Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem minden crack enged fel, tudod, szériaszám stb... 😊

Nos, nekem 23:32 a rekordom!
Ahogy én csinálom:
0-1: nagyon figyelve, 7000-7500-on tarva perfectel indulva!
1-2: 1-2 kicsi pöff
2-3: 3 közepes pöff
3-4: 3 közepes pöff
4-5: 3 közepes itt is
5-6: addig pöfögtetek közepesen amig fel nem megy zöldig
6+: ha marad, akkor had szóljon.
Nagyon figyelve a váltásokra!

CSOCSO
nekem 24.14 a legjobb és nemtom a titkot😊 de azhem elég zoralt tudnék menni ha tudnám.. szal kabbe ha nem mondod el!😊))))))))))
Carlos
Nos, biztos, hogy fogunk tudni játszani a fullal is!
Vannak jófej hackerek, akik ráálnak az ilyen témára.
Ha valaki keres cracket/trainert, annak ezt ajánlom, van itt mindenhez (majdnem)! Diablo 2 internet crack is van!
Szóval nyugi, fogunk tudni játszani majd!
Crackz/Trainerz

Þór vígi þessi rúnar

Pheel
Én egyesben is nitrózok, plusz 6 perfect váltással mentem a 23.67-et 😊

Van még pár apróság, de az had legyen az én titkom 😊

Ja és az volt eddig a legállatibb, mikor kormányzás nélkül, csupán nitróval két sávot haladtam jobbra a rajtnál
Stranger
Szerintem azért nem megy a szerver, mert nemsokára megjelenik a game, õk meg átállítják élesbe a full gamera. Amúgy nem valószínû hogy fogunk a warez verzióval neten játszani egy ideig.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

CSOCSO
én 6/6 ot tudok váltani.. súgd meg a 23 as technikádat privibe😊
bzoley
Köszi,megpróbálom. Pár hete a fix.tv-ben játszottak vele, és azon kívül, hogy nagy tempónál remegett a kép mintha a world is elmosódott volna. Nagyon bejött. Jól láttam, vagy csak hallucinálok? Max részletesség kizárva(cel950;g2mx400)

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

Rincewind
De ahhoz már nemcsak tudás kell, hanem kurva nagy szerencse is.
Rincewind
Pedig nagyon egyszerû. Azt az elvet kell követni, hogyha hamarabb gyorsulsz fel, hamarabb is érsz a pálya végére. Szépen szakaszosan kell adagolni a nitrót, és már a pálya legelején el kell használni, hogy minél hamarabb 6-osba kapcsolhass. Így nagyon gyorsan lehet menni. Nekem a lenti képen látható 23.70-es eredményemben 6-ból csak 4 perfect váltás van, tehát még ennél is lehet jóval lejjebb menni. szerintem az alsó határ valahol a 22 vége felé lehet.
CSOCSO
a lényeg hogy pumpáld a nitrot.. elég gagyi dolog de igy cisnálták meg a gameban.. pumpálsz kettõt 2esben.. 3 at 3 aban...4 esben is 3 at.. 5 ösben is 3 at aztán ami maradt az a 6 osra.. probáld nagy pumpálásokkal.. vagy még több de kisebb pumpálással
bzoley
Hogy a fr***ba lehet 25 alatti idõt menni?!
Se kormánnyal, se bill.lel 6perfekt váltás mellet sem megy 25.7x alá. Nitrót próbáltam minden sebességnél. Elismerésem!

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

Pheel
Na azóta már 23.67 a legjobb idõm Drag-ben 😊 Kép nincs, nem csináltam.
Telleg undorito amit muvelsz itt Skynet. Azert mert haverodnak van egy ilyen bogara, nem kell mindenkit leszolni, szanalmas dolog, nemgondolod?
Szted ha mas megtehetne, vagy ertene hozza, nem csinalna?
gondold mar vegig ember. Nekemis csak egy kadett gsim van, ha lenne ra keret, enis szepitgetnem, alikitgatnam. De nincs, es nem is ertek hozza, hogy megcsinaljam magamnak, ennyi. Ettol meg nemkell ilyen szinten lenezni mindekit....

Fefe
És 10, Õrül neki

Rincewind
Egyébként nem kellett volna már rég kijönnie a gaménak? Úgy tudom már rég arany, akkor meg...?
Carlos
Én a helyedben ezt tenném:
0, Bios, visszaállítod a sebességet alapra
1, gép kipapcs, bekapcs.
2, F8, csökkentett mód
3, jobbklikk sajátgép, leszed monitor, leszed vga
4, reboot
5, felrak monitor (nem szabványos stb)
6, 45.23 detonator setup exe indit
7, felrak, reboot
8, jobbklikk tulajdonsagok/beállítások/speciális/nvidia beállítások finomhangolása izlés szerint.
9, install NfsU, játszik...

