Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
És azért nem is annyira off!
Kell a topicba egy kis változatosság!
Þór vígi þessi rúnar
Nektek mennyi az idõtök a dragen (Az NFS U-ban?)?
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Ismerem az ilyen jóféle meséket hogy 1.6-os reönyó chiptuningal 170 lóerõ,stbstb...persze😊))
És magyar vagyok de a hungarian street racing club egy SZÉGYEN...
Nincs ilyen meg olyan ember magyarországon?😊
Ajánlom majd figyelmedbe a januári vagy februári vwdepó-t,bennelesz az ismerõsöm turbós bogara...😉
Szerintem egy 30 éves bogárból 2literes motorral turbót ráépítve 250-300 pacit kihozni már tudás,és saját maga csinálta...😉))
Szerinted egy 790 kilós farmotoros hátsókerekes 0.8-as turbónyomáson lévõ 300 lóerõs bogár mennyi idõ alatt van fenn százon?😊))
A lényeg hogy vannak mázlista kölkök... én is ismerek néhány tehetõsebb családot. sõt a 100 magyarországi leggazdagabb emberei közül is ismerek vkit. a srác szülei televannak pénzel. a srácnak nem tom pontosan mien autója van . az a bertone féle opel. gyári tuningal! szép! nyomja neki! de mint ember teljesen normális. abszolút nem játsza az agyát. sajnos ismerek ennek a pont elenkezõje stílusú gyereket. (nem pénzügyileg az ellentéte...) na mind1. Inkább vissza a NFSU-hoz! :-)
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
1. Lada 1200: Gyerek kente neki, fél év múlva tetõre állította. Lada vége. Nembaj kisfiam, veszünk másikat.
2. BMW 320: Utcabeli randalírozás, pár horpadás, jónéhány rendõrségi feljelentés, jogosítvány bevonása, stb. Néhány hónap múlva kocsi széthajtva, szabálysértések eltusolva.
3. VW Golf VR6: BMW szétment szegény gyereknek venni kell valamit, mert nem tud mivel járni. Az autó nagyon szép állapotban volt kb másfél évig megvolt neki. Mikor eladták az autón nem volt ép karosszériaelem, alufelni deformálódva, megpadkázva, mindkét elsõ lámpa törött volt, motorháztetõ felülete kb egy golflabda felületére hasonlított, pontos színét az autónak igen nehéz volt megállapítani.
Most egy 2 éves Audi A3-ast kapott.
Engem nem érdekelne, de egy kis köcsögnek, aki egész nap a faszát veri otthon, munkahelyet még hírbõl sem látott, tanulni se tanul, annak mi a túróért vesznek ilyen autókat? Nem csinál semmit, csak az autót gyepálja egész nap, meg eljátsza a király csákót. Szüleit sem tudom megérteni, ha nekem ilyen gyerekem lenne fel is akasztanám magam - vagy a gyereket
.
Én érettségi után jártam fõiskolára is, dolgoztam is mellette, de egy normális kocsit nem tudok összehozni, mert egyszerûen nem tudok félretenni annyi pénzt. Hitelre nem akarok venni autót, mert mi van ha kirúgnak? Kamillázhatok két milla hitellel a nyakamon.
NINCS IGAZSÁG A FÖLDÖN!
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Mikor jelenik meg a végleges versionen?
Hallottam olyat hogy 17-én olyat hogy 20-án meg olyat is hogy decemberben!
Mikor jelenik meg a végleges versionen?
Hallottam olyat hogy 17-én olyat hogy 20-án meg olyat is hogy decemberben!
http://www.hardwired.hu/dl2/3/10/nfsu_ownorbeowned.zip -video
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Félreértettél. Ha olyan a gyerek, hogy apuci megengedheti magának az engem nem érdekel. De én azt írtam, hogy azokat utálom akik vergõdnek ezzel meg gyorsulgatnak minden szar ellen a városban.
Aztán akkor õ a király csávó, mert lenyom valakit aki mondjuk 2 évet gürizett a kocsijáért, összerakta és az illetõ még a képébe is röhög? Ha meg összetöri apuci vesz neki másikat? Nincs igazság a földön.
Na de tényleg fejezük be. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ha az ember megkeresi a rávalót és 2-3 év spórolás után vesz egy használt kocsit és tuningolgatja kicsit azzal semmi gond, sõt még tiszteletet is érdemel.
