22257
-
#6883 Egyszer mondták, hogy kaptam egy Mistykal Car-t, egy verseny után. Ilyenkor mi a teendő? -
#6880 Khm...nekem is gef3ti200 128 ddr-em van, és mégsincsenek csajszik :(
Akkor most, hogy is van ez? -
G_ArchAngel #6879 GeF3 Ti200 - simán vannak macák...:) -
#6877 Ez bosszantó!
Egyébként a MP2-ben nekem vannak tüköreffektek.
A NFS-ben megbosszulja magát?
Másnak vannak ilyen tapasztalatai?
Esetleg valahol be lehet kapcsolni?
Minden versenyt maca indít, vagy csak a Drag-ot?
Tiszta ideg vagyok, hogy nincsenek macák!!! -
#6876 Ott a gond, FX5200 -
#6873 Egy FX5200-es 128Mb-s kártya, DX9-el.
Nálam nincs csaj, csak visszaszámlálás.
-
#6872 a tükör meg csak dx9-nél csalható elő? Ez mekkora kibaszás lenne -
#6871 pedig mindig macák indítják a versenyt. -
#6869 A replay nekem is nagyon hiányzik.
És keveslem az összekötő filmecskéket is, eddig talán 5-6 volt (90.pálya).
Jó lenne az igazi hangulat miatt, ha egy csaj indítaná a versenyt és nem a visszaszámláló.
Djskyline oldalán vannak ilyen képek, csak azt nem tudom honnét szedte. Gondolom csak reklámanyag... -
#6868 nálam nincs ott sehol visszapillantó bekapcsolására lehetőség -
#6867 1 kerdes:
Eletemben nem jatszottam meg pc-n autos jatekot kormannyal, de most kaptam egyet, kolcson, egy jo darabig nalam lesz. Este probalom ki.
Kerdes: ugye NFSU tamogatja? Lehetseges-e, hogy valamilyen tipust nem tamogat? (Ez valami LogiTech Force FeedBack valamicsoda) Jo lesz ehhez? -
#6866 Ez jo, nekem is kimaradt eddigi eletembol :)
Alap options-ben is megtalalhato? Ennyire lama lennek :( -
#6865 VAN visszapillanto. Játék közben ESC majd a display alatt be tudod kapcsolni. :) -
#6864 Sziasztok!
Hogy kell a játékba új matricákat rakni?
Mert láttam,hogy csocso belerakta a "hungarian streetracing club" matricát. -
#6863 viszont ha lenne replay dupla annyi időt venne el az életemből:P -
#6862 Vazze rájöttem 2 dologra, ami kurvára hiányzik a gémből, és nem lehet semmivel megmagyarázni a hiányukat:
-VISSZAPILLANTÓ. Néha kurva jól jönne. 2003 végén hogy lehet, kihagyni egy autós programból a tükröt???????? GÁZ
-REPLAY. Autónkat a legjobban verseny közben, különböző külső kameraállásokból tudtuk volna szemügyre venni, csodálni. Az eddigi NFS-ekben szinte mind-mind volt replay. Nem értem, hogy hagyhatták ki ebből a részből. Egy olyan játékban, ahol pont a külsőségen van olyan nagy hangsúly....
És ezek igenis elvesznek a program élvezetéből... -
bb #6860 CHEAT nem chat! -
#6859 Valamikor mentem Samanta ellen egy futamot amikor kaptam egy felnit, vagy motorháztetőt (már nem emléxem). Azt a ronda matricát meg lehet nyerni valamikor??? Olyan ronda volt, hogy nagyon tetszett. Valami Mangás cucc volt ha jól emlékszem egy bugyikék autón. -
#6858 Nekem pont az lényeg, hogy a játékomba ne szóljon bele a chat. Én végig akarom vinni minden pályát, (a matricákért meg Quick-ben megdolgozom) de az élvezet miatt. A kocsi próbálgatás meg pihentetésként van. -
#6857 Oké, ott a vinyl color, de nem tudok rákattintani, meg beállitani. Úgy tünik, mintha az csak tájékoztató felirat lenne...
