Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Álltalában random, és Zsuzsi néven!

néven..
hy,Zsu hol leszel,s milyen náven?
Akkor inkább gyertek a netre gyorsulni!!!

seAke
Nem bírom ki kell ez a gáma!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

[HUN]PAStheLoD
😊))
sajátos fogalmazásmód...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

CSOCSO
eszpéesz.. eszpéesz..eszpéesz....szex,pia,supraaaaaaaaaaaaaaaaaa😊)))))))
Jöttök?

seAke
Majd jövõre kérdezd meg ugyanezt!Köszi!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

CSOCSO
mindenki a redline-t fikázná😊))))
Alexease
A demo meretebol addodoan, szerinte 2 CD.
szasz alex,köcc a slr helpet.
hella,vki jön fel most netre?
lee86
azt nem lehet tudni, h 1, vagy 2CD-s lesz-e?

¡Hala Madrid!

mrteo
Ha lenne lehetõségem multizni akkor feltehetõen élvezetesebb lenne. Kíváncsi vagyok mennyi lesz a tuning lehetõség benn.
Egy Civic-et biztos alkotok a szám íze szerint.
Kéne nyitni egy "szóljuk le a másik autós progit" topicot.
Lenne élet benne

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

Alexease
Itt a pont😉)
En ugy erzem, nem fikaztam ezt a jatekot, max, a "meglepetesemnek adtam hangot"😉))
En a bejelentett feature-okbol, "elozetes tesztekbol" valami komolyabra szamitottam.
Kicsit meglepodtem, elcsodalkoztam, de aztan elfogadtam, hogy ilyen is kell - igenyek, uzleti fogas - vagyis ebben a kategioriaban, ugy nez ki nagyon jo dolog szuletett, mert rengeteg a "megszalott" fan😉
mrteo
Benézhetsz a Street Legal topicba, oda is bejárnak rendszeresen arcok, hogy õ már 5-ször letörölte a gépérõl a progit mert milyen szar. De nekem a legjobb mert engem itt is ott is lehet fikázni, mivel nekem bejön mind a két játék. És leragad a szemem a 2 óra alvás miatt...
Mindkettõ nagy dobás a maga mûfajában. Nem kell összehasonlítani õket, ez a titok.

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

Alexease
Amint lathattad, egy tonna smile volt mogotte😉 Csak vicceltem, reagalva, a "turelmetlen emberre"😉)
[NST]Cifu
Ha esetleg visszaolvasnál pár oldalt, akkor tudnád, hogy errõl a bugról/cheat-rõl beszéltünk már kb. egy hete...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

CSOCSO
lol
CSOCSO
majd kenem a szádat a suprával... aztán levezetésnek ***x a hátsó ülésen
Andie
Nem sky, az igaz, de nemis 1 kategória.
Letölthetö videó... melyik hangról? A motor- vagy a zeneiröl? Vagy hogy gondolod? Egy hangfelvétel nem fogja visszaadni az akusztikai hatást, hisz olyan erövel fog szólni, amennyire feltekered a hangszóródat + olyan minöségben amilyen a felvétel / hangkártyád minösége.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Pofátlanság lenne egy letölthetõ videót kérni a hangjáról/a zenérõl amit produkál?

Klassz a hang benne... 😊

Szép, szép, de mégsem skyline.

Alexease
En meg azt nem birnam sokaig, ha kenyszeritenenek, hogy ezzel jatszak😉)))))))
[NST]Cifu
Nov. 15? 😊

Andie
Irtam rá egy programot, amiben kiválogatod a képeket, és megcsinálja a html kódot (háttérrel, cimmel, hivatkozásokkal, stb). Épp csak fel nem tölti a kiszemelt szerverre, ez még hiányzik, ha lesz rá 1 szabad órám, még beleépitem. Kell?

Ja, és köszi a dicséreteket
Vendégeim vagytok egy real gyorsulásra

[NST]Cifu
Az autó sem semmi, de ráadásul még egy komplett oldalt is összedobtál e miatt, na az már tényleg nem semmi 😊

Bandee
Pöpec

Andie
Rendben.
Közkivánatra : Andie's Mondeo
Lehet véleményezni

[NST]Cifu
Mivel nem hallok fütykoncertet, szerintem senkinek sincs ellenére 😊

Amúgy a képet úgy szedtem le, hogy az URL-t simán bemásoltam egy IE ablakba. Így mûködik. Sajnos a Tar.hu-nál is hasonló "védelem" van, onnan ismerem 😊

Andie
Jogos, X3 megint bemondta a frankót. Elnézést.
és thx Cifu.

