22257
  • CSOCSO
    mert ha nem lassítok 160 ra akkor 1000% hogy telibekapom vmelyik oszlopot.. persze az ellenfelek SOHA nem hibáznak.. mindíg a tökéletes max sebességen mennek a tökéletes íven és tudják hollesz auto.. soha nem mennek nekik... **********************************
  • CSOCSO
    driftben
  • CSOCSO
    vazzeg ez lol.. az S kanyarban mindíg az ideális ívben jön ez a köcsög.. vagy neki megyek a falnak és ugy kanyarodom vagy lassítva baszakodva... persze a többiek elmennek.. aztán jön az alagut... két auto egyszerre jön vazze. egyik szembe másik megy...persze hogy nem lehet elmenni sehogyan se.. csak ugy ha felborulok...vagy valami... kicsit gáz a gamez ilyen szempontbol..sőőőt nagyon gáz!!!!
    az ellenfeleknek unlimited nitrojuk van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    tudom mert visszafele mentem a pályán hülyeségből.. és egy auto hiába ért be a célbe ő ugyanugy mente tovább és versenyzett... miuátán lementem pár wrong kört.. elkezdtem üldözni.. és csomo helyen NOS ozott a kis szemétláda... kb 4 szer annyit mint amennyit lehetne!!! az összes civil rám van állítva.. mindíg akkro jönnek amior én jövök. és nem véletlenszerűen.. és ez igen gáz!!!!!!!4 írni kéne az EA nak hogy b****k telibe a k************* anyjukat
  • piRAnNya
    és quick raceben melyikért kapom legtöbb pontot?
  • DJ Skyline
    miér kell lassítani?
  • CSOCSO
    nah mostmár kurvaidegesítő.. 86 odik pálya... és nem bírom elverni őket.. nem jobb az autojuk.. közelse.. de egyszerűen nem bírom őket lenyomni.. kis gecik ugy vezetnek végig hogy semminek nem érnek hozzá.. majdnem ugyan azon az íven mentünk.. kanyar elöttünk..szal beláthatatlan.. és persze pont elkerüli a kis buzi gép a civilt de én telibekaptam... persze nekem lassítani kell mikor bemegyek abba a kurva alagutba.. kb 140-160 al mehetek be.. ezek meg ugy ralliznak be 220 al mintha nem lenne ott senki.. NAGYON GAGYI ÉS KURVA IDEGESÍTŐ
  • CSOCSO
    menj quick racingba.. mondjuk játsz egy napig driftet!! majd egy napig drag stb.. mindent meg fogsz kapni..
  • piRAnNya
    Valaki pls help mostmár:D Végiggameltem és a kocsikámba csak 2 unique cucc van, hogy tudom mindet megszerezni? ÉS mé nem lehet custom carba unique cuccot tenni?
  • CSOCSO
    nemhiszem dehát lesd meg... rákatt az autora majd fell látod a gyorsulást top speed stb.. egy enter megmutatja az uj autot.. aztán backspace.. ekkor megint a régit mutatja....

elég hülyeség ez a dolog.. mint a NOS.. mármint az hogy Suprákat utolér egy golf meg integra....
  • Madmaxx
    Ez az Online suxxx. Vagy fél órát kell kutatnom hogy játszak egyet. Persze kiállni senki nem mer mindenki fenn csak a pöcsét rázza. Rankedben meg a sok kecseg azzal szórakozik hogy kihivja a sokkal gyengépp autosokat. SOk **** görény ****fejű állat!
  • AirborneRanger
    émmeg egymás után háromszor zúgtam bele egy kanyar utánn ugyanabba a kocsiba. faszé jött mindig az ideális íven :D
  • AirborneRanger
    na má találtam
  • AirborneRanger
    Valaki tud nekem mondani 1 1.1-es cracket? Keresgéltem de még nemtaláltam. Ha már beírtátok akko sry
  • Dj gaga
    letudnátok írni pontosan,hogyan kell kiírni cd-re???????
  • CSOCSO
    ez is 19 es.. és jobban tetszik.. de mindegy..:) végülis ne legyen má mindenkinek ugyanolyan felnije
  • CSOCSO
    rámész a tradera.. rákat a suprára akkor előhoz vmi zöld sárga meg szürke kockás dolgokat hogy miket instaláltál eddig.. ott nyomsz egy entert és megmutatja milyen a supra tulajdonsága... ha nem tetszik csak backspace....
    (felül a csíkokon látod a tulajdonságokat
  • piRAnNya
    Samantah cuccait hogy tudom ujra mgeszerezni mert sztem 1 et nem szereztem meg
  • DJ Skyline
    IGEN
  • Smuggler
    Hyundai-t érdemes lecserélni Toyota Suprára?
  • Rage47
    Sziasztok!
    Hová rakja a játék a kimentéseim?
  • piRAnNya
    Végigvittem a gamet de az undergroundban lévő 206 om gyorsabb mint amit custom ban csináltam ez hpgy lehet?
  • DJ Skyline
    Hale....tudja valaki hogyan lehet videot készíteni azalatt amíg játszom???
  • bazsi123
    nekem plö nincs fent patch, megy rendesen
  • Bandee
    lol. 104. vagyok :P
  • piRAnNya
    Kiírja avégén hogy minden megvan stb de azuán ár nem tudom változtatni a kocsikámat?
  • BlackWolf
    milyen kocsival nyomulsz mert az en fullos skylineomat mindig otthagyjak a miatak meg az s2000-esek :D miert?
  • BlackWolf
    regisztrald magad nyugodt szivvel :D
  • shevy
    de a végén megkapod az összes spoilert meg neont meg ezeket, mármint amit nem vettél meg, mert gondolom hogy nem vettél pl 5 neont? meg felnit pl. max vettél 5-öt, de quick raceban beadja az összeset? azt is amit nem vettél meg?
  • bzoley
    Azért nagyon lemaradni sem kell, de sokat számít az a pár másodperc is, több erőd marad a végére.
  • bzoley
    Nem feltétlenül kell tépned maga. Mivel game csal, elég az az utolsó körre koncentrálni. Addig elég a második harmadik helyen poroszkálni. Hiába szerzel bármannyi előnyt, a végére úgyis megszorít a többi. Ez kicsit idegesítő.
  • shevy
    ezt én sem tudom, egyszer véletlenül valahogy átfestettem
  • dtk1985
    At lehet valahogy a decalok es a vinylek szinet allitani hogy ne feherek legyenek? Lattam ott valami colort de hiaba kattintok ra nem valtozik a szine.
  • shevy
    superbutt a végén megkapsz minden cuccot? vagy mennyi pénzt kapsz? megtudsz belőle venni minden optikaui szart?
  • Tikal #6567
    én ugy vettem észre hogy pl a spoiler javit a menettulajdonságon...
  • zaki
    nem, így is lehet
  • dtk1985
    Sztem a 9600PRO 128MB
  • examinee
    igen!
  • shevy
    egyébként van 3 fölötti tuning is, vagy csak az a max?
  • shevy
    A 103. circuitot ami 7 körös meg tudja valaki csinálni? nekem sehogy sem megy
  • shevy
    hát mit gondoltál? :)