Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elvileg aki most kezdi PS2-on az internetes jatekot az jo nagy pontelonyben lesz a PC-sekkel szemben.
Tesód faterja? 😄DD

Tufa16
nem tudjátok hogy a ps2 félét honnan lehetne lekapni. holnap tesóm faterja elhozza a csipes ps2õjét nékem. végre megnézhetem milyen csippel játszani. ja és cheapboy mail cimét dobd már meg priviben lécci CSOCSO

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

nem csak õ 😊

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"

Bercy
Kövezzük meg az EA-t mert ma nem tolja senki neten!!!!!!!!
CSOCSO
kövezzük meg cheapboyt õ már tolja ps2-n!!!!!!!!!!!!!!!!
Bercy
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hát akkor behalok. Összedumáltuk haverokkal h ma este akkor mindenki fönn lesz erre ez van. KILL EA. Na mind1 hétfön jön a full.
Shiver
hát szerintem ma már nem játszunk vele 😊

A felhők felett mindig süt a nap

Bercy
Jaja sztem is az EA server "pihen" 1 kicsit. Remélem azért hamar rendbe hozzák.
Shiver
úgyhogy EA

különben is elszáltt egyszercsak 40000 pontom úgyhogy kapják be

Shiver
chello 768/256

de az EA-vel van gond
szerintem valamit csinalnak

Shiver
de látom megvan.)

Bercy
Nagyon fasza!Milyen internet kapcsolatod van?
Shiver
én vagyok az abazolo csak nézem hogy megvan e még a régi nickem 😊

Bercy
De én nem is arra írtam neki h béna. 😊 Neked is "connectig to EA.COM" azt nem történik semmi?
Bercy
Connectolni én se tudok! Nem tom mi van.
Bercy
Te vagy béna!!
Bercy
Hi Alex. Kicsit megkésett üzenet de muszály megírnom h 100%-ban igazad van!!! Nekem is basszák az agyamat az apuci bénzébõl vett verdákkal menõzõ lúzer köcsögk!!!
Dikkma
Tényleg szép 😊
Carlos
Aztán majd jól ráb***unk, ha a Full-al elszálnak a pontjaink, amire van esély, ismerve az EA-t...

Þór vígi þessi rúnar

zaki
sztem napokon belül

Mikor jelenik meg a full?
DJ Skyline
Hallod Skynet....
mond meg a haverodnak hogy gyönyörû a piros bogara!

Skynet
HJa igen magyarországon pontoson 2 turbós bogárról tudok eddig.
Az egyik a gyorsulásira kijáró sárgás bogár amiben élbõl 6hengeres motor van turbóval és nitróval..És állandóan szarni megy a kocsi..
A másik pedig egy turbószeretõ,de nemhozzáértõ ember mûve nevezetesen szinte 0 átalakítással megpróbálta rárakni a turbót a bogármotorra több keveseb sikerrel..Eredménye: Picivel erõsebb lett a kocsija de egy duplawéberkarbis bogár már simán megette..Hjaigen és folyton minden szarráégett a bogarában..😊
Gondolom te errõl a KÖLYÖKrõl beszélsz..😊
Hja igen és ez a kölyök csak karburátoros turbós motort csinált míg a "piroska" jetronic befecskendezõrendszer,delta integralle intercoolerja,stbstb..😊
Skynet
ÍBocs nem egy emberrõl beszélünk mert:
1. A srác neméppen kölyök javában tapossa a 30-at..😊
2. igensok ideje autószerelõ
3. az a bogár hosszúéletû 2 éve járkál vele és eddig nagyobb baja nemvolt,mivel nem arra hegyezte hogy fulllos ereje legyen hanem az arany középútra😊
4. sufnituningnak messze nemneveznék egy motort amit egyetlen ember rak össze turbóval intercoolerral,stbstb..😊
Egy turbó felrakása igen komoly fejfájás nem csak annyi hogy felfuratni meg turbódugattyúk...annál kicsit több😊
Amúgy most jöttem haza a depoék lefényképezték a kicsikét vagy 2 órán keresztül dumáltak velünk ha minden okés januári vw depóban bennelesz😊
Akárcsak a megtorló projekt ami nemmás mint egy kifejezetten gyorsulásiversenyre épülõ bogár lesz bazinagy turbóval nagyobb motorral és olyan 150-200 kilóval könnyebb kasznival mint a jelenlegi bogárban...:-P

