22257
-
piRAnNya #6558 csak netről lehet képet beszurni? -
piRAnNya #6557 auto -
#6556 Egész jó játék. Nekem tetszik, csak kár hogy valamiért nem tudom felrakni a kormányomat:(( Pedig azzal biztosd sokkal jobb élmény. -
#6555 Ismét: én valamelyik nap szaroztam a légbemlővel hogy melyik legyen, ne legyen vagy mi legyen és teszteltem az atumat!
Ha egy nagy motorhoz volt légbeömlő sokkal jobban gyorsult és gyorsabb is volt az auto!
Ezt csak a versenyben lehet tapasztalni, mert a menüben a zöld sávok tényleg nem mutatják... -
#6554 Köszi a válaszokat -
#6553 Tudja valaki a 6545-ösre a választ? -
#6552 csak arra kell a sok felpakolt csicsa, hogy meglegyen a kellő számú csillag a további futamokra. -
#6551 CSak annyit hogy ha nincsenek spoilererek és hátul nincs szárny meg a kipufogod egy kis virsli és a motornak nincs légbeömlő akkor olyan leszorításoktol és tuningolásoktol fosztod meg az autot hogy az hat a teljesítményére nagyban!
Attol hogy az van odaírva hogy visual attol még nagyon hasznos!
Ja: a matrica nem kell az nem ad plusszot csak visualt javít::)))) -
#6550 anélkül is egyenlő eséllyel indulsz.Az optikai tuning nem számít bele az autó menet tulajdonságaiba. -
piRAnNya #6549 Mert nem vágom hogy melyik mire jó, le van ez irva valahol? -
piRAnNya #6548 Re: A performanceben megvannak a legnagyobb teljesítményű cuccok és érdekelne hogypl a motornál Pack1..2..3. ezekben lényegesek hogy milyen fajta cuccok vannak benne? Stillen, NFSU, J. Racing blabla.. ? -
#6547 Hi skacok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy mennyire számit az, hogy optikailag tuningolom-e az autót?Nő a teljesitménye, vagy előfeltétele a magasabb szintű tartozékok előcsalásának, hogy az előző szintű már az autóra legyen szerelve?..Látom, hogy a hirnév növekedésében szerepet játszik a sok cicoma, de jómagam inkább a letisztultabb és szolidabb formákért rajongok, és ha lehet, akkor nem csinálnék az automból űrhajót:)
Kérdésem tehát, hogy muszáj-e a sok optikai tuning, vagy anélkül is egyenlő ellenfél leszek magasabb szinten és technikai tuningokat megkapom-e ugyan úgy, még akkor is ha nincs rommá optikázva a verdám? -
Borg #6546 A .1 patch mit változtat a játékban?
(Az ok, hogy megy a multi tőle, de csak emiatt nem fogom felrakni...) -
#6545 Hello4 Na megrendeltem a gépet...
Még lenne egy kérdés. Melyik jobb: Ati Radeon 9600 256 mb vagy Ati radeon 9600 128 mb PRO! ?? -
#6544 hello!olvass vissza! Vezérlőpult.... -
#6543 hali, valaki megtudja mondani, hogy tuningnal a 3-as install a max?(nitro, suspension,stb.) vagy van még? -
#6541 Sziasztok!
Kérlek segítsen vki, mert már a tököm ki van! A gondom:
Leszedtem egy helyről a NFS U.-t.
SFV ből le ellenőríztem és minden ok volt! (persze az nincs kizárva, hogy ők tőltötték fel rosszúl!)
Vegyük úgy, hogy ez nem így van!
XP-m (SP1 el) van azon próbálkozok!
Feltettem, megy simán a game!
De mikor megyek egy versenyen és vége annak a futamnak, bejön oldalt egy ablak, hogy Restart, Statics, Continue
Itt ha rámegyek a continue ra akkor minden ok! De ha jól megyek, akkor a continue helyett az jön be, hogy Collateral (vmi, nem tudom mit ír már ki) És ha arra rámegyek, akkor kidob a Winbe!
