22257
  • piRAnNya
    Halljátok kilépett nfs em ujrainditottam beloadoltam a nevem és előről kezdi az underground modot
    mintha nem játszottam volna még vele, mi a f***t tegyek?
  • Zsoltee
    Kivagyok már ettől a kilépegetősditől hol itt hol ott.
    Besértődtem addig nem vagyok hajlando játszani vele még nincs egy uj pöccs ami orvosolja ezen gyermekded, de oriási bugokat.
  • Tikal #6458
    egy kicsit olyanra kellett volna csinálni mint a Grand Turismot... milyen az hogy eladom az autom, és amibe becserélem az ugyanolyan?!? ez szerintem elég lol...
  • Tikal #6457
    egyetértek, viszont jok a zenék :))
  • Tikal #6456
    a legidegesitőbb a játékban hogy nem egyértelmuek a pálya szélei, pl tépek 200-al egy kanyarban, elég szukosre sikeredett, gondoltam még elférek azon a kis lépcsőn/patkán, hát nagy fenét, akkorát csattantam hogy megfejeltem a monitort... szoval elég idegesitőek az ilyen programozoi lustaságok...
  • csum666
    SAVE GAMET LÉCCI NAGYON KÉNE!!!!!
  • lee86
    www.gamecopyworld.com -on nincsen savegame?
  • lee86
    köszi! megpróbálom akkor majd az általad tanácsolt módszerrel!
  • csum666
  • csum666
  • Zsoltee
    Nem tom mi lehet a gond, mert én be tudtam emulálni ráadásul én is alcohollal, de találkoztam evvel a problémával én is már. Ird ki CDRW-re.
  • GmorpH
    Nincsmit.
  • lee86
    beírom még 1X, hátha jobban szemügyre veszitek...

Basszus! plz segítsetek!
    végre valahára lejött az első CD (a 2. már tennap óta megvan) és mielőtt kiírnám CD-re gyorsan emuláltam Daemonnal! nos ekkor várom az automatikusan bejelentkező ablakot, de helyette egy ilyet kapok:

CANNOT FIN REQUIRED DLL 'H:\AutoRunGUI.dll'

jobban szemügyre veszem az emulálált cd tartalmát, és sajnálattal veszem észre, h ez a fájl rajta van a CD-n, ezér nagyo tanácstalan vagyok.. :(
    emuláltam alcohol 120-al is, de eredmény nélkül.

VALAKI SEGÍTSEN PLZ!!! :((
  • Kume
    thx
  • GmorpH
    Azért nem látod mert rejtett és csak olvasható attribútumai vannak, de ottvan.
  • shevy
    valaki megtudja mondani hogy ad-e kocsit a játék a skyline után? vagy ez az utolsó?
  • Kume
    Sziasztok!
    ki kell másolnom a mentésemet a játékból,de a Dokuments and settings/ all userben nem találom! Asztal; Favorites; megosztott dokumentumok; Start menü mappát látok csak. Application data mappa???????
    Segitsetek lécci,mert haldoklik a vinyóm és nem akarom,h elvesszen az eddigi munkám.
    thx
  • piRAnNya
    Mi az online ha nyerek egy erős futamot akkor kiirja hogy Maxi nemtommi ujra akar játszani? MIt értsek ezen?:D
  • precision
    Én nem találtam...bár attól még lehet h van csak nem vettem észre...
  • acid1345
    Nincs olyan lehetőség hogy visszanézzem a futamokat??? (REPLAY)
    Vagy csak én vagyok a vak??
  • shevy
    valaki megtudja mondani hogy ad-e kocsit a játék a skyline után? vagy ez az utolsó?
  • Imremagdi
    megjelent az 1.2 patch ! van hozzá crack ?
  • ÁjjLe BoBBi
    #6310-re plz aki tud valaszoljon!
  • piRAnNya
    Nem érte! Most a 206 minden cucc maxon van és kb a 90. futamon tartok, de online az ilyen magas pontú skylinek meg RX ek odabasznak, ez miért van? Kapok még valami jobb cuccost ha végigviszem?
  • shevy
  • KG21
    Nemtom nem figyeltem, mert a Skyline annyira tetszett, hogy eszembe sem jutott lecserélni. De mintha a Nissan Z később lenne, de nem biztos.
  • csum666
    KÉRLKE valaki külgye el a savegémét
  • csum666
    mert akkor lenne pénzem
  • shevy
  • KG21
    azt sem tudom hova tárolja. Egyébként meg MINEK?????
  • csum666
    LÉCCI KÜLDJETEK 1 SAVEGAMET!!!
    LÉCCI KÜLDJETEK 1 SAVEGAMET!!!
  • KG21
    tehát van ebbe törés
  • KG21
    azt figyelted,hogy ütközéskor megrepedezik az ablaküveg?:DDDD Persze miután visszavált eredeti kameraállásba már nem látszik, de akkor is hatalmas lol!
  • csum666
    ADJATOK LÉCCI SAVEGAMET
  • DJ Skyline
    Magyarok?....én pl...france, france2,ben szoktam vagy NA Center vagy germany,germany2....engem most per pill "djfromhun" néven találsz meg...
  • DJ Skyline
    Meg visszatérve arra hogy itt mér nem sérül a szekerünk....
    Jó igaz van "Totaled" meg "Blown Engine" de ha belegondolunk hogy kb. 280-300-al belemész egy kocsiba vagy vonatba vagy oszlopnak,akkor azt hova a jó életbe akarjuk mi azt megjavítani...? eladni se tudnánk a valóságban nem hogy megajvítani....jó igaz azért megcsinálhatták volna ha "Blown Engine" van akkor legalább füstöljön a motor....meg valami törés télleg lehetett volna....
  • Pukkandur
    Magyarok melyik szobában nyomják?
    Nem látok senkit...
  • DJ Skyline
    DE ha megnézzük akkor a NFS HP2 azé volt még kissé szar mert nem lehett a kocsikat upgradelni...jó igaz egy Lamborghini Diablo-t vagy egy Merci CLK-GTR-t hova tuningoljak de akkor is...legalább egy "custom color creator-t" berakhattak volna...mint a III-ban IV-ben V-ben és az Undergroundban van...!
  • DJ Skyline
    Gratula..
  • KG21
    végigvittem:)))) Most összevissza elkezdem költeni a pénzem, meg kenegetem az autókat:DDDD