Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
E-mule Az E-mule az E-donkey2000 "lite" verziója, amely nem tartalmaz semmiféle spyware-t és egyebeket.

Amúgy roppant bonyolult dolog ám beírni egy kulcsszót a keresõkbe (Google vagy Altavista...)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

BaLeeX
edonkey2000 az valami fájlcserélgetõs cucc? Ha igen akkor vmi letöltõhelyet mondj lécci.
Ha nem akkor valami infot róla.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

AirborneRanger
Dragban nekem 26 a legjobb nemtok jobbat menni :(
pedig mind1ik oerfect shift ali váltok sávot
nitro meg 4-estõl 6ig megy szal nemtom h kéne

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AirborneRanger
mostmár nekem is ennyi la a véleményem má nem hútom fel magam rajta :D

AirborneRanger
Bazmeg faszé engedik jáccani ezeket a köcsgög putriból jáccó 28.8k s modemes buzikat. Simán nyertem volna aztá az egyik csávó eccer csak ugy kilõtt mint a szar mintha valami tripla nitrója lett volna aztán visszabasszaelém 1 méterrel a gép persze kb 20al töcsömrög és beleszálltam izomból és totalled elbuktam majnem az összes ponton kapják beeeeeeeeeeeeeeeee

[NST]Cifu
Hát dunno, én száguldáshoz jobban szeretem a pörgösebb zenéket...

Chemical Brothers, Daft Punk, etc.
Vagy a régi Amigás demók zenéit, mint amilyen a Spaceballs csapat csinált...

[NST]Cifu
Sajnos sehogy. Az átok EA sajnos változtatott a zenei formátumain (ergo nem mûködik az a módszer, ahogy pl. az NFS:PU zenéit lecseréltük), és továbbra sem támogatja hivatalosan az olyan dolgokat, mint a zenék lecserélése... :(

Ilyenkor istenítem az Invictus-t és az SLRR-t - ott sima MP3-ban vannak a számok, és csak a megfelelõ könyvtárba kell bemásolni az új számokat és már mehet is a móka...

Tufa16
ha vki megtalál vmilyen zenét a gamebõl vagy a listából akkor töltse fel vhova és dobja ide a linket! A Static-x szám már lent van. nem rossz!

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

BaLeeX
Melyik? Az Echleon vagy amit balcoo írt?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Még mindig keresem a demo zenéjét. Valaki szánjon meg!

BaLeeX
Töltsd fel a számot valahova, mint az elõtted szóló is tette, linkeld be, mi meg letõccsük!

CSOCSO
hát... csak az a baj hogy nem jön be az efféle linkin park vagy milyen stilus..
Breki33
CSOCSO
juhééééééééééééééé
Carlos
NFSU: Az illegalitás rendje

Az Electronic Arts által közzétett közleményben felhívják az online egybegyûltek figyelmét, hogy nem kifizetõdõ csalásokat alkalmazni az NFS: Underground demoban, mivel minden egyes személyt bannolnak a rendszerbõl (kérdés mi alapján?). A félrelépõk kapnak egy utolsó esélyt a végleges változattal. A demohoz érkezõ peccsben (ezt sosem fogom megérteni, miért kell demohoz javítás...) többek között a köridõk megmásítására hivatott csíteket is kupánvágják.

HARDWIRED

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Lehet, milyen néven vagy?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Töltöm föl!!!
Majd megy link!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
6mega!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mél?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Kazaa!!! :)

Þór vígi þessi rúnar

[Walaki]D`Lair
Én is szoktam lenni....:)))

1x még a falra is felkentelek...:))))))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Tufa16
honnan tudnám leszedni? Dc-n indenpendece-be nincs. rövidítgettem de igy sem jött össze...