Cheat : Egy rakást találtam valamelyik nfs oldalon, de épp csak átfutottam. Igazából jelenleg énis úgy érzem, hogy megéri kinlódni (volt, hogy 15x mentem végig ugyanazon a 3 körös versenyen, mert az utolsó körben, mikor már láttam a célt, nekimentem egy rohadt fának, és elhúztak mellettem). Viszont mikor végre érzed a pályát, vakon végig tudnád menni, reflexböl tudod, hol van shortcut, meg hol, mekkorára kell venni a kanyart, az a feeling :)
Keress rá googlén "nfs underground cheat code" -ra, tuti kidob jónéhány oldalt.
Ja, és közben ráéreztem a drifting (vagy hogy irják? amikor egy relative kör alakú pályán kell farolgatni meg csúsztatni a gépet pontokért) mikéntjére :) Nagyon élvezem mikor majd felborul a kocsi, 30al, 50-el sodródik az oldalán :) -
#6856 Nem is akarok vitatkozni azzal, hogy a chat megöli a játékot, de szeretném a pihenő időmet autó csinálgatással múlatni, és ehez 1-2 spoiler hiányzik.
És az összes pénzemet elköltöttem felnikre, stb.
Igy a 90. pálya környékén már néha besokal az ember, mivel a gép csalása finoman szólva idegesítő... (főleg ha 20x az utolsó körben történik ilyen) -
Nonoo #6855 Helloo!!
Gyerekek van itt közöttünk valaki aki ment már 20.xx -as időt a 14th and Vine pályán??? -
#6854 na látod ez tetszik! nagyon brutál!!! -
#6852 Nem válaszolt senki, hogy van-e olyan chat ami nem változtatja a játék állását, csak a spoilereket nyitja meg és ad pénzt a megvásárlásra. -
#6851 Én a kocsi színét megváltoztattam, ahhoz hasonúlva változott a vinyl color. -
#6849 Hogy lehet a matricát átszinezni?
Mer nekem igaz enged vagy 25 féle vinylt, de mind ilyen világos szürke-fehér... -
#6848 Höhö. Van már végeleges magyar szoba online? -
#6847 A Skynet öntudatára ébredt -
#6846 A STREETRACING amit itt ecseteltem pár soron keresztülk?:)))
Célszerübb lett volna egy tök alap kocsira a kipufogóvég meg a 16-os felni és arra a matrica...na az a hungarian street racing:)))
-
#6845 Ha a supra neked ronda akko a skyline mi,mert például azis mosolyogva veri oda a bugattidat a maga kis tuninglehetőségeivel:))
Bár nemtom hogylehet olyat mondani egy suprára hogy ronda....
Amúgy mi neked a széria?:)))
-
#6844 De a legidegesítőbb a trafikban az, hogy mint a csigák, úgy mennek át az útkereszteződésben. Aztán megállnak az országúton és várják, hogy nekimenny. Fuck them all -
#6843 köszi, ez a progi milyen hosszú anyagot képes felvenni? -
Legion #6842 Kurva anyját a trafiknak! Javítsatok ki ha tévedek, de ezek a faszok nem szokták lepucolni az utat verseny elött?? -
#6840 Mencsé videót! -
#6839 Visszaolvastam a hétvégi 16 oldalt, és felmerült egy kérdés amire nem találtam választ: Milyen progival lehet videót kimenteni a játékból? -
#6838 Én nem látom sehol :))) -
#6837 Tud valaki olyan chat-et ami megnyitja az összes spoilert, és ad pénzt a megvásárlásra?
A játékot végig játszom csalás nélkül (kb. 80. pályánál járok) de szeretnék eljátszogatni az autóépítéssel, de ehez még jónéhány spoiler hiányzik.
Ha Quick race-ben nyomom akkor csak matricákat kapok? -
#6836 Nem mintha nagyon vágynék rá, de kíváncsi vagyok, hogy ez Photoshop trükk, vagy tényleg van ilyen matrinya benne? -
#6835 Én észrevettem, de könyörgöm ne szúrkáljunk be ide képeket, arra direkt ott a másik topic. -
#6834 Az options menüben meglepő módon.