Kárpótlásul, ha teccik a gép, felrakom az összes képet, és megnézhetitek.

[NST]Cifu
Akkor klikkelj ide, feltöltöttem hozzám...

Sajnos az X3.hu nem az igazi linkes képtárolásra (ahogy Tar.hu sem...)...

Stotoo
nemlatni báz😊

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

[NST]Cifu
Ilyen vadállat-úriember? Aston Martin Vantage Le Mans (V8 - 600le)

Mondjuk megnézném, mit hoznának ki belõle még egy kis tuningal 😉

Andie

[HUN]PAStheLoD
jó.. szal milyen van neked? 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Andie
Távoli álmom és vágyam egy Aston Martin. Majd ha meglett úriember leszek 😊
Addig igy fiatalon elég lesz ez a GT is. 390 Le azért hatalom. És nem utolsó feeling ez az erö a hátsó keréken, a talpad alatt.
A mostani gépem kategória 2. helyezett lett legutóbb. No mondjuk nem csak neon van alatta 😊

Ja, és nem politikus vagyok, hanem programozó.
Node ne rólam beszéljünk itt, hanem a gameröl!

Alexease
[NST]Cifu
Hát ha Maybach-ot vagy Bentley-t szándékoznál venni, akkor már kétségünk sem lenne

Az más kérdés, hogy azzal "kissé" kilógnál gyorsulásin

Alexease
Azt nem mondtam😉))))))) De lehetsz politikus is;DDDDDDDD
Andie
Natessék. A végén kiderül, hogy valami maffiózó vagyok, netán bérgyilkos

examine : tán 20-án. vagy utánna

[NST]Cifu
Nov. 17-20.

[NST]Cifu
Na ez az, sajnos én sem úgy állok, hogy egyhamar lesz pénzem új autót venni, a jelenlegivel meg el se mennék gyorsulásira, mert kiröhögnek 😊

Bár ahogy nézem, gondolom Andie is inkább megvárja legalább jövõ májust, és akkor már németbõl vám nélkül lehet gallopírozni 😊

Alexease
En is tobbre gondoltam😉)
Bar most, a 4 felnijenek az arabol, honapokig kenyelmesen eleldegelnek😊))
Bar az is igaz, hogy normalis, "hivatalos" fizetesbol 10 millat nem lehet osszegyujteni, foleg "csak" egy autora😉)

Bar mondjuk, aki csak erre sporol, es megszallott, az biztos osszeszedi😊)) Egy nagyon jol kereso csalad kb. 10-15 ev, egy atlag csalad kb 60-70 ev😄DDD
Andie
Autoscout24.de-n nézhetsz egykettöt. "Nem túl" drágák, ha az ember jó gépet akar, 16-20.000 euró.

Az a boss valóban concept, de készült jónéhány utcára is. Kb 3 hete a discoveryn volt épp a muscle carokról egy kis müsör, a faszi (magánszemély) mutogatta a boss-ját (az asszem 98-as volt, és nem concept), a hátsó kereket filmezték, elkezdett gyorsitani, már harmadikban volt közel a 100 km/h-hoz, és még mindig füstölt, pörgött a hátsó kerék.

Node ennyi pénzem sosem lesz, viszont az 5 literes GT befigyel, az tuti. Nyáron próbáltam egyet (nem gt, 4.6-os), kicsit el volt csavarva a kormány, és a jólmegszokott mozdulattal indultam volna (gázadás), erre 360 fokot pördült alattam a gép.
Egy kicsit a torkomban volt a gyomrom ?

[NST]Cifu
Hát attól függ, milyen évjárat, használt/új, stb.

De az USA-ban egy 2003-as Mustang GT Premium Coupe A140 ára 23.000$ körül van, végülis nem is olyan sok, mint elsõre gondoltam, még ÁFÁ/Vám és egyébb szabadrablások után is max. 10 millió Ft.
Ha pedig egy használtat akarsz, azokat a kereskedõk tán már egy jobb (vadiúj) Passat áráért is behozzák...

[NST]Cifu
Hát irigyellek azért, hogy gondolkozhatsz egy Mustang GT-n, én beérném akár egy Celica GT-S-el is 😊

Amúgy a 'Boss verziós izomgép egy kicsit erõs alap, márcsak azért is, mert csak "concept car", és azért ha ellenfelet akarunk keresni, akkor a japán tuning-állatok csináltak már 1000 le-nél is erõsebb Skyline-okat és biturbós Suprákat is... 😉

Alexease
Mustangra gyujtesz? A kicsinyitet modelre?😉 Mennyi egy olyan gep?!?