22257
  • CSOCSO
    szvsz a manival nem kell foglalkozni.. annyi manim van hogy skyt tudnék venni a supra mellé.. amugy 40 ezerpénzem van.... és a suprám meg toppon van...
    szvsz jobb lett volna olyanra megcsinálni a gamezt hogy ha unlockolsz valamit azért még kelljen menni 1-2 versenyt hogy legyen is rá pénzed mert olyan drága.. mert igy én mindent tudta azonnal venni és vígan.. vagy legalább törhetett volna a kocsi.. és akor a javítás lenne mitt on.. 5 ezer per javítás..:))))))))
  • Shiver
    de a pénznek nincs sok értelme már ne haragudj mert én végigvittem és igy is maradt 55000-em de már az első 10 kör után nem tudtam elfogyasztani a pénzt szóval nem értem igazán :))
  • Crazyn
    Nem akarok veszekedni, de sztem az S2000-res a legjobb. Miután megnyertem, azzal mentem egészen a végéig.
    CrAzYn's S2000
  • M@TriX
    nem akarok vitát robbantani, de itt csak dobozra skinek, szóval nem kell a gépnek számolnia túl sok dolgot, inkább a vidkártya izzad meg az effektektől. ;)
    Lehet kövezni. ;) Azért nekem tetszik!!! ;)
  • KG21
    nem hát... ugyanis az összes meglévő tuningot átpakolja az alapból erősebb gépre, ezért megéri váltani és nem kerül csak néhány petákba
  • zaki
    ja, valami olyasmi :)
  • Andie
    Namost 1 pillanat.
    Akkor ez azt jelenti, hogy az elején kiválasztok egy gépet a 6(?) közül, aztán azzal kell végigvinni a 111 meccset?
    Merhogy hiába kapom meg teszemazt 80-nál a skyline-t, akkorra már pl a Miatám sokkal táposabb lesz, és ha le is cserélem, esélyem nem lesz a sky-al versenyt nyerni?
    Hááát, ez igy elég gáz. akkor sky-al senki nem fog nyomulni? Nem stimmel ez...
  • KG21
    lol te lettél itt a gondnok:)
  • KG21
    Amúgy sztem az Eclipse a legjobb. Ha rajta van az összes tuning, jobb a handlingje, mint a Skyline-nak és Suprának.
  • zaki
    ja, most néztem meg a freemail-em, szóval megkértek, hogy tartsak rendet itt ebben a topicban, szóval figyejetek oda :)
  • zaki
    van moderálási jogom, de csak a téma lezárásához, ill. szerkesztéséhez. de a törlés gomb, csak ebben a topicban van, más helyeken nincs, nem tudom mi lehet
  • Marcell
    Tuningold fel az MX-5-ot, zsir lesz az is egy ido utan! :) En 71/111-nel tartok vele es eddig meg minden oke. Az egyetlen, ami meg tetszett, a nemreg megnyert Supra volt, de egyelore kitartok a kezdeti kocsim mellett, emrt ezt mar nagyon-nagyon erzem. (Es jobb a kanyarban, mint a Supra.)
  • KG21
    Én Golffal kezdtem, aztán jó ideig Focus, majd Acura RSX, Eclipse, Skyline. Mindig volt egy kis fejlődés.
  • KG21
    jah mert itt te házigazda vagy:P Hmm én még egy rohadt topicot sem nyitottam soha:\
  • Crazyn
    Nemtom, hogy a többi játékfejlesztő nem tud ilyen engine-t fejleszteni. Nálam 1024*768@32bit + minden beállítás maxon a játékban + 6x AA + 16x AF, és még így is mindig 30FPS fölött volt. Nálam még nem volt olyan játék, ami ilyen beállításoknál ne akadt volna.

