Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert act lab váltót tudok venni sõt külön tudok venni kuplngos pedált.. szal megoldható a dolog... remélem...
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Egyszerû de mégis megadja a módját!
ez egy fapados dolog.. de jol néz ki és itt látható hogy nem nagyok ezek a dögök.. az enyém is kb ekkora lesz.. csak más szerkezetû...:
másik fapados dolog.. de fasza ülése van a csákónak de én ennél nagyobbat és kényelmesebbet akarok.. mert itt nem fogok kiesni a kanyarban.. inkább kényelmesen üljek 3 órát is akár..:
nah ez már tiszta arcade gép... nagyon ÁLLADÉK CUCC de ebben nem fexel mint egy sportkocsiban.. ebben szinte ülsz....szinte olyan mintha konyha széken ülve nyomatnád csak megvan mindennek a helye és jobb a szék....no meg plazma tv😊 az 5.1 az itthonis megvan..:
hehh ez nagyon ari😊 minth avalami 60 éves versenygépben ülnél😊))fasza kis üléssel....:
plusz egy utcsó ami magyar készítmény!:
igaz tul sok a zsinor meg minden... de kevés munkával is tök öszerakotabbá lehetne varázsolni a zsinorok eltüntetésével...
linkelek nektek egy két képet...
babának baba.. csak még kitudja mi lesz és hogyan.. és nemtom mennyire stabil a kormány ha van két hely is alatta ahol csavaros rögzítéssel lehet huzgálni a távolságot... szal nemtom menynire fog mocorogni....
DE: egy pici bibi van vele, szerintem(ez szubjektív)::
mégpedig az hogy nagyon hejigényes!!És aki nem rendelkezik ekkora hejjel az max a nyálát csorgathatja! Amúgy nagyon tetszik az elképzelés!
szeretnék készíteni egy FFB kormánynak egy asztalt...Olyan Arcade tipusu dolgot csak nem kabinban leszek.
Bocs a buta és idétlen rajz miatt.. de csak painttal rajzolgattam hogy nagyjábol milyet szeretnék.. hát ilyen lett:
alsó részen látszodik oldalrol az egész gépezet..itt lehet látni alegpontosabban a kis masinát... itt le van rajzolva a fésûváltó helye+látszik hogy milyen modon szeretném megvalósítani azt hogy a pedál dõlésszögét lehessen változtatni... amugy lehet még a kormány dölését is + a magasságát is változtatni...
végülis ezt szeretném összedobni:
csak más üléssel...szeretnék valami sport auto ülést... recaro meg egyébb ülések kizárva...inkább eredeti ülésekre gondoltam.. de egy supra vagy porsche ülések tul drágák.. szal még nemtom mi lesz ezzel...majd elmegyek valami bontóba és keresek valami nagyon fain KÉNYELMES ülést....
a rajzomon fent látható két rajz is... még nem döntöttem el hogy melyik lesz...a fenti rajzok nem valami pontosak.. a váltó tartója sincs odarajzolva de mindegy...ja és gondolkoztam hogy a kormány mögé bééé kéne építani valami moncsi tartót... de igy is félek attola középsõ résztõl.. mert ha szerintem elkezdem rángatni akormányt meg õ is rezeg zizeg akkor ott nem marad meg a moncsi.. legalábbis szerintem.. de kitudja.. össze kéne rakni és meg kéne lesni a stabilitását....
kormány... hát már nemtom sajna... gondoltam az Act Lab RS re amih fésûváltós é azt rendesen magam mellé helyezném...+ a pedáloknál van kuplung is...
ezzel az egésszel csak annyi baj van hogy az act lab nem valami precíz... az egyik legjobb kormány de elmarad az ms és a momo mögött😞(( plusz a legnagyobb gond hogy a váltót bár elég sok gamez támogatja.. de a kuplungot viszont írtó kevés...csak a sierra sim ek...meg 4*4 gamez meg talán az LFS is... végülis lehet hogy ezt veszem met nagyon vágyom egy ilyen kormányra... zsír lehet nagyon..
aztán van a momo...jo kormány meg minden de a botváltója nekem nem jön be a kormány mellett... arghh.. a force-t meg ugye már nem lehet kapni😞((((((((((
szal megint ott vagyok hogy MS.... hát nemtom.. szvsz mostmár tul kénelépni rajta és ha megéptek egy ilyen szerkezetet... 40-50 ezerbõl akkor tegyük már rá valami drága kormányt is...szal nemtom mi tévõ legyek... nektek hogy tetszik?

Nforce-ra akkor irjak ki, ha valaki megtalalja a neten, tehat elofordulhat,hogy nincs meg kiirva es mar feltortek.
Pl anno a GTA3 eseteben is igy volt volt olyan hazai ftp, ahol mar az nforcera kerules elott kint volt tobb oraval.

AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2
AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2
Nforce-on akkor írják ki amint valamelyik iso-s csapat felcsapja a játék isoját netre...Ez lehet megjelenés elött és után is😊
Minden honlapon azt írják hogy megvan!!!
Az nforce-on csak akkor írják ki ha már valóban megjelent, úgyhogy az nforce egy kicsit késöbb fogja kiírni!!!
Szóval ha ez igaz akkor már kellene lennie pár példánynak itt-ott.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Csak keresd!!! 😊)))))))
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
mennék én. (Sajnos nem az Underground csorog lefelé
). Az iméntihez (#2883, #2884) pedig csak annyit, hogy köszönöm a segítséget, de ha ez az igazság, akkor ugye minek itt mást mondani és kábítani a jónépet. Még egyszer thx. Remélem hamarosan találkozunk a NETen egy jó kis NFSU párbajban
.
Addig is bye

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
!Forza Ferrari!
Remélem ma már fönn lesz warezon az nfs. Bye all.