Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Ez a teljes játékban lévõ autók listája...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Andie
No bejelentkeztem
Volt már régóta acc-om, csak több gépröl netezek, és lusta vagyok beloggolni mindig.

Szóval :
A muscle car-ok becsületét megvédendö azért hadd emlitsem meg, hogy nem csak a yotó gépek pörögnek ám szépen. Van 1-2 ismerösöm amcsiban, akik gyorsulásra is járnak, és szépen mennek ezek a F&F csodagépek, de az amcsi muscle vas ha jól meg van épitve azért veri ám öket. Ezzel nem vitát akarok nyitni, én a gammát ugyanúgy fogom szeretni a subarukkal meg a nissanokkal, semmin nem változtat. Bevallom, amcsi nehézvas hivö vagyok, per pill egy mustang GT-re gyüjtök, remélem jövöre már azzal feszithetek a gyorsulásokon, mert a mostani mondeom - hát nem egy sportgép 😊
Egy ilyen mellé melyik japó gép merne beállni ? 😊 Ford Mustang Boss '94, 10 L

Az tény, és igaz (sajnos), hogy ezek igen drága vasak. No meg aki fordozni akar, az nyomuljon a Ford Racing2-vel mi?
(csak ha kijön a full NFSU, lehet, hogy mellözöm egy ideig

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

[NST]Cifu
folyhat -> fojhat 😊

[NST]Cifu
Ezzel én is tisztában vagyok, és mégis, amikor felmerül a téma baráti beszélgetéseken, rendre azt hiszik sokan, hogy csak és kizárólag az ügyvéd jelenlétében folyhat kihalgatás...

Alexease
Ezert nem szamit az ugyved😊 Az csak azert kell, hogy ne mondjon hulyeseget az ember.😄
De Magyarorszagon meg teljesen mas, vagyis lenyegtelen.😉))
Alexease
Pontosabban a GM Europe "kezeben" van😉 De ez csak europai, es inkabb csak egyuttmukodes.
CSOCSO
pedig azhem amit elblabláznak a rendõrök abból tisztán érthetõ hogy minden amit mond felhasználhatunk ön ellen stb...
[NST]Cifu
Nyugtázva 😊

Csak azért hoztam fel, mert sokakban él az a tévhit, hogy az ügyvédi jelenlét nélküli kihalgatáson elhangoztak nem használhatóak fel a bíróságon. És ez nagyon-nagy tévedés...

[NST]Cifu
Pont ezt mondom 😊)))

Az Opel-t, mint márkát nem ismerik 😊

Amúgy pedig a régebbi "sport" tipusokat (mint CSOCSO által említett Corsa v. Kadett GSI-t) úgy tudom nem is árulták a tengerentúlon...

CSOCSO
tudom hát...mindent felhasználnak ellenem😊 tehát nem kéne beszélni az ügyvédem nélkûl... valami ilyen a lényege.. most nincs kedvem fogalmazni
[NST]Cifu
Na igen, várhatóan az NFS:U messze nem lesz olyan modder-barát, mint a korábbi részek, ha lesznek is custom-made muscle-carok, tuninglehetõség nélkül pont a sava-borsa vesz ki a játékból...

[NST]Cifu
OFF

Minden, amit nem az ügyvédem jelenlétében mondtam, az nem használható fel ellenem!!!

Ugye tudod, hogy ez tévhit... 😊

CSOCSO
jolvan azért annyira ne féljetek.. jönnek majd a musclecarok meg az egyébb autok is amiket kiscsákók öszeraknak ugy mint az elõzõ részekhez is...bár tuningolni nem lehet majd ....gondolom
CSOCSO
jajmán félreírtam na😊
CSOCSO
nekem már jó ideje megvan a gamez és csak most kezd tetszeni...
"szvsz egyik nfsu ban sem lehetett igy"

Csocsesz azt tudtad hogy ez az elsõ 'nfsu'?

