22257
  • CSOCSO
    driftek miatt leginkább de nekem 3 milla pontom van.. de van akinek van 5 milla pontja is.. driftben ha ugyi vagy... eléred egy nap alatt az 1-2 millát
  • Hmuda
    Csaillagot a kocsid után kapsz. Minél menőbb cuccok vannak rajta, annál nagyobb (ahány csillagod van annyi szorzót kapsz a style pontokra. Ilyen pontokat meg Drifteléssel tudsz a legegyszerűbben elérni.
  • CSOCSO
    minden versenyt megnyertél???... reputationt ugy klapsz hogy széjjel építed az autodat..d e ha nincs építve akkor nem tudsz versenyt nyerni suprák skylineok ellen... styl pontot legtöbbet a driftmodban kapsz...
  • Madmaxx
    nem kapcsolok
  • Madmaxx
    lecuclizod az ellenfelet. ha kevesett fogazol akkor ad reputationt!
  • magus
    aaaa. megnyertem eddig minden futamot, hol easy ban hol mediumban, es mennek tovabb, de nincs eleg reputationom. nincs egy darab csillagom se. vmi 20000 style pontom van. hogy lehet olyat szerezni?
  • CSOCSO
    most meg skyline van
  • CSOCSO
    ABMOTOURS TV-T KAPCSOLJATOK MOST!! OLYAN SUPRÁT MUTATTAK MAJDNEM LESZOPTAM MAGAM.. AMUGY EGY ABFLUG SUPRA VOLT.. bocs a kiabálásért.. de kapcsoljatok MOST
  • Madmaxx
    polcról
  • Madmaxx
    ööö nekem persze eredeti van
  • Mayday
    Pl. hogy meg nalunk nem lehet kapni...
  • CSOCSO
    hát amilyen szar zenék vannak ebben agamezban....
  • CSOCSO
    nekem is néha idegesítő.. de most jutottam oda hogy nemtom hogy fogom megcsinálni.. elég hosszú pálya és 6 kör!!!!!!!! mondjuk easy-n még meg se probáltam:))))) de nem is a többiek leelőzésével van abaj hanem azzal hogy tele vana pálya buzi civilekkel meg minden méteren van valami olyan dolog ami miatt felborulhatsz (oszlopok meg fák stb)
  • Madmaxx
    mit gondolsz itt hány embernek van eredeti?
  • Dj gaga
    Az összes Warez behalt!!!!!!!!!!!!!
  • Atika :o)
    Es egy olyan kerdes hogy nem eredetivel is lehet onlineba nyomulni? nem mintha nekem az lenne csak erdekel
  • Dj gaga
    Hali!
    Ti honnan szedtétek le?
    Gaga
  • Bandee
    Dehogynem. Online :P
  • Atika :o)
    Ebbe halozati game nincs is???
  • Rincewind
  • precision
    LoL...kapcsold ki a zenét :D
  • Hmuda
    Juj, azért ez kicsit durva nem? :-)))
  • magus
    idegesito hogy amikor jo szam jon akkor a ritmusra dobolok a gazpedalon es vesztem a futamot...
  • G. Joe
    Egy Blackbox nevű cég fejlesztette, aki többek között a Hot Pursuit 2-t, és az NHL2004-et is hegesztette.
    Itt a honlapjuk, bár nekem nem jön be
  • Hmuda
    Mellesleg megértelek. A civilek jobban megkeserítik az életem mint az ellenség vagy bármilyen terepakadály. :-(((
  • Mayday
    Skacok, van online-ban valami allando szoba, ahol megtalalhatok vagytok?
    Vagy nem lehetne letrehozni egy HUNGARY szobat? Vagy hogy muxik a multi pontosan?
    En mar megpecseltem, regisztraltam magam, de aztan kileptem, mert nem tudtam hol vannak az SG-s arcok!
  • precision
    Lehet...én nem értek annyira hozzá, de akkor is idegesítő amit írtam, ha az EA csinálta ha nem!
  • Hmuda
    Én még soha nem halottam olyan játékot amit az EA csinált volna. Az ea csak egy kiadócég nem fejlesztenek.
  • Blasta
    Ez dúva....
  • precision
    Hmm...még hogy need for speed-et ne EA csinálná??? Érdekes lenne...
  • Hmuda
    Nem az ea csinálta a gamét, ők csak kiadták asszem.
  • Hmuda
    Jaja én is. Asszem Joséval kell egy-egy ellen kiállni és ha véletlenül sikerül is előnyt szereznem, mindig vagy nekimegyek egy akadálynak, vagy egy hülye civíl sorol be elém (az utóbbi a gyakoribb).
  • precision
    Nekem is voltak/vannak ilyen pályák. Az EA-s srácok azthitték, hogy jópofák lesznek, ha az utolsó percig kérdésessé, izgalmassá teszik a játékot. Ugyanez a szitu nálam is, két körig vezetek, aztán az utsóban van egy kereszteződés, háát nem pont mindig akkor jön arra egy teherautó??? De jóóó...200-al beleszállok, aztán leelőznek, és megnyerik. Hát mondanom se kell faxa. De az az érdekes, hogy mindig ugyanott jött elő az a teherautó, úgyhogy mikor ahhoz a részhez értem, akkor lasítottam, hogy nehogy nekimenjek, de mi törént??? Ő is lassított...ha megálltam teljesen, ő is megállt, és csak akkor indult el, amikor én...pont hogy belészálljak 1000L. Pfff...marhára idegesítő...EA-s arcok nagyon elb*szták!!!
  • Madmaxx
    fejszét bele
  • RacerZsu
    Kezd idegesíteni a játék!
    Van egy pálya, amit még ízin se birok megcsinálni!!! Elbaszom az uccsó körben!
    IDEGESÍTŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Madmaxx
    egy egyedi festésű celica ha minden igaz
  • piRAnNya
    Az online modban azok a pontok jönnek le amiben singleben undergroundba tartok? Nem lehet betölteni onlineba az automat hogy ne kelljen beállítgatni? És onlineban lehet továbbjutni és fejleszteni az automat?
  • 505thZajcev[PT]
    Nekem is voltak rejtelyes auto unlockok amik nem jelentek meg a kocsik kozott.....
  • Rincewind
    Nem lehet kint is a Quick Race-ben!
  • Smuggler
    CSOCSO :) megint van egy kérdésem: tegnap mondtad hogy a style pontokert lehet kapni "matricakat", festéseket meg ilyesmiket. Style pontot csak underground modban lehet gyüjteni a versenyeken??