22257
-
#7258 quick racsni annyira nem érdekel.. ott max a drift.. meg talán a drag. de csak néha.... most tolom az utcso meneteket az undergrándban aztán hogy mi lesz nemtom.. te is tudod hogy a 15 fps emmel nem valami zsír neten nyomulni.. amikor nyomultam akkor is kiirta a gamez hogy framerate tul kicsi az online playinghoz!! -
#7257 ehhe:) az volt a zsír mikor a Suprával 3 skylineost vertem el.:) aztán igaz volt egy menet ahol csak 3. lettem de akkor szar időt mentem 23 mp-t:(... nah mindegy.. amugy azt kell mondanom sok netes ember közé büszkén állok a festésemmel...! -
#7256 Akkor mostmár énis tudom, mi a fene az a kecsup (catch up). Ki is kapcsolom jól.
Motion blur -t kipróbáltam tegnap este, szörnyen lerontotta a képminöséget. Minden homályos lett, még az autóm is, igaz nitrónál jött az elmosódott alagút effektus, de ezért az egy effektért nem rontom el az amúgy szép, éles grafikát elrontani. Próbáltam 1024-ben is, ugyanúgy ment, mint 800ban (1.6-os AMD 1.4-en-alaplap miatt- 256 ram, gef3 ti200), semmi akadás nemvolt. Viszont a monitorom minden menübe be-és kilépésnél kattan egyett a felbontásváltás miatt (ezexerint a menü 800*600ban van), és ez zavar. Úgyhogy marad a 800. -
#7255 olvass vissza kb 7 oldalt:
#6749 est ott van 1 cheat trainer amvel lehet menni ilyen extra gyors ídőket neten is már ezzel csalnak :( de én nem :D -
[Walaki]D`Lair #7254 Van benne egy olyan okosság, hogy Catch up...magyarul akármit csinálsz nem tudsz perceket verni az ellenre, mindíg feljönnek rád akármit csinálsz...Quick Race-ben ezt ki lehet kapcsolni és akkor a HARD gépre is 2x másodperceket verek...szal már értem miért volt benne...olyan síkhülye az AI mint a picsa....:-/ -
#7253 ATI Sapphire Radeon 9600Pro 128MB Ár: 36729 / 45911 Szerintetek TV -outos? -
#7252 ismét azt kell mondanom érdekes egy játék ez.. 7 lapos okosságot HARD on nyomtam-- második lettem.. easyben nem tudok nyerni.. aztán vhogy bírtam nyerni.. kitudja miért hogyan.. aztán drag racsni következett .. itt kétszer cisnálta velem azt a kocsi hogy auto elött jobbra kanyarodva balra mozdult az auto.. érdekes.. de megvanmár mind a kettő.. 106 nál tartok -
#7251 simááán... csak max 2en mert ha többen mentek akad a net és elején neked koccolnak. amúgy én se vagyok májer csak 20.2-20.4 körüli a legjobbam. neten meg 17-18mp-ek. de emtom hogy -
Nonoo #7250 Ment már valaki ennél jobbat???
Mert nagyon érdekelne hogyan is kell!!
-
#7249 .. hiho.. ez a játék elég fura...az oké hogy egyes autok aránytalanul többet tudnak mint kéne.. de hogy a Supra 4 kerekű az már nagyon meglepett!!!!!!!!!!!
legalábbi egyik legnagyobb Supra fanként nem hallottam még awd Suprárol.. de ebben a gamezban az van... ppffff... érdekes.. akkor mér nem lehet olyan jol kanyarodni mint a skylineval? -
#7247 ne mensél, nyomd végig egyszerre -
peetr #7245 3-al a vége előtt vagyok, és még semmi... -
peetr #7244 Hi!
Szélesítéseket mikor adja a progi? -
Dj gaga #7242 nagyon szépen köszönöm és is így gondoltam de nem voltam benne bisztos.nem akartam elcseszni megint egy cd-t.
hálám örökké üldözni vog titeket!!!!! -
#7241 cd irás alapok.
Neroval:
Magyar: cd kép felirása
Angol: burn cd image
csak a cue-t kell kijelölni, mert az tartalmazza a bin fájl infóit, és a bint fogja valójában felirni. -
#7240 Nero-ban így kell bin/cue-t írni: file/burn image...megadod neki a cue filet, kiválasztod hogy hányszorosan írja meg, és burn! Ennyi, remélem érthető volt. :) -
Dj gaga #7239 ÍRJÁTOK LE LÉGYSZI PONTOSAN HOGYAN KELL KIÍRNI CD-RE!!!
