Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy roppant bonyolult dolog ám beírni egy kulcsszót a keresõkbe (Google vagy Altavista...)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ha nem akkor valami infot róla.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
pedig mind1ik oerfect shift ali váltok sávot
nitro meg 4-estõl 6ig megy szal nemtom h kéne
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Chemical Brothers, Daft Punk, etc.
Vagy a régi Amigás demók zenéit, mint amilyen a Spaceballs csapat csinált...
Ilyenkor istenítem az Invictus-t és az SLRR-t - ott sima MP3-ban vannak a számok, és csak a megfelelõ könyvtárba kell bemásolni az új számokat és már mehet is a móka...
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Az Electronic Arts által közzétett közleményben felhívják az online egybegyûltek figyelmét, hogy nem kifizetõdõ csalásokat alkalmazni az NFS: Underground demoban, mivel minden egyes személyt bannolnak a rendszerbõl (kérdés mi alapján?). A félrelépõk kapnak egy utolsó esélyt a végleges változattal. A demohoz érkezõ peccsben (ezt sosem fogom megérteni, miért kell demohoz javítás...) többek között a köridõk megmásítására hivatott csíteket is kupánvágják.
HARDWIRED
Þór vígi þessi rúnar
1x még a falra is felkentelek...:))))))
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Ajánlok egy számot mindenkinek, nagyon beleszerettem, erre aztán lehet jót pöfögtetni, a szex is isteni lehet mellette!!!
30 seconds to Mars: Echelon
ON!
Þór vígi þessi rúnar
Mindenkinél így van!
Legalábbis görgetésnél énis desktopot kapok!
Utánna, ha mennék vissza, Play Online-nál fagylalt!!!
Þór vígi þessi rúnar
r vagy 30 emberrel találkoztam.
a szokásosak:
a000000000A0's room (esténként) (FiqszHUN, Abazolo, Zsuzsi, Infinity, etc.)
Van még egy a0000000USA vagymi. Ott is szoktak lenni!
De ha a csetbe beírod, hogy: Magyarok??? v. Hungarian Racers??? Vagy sziasztok vagy valami, és vannak, válaszolnak!
Nekem legalábbis bejött!!! :)
Be Creative!!! :)
Þór vígi þessi rúnar
Amikor megáll, hallok búgó hangot zene helyett... :)
Þór vígi þessi rúnar
Hide and fear, Cobra Commander is here !
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Pofogtetes alatt azt ertem hogy 1 mp alatt 4szer leutod es felengeded a billenyuzetet.Szal nyomkodod mint allat!!!Arra emlekeztet mint anno jatszottuk iskolaban hogy kitudja a szamologepet 1 perc alatt tobszor megnyomni,ment az osszeadas es a vegen akinek tobb pontja volt az nyert :DD
Nem vegsebesseg szamit meg ilyenek ,hanem az hogy minel elobb felgyorsulj ,tehat az elejen mar el kell loni a nitrot.Mentem mar ugyis 24 ala hogy 1/6-os perfectem volt csak.
¡Hala Madrid!
Az elõbb mentem egy 4-es futamot, egész jól összehoztam a kört. Eddigi legjobb idõim 1:25 körül voltak. Erre megyek egy 1:21 valamennyit, hát nem megvernek 7mp-el? Ez számomra kicsit hihetetlen.