22257
  • Filmoran
    verseny tolteskor lefagy a jatek.

athlon 2000+,512,radeon 9500 pro, frissitet dx9 es catalyst

patch is fent van

mit lehet tenni?
  • Kaszi46
    ha m,egcsinálod játszhatunk is
  • DJ Skyline
    Hallod Kaszi46...hogy csináltál animált nickképet?
  • Kaszi46
    ha nem akkor tedd meg, tölcsed le a hozzá való cracket innen utána amikor a multira klikkelsz regisztráld magad és már lehet is nyomni
  • [HUN]PAStheLoD
    akko a szokásos
  • Kaszi46
    felpeccselted már a gémet?
  • shevy
    a 112.-en egy csj ellen mész, ő 350z-vel megy, és 4 kört kell menni azon a pályán ami a demoban is volt, de nagyon csal. Komolyan senki sem bir válaszolni, hogy mi kell hogy neten is tudjak játszani? hogy kell megcsinálni?
  • tep
    először menjünk egy kört , aztán jöhet a drag
  • bzoley
    ok
  • tep
    Unranked....HUNForton's room....oké?
  • [HUN]PAStheLoD
    a 112 edik az milyen?
  • [HUN]PAStheLoD
    csá
  • bzoley
    ranked-drag ok?
  • [HUN]PAStheLoD
    de amit adnak!! ők adják ilyen műanyag vacak de ha erősen a hátába nyomod nem ellenkezik :DDD

(és pl. a mobil telót nem nézik át röngenesen szal tele lehet pakolni plasztikkal.. vagy elég azt mondani hogy tele van ideggázal :P)
  • tep
    Szia bzoley......jöjjön aminek jönnie kell
  • shevy
    hogy lehet neten nyomulni, ha rámegyek h. play online, akkor kiirja hogy connect ea, de nem történik semmi
  • Kaszi46
    sziasztök. magyarok milyen szobakban szoktak tanyazni multiban? csak azert mert szeretnek már végre menni pár race-t veletek de eddig még sohga nem jött össze
  • bzoley
    Jó estét mindenkinek.
  • BaLeeX
    Kösz, akkor nekiugrok még1szer, mert az nem jött össze. :)
  • shevy
    a 112. az utolsó, már több nincs
  • shevy
    nekem a drag billentyű: 0 - váltás fel, 1 - nitro, fel gáz, nyilak kanyar, 20:76 demo pályáján offline. egyébként hogy kell neten játszani?
  • BaLeeX
    Kérdésem van.

Lenyomtam underground módban a 111-ból 111 versenyt, erre most mehetem a 112.-et, meddig lehet még menni? Nincs is vége itt a játéknak?
  • BlackWolf
    áhhh azzal sem lehet a mltkor tölem meg a kisollot is elvettek szepen kukaba kellett dobni ellenorzesnel
  • [HUN]PAStheLoD
    áhh
    nem volt nálad konyhakés? azzal lehet fenyegetni őket :P
  • Tikal #7045
    mentem, de nem vadászgéppel :)))) földközelben meg nem volt hajlando repülni a jumbo pilota :))))
  • Tikal #7044
    ja meg milyen az hogy 200-al besokkalok egy kanyarban, neki vágodom a falnak, majd visza a másiknak, joformán keresztben csuszok és kiirja powerslide +78 :))))))
  • [HUN]PAStheLoD
    lol
    nekem nem a bill. kiosztással van a gondom hanem azzal hogy ha nyomom akko max RPM... ha nem akkor meg 0.. szal 8000-et nehéz elkapni
  • [HUN]PAStheLoD
    már mér ne lenne? Mentél már repülővel ? :DDD
  • [HUN]PAStheLoD
    alap :DDDD

amúgy engem zavar a motion blur mert mindenbol 2 van.. és persze olyan "homály" lesz a pálya :)
  • Tikal #7039
    nem értem miért nem csinálták meg a gamet ugy mint a grand turismo-t, jo formán semmi cél nincs a játékban, hiába tuningolom a gépet, akármelyik autot veszem mindegyikhez ugyanazokat az adatokat bigyeszti, ráadásul még a festést is átteszi, szoval semmi kihivás szerintem :)

lehet hogy nincs realitás alapja, de 250 felett tényleg nincs idő a tájat nézni :)
  • Nonoo
    csak semmi realitás alapja nincsen, de tényleg k***a jó!
  • Tikal #7037
    csak motion blur-ben nyomom, nagyon nagy feeling, különösen 250km/h felett, ja meg nitroval, szart se látok :)))
  • Grave Digger
    és még alap autóm van csak:D
  • Grave Digger
    drag billentyű-kiosztás (a nyerő):
    w = gáz
    s = fék (ezt csak a fékek használják ebben a játékban)
    balra nyil = balra kanyarodás
    jobbra nyil = jobbra kanyarodás
    felfelé nyil = váltás felfelé
    lefelé nyil = váltás le (ezt is csak a fékek használják)
    Legjobb idő: 23:02
  • figaro
    kösz ezen már túl vagyok semmmmmmmit nem talál, vagy legalábbis nem azt amit kellene
  • Carlos
    Lámereknek:
    - Total Commander
    - Alt F7
    - beírod a mentésedet így: *mentésedneve*
    - OK
    - megtalálja, ugrás a fájlra és lőn...
  • Nonoo
    Hello!!

Tudja valaki hogy kell 20mp körüli időket menni mert az istenért nem tufok 21mp alá menni!!

Segítsetek!!!

• Carlos
    Szivesen!
  • figaro
    ott nincs se rejtett se semmi
  • Geeryy
    +van thx.