Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a demót a Hardwired-rõl szettem és tökéletesen mûxik!
Þór vígi þessi rúnar
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Sokkal jobb!!!
Csak tûzfal ne legyen bekapcsolva!
A magyarok álltalában az A0000...000A0's room-ban vannak!!!!!!!!!
Þór vígi þessi rúnar
Legjobb idõ: 26.36
Legnagyobb sebesség: 226.X Km/h
Váltások: 6/6
Ez kb 20 perc game volt, de szórakoztató kis játék😄
Most mennem kell, de várom a választ a lenti kérdésre!!!
Amúgy láttam egy Zsuzsit a Drag módban... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Tudna valaki segíteni hogy miért fagy ki a játék ha az online-ra klikkelek?Elõre is köszi!
Amúgy tökmindegy. Én a játékért játszom, nem a pontokért. 😊
De azért játszanék a pontokért is... 😊
Csak a bugkihasználók és a csíterek miatt nem nagyon lehet.
Þór vígi þessi rúnar
😊)))
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
17-20 között jön!

4dik vagyok 120000 moneyval 😄DD
3 perfekt valtas volt csak! boven javithato 😄
Hát ez több mint érdekes. Tegnap kezdtem el olvasgatni a hozzászólásokat a játék közkézre dobott demójáról és a demó letöltésérõl. Természetesen a letöltést nem minõsíteném (sebességre gondolok), mert ez azt hiszem mindenkinek olyan, amijen (server, netkapcsolat, aktuális napszak és még sok minden más befojásolhatja). Én az 576 oldalról kezdtem el tegnap este letölteni és kábelnet mellett átlag 15 KB/s-al
valamikor ma hajnalba meg is érkezett az állomány. A kapott exe kitömörítése és a telepítés (ami ugye autómatikus), minden probléma nélkül zajlott le.
És akkor most az egyéni szájíz.
Nekem rettenetesen tetszik, bár bevallom már a játék elsõ része óta megszállott NFS párti vagyok. Szerintem szép a grafika, jó a sebesség (iga, hogy kiváltságosként egy elég ütõs vasat tudhatok magaménak, ezáltal könnyen beszélek). A fizika (törés, és autok viselkedése)??? Kit érdekel!!!! Leszámítva talán a sorozat elsõ és ötödik részét, aki ismeri tudja, hogy sohasem errõl volt igazán híres e játék. Számomra a filinget egy egészen más dolog jelenti, ez pedig a hangulat. Azt hiszem akik igazán régóta játszuk és remegve várjuk az újabb részeket, ezt tudjuk mind. Tehát véleményem szerint ha a full game is legalább ilyen lesz mind amit a demóban látok, nem igazán jut eszünkbe panaszkodni. Természetesen szimulátorrajongók és maximalisták a játékba bele se kukkantsanak, mert csak szitkozódás lesz a vége. Borzolni pedig a saját idegeiket minek.
Üdv mindenkinek.
Az erõ és a NFS legyen velete.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Viszont nyilván tudatosan kihasználja a játék egyik BUG-ját. Történetesen azt, hogy a sebességet nem szinkronizálja a netkód valamiért.
Vagyis ha visszaveszed a grafikát csutkára, és úgy nyomulsz, a hiba miatt elöbb leszel bent a szerver szerint, mint a többiek - holott csupán arról van szó, hogy (úgy tünik) a játék az FPS alapján viszonyít...
Mondhatom szép...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az elõbb összeakadtam a magam kis 4000 pontjával egy 18ezressel, mondom ez talán csak egész nap nyomja és nem csítel. 15 másodperc alatt bennvolt...

Þór vígi þessi rúnar

Jó volt, látni, hogy magyarok is vannak!
Þór vígi þessi rúnar
adfg3q245eargv32g6w43
Ha ezis foglalt, akkor nálad van a bibi!!! 😊
Þór vígi þessi rúnar
megint sokat beszélek 😊)
őőő
nincs is jobb mint amikor meghallom az éppen a seggemben lévö haveromat hogy az odiig sporolt nitroját elkezdi pöfögtetni....
*Posse*T.W.D*
csiterr már itt is ? lassan semmivel sem érdemes jáccani 😞((

ja eddigi idõm 1:22.07 ez elég padló így este felé 😊
őőő
ezt nem valószínû hogy használja valaki. bár ami idegesítõ hogy se space, se kötõjelet, se semmit nem lehet használni a reg névhez, és ez eléggé korlátozza a normális nevek számát 😊)
őőő
szal félre a demóval nyomom a jó öreg LFS-t, aztán ha itt lesz a teljes 2-3napig el leszek vele aztán megint LFS. valahogy csak az képes lekönti órákra, pedig nincs benne annyi pálya, de izgalmasabbnak tartom mint az NFS:U-t.
és most ne gondoljátok hogy fikáztam mert nyugodtan mondtam el a véleményem, remélem ez érezhetõ. aki nem érzi...az az õ baja 😊)
őőő
az hogy vki a neten csal egy ilyen játékban...szal ez elég siralmas az ilyeneket semmibe veszem egyszerûen...
őőő
eddig mindenki nyugodtan mondta a véleményét. legalábbis én igen. de elhiheted hogy tudtam volna szép szövegeket írni mert a játéknak van bõven hibája. az meg hogy a pedálomnak van valami baja az már utolsó csepp a pohárban.
egyébként az benne a poén hogy pont olyan kormányom(+pedál) van amit az EA ajánl a játékhoz ahoz képest pedig szinte játszhatatlan vele...
őőő
őőő
Én defaultból sosem megyek ilyen 10000-es emberek ellen.
Nekem jók a kis 1000-2000-esek is (4000pontom van), azok nem csítelnek.
Az elõbb volt egy head to head egy 3000-essel, kép mingyár!!!
Þór vígi þessi rúnar
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Az elöbb egy ürge (nevet nem mondok) 11.25-öt ment Drag-en, úgy, hogy a többi három (köztük én is) 12-15 másodpercel utána értünk célba! Így nem csoda, hogy soktízezer pontos ürgék rohangásznak...
Csak persze én ezután dühömben szépen leszedtem a demót. Játszon szemét csíterekkel a radai rossebb...

Ma hajnali 4kor meg 5dik voltam 20000 ponttal...
Szal gyurni kell rendesen!!
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

csíterek