22257
-
#6792 ez nemigaz... gondoljunk csak a Jun suprára aminek 400 felett van a végsebesség.. ugyanugy mint ennek... amugy ez 1001 lovas.. suprábol van 1500 lovas is...
amugy meg hiába lehet vele 400 al enni:) onnan már csak ernyő fog meg és ugyis csak egyenesen lehet menni..a gumik meg kitudja hogy bírják.. -
#6791 FIGYELEM!!! találos kérdés:
elyik az a buzi játék amiben a 6 körös versenyben az utcso körböl esek ki az első helyről???? -
#6790 Lehet berakni kocsikat a gaméba? Ha igen, hogyan, és honnan lehet leszedni? -
#6789 Gondolod?
:-PPPP
-
G_ArchAngel #6788 Tesco Gazdaságtalan Bevásárlókocsi férfiaknak:
Ez megeszi az összes széria autót, akármilyen anyagot raknak bele...:) -
G_ArchAngel #6787 Ja, és hálás lennék, ha valaki tudna egy linket dobni a zenékről, nincs kedvem összevadászni...:) -
G_ArchAngel #6786 2 nap azaz 48 óra, az 2880perc, ha nem alszol és körönként 2 percet számolsz, akkor alig jut időd tuningra és minden menetet hibátlanul kell megcsinálni - lehetséges...
...de nem nekem...
A kocsit én nem szoktam cserélget, bár csak 4x-nél tartok, de a fekete+sárga Subaru-m annyira a szívemhez nőtt, hogy ilyen palacsintasütő alakú vacakokra nem cserélem el...
Ebben a játékban legalább az ember csinálhat olyan autót magának ami az álma, az a jó benne - bár szerintem Bugatti a végén sem lesz...
Mindegy majd álmodok az 1001lovas Bugattiról, addig meg játszok ezekkel a nyamvadék babakocsikkal...:))) -
#6785 Én P206-tal inditottam, de rájöttem, hogy nem vagyok mazohista, szal lett MX5. Ezt már csak Acura RSX-re cseréltem (végsebesség miatt), aztán Eclipse. Supra nem jött be, a rosszabb handling miatt. Végén persze Skyline. Még RX7 is volt valahol, de rövid időre.
Senki ne felejtse el AZONNAL felrakni a tuning cuccokat, mert abból őrült szopás van. Csak lestem mitől ilyen nehéz a game, azt kiderült, hogy már megvan egy újabb perf upgrade. -
#6784 Rohadt jo az online jatek! Haverommal jatszottunk most sokat -ugy hogy kozben PicoPhone futott a hatterben, hogy a verseny kozben dumalni is tudjunk- es nem akadozott! Az egyetlen apro hiba, hogy nincsen restart a futamok vegen. De rohadt jo, hogy lehet egyutt driftelgetni, meg gyorsulni :) En erre a jatekra (amolyan PC Guru vagy Gamestaros ertekelessel) 98%-ot adnek! -
#6783 ize amikor en ramentem hog yonline, vami patchet akart leszedni. igen, tudom, itt van vhol a forumban a valasz, de ha esetleg megszanna vki... -
#6782 hidd el meg lehet csinálni ha elég függő vagy. Igaz én 2 nap kóros játékkal csak 10x-nél tartok, de csak azért mert az idő nagyrészét online jáccom, szóval simán lehet 2 nap alatt full-ra hardon is... -
#6781 es mikor szoktad lecserelni a kocsidat? -
#6780 pedig csak hardon kell. eddig 1 driftet nyomtam csak mediumon és 10x/111nél tartok :P -
#6779 Én már vagy 15-ödjére próbáltam meg egy sima 7 körös versenyt easy módban, de még mindig nem tudtam megcsinálni, pedig az S2000-resem már maxon van tuningolva. -
#6778 amugy hogy lehet multizni?:) -
#6777 ja es en altalaabn mediumon szoktam nyomni easy tul egysszeru hard meg tul nehez... -
#6776 Sztetek mikor erdemes lecserelni a kocsit? En most epp ott tartok hogy megszereztem a level 2es neont, de meg nem csereltem le a mazdamat, mert mikor lecserelnem, akkor visszaesne mind a 3 tulajdonsaga egy csikkal... Ilyenkor atmennek a tuningok ra nem? -
#6774 menj easyban... ott mindíg sikerült nekem a legnehezebb is pár probálkozás után....jol ki kell baszni az ellent valamerre... a nitrot meg utcso körre tartogatni -
#6773 80 tol nehezedett el szerintem...bár most az utcso upgradeokkal talán ki tudom hajszolni az utcso szuflát is a gamezbol.... -
Borg #6770 Nekem egy 10 (!) éves QuickShot rajzoló joystickom van, 2axis 2button:)
Minden játékot azzal jáccok, ahol kell... -
#6769 Én most artok valahol a 40-50. verseny közt de már a hajamat tépem, annyira pofátlan a gép. -
#6768 alt+f4 -
#6767 szép... -
G_ArchAngel #6765 Inkább szívok én is, de se nem adom lejjebb normal/hard fokozatoknál, se nem csítelek - az egy ocsmány dolog, voltak akik az iso megjelenése után 2 nappal fullos kocsikról nyomtak screenshotokat - szánalmas emberek(?)
