22257
-
#6745 Nekem rögötn lefagy ahogy az Online Play-re nyomom... Nincs valakinek ötlete, hogy miért? :( Eddig nem volt semmi gond a gameel. -
#6744 rohagjon ki ismét a bele az EA nek.. esküszöm ezek végig se tolták a kurva játékulkat.. tettek pár pontot a mappra.. betettek pár autot aztán kész.. azt meg se nézték hogy akkora fosadék szart csináltak hogy már fáj!!!!
turnament van.. nem is az ellenfelek a gázak.. hanem az hogy minden kanyarban és kereszteződésben két auto van bazzeg!!!!!!!!!!4 két rohadvány civil auto MINDENHOL!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6743 rájönnek? kik? :) -
#6742 ok max 5 perc -
t. Füly #6741 hé srácok lehet hamis gamemel is jáccani vagy azt nem szabad mert rájönnek meg ilyesmi? -
Madmaxx #6740 unranked J4KUZ4 room
-
#6739 hogy kell neten játszani? -
#6738 skyline -
Nonoo #6737 milyen kocsi??
nekem 21:87 -
#6736 megyek de hol vagy? -
#6735 ezt a main street reversen csináltuk -
Madmaxx #6733 merre vagytok onlány kollegák? végre bejutottam -
#6732 mennyi a rekordotok a demo pályáján? nekem 20:76 -
#6731 bátyámmal játszottunk és nem lett jó a váltásaink de a vég jó lett :D bezzeg ilyenkor nem vagyok neten bátyámmal :(
-
#6730 Elvileg igen. -
#6729 nonoo hogy megy online? hogy kell? -
t. Füly #6728 de ha igycsinálom ugy is megkapom az "ajándékokat" vagy ugynem? -
t. Füly #6727 kösszi marcell kiprobálom -
t. Füly #6726 hamissal is lehet neten nyomni vagy ugy "nem szabad"? -
#6725 nekem is volt már ilyen célbaérés -
#6724 nekem nem állnak emberek a célnál, sem a rajtnál, ez miért van? -
#6723 -
Nonoo #6722
megy az online mód
-
Ez a legszorosabb célbaérkezésem -
#6720 Asszem erre az a megoldas, hogy restart race-ra lepsz, de aztan nem mesz vegig, hanem kilepsz a versenybol. Igy tovabb tudsz majd lepni! -
#6719 na végre én is végigvittem, kár hogy nem lehet mindent maxra állítani. az utolsó elég nehéz volt. 1.2-es patchhez van crack? -
t. Füly #6718 bassza meg mindig ugyan ott lépki és nem tudok vele mit cswinálni..beszarás már kétszer kisznvedtem az első helett és kilép amikor rákantintok hogy collect reward...beszarás..lekéne ölni ezt az ea fejlesztő gárdát:) -
#6717 Hogyan kell online jatszani?? A 'play online'-ra kiirja, hogy connecting to EA, de nem lép tovább... :( -
#6716 Olyat nekem is szokott csinálni pedig én még azt a "rohadt izgalmas" demot nyomom míg mások már végig vitték... -
Madmaxx #6715 Azt hogy nem enged fel onlájnba. PEdig eddig ment most kiirja hogy connecting.... azt csáá semmit nem csinál. -
#6714 Mi jót találtál maxx hogy mész az EA-hoz?? -
Madmaxx #6712 síkideg vagyok. Hozom az MP5-öt és megyek az EA-hoz. -
#6711 SYSTEM REQUIREMENTS
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
===========================
Windows 98, 98 Second Edition, ME, 2000 Professional, XP Professional,
or XP Home operating system
Intel Pentium III (or compatible) CPU running at 700Mhz or higher
32MB DirectX 9 compatible video card (Geforce2 or higher) using a
supported chipset (see below)
128MB of RAM (256 MB using Windows 2000 or XP)
DirectX compatible sound card
Hard Drive Space: 450 MB free Hard Disk space, plus space for Direct X9 installation.
Sound: DirectX compatible Sound Card8X CD-ROM
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS FOR ONLINE PLAY
===========================
Windows 98, 98 Second Edition, ME, 2000 Professional, XP Professional,
or XP Home operating system
Intel Pentium III (or compatible) CPU running at 700Mhz or higher
32MB DirectX 9 compatible video card (Geforce2 or higher) using a
supported chipset (see below)
256MB of RAM
DirectX compatible sound card
Hard Drive Space: 450 MB free Hard Disk space, plus space for Direct X9 installation.
Sound: DirectX compatible Sound Card
8X CD-ROM
Network card for broadband connectivity
SUPPORTED VIDEO CARD CHIPSETS
=============================
ATI Radeon 7500 or greater
Intel i865
Matrox Parhelia
NVidia geForce2 or greater
SiS Xabre 400
-
Borg #6710 Remélem nem itt fog majd sirni a szád, amikor geforceFX-en alig-alig döcög majd...
Pedig még a 8500amon is tökéletesen megy... -
swat sniper #6708 próbáld meg a felbontást feljebb v. lejebb rakni(lehet hogy nem atira van készítve a toy) -
#6707 lesz egy gagyi videó és kész:) -
#6706 Lehet hogy egy video kártya driver frissítés jót tenne neki! -
swat sniper #6705 ge force 5900 ultra -
swat sniper #6704 milyen a játék????? majd megszerzem !! lehet a kocsit festeni tuningolni??? -
Madmaxx #6702 Azt az embert is kinok kinjai között herélném ki aki kitalálta hogy csak az EA szerverein lehet játszani. Remélem valami halálos kórt kap el és hosszan szenved.