22257
  • CSOCSO
    quick racsni annyira nem érdekel.. ott max a drift.. meg talán a drag. de csak néha.... most tolom az utcso meneteket az undergrándban aztán hogy mi lesz nemtom.. te is tudod hogy a 15 fps emmel nem valami zsír neten nyomulni.. amikor nyomultam akkor is kiirta a gamez hogy framerate tul kicsi az online playinghoz!!
  • CSOCSO
    ehhe:) az volt a zsír mikor a Suprával 3 skylineost vertem el.:) aztán igaz volt egy menet ahol csak 3. lettem de akkor szar időt mentem 23 mp-t:(... nah mindegy.. amugy azt kell mondanom sok netes ember közé büszkén állok a festésemmel...!
  • Andie
    Akkor mostmár énis tudom, mi a fene az a kecsup (catch up). Ki is kapcsolom jól.
    Motion blur -t kipróbáltam tegnap este, szörnyen lerontotta a képminöséget. Minden homályos lett, még az autóm is, igaz nitrónál jött az elmosódott alagút effektus, de ezért az egy effektért nem rontom el az amúgy szép, éles grafikát elrontani. Próbáltam 1024-ben is, ugyanúgy ment, mint 800ban (1.6-os AMD 1.4-en-alaplap miatt- 256 ram, gef3 ti200), semmi akadás nemvolt. Viszont a monitorom minden menübe be-és kilépésnél kattan egyett a felbontásváltás miatt (ezexerint a menü 800*600ban van), és ez zavar. Úgyhogy marad a 800.
  • bodesz
    olvass vissza kb 7 oldalt:
    #6749 est ott van 1 cheat trainer amvel lehet menni ilyen extra gyors ídőket neten is már ezzel csalnak :( de én nem :D
  • [Walaki]D`Lair
    Van benne egy olyan okosság, hogy Catch up...magyarul akármit csinálsz nem tudsz perceket verni az ellenre, mindíg feljönnek rád akármit csinálsz...Quick Race-ben ezt ki lehet kapcsolni és akkor a HARD gépre is 2x másodperceket verek...szal már értem miért volt benne...olyan síkhülye az AI mint a picsa....:-/
  • examinee
    ATI Sapphire Radeon 9600Pro 128MB Ár: 36729 / 45911 Szerintetek TV -outos?
  • CSOCSO
    ismét azt kell mondanom érdekes egy játék ez.. 7 lapos okosságot HARD on nyomtam-- második lettem.. easyben nem tudok nyerni.. aztán vhogy bírtam nyerni.. kitudja miért hogyan.. aztán drag racsni következett .. itt kétszer cisnálta velem azt a kocsi hogy auto elött jobbra kanyarodva balra mozdult az auto.. érdekes.. de megvanmár mind a kettő.. 106 nál tartok
  • Bandee
    simááán... csak max 2en mert ha többen mentek akad a net és elején neked koccolnak. amúgy én se vagyok májer csak 20.2-20.4 körüli a legjobbam. neten meg 17-18mp-ek. de emtom hogy
  • Nonoo
    Ment már valaki ennél jobbat???
    Mert nagyon érdekelne hogyan is kell!!
  • CSOCSO
    .. hiho.. ez a játék elég fura...az oké hogy egyes autok aránytalanul többet tudnak mint kéne.. de hogy a Supra 4 kerekű az már nagyon meglepett!!!!!!!!!!!
    legalábbi egyik legnagyobb Supra fanként nem hallottam még awd Suprárol.. de ebben a gamezban az van... ppffff... érdekes.. akkor mér nem lehet olyan jol kanyarodni mint a skylineval?
  • G. Joe
    ne mensél, nyomd végig egyszerre
  • peetr
    3-al a vége előtt vagyok, és még semmi...
  • peetr
    Hi!
    Szélesítéseket mikor adja a progi?
  • Dj gaga
    nagyon szépen köszönöm és is így gondoltam de nem voltam benne bisztos.nem akartam elcseszni megint egy cd-t.
    hálám örökké üldözni vog titeket!!!!!
  • G. Joe
    cd irás alapok.
    Neroval:
    Magyar: cd kép felirása
    Angol: burn cd image

