22257
  • CSOCSO
    ez nemigaz... gondoljunk csak a Jun suprára aminek 400 felett van a végsebesség.. ugyanugy mint ennek... amugy ez 1001 lovas.. suprábol van 1500 lovas is...
    amugy meg hiába lehet vele 400 al enni:) onnan már csak ernyő fog meg és ugyis csak egyenesen lehet menni..a gumik meg kitudja hogy bírják..
  • CSOCSO
    FIGYELEM!!! találos kérdés:
    elyik az a buzi játék amiben a 6 körös versenyben az utcso körböl esek ki az első helyről????
  • misi9
    Lehet berakni kocsikat a gaméba? Ha igen, hogyan, és honnan lehet leszedni?
  • Skynet
    Gondolod?
    :-PPPP
  • G_ArchAngel #6788
    Tesco Gazdaságtalan Bevásárlókocsi férfiaknak:

Ez megeszi az összes széria autót, akármilyen anyagot raknak bele...:)
  • G_ArchAngel #6787
    Ja, és hálás lennék, ha valaki tudna egy linket dobni a zenékről, nincs kedvem összevadászni...:)
  • G_ArchAngel #6786
    2 nap azaz 48 óra, az 2880perc, ha nem alszol és körönként 2 percet számolsz, akkor alig jut időd tuningra és minden menetet hibátlanul kell megcsinálni - lehetséges...
    ...de nem nekem...

A kocsit én nem szoktam cserélget, bár csak 4x-nél tartok, de a fekete+sárga Subaru-m annyira a szívemhez nőtt, hogy ilyen palacsintasütő alakú vacakokra nem cserélem el...

Ebben a játékban legalább az ember csinálhat olyan autót magának ami az álma, az a jó benne - bár szerintem Bugatti a végén sem lesz...
    Mindegy majd álmodok az 1001lovas Bugattiról, addig meg játszok ezekkel a nyamvadék babakocsikkal...:)))
  • pluhi
    Én P206-tal inditottam, de rájöttem, hogy nem vagyok mazohista, szal lett MX5. Ezt már csak Acura RSX-re cseréltem (végsebesség miatt), aztán Eclipse. Supra nem jött be, a rosszabb handling miatt. Végén persze Skyline. Még RX7 is volt valahol, de rövid időre.
    Senki ne felejtse el AZONNAL felrakni a tuning cuccokat, mert abból őrült szopás van. Csak lestem mitől ilyen nehéz a game, azt kiderült, hogy már megvan egy újabb perf upgrade.
  • Marcell
    Rohadt jo az online jatek! Haverommal jatszottunk most sokat -ugy hogy kozben PicoPhone futott a hatterben, hogy a verseny kozben dumalni is tudjunk- es nem akadozott! Az egyetlen apro hiba, hogy nincsen restart a futamok vegen. De rohadt jo, hogy lehet egyutt driftelgetni, meg gyorsulni :) En erre a jatekra (amolyan PC Guru vagy Gamestaros ertekelessel) 98%-ot adnek!
  • magus
    ize amikor en ramentem hog yonline, vami patchet akart leszedni. igen, tudom, itt van vhol a forumban a valasz, de ha esetleg megszanna vki...
  • Bandee
    hidd el meg lehet csinálni ha elég függő vagy. Igaz én 2 nap kóros játékkal csak 10x-nél tartok, de csak azért mert az idő nagyrészét online jáccom, szóval simán lehet 2 nap alatt full-ra hardon is...
  • magus
    es mikor szoktad lecserelni a kocsidat?
  • Bandee
    pedig csak hardon kell. eddig 1 driftet nyomtam csak mediumon és 10x/111nél tartok :P
  • Crazyn
    Én már vagy 15-ödjére próbáltam meg egy sima 7 körös versenyt easy módban, de még mindig nem tudtam megcsinálni, pedig az S2000-resem már maxon van tuningolva.
  • magus
    amugy hogy lehet multizni?:)
  • magus
    ja es en altalaabn mediumon szoktam nyomni easy tul egysszeru hard meg tul nehez...
  • magus
    Sztetek mikor erdemes lecserelni a kocsit? En most epp ott tartok hogy megszereztem a level 2es neont, de meg nem csereltem le a mazdamat, mert mikor lecserelnem, akkor visszaesne mind a 3 tulajdonsaga egy csikkal... Ilyenkor atmennek a tuningok ra nem?
  • CSOCSO
    menj easyban... ott mindíg sikerült nekem a legnehezebb is pár probálkozás után....jol ki kell baszni az ellent valamerre... a nitrot meg utcso körre tartogatni
  • CSOCSO
    80 tol nehezedett el szerintem...bár most az utcso upgradeokkal talán ki tudom hajszolni az utcso szuflát is a gamezbol....
  • Borg
    Nekem egy 10 (!) éves QuickShot rajzoló joystickom van, 2axis 2button:)
    Minden játékot azzal jáccok, ahol kell...
  • Lacc
    Én most artok valahol a 40-50. verseny közt de már a hajamat tépem, annyira pofátlan a gép.
  • CSOCSO
    alt+f4
  • zaki
    szép...
  • G_ArchAngel #6765
    Inkább szívok én is, de se nem adom lejjebb normal/hard fokozatoknál, se nem csítelek - az egy ocsmány dolog, voltak akik az iso megjelenése után 2 nappal fullos kocsikról nyomtak screenshotokat - szánalmas emberek(?)

