22257
-
Madmaxx #6701 mi a redvás g*c*be nem tud most csatlakozni onlájnba? -
t. Füly #6700 kösszi, ez lol mert még nem jáccotam olyan játékkal ahol az optoinsban van a load:)kösszi még 1x -
#6699 nem biztos hogy patch kell....milyen videokártyád van? -
#6697 PANNONIA TUNING..naggyon lol -
#6696 OPTIONS->LOAD/SAVE->LOAD-> rámész a loadolni kivánt elmentésre. -
t. Füly #6695 könyi mondjameg vki hogy mért van lehet hogyha már sokszor leirtátok de van 6000 üzenet hagyne keresem mármegközte..kösszi -
#6694 Itt van: PANNONIA TUNING! :D
-
#6693 loál :D -
#6692 Pedig csináltam fasza "PANNÓNIA-TUNINGOT" :D -
t. Füly #6690 Haljátok de ugyan van hogyha rámegyk arra hogy save akkor ott vannak az elmentett cuccaim de azokat hogy loadolom be?mert automatikusan sokta betölteni. -
#6689 én se :( -
t. Füly #6688 hmm? -
#6687 Bazz nem tudok visszajönni. -
#6686 vicc az egész -
t. Füly #6685 lécci srácok a mitől van hogy a continuera kattintok kidob és minden savenek annyi? -
#6684 unranked/drag/ferkoka -
#6683 Valaki csináljon egy drag szobát. -
donpedro #6682 Nem lehetetlen, bár nekem még csak 24 másodperc sikerült. -
#6681 Van még Drag? Jönnék én is. -
#6680 dehogy bug, csak ügyes vagyok :P -
#6679 Engem most aláztál meg....de neked meg besült a motorod -
t. Füly #6678 Lécci válaszoljatok.plz -
#6677 38?
Ez valami bug?Vagy 38 másodpercig driftelsz?Hogy lehet ez? -
#6676 És mi történik ha vége az egésznek....??? jön 1 video???...vagy annyi hogy gratulálunk jó voltál...??? -
t. Füly #6675 Haljátok az mitől van hogy ez a ro**** nfs mikor már tökre messze jutottam az underground modban tuningkocsi megminden..rákantintok verseny végén hogy continue és kilép a progból és minden mentett adotom elvéssz..vagy is ott van a saveben de nem hozza be és amikor belépek az underground modba előről kezdi.. -
#6674 Drift alatt mit kell érteni?mint játék mód alatt itt az NFS-ben? -
#6673 Hát elég halott magyar részről az online.
Single nálam kilőve.
Csak az menjen a gép ellen, aki nem ideges típus.
Jól elszúrták a programozók.A gépi ellenfelek nem hibáznak, civil forgalom csak rám vadászik, utolsó körben bárhonnan feljönnek.Gratulálok!Ha nem lesz több online Hungary szoba akkor UNINSTALL -
#6672 Senki sem driftel onlány? :)
-
piRAnNya #6671 A unique motoros cuccokat jól szedjétek össze undergroundba mertutána már nem lesz több:( -
#6670 Üdv!
MIndenki jöjjön az Unranked-Drag-Ferkoka12 szobába 19.00-19.10 között!
Jó lenne magyarokkal versenyezni! -
#6669 pl.: nekem nem ment a Motion Blur effect pedig ilyen gépem van: Gigabyte P4 Titan865G|512 MB DDR|GF4 Ti 4200 8x
szedtem le hozzá innen drivert és működött.... -
#6668 www.nvidia.com........
innen letudsz szedni a GeForce 2 MX400-asodhoz drivert! -
#6667 video driver frissítés...vagy...egy patch -
#6665 És mi történik ha vége az egésznek....??? jön 1 video???...vagy annyi hogy gratulálunk jó voltál...??? -
#6664 Az az utolsó. Nem vészes, nekem elsőre megvolt -
Borg #6663 Én csak addig jáccok vele, amig fel nem bassza az agyam. Most valami harmincvalahány körül járok, de ha olyan lesz, amit nemtok megcsinálni, sokat nem fogok gondolkodni a cheat bevetésén... fun a #1... -
#6662 Nem értem ezt a nagy parát...emlékezzünks csak vissza a NFS HP2-ben volt az a qrva nagy Palm City...Tournamentben csak 3 körös volt....lol---nem is emléxem mennyi idejig geciztem egy olyan "maratoni futással" 10 perc biztos volt.-.- -
#6661 valaki mondja már hogy meddig tart ez a szar? már a 112.-en vagyok, a csaj 15mp hátrányt egy cseppet 5 mp alatt ledolgoz, akkora csalások vannak -
#6660 Addig még van 10 meccs. -
#6659 de sok bajotok van... Na majd mikor jön a 95. hat körös szenvedés meg lesz a 7 körös endurance hibátlan sineken futó ellenfelekkel