All Your Babes Are Belong To Us

CSOCSO
eddig énis úgy voltam hogy a porschenak volt a legjobb fizikája..... igaz régen játszottam... talán ott realisztikusabban ment a auto.. de uganugy HALÁLGAGYI módon borult az autó stb...nekem ez most sokkal jobban bejön...
"Ja, egy kérdés : lesznek muscle car-ok is a fullban (hemi cuda, mustang, stb), vagy csak ezek a yotó csodák?"

erre volt a motorcity online. nem ment.

All Your Babes Are Belong To Us

[NST]Cifu
Persze ez még nem magyarázza, hogy miért maradtak ki a játékból a Corvette-k, Mustang-ok, Viper-ek...

[NST]Cifu
A probléma "csak" annyi, hogy a Detroiti 3-as ((mostmár Daimler-)Chrysler, GM, FORD) nem igazán gyárt olcsó, jó tuningalap autókat. Ebben a japánok nagyon jók, ráadásul szabályos kiteket lehet venni a gyárak tuningrészlegétõl (Mitshibishi -> Rally Art, Nissan -> Nismo, Subaru -> STI, stb.).

Az "amerikai sporkocsi" az olyan autók, mint a Corvette vagy a Viper. A probléma, hogy az átlag amerikai fiatal nem engedheti meg magának az 50.000-70.000$-os sportautókat, ami meg olcsóbb, mint a Ford Mustang, azok is elég drágák - egy Nissan 350z "csupán" 26.000$-ba kerül ott, míg egy vele egy kategóriás Ford Mustang Cobra Coupe 33.000$ körül vesztegetnek...

[NST]Cifu
Talán azért, mert ilyen divatjátéknak szánják esetleg az NFS:U-t? Ráadásul elsõsorban az USA piacára szánják? 😊

Az USA-ban az Opel ráadásul szinte ismeretlen márka...

BaLeeX
nem csaj, hanem csak

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Mé csaj ilyen divatkocsik vannak benne Európából, mint a 206os meg a Golf és Focus?

Opel még nincs?
GSI rulla.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

[NST]Cifu
Egyébként meg javaslom regisztrálj. Sokkal normálisabban használható a fórum úgy...

[NST]Cifu
Már volt párszor, deház ismétlés a tudás anyja 😊

Dodge
Neon 2-door (1999)

Ford
Focus ZX3 (2003)

Peugeot
206 GTi/S16 (2003)

Honda
Civic Si Coupe (2000)
Integra Type R (2001)
RSX Type-R (2003)
S2000 (2003)

Hyundai
Tiburon GT (2003)

Mazda
RX-7 (1995)
Miata MX-5 (1999)

Mitsubishi
Eclipse GSX (1999)
Lancer 2.5 RS (2003)

Nissan
240SX/Silvia (RPS13 - 1992)
350Z (2003)
Skyline GT-R (R34 - 1999)
Sentra SE-R Spec V (2004)

Subaru
Impreza 2.5 RS(2003)

Toyota
Celica GT-S (2002)
Supra (1998)

Volkswagen
Golf GTi 2.0 (2003)

Vagyis azért lesz benne pár európai és amcsi kocsi is - muscle car-ok nem. Ez van...

Gery1980
Igen, a 3. rész is egész jó volt, ebben igazad van.

[NST]Cifu
És nem csak a "fizikája" volt a legjobb az elsõ NFS-nek, hanem a körítése. Profi kis bemutatóvideó minden autóról...
Szó se róla, ezt azóta sem überelte senki...

BaLeeX
Egyetértek, azt nagyon eltalálták az országúti forgalommal, meg versenyekkel. De nekem még a 3 is nagyon bejött a rendõrös üldözéseivel. Azzal is töltöttem kb. annyi idõt.
A Porsche Unlead-nak meg legjobb az FFB kormány támogatása.

Skynet
nono
A legjobb fizikája az NFS 1-nek volt....
Mármint szimulációja...
Gery1980
Azt nem állítanám biztosan, de nekem személy szerint az elsõ rész tetszett eddig a legjobban, azzal töltöttem a legtöbb játékidõt😊

T-boy
Mazda RX7! Mazda RX8! De ha nics más jöhet az Eclipse, vagy a 240SXSe is!

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

TORO
Mi a gépigénye? Van errõl már info?

505thZajcev[PT]
Fizikaban a legjobb a Porsche volt!!!!!!!!!!!!! Ezen mintha atsiklottal volna.

Alexease
Az NFS-sek kozott, lehet hogy ennek a leglatvanyosabb a "fizikaja", de amugy, inkabb ugyessegi jatek ez, mint autos. Annyi koze van hozza, hogy auto formaju dobozokat kell tologatni. Vagyis felesleges is kulonfele fizikarol, meg vezetesi technikarol beszelni, mert semmi koze hozza.

Ez egy nagyon jo, hardcore, autos temaju arkad jatek. Az aminek keszult. Vagysi, lehet orulni😉
Ams
szvsz egyik nfsu ban sem lehetett igy driftelni..

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Cobra.
Bár az NFSU-t még nem néztem, de az NFS 1-nek volt szerintem a legrealisztikusabb fizikája, az még valódi szimulátor volt, nem arcade

Hide and fear, Cobra Commander is here !

CSOCSO
ha nemtudsz váltani az a te bajod.. számomra sokkal élveztesebb manuálban és automatával mentem elöször...
a redline gamez nem érdekel...had ne mondjam el mé...
igen.. fizika... borulási fizika sohanem volt ilyen fasza egyik nfs u ban sem.. sõõõõõõt... szvsz egyik nfsu ban sem lehetett igy driftelni.. de még körbe körbe burnoutolni se... talán ez a legjobb fikizájú nfs!! nemtom mennyit ér de kapcsoljátok ki a stability okosságot...
[NST]Cifu
Ez neked "fizika"?!? Akkor nézd meg a Street Legal Racing: Redline-t, abban sem tökéletes, de ehez képest a realitás toteme....

A manuális váltóról nem is akarok beszélni, annyira irreális az egész. Alapból minden autós játékban kézi váltóval megyek, így kezdtem az NFS:U-t is. Aztán néztem nagyokat, mert nagyon nem ment a Circuit. Kiváncsiságból átraktam AUTO-ra, és láss csodát, rögtön elsõ lettem. Nehéz pontosan megfogalmazni mi is a baj vele, de nekem nagyon nem jön be.

Ami szvsz a legjobb a játékban, az a grafika, és az általa nyújtott feeling. Ami pedig a legrosszabb, az megosztva a fizika és az irányítás...

CSOCSO
nah mi a csecs lesz? amugy rájöttem hogy circuitban nagypn zsír ha manualba vagy nem automatába.. nekm nagyonbejön. és megmeremkockáztatni hogy ebben a gamezban a legjobb a "bukási" fizika...
még ha nem is gy tapad csuzsik stb az auto.. de eddig sosem borult ilyen élethûen az autó.. nekem az nfs borulásrol mindíg az jut eszembe mikor az auto repül elõre és a betonon pörög jobbra vagy balra.. rajta a földön!!! persze egyhelyben megy elõre.. remélem rekonstruálni tudjátok amit mondtam... no mindegy
[Walaki]D`Lair
Akkor sietek...csöcs...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Ilyen korán elmész??? Az biza sose jó...😉

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

szerintem addigra én már ágyban leszek...

[Walaki]D`Lair
nemsokára jövök...elintézem kisebb-nagyobb dolgaimat (gy.k elmegyek szarni...😊)))) fürdök, azt mehetünk gyorsulni ok?

Nem is annyira!
Hol vannak a net-en a többiek?
Tegnap is keresgéltem egy órát (ma is) és sehol senki!!!
Nagyon unom már, hogy nincs magyar szoba!!!
Versenyezni akartam!!!

[Walaki]D`Lair
heheh...akkor én rossz vagyok....

SUBARU IMPREZA STi POWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Kezdem unni, hogy nincs sose szoba, ahol mi lehetnénk!!!
Hol vagytuk fiúk???

Drag!

CSOCSO
nem megyek mert kifagy a progi.. hmm.. nemvágom.... izé.. csináltok non stop hungary szobát vagy mindenki a tömött room okban van?
circuitoztok vagy dragoztok általában?
CSOCSO
megyek😊
Vagy csak a nissant nem szereted?😊