Kivácsi lennék ki mivel nyomja, nekem a joystisk (Logitech Freedom 2.4) jobban bejött mert kanyarokban nagyon ütős a kar forgatása - ilyenkor kicsit csúsztat kanyarban (mint a repülő szimulátorokban), ezt kormánnyal nem lehet megcsinálni...
    Amikor trükközni kell az viszont billentyúzettel könnyebb.
    Nekem.
    Másnak?
    Kiváncsi vagyok kinek milyen controller jön be...
  • oneal1
    hoyg tudom a matricákat festeni??
  • Mu*][*h4pHu|{4

Mhwawawa
    elsehiszem végig vittem!Egész állat lett a végére.^.^
    Nekem nem megy a cheat. Soha nem játszom cheattel, de ez a mocsok nem érdemel mást!
  • CSOCSO
    nah végülis sikerült .. nemtom hol tartok de megkaptam az utcso upgradeokat is a géphez..

SUPRA ROXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
  • shevy
    valaki mondja már hogy kell neten játszani?
    mi kell hozzá? (eredetim nincs)
  • pluhi
    Midnight Club 2 is atomnehéz game volt, de nem csalt a gép, ezért nem voltam rest 40-edszer is restartot nyomni. De itt...
  • pluhi
    Hi!
    112-őn kétszer jött fel semmiből a dög, mondom ok, nitroja már biztos nincs. Hát lókukit! Úgy lenitrozott a végén, hogy csak úgy káromkodtam.
    Emléxem arra a 4 körös versenyre, rengeteget szoptam vele. Azon a pályán nincs rövidités, amit ne használnának jól, durva. Volt még egy 6 körös valszeg ue. pályán, ami még gázos volt. A 7 körös nem volt gond. Amúgy Enduro nem Endurance a neve emlékeim szerint, bár az is találó.
  • I.C.ram
    Ezt mondtam, hogy agép mindig a te sebesséegdhez igazodik, de egy kicsit mindig gyorsabb :)
  • bodesz
    én sem de 1 próba azt tesztelini ha végig nyomod a turbót akkor is a segedben van a cpu és mellesleg kb 380 al mentem és akkor is itt van :D
  • t. Füly
    lol én nem fogok csitelni az bizti mert jo érzés ha letudod győzni ezt a k..a gépet:)
  • Bandee
    mert lassan frissíti, van amikor 1-2 perc akár! amúgy dragband 2800körül járok. én is tegnap nyomtam csak, majd még ma szerzek pár 1000et :P
  • t. Füly
    huh kössz marcell sikerült
  • bodesz
    háh tegát igy lehet dragracingekeen ilyen 19 vay 20 at menni :D
  • bodesz
    áááá megvannak cheaterek :D
    cheat trainer
    4 features; unlim NOS, cant blow engine, lots of money, lots of style points

Default Buttons:
    F10: Enable
    F9: Disable
  • bodesz
    ez jó vagy totaál szar?
  • zaki
    ne legyél ideges, én a 81.-nél szívok, ez egy 4 karikás verseny, eddig jópárszor volt olyan, hogy vezettem a 3. kör közepéig, aztán az alagútba mikor bemegyek, hol a buzi gép lök neki 1 oszlopnak, vagy én rohanok bele az alagút elején a falba, ráadásul ezek a buzik sose hibáznak, de ha mégis, kb fél perc után, már olyan, mintha nem is ütköztek volna, qrva idegesítő, pedig ennél a versenynél még forgalom sincs, bele se merek gondolni, mi lesz később, pl annál a race-nél, ahol most te szopsz