Þór vígi þessi rúnar

CSOCSO
oksika.. amugy én tudok a feka-citromrol
van a kék.. van az ezüt...meg valami sárgás is van.. sárha piros azhem
Rincewind
Pedig ez is demó.
Van benne egy nagy rakat design-varáció, amit ugye véletlenszerûen dob ki a demó. Van, amit gyakrabban (pl. a kék) meg van, amit nagyon ritkán (narancssárga vagy ez az ezüst). Ez is jól fel van spécizve optikailag, csak hátulról nem igazán látszik. 😛
CSOCSO
ugy náz ki mint az alap és más lámpák vannak..iylen nem láttam a demoban!
Rincewind
Ööö, miért, hogy néz ki? o.O
CSOCSO
ezt azért hagyjuk... tudni kell a cselességet... nemnevezném ügyességnek a dolgot.. LOL a dra racing de nagyon... nitro pumpálás meg hasonlók😊LOL... aztán látom elöttem ahogy a kis hülye gyerek megveszi anitrot az autojába és elkezdi pumpálni a nitro gombot😊LOOOOOOOOOL aztán dobhatja ki az autoját😊))
CSOCSO
neked mé néz ki igy a nissanod?
Rincewind
Ja és akkor én még über béna vagyok egy-két nagyágyúhoz képest neten. 😊
Rincewind
Fefe
Jaja már rajta vagyok az ügyön 😄

CSOCSO
király! és ha veszel rá fasza felnit akkor SENKI ne mondja hogy de vicces az a trabi.. hanem azt hogy: hú vazze milyen tappancsok vannak azon a trabin!!!.. legalább is ha én látok egy ilyet akkor nem durrogom le... ha szép az auto fényezése... és normális felni és nem tul per es gumi van rajta az nagyon jol néz ki!
CSOCSO
amugy a fizika nekem tetszik nagyon is..az összes nfs ben elég nagy LOL volt amikor felborult az auto...ebben viszont nagyon faszán borul az auto. igaz egy kissé könnyûnek kezeli a gamez az autot.. gondolok itt arra mikor a circuit mappán lejövünk a 3 as lépcsõn.. mondjuk csak ugy 20 al. egy kissé nevetségesen jo nagyokat ugrat az auto.. ami nem nagyon sim.... de a többi kellemesnek nevezhetõ...
Fefe
Így igaz. Nekem egy Trabi 601 van Az adott helyzetben mos csak erre telet a fizumból

CSOCSO
mindeni belegondolt.. ezer éves dolog hogy nem nézik jó szemmel hogy szarrá töröd az autod... de bene volt ezer olyan gamezban a törés ami nem valóságos mégis ad egy fílinget..sõt ha jol belegondolok NINCS olyan gamez amiban valóságos törés van.. hisz mindegyik gamezban kibírja az auto a 120 as frontális ütközést.. és ez már gagyi.. hisz 60 nél máér használhatatlan az autód a való életben
cement
pff... Akkor leirom a linkeket:

http://cement.fx3.hu/best_time.jpg
http://cement.fx3.hu/max_speed.jpg
http://cement.fx3.hu/ramp.jpg
http://cement.fx3.hu/jump.jpg
http://cement.fx3.hu/crash1.jpg
http://cement.fx3.hu/crash2.jpg

respect to the man in the ice cream van

CSOCSO
akkor ezeket most újra..mert egyik sem látszik
yafyaf
Abba ugye belegondolt mindenki, aki a torest hianyolja a jatekokbol; hogy ugyan melyik hires-neves autogyarto nezi joszemmel, ha a kedves juzer egy jatekban porra tudja torni az autot? Hat eleg keves, es eleg sokat kell perkalni, hogy ilyen grafika mellett, megvegyed a kocsira a licenceket, es pluszba meg azt is, hogy torjon (ha egyaltalan engedik). Ugy meg hogy nezne mar ki egy jatek, hogy az egyik kocsi torik, a masik nem? :o

udv

cement
Nekem eddig ez a legjobb idõm

Legnagyobb sebesség (a végén nitrozok hatosban, igy viszont szar lesz az ido mert nem gyorsulok olyan jol)

Egy kis ugratás

Egy kis csattanás

Nektek mi a legjobb idõtök dragban?