1Gb RAM + 2100+@2208MHz + R9700Pro

Amúgy amiket a versenyek végén kapok autokat (pl Mystical car), azokat hol találom?
  • Andie
    Volna egy fontos kérdésem skacok.
    Tudom, itt lámának számitok, de én csak most kaptam egy Acurát meg egy Hyundai-t (vagy hogy is irják).
    Nézegettem, ez a Hyu egész jól néz ki, legalábbis komolyabban, mint a Miatám.
    De mikor le akarnám cserélni, azt mutatja, hogy mind a gyorsulás, mind a végsebesség és a kezelhetöség is igencsak lecsökken az új autónál. Legalább 3-4 kis csikkal. Namost ez igy elég gáz, mert jelenleg is elég neccesen nyerem a versenyeket, néha elsöre, de föleg 3. - 4. próbálkozásra. Ha egy ennél gyengébb autóval próbálkozok, akkor még easyn sem fog menni. Márpedig nyerés nélkül esélyem sem lesz feltápolni az újat legalább annyira, amekkora a régi Miata volt.
    Most hogy van ez?
    Ti hogy cseréltetek autót, és hogy tápoltátok fel, hogy ismét versenyképes legyen?
  • zaki
    ja, az idő mellett balra van :)
  • KG21
    nekem soxor ADSL-el is ilyen, uhogy nem vesztesz sokat
  • pluhi
    Hát ez jó móka volt onlány:)
    Ekkora fos feluletet még nem láttam, nem semmi az ea-tól. De a game jó, bár kicsit nagy a mákfaktor. Mondjuk modemmel nem is vártam mást. Hopp itt kocsi, hopp ott kocsi, hopp kenődök a falra. Azért király.
  • examinee
    Mit csinál a light trail?
  • Marcell
    Lehet azert, nem nyertel meg minden versenyt (pl. torunamentben). De ez csak tipp. En meg nem vittem vegig.
  • examinee
    Szoval ha ezt csináltad akkor nincs baj!
  • examinee
    1) Unrar with WinRAR into installdir.

2) Run dev-rtp.exe to update the game.

3) Copy crack over

5) And then play :-)

Note: The crack is already nocd.

• examinee
    és az exet is felülirtad?
  • Shiver
    sziasztok !

én végigvittem egyszer a játékot de nincs meg az összes magazin ez vajon mért van???
  • piRAnNya
    Re: most tolom másodszorra undergroundot, mert először nem lett fullos 206 om most ujrakezdtem 81. pályán vagyok hoolnap aszem már tudom ujra rankedba nyomni online. Jó lenne ha állando Hungary szoba lenne:D
    Na mentem feküdni me holnap még német és angol doga, csá all jó8
  • Lacc
    ÉN nem értem ezt :( Ahogy rányomom arra, hogy Online Play, rögtön lefagy :( Nem volt valakinek ilyen problémája?
  • KG21
    ja nem... HUNszabochrf unrankedban oda gyertek
  • KG21
    nemrég még nyomtam HUNForton's roomban
  • CSOCSO
    ppeeersze:)
  • CSOCSO
    neeem.. menj be egy szobába és nyomj egy jobbost. ott vannak azok amikben akár 4 en is lehet csapatni..
  • CSOCSO
    hát nemtom..
  • CSOCSO
    igen azért az gáz hogy mindenkinek ugyanolyan az tuoja ebben a gamezban.. szal hogy kitek vannak... vagy nem is tudom mit kellett volja csinálni de az lenne a zsír ha annál jobb az autod minél nehezebb modban nyomtad végig a gamezt és vesztés/nyerés arányt és nézne.. ami mondjuk hülyeség mert persze hogy 1 hardot 20 szor fox probálni. míg az easy-t 1-2 szer.. de valahogy megoldották volna hogy pl hardban akárhányszor probálkozol is jobb lesz mint easy ben... nah jol megcsavartam.... remélem értitek.. kivánsi lennék hány lovas most a gamezban a suprám:)
  • I.C.ram
    KÖCSÖG EA becsukta az MCO-t :((( Kurva ideges voltam, mert az egyetlen autós game volt, ami sokáig lekötött.
  • I.C.ram
    Mindenek elött fosni kellett a töéstől, mert isonyat drága volt a szerelést. :)
  • I.C.ram
    Az ütközésben nem volt jó, de a többi fizika mind jobb volt. Talán a legreálisabb nfs volt. Ne a bétából indulj ki. :) Én 4-5 hónapig nyomtam. :)
  • CSOCSO
    hát fizikában elég lol volt.. mikor felkenődtem a falra és az auto tovább száguldozott a falon:)
  • I.C.ram
    Olyan taligákat lehetett összeépíteni, hogy ihajj. :D 1100 lovas mustang Boss 302 volt az isten! Aki egy olyat összetudott építeni az valszeg nem keveset költött rá. :)
  • CSOCSO
    most ugy néz ki hogy a 100 egész cool.. de szvsz most szóltam el magam.. a 85-90 ig volt olyan hogy vertem a gépet... amugy ja.. nekem is volt valamiko 70 körül hogy azt mondtam hogyha ennyi eksün lett volna egy fast and furious filmben akkor kasszasiker lett volna!!!
  • I.C.ram
    Nekem még mindig a Motor City Online a legkedvesebb az NFS sorozatból! Kár, hogy megszünt :) Olyan embereket játszottak, akik közül szinte mindegyiknek volt egy amcsi Muscle kocsija :D Kibaszott jó volt. kb. 2500 alkatrész. 50 autó a 40-70-es évekig.