Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tuningra kíváncsi vagyok...a demoban csillagozás volt asszem 5-ig csak nehogy az legyen hogy a csillagokat veszed meg és megvan adva hogy milyen lesz azzal az auto...
éjjel-nappal ezt hallgatom
¡Hala Madrid!
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
kijött már a demo?
Hozzám ragaszkodik, pedig én megválnék tõle gyorsan.:-)
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
nem tudom uninstallálni a játékot. Volt már hasonló gondja vkinek?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Persze azok meg még rosszabbak, akik mindig benyalják ezt és akkor nyalnak neki, hogy: honnan szedted, ird meg nekem meg stb.
Ha kijön egy játék az nem 1 embernek lesz meg hanem elég sokan észre fogják venni. Mintha 18:30 már elmúlt volna kis takony RAT2003 de a képeket még nem igen láttuk...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
http://goo.gl/gd6Zi5
DC-rõl? ha onnan akkor tán meg kéne nézni mit töltöttél le mielõtt idejösz. ha meg nem akkor várjuk a forrást 😊
erre kíváncsi leszek mert az nForce kicsit néha lemarad, de hogy 1 napot is lemaradhat az tévedés. szerintem kacsázik egyszerûen és többet már nem látjuk a topikban vagy a fórumon, legalább is ilyen néven nem 😊
őőő
őőő
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Ami viszont tetszik az a zenéje, na az ott van! Megvan valakinek? Feltenné valahova?
(Crystal Method - Born Too Slow) DCC++-on néztem két hubon de nincs meg senkinek.
Emlékszem annak idején a régi NFS-eknek is milyen király zenéi voltak. A 3 volt a legjobb ilyen tekintetben azt még külön is hallgattam. A 3. mûszak sorozatnak is ugyanaz a fõcímzenéje, mint ott az egyik szám.
Amit kiadtak lapoknak + akárkiknek tesztelni!!4
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Þór vígi þessi rúnar
All Your Babes Are Belong To Us
Mivel ott NINCS az elmúlt napokban NFS Underground - ergo: még nem jelent meg!
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
Példul egyszer nyertem kábé 50mp-el!!!
Vicces volt!!!
Þór vígi þessi rúnar
Ha lehet persze!!! 😊
Amúgy énse csítelek!!!
Þór vígi þessi rúnar
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim