22257
-
piRAnNya #6658 Már csináltam quick raceben 5 10 körös medium driftet elég szépen és még mindig nem ad semmi unique cuccot motorba csak 2 gennyes kocsit adott
-
Borg #6657 Az egyik pályán, ahol rögtön egy 90 fokos kanyar van a start után, ott az egész mezőnyt rászoritottam a falra szembe, mind ottragadt:)
Én elhúztam a csikot,és láttam, hogy a nyilak meg sem mozdultak, ott álltak a kanyarban, ahol ütköztek. Egyszer csak ugrás szerűen már mögöttem is volt mind ... :( -
#6656 Igen, pontosan ez a címke amit írtál :) -
#6655 Argh de felbaszta most az agyam nekem is a civil forgalom. Fogadok vazz hogy direkt kiszámolja a háttérben, hogy mikor repülök valami bukkanó miatt, hova fogok érkezni, és berak elém keresztbe egy furgont arrggh
Nekem már volt olyan hogy leelőztem a gépet aztán az egész verseny alatt meg se jelent a térképen, de vagy 2-3-szor fordult elő. Általában nekem is feljönnek, de hát mit lehet várni egy ilyen izom-arcade gametől? :) -
#6654 Hi!nem tudom install-alni a gemet.tudom is mi a baja.az iso-t nem irtam ki neroval hanem kicsomagoltam(isobuster) és kiirtam mint data cd-t.csak hogy ilyenkor a cd-label(cimke) sok szam lesz mint tudjuk de az autorun-ba meg nem ez van.ezt értetlenül mondtam lenyeg a lenyeg.kéne nekem az hogy ha rendesen kiirod(neroval) akkor mi lesz a cimke? pl.: NFSUDISK1 és NFSUDISK2.
Aki érti miről pofázok az irja már meg nekem amit kértem.
-
Dj gaga #6653 Letudnátok írni pontosan,hogyan kell kiírni cd-re??????? -
#6652 Hát tényleg egy szopatós game, az biztos. -
#6651 a legújabbat szedd le!.. -
#6650 majd rájösz:))))))))))) -
#6649 hehe, nekem is kivágott egyszer az 1ik continue után, anyáztam is rendesen :) -
#6648 A sprint, vagy előtte a 4 körös? Azzal most végeztem, vagy huszadikra sikerült. -
#6647 Najó, én asszem keresek valami traffic kikapcsoló csítet... -
#6646 EHHH!!! MEgcsináltam 40. próbálkozásra a 6körös Kurtos pályát, erre nyomok egy continuet, és kivágott a játék!!! Kurvaanyjukat!!! De most is csak úgy tudtam nyerni, hogy telibenyomott egy civilt a gép, persze én is rásegítettem erre a kis balesetre :D -
#6645 és a 82, vagy a 83.-nál járok nem tudom pontosan, hogy melyik, de megint annyira felidegesített a gép csalása, hazudása, hogy egy kicsit lepihenek, mert majdnem lebontottam a gépemet az idegességtől -
#6644 Bazz valaki 84 után adjon már egy mentést nem tudom megcsinálni már vagy 30* probáltam :( -
#6643 látom nem csak nálam csal a gép :) sőt nálam már lassan hazudik -
#6642 Az normális, hogy a Mazda a legjobb mindenben a csíkok szerint? 50-60 verseny körül vagyok de leveri a Subarut is meg mindent. Az meg egy kicsit vicces, hogy egy ilyen kis szarkupaccal kell versenyeznem, hogy esélyem legyen a gennyes csaló rohadék gép ellen. -
#6641 Másik durva dolog, hogy kanyarban nálam csomoszól elnyomták a nitrot (láttam, meg hallottam is), de érdekes módon soha nem sodródnak ki :) -
#6640 Az nagy szivatás van az NFSben. Ha leelőzöd az ellent, akkor gyorsabban tud valamiért menni, és mindig a közeledben marad. Ha meg ő előz meg téged, akkor kicsit lassaban megy érdekes módon, hogy mindig aktív csata legyen. :( Jó lenne, ha csak egyszer kéne leelőzni. -
#6639 de, én szoktam látni hogy neki mennek a civileknek vagy a falnak, de ritka, és még csak az elején járok... -
#6638 nem tom de szerintem túl nagy a hátsó lámpád...lehet hogy az én szemem a gagyi...de lehet hogy a lexus optikás lámpa zavar be,............ -
#6637 csocso üzimet L olvastad? remelem igen,és értetted mit zagyvaltam mert nem wolt valami érthető -
#6636 bakker, miért lett ilyen nagy a kép? :( -
#6635 ez hülye kérdés volt.....akkor csak annyit hogy a fraps.co-ról melyiket? win movie makerem alapból van... -
#6634 vazze, ekkora bugot... megyek, mint atom, nekiütközök a kerítésnek, köv kép, hogy már mögötte vagyok :P
http://iaro.srv.hu/kep/lll.JPG -
#6632 faszom...a sajátomra válaszoltam...na...
win movie maker....ilyet honnan szerzek? -
#6631 win movie maker....ilyet honnan szerzek? -
#6630 de lécci mond meg melyiket szedjem le a fraps.com-ról? -
#6629 dejó, hogy már kivégeztem ezt a szart. Rossz visszaemlékeznem amikor a 7 körös endurance utsó körében kaptam teliba az oszlopot -
#6628 nem.. az ellen mindíg jo iven megy.... hamiattam jön egy civil akkor ők azt tudják és nem ott ognak menni...stb.. sokkal szemettedd modon nyomják... -
#6627 Ne idegeskedj CSOCSO....itt látszik az MI....
én még nem játszottam a full game-al
de akkor ezek szerint kb. olyasmi lehet az MI-je mint az első részben volt....magyarul mindíg ugyanazon az útvonalon megy az ellen........ -
#6626 Csocso ezt nem lehet másképp csakis szemét módon! A képlet nálam olyan volt, hogy ha megpróbált valamelyik beelőzni felkentem a falra
Aztán persze mindig utolértek a Kecsap miatt, de az előzést nem szabad hagyni, mert akkor annyi a futamnak. -
#6625 az elöbb még 19 volt .. azota lehet hogy 20 as.. de nekem islesz 20 as.. csak még nem választható.... -
#6624 new-t -
#6623 igen.. -
#6622 nah ez megint lol... megyek.. jobb oldalamon a kis szemét...véletlen ugy jön ki hogy neki megyek erre természetesen fent akadok ő meg balolalamrol elhúz mint a többiek!!!!!!!!!!!!!! HOGY AZ ISTEN NYILÁBA CSINÁLTA???????????
aztán.. 100% hogy tudja mikor jön civil.. első körbenmindenki jobb odlalra huzodott aztán láttam hogy jön a civil.. nah gyönyörű.. második kör.. látom auto megy be baloldalra a full jo ívre.. és ekkore persze nem jött auto!... (anyázás) -
#6621 képet róla...! -
#6620 Csakhogy nekem 20-as felnim van :D -
piRAnNya #6619 És hardon pl több pontot kapok? -
#6618 Hallod CSOCSO és a fraps.com-on melyiket szedjem le?