22257
-
BlackWolf #6064 hdc.atw.hu
pass/serial:ganuju -
mustar #6063 csocseszka légyszi válaszolj a #6059-esre!!! Köszi -
#6061 na, Lküldtem -
#6060 ugye?? két gamez között 4 oldalt írnak vazzz -
mustar #6059 Csocsó, és ha átmásolom a hibás cd tartalmát, kivéve a hibás file-t, és utána bemásolom ebbe a mappába egy (valakitől kapott vagy letöltött jó) file-t, és utána ezt mint adat cd kiírom egy cd-re akkor működni fog??? -
Borg #6057 Bzzmeg, perceként 30 hozzászólás, mindjárt bezárom a topicot a francba :D -
#6056 ok, thx :) -
#6055 hehe -
#6054 hát banyek, ritka unalmas egy gém -
peetr #6053 dx cd1-ről + catalyst 3.7. Nekem bevált -
BlackWolf #6052 ja nekem bejon 1.2***-vel de a mappok betoltesenel kifagy mint allat -
#6051 Hát a version legyen 1.2xxxx. Azt csinálni egy accountot. Ha ranked Gameéban akarsz nyomni akkor vagy egy új stock car-al mész vagy a szinglis kocsokáddal. -
BlackWolf #6050 sonajk en viszaolvastam de ott valami online rar van patchel me egy crackel na ha en aztmegcsinalom megfagy mint a szar az egesz game szoval ilyen problema meg nemvolt -
#6049 huhh, ha yol emléxem én a 80. versenynél tartok, és határozottan kezd egyre nehezebb lenni..... -
#6048 Ha gondolod, én is felteszem neked :)) -
mustar #6047 Csocsó, és ha átmásolom a hibás cd tartalmát, kivéve a hibás file-t, és utána bemásolom ebbe a mappába egy (valakitől kapott vagy letöltött jó) file-t, és utána ezt mint adat cd kiírom egy cd-re akkor működni fog??? -
#6046 hogy nyomnád már 11 óta, amikor még csak negyed 11 van?:DDDD -
#6045 Különben + Üdv mindenkinek -
BlackWolf #6044 starfish en szivesen nyomnam neten csak nemtom hogy kell ahoz kene help -
#6043 ha küldök 1 képet, benyomnád ide? -
#6042 Szia! Nem szeretnélek bántani, de visszakéne olvasni (mondjuk úgy 7491-ig legalább). Aztán tovább, egészen eddig. VAlószínű rájössz, hogy nagyon is segítettünk mi mindenkinek, aki rá volt utalva (még nekem is segítettek mások). Aztán, ha elérsz eddig, lehet, hogy a megoldás is +lesz a problémádra. Kérlek ne légy lusta. Dolgozz te is, ne csak mások dolgozzanak(segítség) te pedig kihámozd a gesztenyét a semmiért. (Bocs az erős hangvételért.) -
Borg #6041 A városon kívül más map is lesz a játékban később?
Vagy minden meccs csak a városon belüli útvonalakon lesz?
Elég uncsi már... -
#6040 Ehhhhhe Szeva kollega :D Később kicsi NFS neten? :D -
BlackWolf #6039 ha a hany pontod van nekem szolt akkor nemtom hany van de 57.versenynel tartok -
BlackWolf #6038 hat ja nemnagyonsegitenek -
#6037 hol tartasz?..hány pontod van? -
BlackWolf #6035 csocso te tudod hogy kell neten nyomni? -
#6034 sajna nekem is volt ilyen hibám.. kimásol mappűba vkitől elkér file.. bemásol a tracks mappába és ugy kiirni cd-re.. és a második cd is hibás lesz.. ugy tudod kiderteni melyik a hibás hogy bemásolod egy mappába.. aztán majd ugyis jelez hoygmelyiket nem tudja másolni.. -
#6033 icq rox!! msn sux!! -
BlackWolf #6032 na helpeljetek mar hagy osszam ki a nepet neten is
mer gepek ellen mar uncsi ellege -
mustar #6031 Miért irja ki installnál vagy 10x hogy nem tudja átmásolni ezt a filet: STRAML1RA.BUN??? Töltsem le ujból az 1.cd-t? vagy esetleg valami tanáécs? -
#6030 Nagyon kitartó vagy :) -
#6029 vazze, 11 óta nyomom a game-val, tisztára kész vagyok -
#6028 nekem a feka suprán ezerszer jobban néz ki ez a lilás villám.. de itt nagyon ronda...de azért dög az egész:))) legalább más mint a többieké... -
BlackWolf #6027 ugyhogy mit csinaljak onlinehoz? -
BlackWolf #6026 van az az onlaány rar de ha azt en felteszem megpatcheli a gamet kiirja ugyan hogy 1.2**** de betoltesnel kifagy -
#6025 Na megyek windows cserelni legyetek roccak :o) sziasztok -
Madmaxx #6024 hülye skylineos :)) -
#6023 Nincsmit. -
#6022 jeeee megvan igen koszi :)