhogy meglehet de a menüben csak qiuick race van meg options
Most frankón mondjátok hogy nemtudjátok feltenni a grafikát mindent HIGH-ra?😄DD
Eskü mondom gépemen 800*600 minden fullrarakva és tökéletesen fut...
Nem visszaszámláló van hanem 1 vagy 2 hülye tyûk mutatja hogy go csak mindig máshogy..😊 Ezér cseszekszik a visszaszámláló,mert az valójában az indítócsaj...
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
az elmult 30 percben nem tudtam lemenni 26 alá!!! most sikerült eegy 25.08...
308 a végsebesség.. csak szarul váltottam mert 65% lett...
nagyon elõnyben van az aki kormánnyal játszik..fõleg az 1 esbe váltás miatt...
Irányítás: Katasztrófa. A kocsi alig fordul, de képes a leghihetettlenebb helyzetekben is megfarolni.
Grafika: Nagyon szép, de teljesen átláthatattlan. Techdemónak elmegy, de játéknak már sok(k)...
Hangok: Nem az igaziak, valahogy nem érzem úgy, hogy egy bika autóban ülök.
Játékélmény: A drift-et inkább akadálypályának lehet tekinteni, a fõ kihívás, hogy ne menj neki semminek - hát hurrá. A városi verseny még hangulatos, de iszonyú zavaró az, hogy milyen könnyen bele lehet akadni a tereptárgyakbe.
Fizika: Ilyen nincs.
Ja, még egy dolog: ha jól értem MAX. 4 ember játszhat egymás ellen?!? Hát akkor LAN-os bajos lesz a game...