Ezt próbáltam:
Beállítottam a földrajzi helyzetet USAra, a Bill-t is Angolra, az évet eggyel visszább (2002re) ezeket kaptam tanácsként!
Feltettem a sima Cracket, a Patchet és annak a Cracket aztán a NOCD cracket! Köztük is kipróbáltam de semmi! Most mit tegyek?
Gépem: P3 Tualatin 1.3->1.5Mhz, Inno 3D Gef3 64MB, 256MB Ram.
Várom az ötleteket!
Köszönöm!
Bye -
#6540 Mé??? Ez a legjobb szerintem, arról nem is beszélve, hogy ez 19"-es a többi meg legfeljebb 18"-as -
#6539 motion blur nagyon nagy feeling, és nem csak drag racingben, én a többiben is azzal nyomom :)
mennyi a top speddetek eddig? :) -
Pontius #6536 Valaki multi?
Az unranked/körverseny-be nyitottam AndyHUN szobát.
Ha valaki akar játszani jöjjön.
13:00-ig bentvagyok -
#6535 NFSUDISK1 & NFSUDISK2 nektek is ez a cd1 ill. cd2 label? -
bazsi123 #6534 online patch-et.. sehonnan szerintem. játékon belül kell frissíteni. vagy nem? -
#6532 Vki árulja el h miért nem jelenik meg a kép amit beillesztek ide! Lehet az a baja hogy az x3.hu nem engedi közvetlen linket? -
donpedro #6531 Az NFSU útjai kiszámíthatatlanok... :) -
donpedro #6530 Az AndyHUN-ról jut eszembe, ez a HUN lehetne kötelező, hogy könnyebben megtaláljuk egymást. -
BlackWolf #6529 nekem minimum instalon van a netes patch es megy -
donpedro #6528 Lemaradtam rólad sajna, de megy a netes játék, jihááááá!!!
Már nyomtam is egyet, bár piszok lagos volt, de ezzel együtt is oltári jó. 2. lettem, úgy, hogy a 3. körben valami 12 másodperc hátrányom volt, de utána egyszerűen eszméletlen jól mentem, hiba nélkül. Sajna az elsőt már nem tudtam megfogni, 0.91 maradt az előnyéből.
Szolgálati közlemény, hogy a netes patch csak full installal megy! -
Pontius #6527 9:30-ig bentleszek a körversenyeknél AndyHUN szoba -
donpedro #6526 Mennék, ha nem fagyna ez a dög! Megpróbálom full installal, hátha ez fájt neki. -
Pontius #6525 Jön valaki multizni?
AndyHUN Szoba -
donpedro #6524 Bassza meg, most offlineban is lefagy!!!!
Eddig semmi gondom nem volt vele, 39/111-nél járok, és amikor elindítáná a versenyt, akkor megfagy a töltőképernyőnél. D"+=/+%F/=)+(FGHUI"(+=GR+!!!!! -
donpedro #6523 Valaki, aki játszik online írja már meg, hogy launching game után meddig kell várni, amíg indul a verseny?
Ugyanis úgy tűnik, hogy nekem ott fagy meg, de lehet, hogy csak türelmetlen voltam. -
#6522 hol lehet cracket letölteni hozzá?? -
donpedro #6521 Nos, hölgyeim és uraim, jelentem végigolvastam az összes (6520) hozzászólást! Érdekes volt, különösen annak fényében, hogy Noszály Sándortól a punciszőrig, Harry Pottertől a szopásig szinte minden témát sikerült érinteni.
(A félreértések elkerülése végett közlöm, hogy az iménti felsorolásban esetlegesen felfedezhető összefüggés csupán a véletlen műve...)
Kicsit mérges vagyok, mert ha nem az olvasgatással tökölök, akkor még én lettem volna a rekorder, ezzel:
-
#6520 ooopps ezt elbasztam sory:( azt hitem új sorba rakja -
#6519 Hát nem gyönyörű?????:DDDDDDDDDDDD -
#6518 cseréld le a felnit de sürgősen!:) -
#6517 Na itt az új kocsim:
-
#6515 jatszik most valaki online? csatlakoznék a kis 206 osommal:) -
#6514 Hanyadik próbára sikerült?