NEKEM VAN MINDEN CD-HEZ EGY BIN ÉS EGY CUE MINT MINDENKI MÁSNAK KONDOLOM,DE HA KI AKAROM ÍRNI NERO-VAL AKKOR CSAK A KISSEBBET A CUE-T AKARJA KIÍRNI.AZ ÚGY JÓ LESZ?
ADATNAK KELL KIÍRNI?
KÖSZI:GAGA
U.I.:BOCSI A NAGYBETÜÉRT DE MÁR ROHADNT IDEGES VAGYOK A JÁTÉK MIATT.VASÁRNAP ÓTA NEM VÁLASZOL SENKI!!
LÉGYSZI E-MAILBEN IS KÜLDJÉTEK EL:[email protected] -
#7238 Nem enged regisztrálni a Freeweb-en! Miért van?
Ezt írja:
"Nem engedélyezett!
Kizárólag .hu es .net domainről lehet regisztrálni." -
#7237 Oké rájöttem!
No mostmár leszedtem ami kellett -
#7236 Thx
Közben jártam gamecopyworldon s leszedtem eztet:
NFS: Underground v1.1 [ENGLISH] No-CD/Fixed EXE
Ez kellett?
-
#7235 Van egy kis gond!!!
Telepítés közben megállt és ezt írta ki:
"Please keep your ticket till the end of the trip, becouse our controllers may chack them of the whole territory of the UNDERGROUND!!!!"
Mi ez?:)) -
#7234 Elmondom én neked mi lesz. Szal elindítod, bemész online módba és ha nem fagy azonnal, akkor felajánlja, hogy töltsd le a peccset, majd ha ok-t kattolsz automatikusan letölti és telepíti is. Ha ez megvolt gamecopyworld-ön szedd le az 1,1-es cracket és ha mázlid van minden menni fog. -
#7233 No emberök én még csak most töltöttem le,még meg sem néztem,de hallottam gond van vele.
Ne írjatok választ,mert biztos utáljátok,csak annyit melyik kommentig olvassak vissza? -
al^ #7232 Bocsi, elirtam. Hatsokerekes az mx5 -
#7231 már késő, a garázstopicban látni, hogy csítelt -
#7230 Csocso nyugodj le, asszem 85 felet már semmik komoly extra nincs, csak matricák.
Szvsz a 7 körös a legrázósabb. -
#7229 A rohadt fehér furgon:D
Mi csak úgy hívjuk a "tejes kocsi":DDD -
Majati #7228 mx5 miért elsőkerekes? -
#7226 Tulajdonképpen nem is nagyon számít a csík, mert ha egy kúrva gyors kocsit veszel, de szétcsúszik egy kanyar után, akkor azért nem jó. Statisztikák azt mondták hogy jobb a Mazda MX-5-ös mint a Ford Focus, de kipróbáltam mind a kettőt és Focus bizonyult jobbnak. Szóval ne nagyon higgyetek a csíkoknak, higgyetek a tapasztalatnak :) -
#7225 kösz, láma voltam :)
-
Borg #7224 Ha nyomsz 2 nextet, má meg is tudtad, anélkül hogy megvedd.
Az első next kiirja a tied csikjait, a másodikra pedig az új autóét. Aztán visszabackelhetsz. -
#7223 csak ha nem változik a csik miközben vásárolok, akkor honnan a faszbol tudjam hogy jobb kocsit veszek? :) -
#7222 Valaki nem tudja hogyan lehet kiszedni az NFSU-ból a zenéket? Ha van erről már hozzászólás, akkor csak egy számot kérek szépen. Danke -
#7221 -ba- +be+ -
#7220 Quick Race-ba bemész, ott nyomja neked, hogy milyen versenyeket választhatsz és némelyik elött lehet látni, hogy Tutorial-hoz nyomjá T-t -
#7218 Én már pár napja végigvittem, sőt azóta is nyomtam vele, de semmi bonusz autót nem kaptam... -
#7216 Ezt lehet eleg lett volna linkelni... -
#7215 Ez egy PARCEL VAN asszem:
-
#7214 Ha jol tudom a hatchback egy karosszeria fajta, mint peldaul a coupe. Ha jol tudom ezek ilyen csapotthatuak.
A parcelvan meg egy nagy kocka rakterrel rendelkezo kisteherauto. -
#7213 HATCHBACK
PARCELVAN
ezek mik?