Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem bejön a gamma.Bár a civil autósok tényleg idegesítõek...
A tuningra kíváncsi vagyok...a demoban csillagozás volt asszem 5-ig csak nehogy az legyen hogy a csillagokat veszed meg és megvan adva hogy milyen lesz azzal az auto...

most épp ez a kedvencem 😊
éjjel-nappal ezt hallgatom

CSOCSO
ez alap?????????????,
lee86
hello! van valamilyen kiegészítésekkel foglalkozó nfs:u oldal, amivel a demó bizonyos opcióit érhetjük el? vagy esetleg új autók, vagy más.. vagy talán túl korán kérdezem?

¡Hala Madrid!

Tufa16
Crystal Method - Keep Hope Alive

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Tufa16
ha vki olyan gyorsulásla való zenét keres mint pl a Cristal method akkor annak ajánlom ezt a számot: DjKFX - No Hope (Prodigy vs Crystal Method) nagyon jó... gondoltam megosztom veletek

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Igen, a hardwired.hu-n fent van.

hi, most jöttem haza és nagyon nem vagyok képben
kijött már a demo?

Skynet
Biztos keresgél a gyerek a neten jól eldugott ingame képeket és majd azokat fogja benyomni nekünk....:-P
Rosco

Hozzám ragaszkodik, pedig én megválnék tõle gyorsan.:-)

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Alexease
Nekem nem volt, tokeletesen leirtotta magat a gepemrol😉
Rosco
mármint a játék uninstallja nem megy, persze a reg-et meg teleírta

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Rosco
Hali,
nem tudom uninstallálni a játékot. Volt már hasonló gondja vkinek?

BaLeeX
Ja, a game online elég jó. Toltam 10-12 versenyt, emberi ellenfelek ellen élvezhetõbb. Lehet drag-ot is nyomni online? Mert nekem csak a market place-n sikerült sima versenyt.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Hagyjad. Az a poén, hogy van akinek erre még feláll, hogy bejön a fórumra benyögi, hogy neki már megvan és akkor õ az istencsászár.
Persze azok meg még rosszabbak, akik mindig benyalják ezt és akkor nyalnak neki, hogy: honnan szedted, ird meg nekem meg stb.
Ha kijön egy játék az nem 1 embernek lesz meg hanem elég sokan észre fogják venni. Mintha 18:30 már elmúlt volna kis takony RAT2003 de a képeket még nem igen láttuk...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

[HUN]FaTaL
Unreg kis takony aki evvel szórakozik, és azt hiszi bevesszük. Van hogy az nForce késik dehogy a játék készítõje is késne azt kétlem😄DD

http://goo.gl/gd6Zi5

king13
és honnan van a full?
DC-rõl? ha onnan akkor tán meg kéne nézni mit töltöttél le mielõtt idejösz. ha meg nem akkor várjuk a forrást 😊

erre kíváncsi leszek mert az nForce kicsit néha lemarad, de hogy 1 napot is lemaradhat az tévedés. szerintem kacsázik egyszerûen és többet már nem látjuk a topikban vagy a fórumon, legalább is ilyen néven nem 😊

őőő

king13
nekem eddig 1.21.70 volt a legjobb idõm bár általában 10-20percet megyek vele szal ha "gyúrnék" menne az még alacsonyabbra is 😊

őőő

king13
nov. 24 ha jól tudom

őőő

Carlos
Mármint a zenéjét... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én már nagyon unom!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nemnem!!!!!
Ez a DRAG!!!!!!!!!!!
Komoly mi!!!???!!!

Þór vígi þessi rúnar

BaLeeX
Ha jól emléxem 14.ét mondanak.

CELL StormBird
Ponotsan mikor jelenik meg a full?

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

BaLeeX
Érdekes a game. Kíváncsi vagyok a fullra. Hasraesve nem vagyok tõle mert elég gáz, hogy gyorsuláson keresztbe mennek az utcákon az autók és valahogy mindig úgy, hogy telibe kapd az utolsót a vonat elõtt... A másik meg, ha épeszû ember látja, hogy mögötte jön 4 vadállat 220-al az nem fog sávot váltani, hogy elédmenjen itt meg elég gyakran csinálják az autósok.

