Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"
különben is elszáltt egyszercsak 40000 pontom úgyhogy kapják be

A felhők felett mindig süt a nap
de az EA-vel van gond
szerintem valamit csinalnak

Þór vígi þessi rúnar
Az egyik a gyorsulásira kijáró sárgás bogár amiben élbõl 6hengeres motor van turbóval és nitróval..És állandóan szarni megy a kocsi..
A másik pedig egy turbószeretõ,de nemhozzáértõ ember mûve nevezetesen szinte 0 átalakítással megpróbálta rárakni a turbót a bogármotorra több keveseb sikerrel..Eredménye: Picivel erõsebb lett a kocsija de egy duplawéberkarbis bogár már simán megette..Hjaigen és folyton minden szarráégett a bogarában..😊
Gondolom te errõl a KÖLYÖKrõl beszélsz..😊
Hja igen és ez a kölyök csak karburátoros turbós motort csinált míg a "piroska" jetronic befecskendezõrendszer,delta integralle intercoolerja,stbstb..😊
1. A srác neméppen kölyök javában tapossa a 30-at..😊
2. igensok ideje autószerelõ
3. az a bogár hosszúéletû 2 éve járkál vele és eddig nagyobb baja nemvolt,mivel nem arra hegyezte hogy fulllos ereje legyen hanem az arany középútra😊
4. sufnituningnak messze nemneveznék egy motort amit egyetlen ember rak össze turbóval intercoolerral,stbstb..😊
Egy turbó felrakása igen komoly fejfájás nem csak annyi hogy felfuratni meg turbódugattyúk...annál kicsit több😊
Amúgy most jöttem haza a depoék lefényképezték a kicsikét vagy 2 órán keresztül dumáltak velünk ha minden okés januári vw depóban bennelesz😊
Akárcsak a megtorló projekt ami nemmás mint egy kifejezetten gyorsulásiversenyre épülõ bogár lesz bazinagy turbóval nagyobb motorral és olyan 150-200 kilóval könnyebb kasznival mint a jelenlegi bogárban...:-P
Ez a videó pedig régi és még csak olyan 200-220 pacis a kocsi:
http://www.vwlightnings.hu/downloads/egyeb/Turbo/video/Turbo2.mpg
😊
1) ez a sufni tuning.. mint annak a kölöknek a bogárja.. ami igencsak tisztelereméltó hogy a kölök ilyet tud.. de nem építtetnémmeg a kölökkel az automat semmikép.. hisz láttam én is hogy a kölöknek általában non stop minden tönkremegy és cserélgeti stb..szal ez az az auto aminek nincsen sok élete...
2)vannak mûhelyek ahol tuningolják az autodat.. chip, nitro, turbo felfuratás stb.
3) ez a legkomolyabb
... pl brabus, lorinser, amg, és egyébb olyan tuningcégek akik egyfajta cégre vannak specializálódva...szvsz nagyon dög hogy egy sl55 ös amg merci 600 lovas és ehhez 1000(!!!!!!!) NM et bírnak elõhozni.. és nemcsak motort pöckölnek.. hanem a futómûvet és minden mást az erõhöz igazítanak...
az elsõ olyan amilyen... a második teljesen jó..fõleg ha márkásat fizetsz meg.. a 3. pedig olyan ami már csak innyenceknek van...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
1, rákattintok - lap nem megjeleníthetõ
2, jobbklikk, mentés másként - nem lehet menteni!
Þór vígi þessi rúnar
ADJON VALAKI VALAMI WAREZ CÍMET AMI MÜKSZIK. LEHET FIZETÕS IS!!!
igaz még nincsen rajta semmi....de lesz nem sokára...

Milyen internet kapcsolatod van?