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Carlos
OFF:
Ajánlok egy számot mindenkinek, nagyon beleszerettem, erre aztán lehet jót pöfögtetni, a szex is isteni lehet mellette!!!
30 seconds to Mars: Echelon
ON!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Alap, bug!!!
Mindenkinél így van!
Legalábbis görgetésnél énis desktopot kapok!
Utánna, ha mennék vissza, Play Online-nál fagylalt!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Egyetem??? :)))

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én má
r vagy 30 emberrel találkoztam.
a szokásosak:
a000000000A0's room (esténként) (FiqszHUN, Abazolo, Zsuzsi, Infinity, etc.)
Van még egy a0000000USA vagymi. Ott is szoktak lenni!
De ha a csetbe beírod, hogy: Magyarok??? v. Hungarian Racers??? Vagy sziasztok vagy valami, és vannak, válaszolnak!
Nekem legalábbis bejött!!! :)
Be Creative!!! :)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez nálam (98SE) kábé minden második alkalommal elõfordul.
Amikor megáll, hallok búgó hangot zene helyett... :)

Þór vígi þessi rúnar

CSOCSO
lehet hogy a progival van a baj..
oneal1
nekem is ez van:(

!Forza Ferrari!

Bandee
Vki válaszoljon az alábbi kérdésemre plíííííííííííz!

CSOCSO
az irányítás egész cool.. fullra levettem a grafot sokkal jobb az irányítás. no meg kivettem az auto stabilityt..bár az nemtom mennyie változtat a dolgokon de most egészen tetszik:)
mikor jelenik meg pc re?
Cobra.
Ha tudod, akkor miért kérdezed, egyébként a demoban még nincs ilyen

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Alexease
17.
bodesz
bocs nem vagyok most informálva de mikor jön ki a full mert a demot kezdem unni már :(

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

oneal1
az igen:)))

!Forza Ferrari!

505thZajcev[PT]
Billentyuzettel jatszom ,de ha sokat gyakorlod akkor bizony ugy tudod tartani a fordulatszamot ahogy akarod.

Pofogtetes alatt azt ertem hogy 1 mp alatt 4szer leutod es felengeded a billenyuzetet.Szal nyomkodod mint allat!!!Arra emlekeztet mint anno jatszottuk iskolaban hogy kitudja a szamologepet 1 perc alatt tobszor megnyomni,ment az osszeadas es a vegen akinek tobb pontja volt az nyert :DD

CSOCSO
hm....
CSOCSO
fullra szedd le a grafikát amit csak lehet és ugy könnyebb!!!
CSOCSO
mondhattátok volna hogy FULL low grafin jobban el lehet kapni az elsõ perfect váltást:))) rsküszöm 10 alkalombol 5 ször elkapom...mig elötte örültem az 1 nek
505thZajcev[PT]
motor 6000en ,0-ra perfect,2 majd nitrot adagolni ,de nem folyamatosan nyomni hanem pofogtetni kell, 3 perfekt,ugyancsak pofogtetes, 4 pofogtetni vegig, 5 max 3 pofogtetes, 6 ami maradt ,es onnantol csak gurulas es sasolas a vonatra.
Nem vegsebesseg szamit meg ilyenek ,hanem az hogy minel elobb felgyorsulj ,tehat az elejen mar el kell loni a nitrot.Mentem mar ugyis 24 ala hogy 1/6-os perfectem volt csak.

Pukkandur
Köszi

lee86
jóhogy! mikor nitrózol? fõleg ahogy elnéztem, ugy tûnik nem szûmít, h hányszor van Perfect shift... na meségess már róla egy picit.. :D

¡Hala Madrid!

Pukkandur
Üdv!
És hogyan lehet 4-en menni?
Én mindig csak kihívásos párost tudok menni.

505thZajcev[PT]
Demoban is lehet 4en menni.....

Bandee
Mé mindig nem tudok neten játszani de miért? Tûzfalam lelövöm, élõ netkapcsolat (dsl), de rányomok h play online, oszt abban a pillanatban muzsika leáll és úgymarad.

BaLeeX
Most én vagyok béna vagy már a demóban csitel a sok faszláma?
Az elõbb mentem egy 4-es futamot, egész jól összehoztam a kört. Eddigi legjobb idõim 1:25 körül voltak. Erre megyek egy 1:21 valamennyit, hát nem megvernek 7mp-el? Ez számomra kicsit hihetetlen.

505thZajcev[PT]
22:95

En 1.22 korul.A vegleges verzioban erdekes lesz majd 4-en menni.Lesznek borulasok:)))