Kivácsi lennék ki mivel nyomja, nekem a joystisk (Logitech Freedom 2.4) jobban bejött mert kanyarokban nagyon ütős a kar forgatása - ilyenkor kicsit csúsztat kanyarban (mint a repülő szimulátorokban), ezt kormánnyal nem lehet megcsinálni...
Amikor trükközni kell az viszont billentyúzettel könnyebb.
Nekem.
Másnak?
Kiváncsi vagyok kinek milyen controller jön be... -
#6764 hoyg tudom a matricákat festeni?? -
Mhwawawa
elsehiszem végig vittem!Egész állat lett a végére.^.^ -
#6760 Nekem nem megy a cheat. Soha nem játszom cheattel, de ez a mocsok nem érdemel mást! -
#6759 nah végülis sikerült .. nemtom hol tartok de megkaptam az utcso upgradeokat is a géphez..
SUPRA ROXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX -
#6758 valaki mondja már hogy kell neten játszani?
mi kell hozzá? (eredetim nincs) -
#6757 Midnight Club 2 is atomnehéz game volt, de nem csalt a gép, ezért nem voltam rest 40-edszer is restartot nyomni. De itt... -
#6756 Hi!
112-őn kétszer jött fel semmiből a dög, mondom ok, nitroja már biztos nincs. Hát lókukit! Úgy lenitrozott a végén, hogy csak úgy káromkodtam.
Emléxem arra a 4 körös versenyre, rengeteget szoptam vele. Azon a pályán nincs rövidités, amit ne használnának jól, durva. Volt még egy 6 körös valszeg ue. pályán, ami még gázos volt. A 7 körös nem volt gond. Amúgy Enduro nem Endurance a neve emlékeim szerint, bár az is találó. -
#6755 Ezt mondtam, hogy agép mindig a te sebesséegdhez igazodik, de egy kicsit mindig gyorsabb :) -
#6754 én sem de 1 próba azt tesztelini ha végig nyomod a turbót akkor is a segedben van a cpu és mellesleg kb 380 al mentem és akkor is itt van :D -
t. Füly #6753 lol én nem fogok csitelni az bizti mert jo érzés ha letudod győzni ezt a k..a gépet:) -
#6752 mert lassan frissíti, van amikor 1-2 perc akár! amúgy dragband 2800körül járok. én is tegnap nyomtam csak, majd még ma szerzek pár 1000et :P -
t. Füly #6751 huh kössz marcell sikerült -
#6750 háh tegát igy lehet dragracingekeen ilyen 19 vay 20 at menni :D -
#6749 áááá megvannak cheaterek :D
cheat trainer
4 features; unlim NOS, cant blow engine, lots of money, lots of style points
Default Buttons:
F10: Enable
F9: Disable
-
#6748 ez jó vagy totaál szar? -
#6747 ne legyél ideges, én a 81.-nél szívok, ez egy 4 karikás verseny, eddig jópárszor volt olyan, hogy vezettem a 3. kör közepéig, aztán az alagútba mikor bemegyek, hol a buzi gép lök neki 1 oszlopnak, vagy én rohanok bele az alagút elején a falba, ráadásul ezek a buzik sose hibáznak, de ha mégis, kb fél perc után, már olyan, mintha nem is ütköztek volna, qrva idegesítő, pedig ennél a versenynél még forgalom sincs, bele se merek gondolni, mi lesz később, pl annál a race-nél, ahol most te szopsz