respect to the man in the ice cream van

CSOCSO
a street racsni felirat valoban lol azon az auton ami max felniileg és kipufogóilag van megcsinálkodva....
de persze azért vigyázzunk egy ember megvesz magának egy autót... 2-3 millioért már jo autokat lehet venni... no de vigyázzunk.. az orszégunk 3/4 -e egy 10 éven át gurizik azért a mocskos 3 milláért!!!!!!!!!!!!!!!!! megveszi nagynehezen és akkor mit tud vele csinálni??.... egy komolyabb tuningolás benne van egy millába is!!.. vesz rá felniket meg kipufugót... na de vaze.. EGY DARAB(!!!!) rohadt felni meg rá egy komolyabb gumi is benne van a 100.000 FT be!!!! és EGY darabról beszélünk.. 4 felni 3-400!!!! 1 gumi 30-50-80 ezer!!!!!! és EGY!!!!.. csak a négy tappancs fél milla!!!! jo persze itt azért nem a leggagyibb tappancsokrol beszélünk.. met biztosan ki lehet hozni egy ladára valamit 200ezerbõl is..... de akkor is...egy komolyabb felni meg gumik meg chip tuning meg kipufogo az vagy fél milla!!!!!!!!!! az megint pár év gürizés!!!!! ugy fikáztok embereket akiknek van pénze erre mintha nektek ferráritok lenne... van autotok??? van rajta komolyabb gumi?? chiptuning??? vagy járkáltok a dsztárcsás golfokkal meg ladákkal??? nah amig azzal járkáltok ugy érzem addig "kuss".......
nektek még az sincs de azért ugattok.. nah mindegy ... azért fura.. és az hogy külföldön vagy németben csinálkodnak komoly tuningot.. az egy dolog.. de ez egy magyarország.....

ui: bocs senit nem akarok megbántani sem anyázást nem akarok.. és a kuss-t se vegyétek agresszornak...
csak belegondoltam a felnis chiptuningolós dologba....
azhem a tuningolás valahol a felninél és a gumiknál kezdõdik.. mert egy disztárcsás 190/60 as gumikkal szart se ér a 200 lovad...
Tufa16
Bazzeg! neked milyen autód van? Értsd már meg hogy a HSC nem csak a gyorsulásokról hanem a hangulatról, bulikról is szól. nem muszály minden egyes Tuning autónak 500 lóerõsnek lennie...

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

bzoley
Elõször is, ezt töltsd le:Detonator 45.24 hivatalos verzió. Többnyelvû csomag Ha megvan, indítsd újra a gépet csökkentett módban(F8) és indítsd el a telepítõt. Ha nem jó, ellenõrizd a monitort az ezközkezelõben(bármi más lehet csak nem alapértelmezett monitor. A súgóban találsz infót. A gép n legyen túlhajtva!

Skynet
félreértettél nem csak a haverom hanem másoknak is volt annyi agya hogy nem rakja ki a streetracing matricát egy gagyi nagykipufogó meg felni miatt😊
És mások is csináltak erõs verdát NEM nagykipufogó felni keverékkel hanem komoly tuninggal..😊
De ha neked attól racing egy kocsi hogy rajtavan a gagyi nagykipufogó,a chiptuning meg a felni akkor bocs..😊
bzoley
Elõször is, ha nem tetted volna, a sebességet állítsd alapra. Monitornak állíts be valamit, ha alapértaelmezett lenne. VGA driver uninstall, szabvány pci vga driver install, reboot, csökkentett mód, detonator(nem újabb)pl.45.23 felrak(ha lehet ne whql legyen). Jobb ötlet egyenlõre nincs.

CELL StormBird
Ha itt nem kapsz választ akkor szervíz.

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

CSOCSO
10 pont?? huhhh szvsz jo a 9 is...
CSOCSO
köcike... már egy ideje gondolkoztam ezen a címen
Carlos

Þór vígi þessi rúnar

mohus
"Elvileg aki most kezdi PS2-on az internetes jatekot az jo nagy pontelonyben lesz a PC-sekkel szemben."

elvileg😊
de gyakorlatilag zéro a modemek száma a PS2-höz...😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
ez jó vót...ebben a borús nyavalyában😊

egyébként a PS2-es verzióra az 576 Konzol dobott egy 10 pontot...

TÖRÉS NINCS BENNE!!!! ha a képfrissítés rendben lesz (konzolon) akkor beszerzem....de így is marad a Burnout 2 az árkád trónon és pont a törés miatt....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
ezek a legjobb dumák...

hungárian strít akármi egy nagy szar, bezzeg a haverom az tud😊

ha ennek az agyonnyomorgatott országnak megmaradt volna és kifejldõdött volna a saját autó gyártása (Csonka és társai) akkor most egészen másról mehetne itt a duma, de a 40 év az 40 év marad most meg benne vagyunk a fogyasztói kapitalizmus mocskában...ebbõl már nem lesz semmi legalábbis a mi életünkben...
autós kultúra meg😊 én magamon érzem és bevallom, ha autóba ülök más ember leszek😊)))))wrááááááá

Tufa16
tudod létezik olyan hogy apám meghalt. de mivel anyám összejött egy másik pasival és kettöjüknek született egy gyerekük aki nekem a féltesóm. na most mivel anyám és a pasi is szétváltak ezért nem nevelõfaterom. ezért a hugom apja nekem szinte senki... világos?

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Alexease
Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Alexease