22257
-
#6323 vagy gyári? -
#6322 Ott vok RSX.
-
#6321 Pl drag -
#6320 mivel?
-
#6319 Kiproszáljuk? 1 kör erejéig mert utána sajna mennem kell -
#6318 Igen. Mert többen írták,hogy amikor crealnak és rányomják hogy start game akkor kiirja az,hogy Buy and install és rommá fagy -
#6317 Nincs mit -
#6316 Fefe, ne aggódj még működik. -
BlackWolf #6315 ja es neked is thx fefe -
BlackWolf #6314 na megy a net kosz ZSu lehet szamitani valakire!! jon valaki gamelni vagy melyik szobaba van ? -
#6313 Need For Speed Underground save game adna valaki?????????? -
#6312 Hallod CSOCSO! milyen progival csináltad a videokat? -
HoTDoG #6311 6 körös Circuit...
Ettől leszek én idegbajos... Civil autók, olyan teljesítményű autók mint az enyém, és menjek 6 kört...
Unalmas, nehéz, és semmi értelme.
-
#6310 mielőtt még leszaroznám ezt a szart, valaki plz mondja el hogy mi a bántos kurva életért fagy meg ez a szar a gém töltése közben?! akármit indítok megfagy! pár kockát arrébbmegy az a zöld szar aztán nem tölt tovább -
#6309 Az nem kifejezés! :D -
RacerZsu #6308 Khirály!!! :) -
#6306 SAVEGAMET ADJATOK PLÍÍÍZ -
#6304 kÉne save game a gámhoz adtok????????????? -
#6303 A 104-es meg 7 körös endurance lesz! Ehhez egyelőre most nincs erőm -
#6302 Sajna lehet,hogy a multinak befelegzet egy időre -
#6301 Aztán lehet,hogy hülyeség. Nem nagyon értek angolul -
#6300 Tegnap ezt olvastam:
The Network topology is client / server. In a 4 player game, one of the players (and his PS2) is the Host or Server, and all others are Clients.
- EA is providing a match making service to all clients in order to find hosts. Hosts will register themselves with the match maker.
Game Types
ebből azt veszem ki a "nagy angol tudásommal:) hogy a server része még javítás alatt van. Mert most megnéztem én is és nálam is ugyan ott fagy ki. -
HBA|Sold #6299 EMBEREK nem tok multizni bakker.
bemegyek valahova faszán bemegyekjátékba és amikor inditom a pályát akkor kifagy és kiir valamit hogy buy and install valami.. -
#6298 KÉne save game a gámhoz adtok????????????? -
Bandeeka #6297 sracok a game hova menti le a save-et? thx a helpet -
#6296 Nekem olyan 200 ezer körül van a driftem :) -
#6295 Szasztok -
RacerZsu #6294 Énis utálom a 6 körös futamokat! -
#6293 Benő ehhez mit szólsz? :DDDDD -
#6292 na megvan Kurt killer szara, ezt a 6 környi szenvedést senkinek nem ajánlom:) -
RacerZsu #6291 Nemcsak!!!
Nekem simán (most!!!! :( ) egy verseny után is kidob!!!!!! -
#6290 Az előbb mondtam, hogy van egy NFS - Underground Garage topic. Mennyél oda aztán nézegessed. -
BlackWolf #6289 mer az en gepem szar? -
#6288 Azért én szívesebben nézemegetem a jó gépeket. Lehet használni adattömörítést is. -
BlackWolf #6286 bakkker akkor em szurok be tobb kepet
ZSu hogy teccik a Skyline? -
#6285 És akkor a gprs-eseket nem is említetted, akiknek korlátozva van a forgalma:) -
#6284 akkor lép ki mikor collect rewardra mész, megoldás: mikor előjön a collect reward restartot nyomsz majd leave race es megvan :) -
#6283 Van egy NFS Underground Garage topic, oda szúrkáljuk be a képeket légyszíves, gondoljatok a modemesekre is, akiknek egy ilyen kép betöltése fél perc, vagy még több is. -
#6282 nem tudja valaki, hogy mitol van hogy neha kilep a jatek miutan nyertem egy versenyt? ebbe csak az a szar, hogy kezdhetem elolrol az underground modot..
koszi! -
BlackWolf #6281 remelem eleg csunya lett