Ez a videó pedig régi és még csak olyan 200-220 pacis a kocsi:
http://www.vwlightnings.hu/downloads/egyeb/Turbo/video/Turbo2.mpg

😊
Jöjjön már a full mert már nagyon... hát nem unom inkább megyek játszani még a demóval 😄
KG21
ezen jót röhögtem😄D

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

CSOCSO
mindenki ugy tuningolja az autóját ahogy tudja... szvsz 3 tuningolási lehetõség van...
1) ez a sufni tuning.. mint annak a kölöknek a bogárja.. ami igencsak tisztelereméltó hogy a kölök ilyet tud.. de nem építtetnémmeg a kölökkel az automat semmikép.. hisz láttam én is hogy a kölöknek általában non stop minden tönkremegy és cserélgeti stb..szal ez az az auto aminek nincsen sok élete...
2)vannak mûhelyek ahol tuningolják az autodat.. chip, nitro, turbo felfuratás stb.
3) ez a legkomolyabb
... pl brabus, lorinser, amg, és egyébb olyan tuningcégek akik egyfajta cégre vannak specializálódva...szvsz nagyon dög hogy egy sl55 ös amg merci 600 lovas és ehhez 1000(!!!!!!!) NM et bírnak elõhozni.. és nemcsak motort pöckölnek.. hanem a futómûvet és minden mást az erõhöz igazítanak...
az elsõ olyan amilyen... a második teljesen jó..fõleg ha márkásat fizetsz meg.. a 3. pedig olyan ami már csak innyenceknek van...
Törölt felhasználó
Ams
szép volt Pyx😄DDD

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

HuAn82
http://fizetöswarezoldal.hu/eztnemhiszemel/mekkoralúzerekvannak/nesze:nfsufull1cd.ISO

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

fm
OLVASSÁTOKMÁRELHOVALINKEL!!!

Pyx
áz!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Csak szórakozik ez a pöcs!!! Nézzétek meg hova linkel minket. Nem tudom ezt miért nem az annyával teszi!!!!
Carlos
Szerintem szopat minket!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Akkor ird le, hogy mit tegyünk,
1, rákattintok - lap nem megjeleníthetõ
2, jobbklikk, mentés másként - nem lehet menteni!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem jó, ha mondom!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Vagycsak kamu az egész!

Þór vígi þessi rúnar

Pyx
ez biztos jo:
1.cd
2. cd

Carlos
Nekem sem megy!

Þór vígi þessi rúnar

Nem mûködik a link!!!
ADJON VALAKI VALAMI WAREZ CÍMET AMI MÜKSZIK. LEHET FIZETÕS IS!!!
Pyx
bocs, itt a jo:
1. cd!
2.cd!

Pyx

Smuggler
Az lehet,csak még idõbe telik kilinkelniük meg mirrorozni

Állítólag letölthetõ már a full!!! 2CD. DE HONNAN????? LINKET VALAKI!!!!!
DJ Skyline
na tettem föl pár képet....igaz csak PS2-esek még......

DJ Skyline
ez az én oldalam.....http://www.gportal.hu/djskyline
igaz még nincsen rajta semmi....de lesz nem sokára...

Dikkma
Full detailbe.
DJ Skyline
Halljátok nektek mennyi az idõtök dragen?

DJ Skyline
Ja ez télleg zorál...csak nem leszedte az ember a full versiont?