22257
  • gonosz
    hi! nem tudjatok hol lehet felbontast allitani?
  • Spenser
    Szasztok
    Én is nyomom 1000-rrel a játékot NAGYON JÓ!
    CSak egy pár dolog azért hiányzzikk belőle pl Replay!:(
  • CSOCSO
    legalább észreveszitek mi a vicc tárgya??
  • Mu*][*h4pHu|{4
    hmmm ez a fekete piros meghozta a kedvem 1 golfot építeni!^.^
  • CSOCSO
    :))))))))))))))))))))
  • donpedro
    Nem kell feltétlenül új, én egy régi accomat használom. Egyébként ne ijedj meg tőle, a reg. ingyenes.
  • zaki
    mutatsz pár képet a golfról? :)
  • KG21
    Tényleg kurvajó a multi! Bementem a fritzekhez, jöttek a hányásig szétkent trutyi Skylineokkal, én meg lenyomtam őket egy szimpla fekete szarrá tuningolt Golffal:D
  • CodeRed
    Alufelni néven vagyok :DDDDD más nem jutott eszembe hehehe
  • CodeRed
    Műkszik a multi is nekem
  • zaki
    multiban nagyon cool lehet, hiszen abban az igazi, amikor 1más ellen kell nyomulni, mindenki a saját széttuningolt verdájával :)
  • zaki
    ja, nekem is ue volt a véleményem a gameról, de ahogy egyre tovább haladsz a játékban, annyira fog elveszni ez a játékélmény, legalábbis nekem ez volt :( pl már 20X-ra nem tudsz +nyerni 1 verernyt, teljesen elmegy a kedved...
  • CodeRed
    Egyébiránt a játékról a véleményem az hogy iszonyatosan feelinges.Bár én nem ilyesmi autós gamákkal szoktamm játszani hanem vérbeli szimulátorokkal (pl:NR2003) de ennek nagyon ot van a hangulata. Motion blur meg istencsászár.
  • zaki
    nem tudom, mindenkinél máshogxy műxik, vkinél megy a multi, vknél még mindig nem, mint pl nekem :(
  • zaki
    nincs mit
  • CodeRed
    Ezzel lehet onlány nyomni? Mert ha esetleg igen akor csinálok szobát.
  • CodeRed
    THXTHX....már gyün
  • zaki
    gamecopyworld.com
  • CodeRed
    Létezik a gémhez patch crack??? Ha esetleg tudna vki egy linket nagyonhálás lennék...THX
  • donpedro
    Sajna a zene kikapcsolása nem oldotta meg a gondot, az alábbi repülés is egy ilyen akadásnak köszönhető.
  • donpedro
    No Comment:
  • zaki
    hát engem is kikészít ez a game idegileg
  • CSOCSO
    nem is az ie a bajom az már csak hab a tortára a hulladék gamez mellé
  • zaki
    használj netszképet, nekem is az van, igaz kényszerből :)
  • CSOCSO
    EZ AZTÁN KIKÉSZÍT!! LEÍROK 700 SORT BAZDMEG NYOMOK VALAMIT ÉS ELTÜNIK A GECI EKSZPLÓRER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fasszopo kurva világ és fasszopo kurva geci gamez!!! ennyi a lényege annak amit írni akartam!
  • donpedro
    Köszi a tippeket srácok, én is a zenére gyanakodtam, ki is kapcsolom, már úgyis rohadtul unom. (Amúgy sem vagyok egy nagy rocker, se rapper...)
  • G_ArchAngel #6806
    ha mondasz 5 számot, ami után jövő hétvégén Magyarország 50 leggazdagabb embere közé kerülök, akkor vendégem vagy egy ilyen Rolls-ra...:)))
  • I.C.ram
    Ha olyanod lenne, akkor megse kottyana a javítása :D
  • G_ArchAngel #6804
    Csocso, jó autó a Supra, de nekem a férfiasabb aszfalttúrók tetszenek - aminek hosszú az orrésze, az nem bejövős...:)

ViaSat3-on most mutattak egy SilverShadow II.-est, ha ilyenem lenne és vki meghúzná én még a családját is kinyírnám az illetőnek...
  • I.C.ram
    Nehogy azt higgyétek, hogy a csíkok eldöntik az autoról, hogy jó vagy nem! Pezsó is csomó autónál szarabb csíkot mutat, mégis sokkal jobban lehet menni vele, mint egy Skylinenal.
  • Marcell
    Hello! Nekem csinal ilyet a jatek, szerintem a zene betotlese miatt. (Azt hiszem elsosorban akkor, amikor zeneszamot valt a jatek.) Probald meg kikapcsolni a zenet, hatha elmulik :) Engem annyira nem zavart, ezert meg nem kiserleteztem.
  • G_ArchAngel #6801
    Don, nekem sajnálom, de egyenlőre tökéletesen fut - megakadhat: videokárty szoftver illetve, ventillátor hiba miatt, hangkártya miatt, ha nem NoCD változat van, akkor adatot is kereshet...
    Nincs több tippem...
  • donpedro
    Jajj, gyerekek (lécci) ne cseteljetek annyit, mert így a kutya se fogja észrevenni a kérdésemet, pedig jól jönne a segítség.
  • CSOCSO
    apádf*sza az!:))))))))
  • CSOCSO
    :)))))))
  • G_ArchAngel #6797
    Ja és a Supra az ronda:)))
  • G_ArchAngel #6796
    Igaz az 1001 lova sBUgatti sem széria..., francba ez nem jött be:)))
  • CSOCSO
    jo..az a supra nem széria...ez igaz...de negyed bugatti árábol ki lehet hozni:))))))))
  • G_ArchAngel #6794
    De a Supra nem számít szériának...
    Ugya arról ne beszéljünk, hogy pl. S.S.Texas csatahajó hány lóerős?
  • donpedro
    Többször is akartam már kérdezni, hogy van-e másnak is olyan problémája, hogy játék közben időnként megakad a program, egy időre kimerevedik a kép, aztán onnan folytatja tovább, ahol abbahagyta. Tehát nem szaggat, nem frame-eket hagy ki, hanem egyszerűen ledermed pár tizedmásodpercre, néha egy egész másodpercre.

Eleinte nem csinálta, de az utóbbi időben egyre gyakrabban, és nagyon zavaró. Online-ban sem csinált még ilyet, offline-ban is inkább a verseny vége felé, de ott már 3-4 másodpercenként. Mint mondtam nem szaggatásról van szó, tehát nem a gépem gyenge (be is b***na).

Semmilyen program nem fut a háttérben, a lapozófájlom 1.5 GB, és 6 GB szabad hely van a vinyómon.

Van valami tippetek?