Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és a skyline könnyebb is egy kicsit.. azért is jobb PICIVEL a gyorsulása... de akkor is SUPRA ROXX!!!!!!!
ui: nem.. sajna már nincs semmilyen suprás videommert behalt a vincsim de elvitte egy ember hogy valamivel lementegesse a dolgokat... remélem le tudja mentegetni a dolgokat.....
ui2:
racingflix.com vagy racingfix.com
ott a videokban van csomo supra gyûjtemény mint pl a redline videok... van socalsupras meg stb
23:32 Tudom gagyi, de én örülök neki!
Van szervert?
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
2003-11-18 PC Game ISOs Need For Speed Underground (c) EA Games 97x15 MB DEVIANCE

Most elmegyek fürdeni és hajat mosni, de mire visszaérek, legyen ám magyar szoba odafenn!

tényleg! megprobálom regelni magam 😄
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Supra viszont vegre fog tobbet tudni, a pacik miatt.
Remelem lehet majd tobb autoval is lenni ala NFS😛orsche, mert akkor lesz meg egy Subarum is.
Amugy remelem tudja mindenki mi az a RedLine video???

Szerintem én mindkét kocsit porig fogom hergelniÁ!!!
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Nyomomba se értek! 😊
Aki a SkyLine-t szereti, rossz ember nem lehet!
Amúgy Skyline fan vagyok én is!!
Ez minek?
Na, regisztrálva vagyok!

(Zsuzsi: csak miattad!)
Ja: Hele ALL!

All Your Babes Are Belong To Us

Jók a képek!!