Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Egy Civic-et biztos alkotok a szám íze szerint.
Kéne nyitni egy "szóljuk le a másik autós progit" topicot.
Lenne élet benne

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős
En ugy erzem, nem fikaztam ezt a jatekot, max, a "meglepetesemnek adtam hangot"😉))
En a bejelentett feature-okbol, "elozetes tesztekbol" valami komolyabra szamitottam.
Kicsit meglepodtem, elcsodalkoztam, de aztan elfogadtam, hogy ilyen is kell - igenyek, uzleti fogas - vagyis ebben a kategioriaban, ugy nez ki nagyon jo dolog szuletett, mert rengeteg a "megszalott" fan😉
Mindkettõ nagy dobás a maga mûfajában. Nem kell összehasonlítani õket, ez a titok.
A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Letölthetö videó... melyik hangról? A motor- vagy a zeneiröl? Vagy hogy gondolod? Egy hangfelvétel nem fogja visszaadni az akusztikai hatást, hisz olyan erövel fog szólni, amennyire feltekered a hangszóródat + olyan minöségben amilyen a felvétel / hangkártyád minösége.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Ja, és köszi a dicséreteket
Vendégeim vagytok egy real gyorsulásra

Amúgy a képet úgy szedtem le, hogy az URL-t simán bemásoltam egy IE ablakba. Így mûködik. Sajnos a Tar.hu-nál is hasonló "védelem" van, onnan ismerem 😊
és thx Cifu.
Kárpótlásul, ha teccik a gép, felrakom az összes képet, és megnézhetitek.

Sajnos az X3.hu nem az igazi linkes képtárolásra (ahogy Tar.hu sem...)...
Mondjuk megnézném, mit hoznának ki belõle még egy kis tuningal 😉
Addig igy fiatalon elég lesz ez a GT is. 390 Le azért hatalom. És nem utolsó feeling ez az erö a hátsó keréken, a talpad alatt.
A mostani gépem kategória 2. helyezett lett legutóbb. No mondjuk nem csak neon van alatta 😊
Ja, és nem politikus vagyok, hanem programozó.
Node ne rólam beszéljünk itt, hanem a gameröl!

Az más kérdés, hogy azzal "kissé" kilógnál gyorsulásin

examine : tán 20-án. vagy utánna

Bár ahogy nézem, gondolom Andie is inkább megvárja legalább jövõ májust, és akkor már németbõl vám nélkül lehet gallopírozni 😊
Bar most, a 4 felnijenek az arabol, honapokig kenyelmesen eleldegelnek😊))
Bar az is igaz, hogy normalis, "hivatalos" fizetesbol 10 millat nem lehet osszegyujteni, foleg "csak" egy autora😉)
Bar mondjuk, aki csak erre sporol, es megszallott, az biztos osszeszedi😊)) Egy nagyon jol kereso csalad kb. 10-15 ev, egy atlag csalad kb 60-70 ev😄DDD
Az a boss valóban concept, de készült jónéhány utcára is. Kb 3 hete a discoveryn volt épp a muscle carokról egy kis müsör, a faszi (magánszemély) mutogatta a boss-ját (az asszem 98-as volt, és nem concept), a hátsó kereket filmezték, elkezdett gyorsitani, már harmadikban volt közel a 100 km/h-hoz, és még mindig füstölt, pörgött a hátsó kerék.
Node ennyi pénzem sosem lesz, viszont az 5 literes GT befigyel, az tuti. Nyáron próbáltam egyet (nem gt, 4.6-os), kicsit el volt csavarva a kormány, és a jólmegszokott mozdulattal indultam volna (gázadás), erre 360 fokot pördült alattam a gép.
Egy kicsit a torkomban volt a gyomrom ?

De az USA-ban egy 2003-as Mustang GT Premium Coupe A140 ára 23.000$ körül van, végülis nem is olyan sok, mint elsõre gondoltam, még ÁFÁ/Vám és egyébb szabadrablások után is max. 10 millió Ft.
Ha pedig egy használtat akarsz, azokat a kereskedõk tán már egy jobb (vadiúj) Passat áráért is behozzák...
Amúgy a 'Boss verziós izomgép egy kicsit erõs alap, márcsak azért is, mert csak "concept car", és azért ha ellenfelet akarunk keresni, akkor a japán tuning-állatok csináltak már 1000 le-nél is erõsebb Skyline-okat és biturbós Suprákat is... 😉