Én azokról beszéltem, akik apuci pénzébõl csinálják ugyanezt és a lámpáknál csak padlógázzal tudnak elindulni és minden kocsiban csak az ellenfelet látják.
Mellesleg én is elkezdtem gyûjteni egy használt gépre és a kis fizetésembõl még akkor sem tudnám megvenni, ha 1 évig minden kézhezkapott pénzt félretennék (nem vennék SEMMIT), nemhogy még tuningoljam is. Pedig nem kerül 2 millába amit venni akarok, sõt, sokkal közelebb van az 1-hez...
És csak azokra vagyok kiakadvan akik ezt megkapják és vergõdnek vele mindenhol, hogy õk a király csákók.
Ezér jó az NFSU. Veszek benne király Skyline-t és szarrá tuningolom, és lealázok vele mindenkit! Ingyé.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
1,4es Astrak maradtak el !!!!
Bar sajnalom azt aki megkapta, ugy tropara ment szegeny.
Ujonnan 1-ben szabalyzas 45, amikor eladtuk 60
Ujonnan 2-ben szabalyzas 80 ,amikor eladtuk 90
Gyari veg 145, mentem vele 162-t 😄DD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
De varosban nem versenyzunk, nem gyorsolunk, nem emberkedunk, mert nem arra van, es veszelyes - barmilyen hulyen is hangzik.
Lehet fikázni meg lehurrogni otthonról egy szál bicikli tulajdonosaként a kispénzü városi srácokat, akik az átlag tömegautójukból 1-200 e ft befektetéssel kihoztak egy egyedi gépet, és néha élvezik is munkájuk és pénzük gyümölcsét. Lehet úgy is, hogy kijössz, és beállsz mellém - feltéve ha közel egy kategóriában vagyunk. Egyetértek, hogy egy EVO ne álljon be egy 1.8-as soros 4hengeres mellé, mert ez olyan, mintha egy kisiskolásnak pöckölném az orrát.
Aki szereti az autóját, több számára, mint egy használati tárgy, az természetes, hogy rákölt kisebb-nagyobb összeget. Ha valaki esetleg egy jobb gépre tesz szert, mert mondjuk 4 évet spórolt rá, de ha már megszerezte, és nem akar eltünni a hasonló szinü/fajtájú autók tömegében, úgy érzem megbocsájtható, ha "tuningolja" kicsit, még ha az sufni-tuning is. Ezzel nem gondolnám, hogy megbánt bárkit is.
Akinek apuci maffiózó pénzekböl nehézvasat tesz a feneke alá, az megint más tészta. 20 millából már énis tudnám mit, hogy kell szépen és jól, vagy hogy szakszöveggel éljek : Gyári! szinten csinálni. De nekem nincs rá ennyim, csak egy átlagos(?) vasra volt pénzem, átlagos - bár szerintem türhetö tuningra, és én igy szeretem az autómat.
Lehet, hogy nehezen hihetö, de én magam soha nem hivok ki senkit a lámpánál. Annál többet ér a gép, hogy naponta 5-10et gyorsuljak vele, mert ezzel igencsak leamortizálódik. De mikor beáll mellém a forditott bézbólsapkás golfos frankó csávó, aztán túráztatja a talicskáját, nem tudom nem felvenni a kesztyüt. Ezért engem meg lehet vetni, el lehet itélni, ki lehet nevetni, mindaddig, amig mellém nem állsz, és le nem gyözöl. Akkor viszont megemelem a kalapom és gratulálok.
Lehet mindent észnélkül és dühböl csinálni, de lehet kultúráltan és intelligens ember módjára is.
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
De amikor egy ilyen "ember" neki all arcozni, felvagni, azthiszi hogy O a fasza gyerek, akkor azokat utalom, egyszeruen undorito, gusztustalan, fergek.
De mielott aggodsz, nem emiatt kotottem beled😊) Egyszeruen, a rendszeresen minosithetettlen hozzaszolasaid miatt. Attol, hogy van penzetek, azt leszarom, semmi kozom hozza, es nem is erdekel. Attol se nem vagytok tobbek, vagy kevesebbek - bar ez penz beszerzestol fugg😉) - mint bar ki mas az orszagban, beleszamitva a tanyasi bacsit is.😊