Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Volt már régóta acc-om, csak több gépröl netezek, és lusta vagyok beloggolni mindig.
Szóval :
A muscle car-ok becsületét megvédendö azért hadd emlitsem meg, hogy nem csak a yotó gépek pörögnek ám szépen. Van 1-2 ismerösöm amcsiban, akik gyorsulásra is járnak, és szépen mennek ezek a F&F csodagépek, de az amcsi muscle vas ha jól meg van épitve azért veri ám öket. Ezzel nem vitát akarok nyitni, én a gammát ugyanúgy fogom szeretni a subarukkal meg a nissanokkal, semmin nem változtat. Bevallom, amcsi nehézvas hivö vagyok, per pill egy mustang GT-re gyüjtök, remélem jövöre már azzal feszithetek a gyorsulásokon, mert a mostani mondeom - hát nem egy sportgép 😊
Egy ilyen mellé melyik japó gép merne beállni ? 😊 Ford Mustang Boss '94, 10 L
Az tény, és igaz (sajnos), hogy ezek igen drága vasak. No meg aki fordozni akar, az nyomuljon a Ford Racing2-vel mi?
(csak ha kijön a full NFSU, lehet, hogy mellözöm egy ideig

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
De Magyarorszagon meg teljesen mas, vagyis lenyegtelen.😉))
Csak azért hoztam fel, mert sokakban él az a tévhit, hogy az ügyvédi jelenlét nélküli kihalgatáson elhangoztak nem használhatóak fel a bíróságon. És ez nagyon-nagy tévedés...
Az Opel-t, mint márkát nem ismerik 😊
Amúgy pedig a régebbi "sport" tipusokat (mint CSOCSO által említett Corsa v. Kadett GSI-t) úgy tudom nem is árulták a tengerentúlon...
Minden, amit nem az ügyvédem jelenlétében mondtam, az nem használható fel ellenem!!!
Ugye tudod, hogy ez tévhit... 😊
Csocsesz azt tudtad hogy ez az elsõ 'nfsu'?
All Your Babes Are Belong To Us
erre volt a motorcity online. nem ment.
All Your Babes Are Belong To Us
Az "amerikai sporkocsi" az olyan autók, mint a Corvette vagy a Viper. A probléma, hogy az átlag amerikai fiatal nem engedheti meg magának az 50.000-70.000$-os sportautókat, ami meg olcsóbb, mint a Ford Mustang, azok is elég drágák - egy Nissan 350z "csupán" 26.000$-ba kerül ott, míg egy vele egy kategóriás Ford Mustang Cobra Coupe 33.000$ körül vesztegetnek...
Az USA-ban az Opel ráadásul szinte ismeretlen márka...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Opel még nincs?
GSI rulla.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Dodge
Neon 2-door (1999)
Ford
Focus ZX3 (2003)
Peugeot
206 GTi/S16 (2003)
Honda
Civic Si Coupe (2000)
Integra Type R (2001)
RSX Type-R (2003)
S2000 (2003)
Hyundai
Tiburon GT (2003)
Mazda
RX-7 (1995)
Miata MX-5 (1999)
Mitsubishi
Eclipse GSX (1999)
Lancer 2.5 RS (2003)
Nissan
240SX/Silvia (RPS13 - 1992)
350Z (2003)
Skyline GT-R (R34 - 1999)
Sentra SE-R Spec V (2004)
Subaru
Impreza 2.5 RS(2003)
Toyota
Celica GT-S (2002)
Supra (1998)
Volkswagen
Golf GTi 2.0 (2003)
Vagyis azért lesz benne pár európai és amcsi kocsi is - muscle car-ok nem. Ez van...
Szó se róla, ezt azóta sem überelte senki...
A Porsche Unlead-nak meg legjobb az FFB kormány támogatása.
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
Ez egy nagyon jo, hardcore, autos temaju arkad jatek. Az aminek keszult. Vagysi, lehet orulni😉
szvsz egyik nfsu ban sem lehetett igy driftelni..

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Hide and fear, Cobra Commander is here !
a redline gamez nem érdekel...had ne mondjam el mé...
igen.. fizika... borulási fizika sohanem volt ilyen fasza egyik nfs u ban sem.. sõõõõõõt... szvsz egyik nfsu ban sem lehetett igy driftelni.. de még körbe körbe burnoutolni se... talán ez a legjobb fikizájú nfs!! nemtom mennyit ér de kapcsoljátok ki a stability okosságot...
A manuális váltóról nem is akarok beszélni, annyira irreális az egész. Alapból minden autós játékban kézi váltóval megyek, így kezdtem az NFS:U-t is. Aztán néztem nagyokat, mert nagyon nem ment a Circuit. Kiváncsiságból átraktam AUTO-ra, és láss csodát, rögtön elsõ lettem. Nehéz pontosan megfogalmazni mi is a baj vele, de nekem nagyon nem jön be.
Ami szvsz a legjobb a játékban, az a grafika, és az általa nyújtott feeling. Ami pedig a legrosszabb, az megosztva a fizika és az irányítás...
még ha nem is gy tapad csuzsik stb az auto.. de eddig sosem borult ilyen élethûen az autó.. nekem az nfs borulásrol mindíg az jut eszembe mikor az auto repül elõre és a betonon pörög jobbra vagy balra.. rajta a földön!!! persze egyhelyben megy elõre.. remélem rekonstruálni tudjátok amit mondtam... no mindegy
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Hol vannak a net-en a többiek?
Tegnap is keresgéltem egy órát (ma is) és sehol senki!!!
Nagyon unom már, hogy nincs magyar szoba!!!
Versenyezni akartam!!!
SUBARU IMPREZA STi POWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
Hol vagytuk fiúk???
circuitoztok vagy dragoztok általában?