22257
-
#7113 Huh vazze'! Most vagyok a valahol a 70-80. verseny közt, de már minden olyan sebességgel történik, hogy leszakad a hajam! Az utóbbi néhány nyert versenyen is olyanokat csináltam, hogy magam is meglepődtem :D Az egyszer biztos, hogy aki már csak idáig is eljut, az igen nagy rutinnal rendelkezik az idióta civilek kerülgetésében. Ja meg persze a gyors helyzetfelismerés sem árt :P Nagyon rétóta ez az első autós gamez amiben tényleg érzem, hogy 250-350 közt megyek :)) Nagyon durva. El se merem képzelni mi lesz a 100. versenyek körül. -
#7112 menj a quick racngban.. ott kapod meg... ( egy már kész auto..kész festéssel stb.. nem tudod modosítani) -
#7111 király az onlány gém :) -
#7109 Azt mondja meg valaki, mit jelent, hogy kaptam egy MYSTERY CAR-t?????????? -
#7108 egenn.. ez az egész hogy állandoan körülötted van ez azért van hogy izgalmasabb legyen a gamez.. de ettől soxor egészen idegesítő... főleg hogy kicsit rontasz és mégha csak egy 1 méterrel is de már nemtod behozi az utcso méterekben..szal utolérnek téged aztán egy dolog lehet.. agy elöttük maradsz és rontanak. vagy te rontasz -
#7107 hát most elég nehezen tudom, csak amikor trade inre nyomom, akkor visszaesnek a tulajdonsagai. -
#7104 Majd ha nem tudod megnyerni már a versenyeket a régi kocsival akkor. Én Integrával nyomtam 105 környékéig de muszáj volt Skylinera váltani, mert jobban is gyorsul és sokkal könnyebb vezetni. -
#7103 Várd ki a végét.
A 111-est versenyt csak mediumban nyomtam de 6mp körül vertem az ürgére, nem úgy a 112-est.
Rohadt tetü csaló gép!!!
Ezt hardban nyomtam és kb. 15.re sikerült, de hogy?
Ugye mindig a 3. 4. körben történt valami amikor vezettem még a sín is a 4. körben dobta meg úgy a kocsimat, mint addig semmikor (üldözési mánia rulz ) de az hihetetlen, hogy a csajt nekilöktem valaminek és néztem az időt, lemadat ahogy kell, aztán 8-9mp hátrány környékén megfordult az óra és ugyanolyan sebességgel prögött visszafelé (szóval kb. mehetett 500-al) amig el nem ért 2-3mp-re, utána már mindig könnyen utolért aztán max elé tudtam állni. Nagynehezen kiszenvedtem, hogy vezetek az utolsó körben is (előző futamon az utolsó előtti kanyart basztam el...) és a híd előtti lejtő aljától szinte a célig nyomtan a nitrot (egész addig nem használtam) és +0.16mp-el nyertem csak így is. Szóval mocskos csaló gép még1szer!
Ja tudom, szélárnyékban jött. :) -
#7102 ááááÁÁ müködött a motion blur nagyon cool! -
#7101 ize, mikor erdemes kocsit valtani? en most egy mazaval nyomulok ugy a 25. versenynel. -
#7100 érdekes.. 99-100-101es versenyt mediumban elsőre nyertem.. ugyhogy abba is hagytam a gamezt.. nehogy a többi felidegesítsen..majd csapatom holnap -
#7099 ha így se akkor video driver fríssítés... -
#7098 szoba kész bent várlak -
#7097 bekéne kapcsolni az options/display/display HUD vagy valami ilyesmi...mind1...ilyet keress hogy "Motion Blur"----ennnek be kell kapcsolva lennie hogy menjen az elmosódás -
#7096 grafikai opcioknál kapcsold be amotion blur effektet -
#7095 Segitsetek! Már 3as szintü nitrom meg mindenem van. Namost a képekböl meg pár videobol ennél a szintnél amikor benitrozok akkor elkéne mosódnia a környezetemnek.Én még nem tapasztalok ilyet. Lehet hogy még valami kell ehhez? Vagy esetleg tévedek? -
#7094 "Winner" -
#7093 "Blown Engine" -
#7092 elötted 20 másodperccel -
#7091 akkor menjuk az unrankedbe és ott csinálok szobát kaszi46hun lesz a neve ott találkozunk.
shevy ha összejön akkor te is jöhetnel -
Filmoran #7090 A frissitett dx9 es catalyst pont ez -
#7089 "Totaled" -
#7088 ha játékon belül belépsz a play online-ba akkor automatikusan fel kellene hogy ajánlja a peccs letöltéwsét.
szoval innen:) -
#7087 Bzoley....nem láttam semmit a kocsidból.....a kapcsolat miatt ? Most jöhet a drag....HUNtomy'sroom
-
#7086 NOS feeling -
#7085 lol
olvasssá má vissza -
#7084 kaszi nem patcheltem, honnan kehet patchet szedni, de tört kéne -
#7083 -
#7082 most.. és nemtom hogy megy .. még 1x se mentem a teljessel -
#7081 NFS Underground -
#7080 jepjep:)
hol s mikor? -
#7079 NFS Underground -
#7078 kipróbáljuk kaszi? :) -
#7077 valaki 1kis multi?? -
#7076 OK köszi -
Stilgar #7075 Sziasztok! Nincs időm harminc oldalon keresgélni, visszaolvasni, de ha volt már szó arról, amit kérdezni fogok, akkor szóljatok, és megkeresem. Szóval hol lehet tisztességesen beállítani a játékban az irányítást? Értem ezalatt Force Feedback erőssége, deadzone-ok, ilyesmi. Csak olyat találtam, ahol konfigurálni lehet az egyes funkciókat, meg egy on/off beállítást, hogy "rezegjen" vagy ne. Microfost Sidewinder FFB kormányom van, és az FFB túl erős, a kormányzás meg nem elég finom, nagyon ki kell téríteni ahhoz, hogy elkezdjen kanyarodni. Van valakinek még hasonló gondja? -
#7074 ulead gif animatorral, de photoshop image ready vel is lehet meg egy jo csomo másik progival
ired be googleba hogy gif animator vagy download g.... és kidob egy rakattal -
#7073 GIF :) -
#7072 Hallod Kaszi46...hogy csináltál animált nickképet? -
#7071 video driver frissítés...