Ami viszont tetszik az a zenéje, na az ott van! Megvan valakinek? Feltenné valahova?
(Crystal Method - Born Too Slow) DCC++-on néztem két hubon de nincs meg senkinek.
Emlékszem annak idején a régi NFS-eknek is milyen király zenéi voltak. A 3 volt a legjobb ilyen tekintetben azt még külön is hallgattam. A 3. mûszak sorozatnak is ugyanaz a fõcímzenéje, mint ott az egyik szám.

Devil_Gy
Jaja!
Bizony!

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Bandee
Erre (#1664) továbbra sincs semmi 5leT?

Devil_Gy
Nem lehet hogy a tesztváltozat van meg neki????
Amit kiadtak lapoknak + akárkiknek tesztelni!!4

Skynet
ÍLetelt a két óra okoska😊
Hajrá lássuk😉
Carlos
Akt kedvenc képem, rulez kis lag volt, azt se tudtam, hogy hol vagyok, hanyadik vagyok ilyesmik:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jaja... 😊

Þór vígi þessi rúnar

sok a duma, lássuk a képeket. 😄

All Your Babes Are Belong To Us

Carlos
Áll!

Þór vígi þessi rúnar

T-boy
Vki most felmegy Online?

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

IMYke2.0.0.0
Nézz el ide!
Mivel ott NINCS az elmúlt napokban NFS Underground - ergo: még nem jelent meg!

------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

T-boy
Nem azert, De hogyan lehet, hogy tegnap az UNDERGROUND szerveren egy RX7 csodával találkoztam? Lehetetlennek tartom én is, de autótípusként RX7 volt kiírva.

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

LezLee
A kisebbségi komplexusod, és a nagyzolós vágyaidat menj és máshol vezesd le. Mi itt nem vagyunk vevõk erre a kamu dumára. Mindig van ilyen pöcs, aki aszondja már rég javába nyomul a játékkal, holott még meg sem jelent. LOL.
[HUN]FaTaL
pffffffff. LOLLER. imádom az ilyen kamuzós kis taknyokat....

[HUN]FaTaL
Szerintem máshova járjál kamuzni.....

LezLee
Igazad van:
Nem hiszem el...
LezLee
Mi van? Hol? Merre? Jó poén volt...
Carlos
Azt észrevettem, hogy lagos.
Példul egyszer nyertem kábé 50mp-el!!!
Vicces volt!!!

Þór vígi þessi rúnar

505thZajcev[PT]
Mondtak hogy megy de ez inkabb egy bug ,nem mukodik mindenkinel, vmi lag okozhatja.

Carlos
Azért érdekelne a bug magánban!!! 😊
Ha lehet persze!!! 😊
Amúgy énse csítelek!!!

Þór vígi þessi rúnar

ÁjjLe BoBBi
hat nekem egyesbe midnig kiporog. onnan hozom fol. 24.84 eddig a legjobbam. kb. fel orat nyomtam most vele.asszem az elso elbaszott valtas volt, a masodik good aztan atobbi perfekt

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

505thZajcev[PT]
Ne azt nezd az alatta levot, amugy csak normalis emberekkel jatszom, bugkihasznalokkal nem.

505thZajcev[PT]
Sajna nekem nem megy ,de igyis kira vagyok...

Devil_Gy
A 10 mp körüli idõk "hamisak" mert kihasználják a játék bug-ját! Nem valós idõ!

Tufa16
hol vagy a 4.? ez azért fura mert amit irtál eddig legjobb idõ az 23 mp körül van. na most amikor én láttam a toplistát akkor ott voltak olyanok akik 10mp körül mentek. akkkor most hogy van ez?

Carlos
LEhet, legyenek az ilyen onlione figyelõk kikapcsolva!!!
Szóval: A00000000000000000A0's room... 😊

Þór vígi þessi rúnar