csak a cue-t kell kijelölni, mert az tartalmazza a bin fájl infóit, és a bint fogja valójában felirni.
  • precision
    Nero-ban így kell bin/cue-t írni: file/burn image...megadod neki a cue filet, kiválasztod hogy hányszorosan írja meg, és burn! Ennyi, remélem érthető volt. :)
  • Dj gaga
    ÍRJÁTOK LE LÉGYSZI PONTOSAN HOGYAN KELL KIÍRNI CD-RE!!!
    NEKEM VAN MINDEN CD-HEZ EGY BIN ÉS EGY CUE MINT MINDENKI MÁSNAK KONDOLOM,DE HA KI AKAROM ÍRNI NERO-VAL AKKOR CSAK A KISSEBBET A CUE-T AKARJA KIÍRNI.AZ ÚGY JÓ LESZ?
    ADATNAK KELL KIÍRNI?
    KÖSZI:GAGA
    U.I.:BOCSI A NAGYBETÜÉRT DE MÁR ROHADNT IDEGES VAGYOK A JÁTÉK MIATT.VASÁRNAP ÓTA NEM VÁLASZOL SENKI!!
    LÉGYSZI E-MAILBEN IS KÜLDJÉTEK EL:[email protected]
  • examinee
    Nem enged regisztrálni a Freeweb-en! Miért van?
    Ezt írja:
    "Nem engedélyezett!
    Kizárólag .hu es .net domainről lehet regisztrálni."
  • Shaman
    Oké rájöttem!
    No mostmár leszedtem ami kellett
  • Shaman
    Thx
    Közben jártam gamecopyworldon s leszedtem eztet:
    NFS: Underground v1.1 [ENGLISH] No-CD/Fixed EXE

Ez kellett?
  • examinee
    Van egy kis gond!!!
    Telepítés közben megállt és ezt írta ki:
    "Please keep your ticket till the end of the trip, becouse our controllers may chack them of the whole territory of the UNDERGROUND!!!!"
    Mi ez?:))
  • KG21
    Elmondom én neked mi lesz. Szal elindítod, bemész online módba és ha nem fagy azonnal, akkor felajánlja, hogy töltsd le a peccset, majd ha ok-t kattolsz automatikusan letölti és telepíti is. Ha ez megvolt gamecopyworld-ön szedd le az 1,1-es cracket és ha mázlid van minden menni fog.
  • Shaman
    No emberök én még csak most töltöttem le,még meg sem néztem,de hallottam gond van vele.
    Ne írjatok választ,mert biztos utáljátok,csak annyit melyik kommentig olvassak vissza?
  • al^
    Bocsi, elirtam. Hatsokerekes az mx5
  • KG21
    már késő, a garázstopicban látni, hogy csítelt
  • ullrich
    Csocso nyugodj le, asszem 85 felet már semmik komoly extra nincs, csak matricák.
    Szvsz a 7 körös a legrázósabb.
  • Gery1980
    A rohadt fehér furgon:D
    Mi csak úgy hívjuk a "tejes kocsi":DDD
  • Majati
    mx5 miért elsőkerekes?
  • Gunner
    Tulajdonképpen nem is nagyon számít a csík, mert ha egy kúrva gyors kocsit veszel, de szétcsúszik egy kanyar után, akkor azért nem jó. Statisztikák azt mondták hogy jobb a Mazda MX-5-ös mint a Ford Focus, de kipróbáltam mind a kettőt és Focus bizonyult jobbnak. Szóval ne nagyon higgyetek a csíkoknak, higgyetek a tapasztalatnak :)
  • Tikal #7225
    kösz, láma voltam :)
  • Borg
    Ha nyomsz 2 nextet, má meg is tudtad, anélkül hogy megvedd.
    Az első next kiirja a tied csikjait, a másodikra pedig az új autóét. Aztán visszabackelhetsz.
  • Tikal #7223
    csak ha nem változik a csik miközben vásárolok, akkor honnan a faszbol tudjam hogy jobb kocsit veszek? :)
  • Gunner
    Valaki nem tudja hogyan lehet kiszedni az NFSU-ból a zenéket? Ha van erről már hozzászólás, akkor csak egy számot kérek szépen. Danke
  • Gunner
    -ba- +be+
  • Gunner
    Quick Race-ba bemész, ott nyomja neked, hogy milyen versenyeket választhatsz és némelyik elött lehet látni, hogy Tutorial-hoz nyomjá T-t
  • gyraph
    Én már pár napja végigvittem, sőt azóta is nyomtam vele, de semmi bonusz autót nem kaptam...
  • Marcell
    Ezt lehet eleg lett volna linkelni...
  • Marcell
    Ez egy PARCEL VAN asszem:
  • Marcell
    Ha jol tudom a hatchback egy karosszeria fajta, mint peldaul a coupe. Ha jol tudom ezek ilyen csapotthatuak.

A parcelvan meg egy nagy kocka rakterrel rendelkezo kisteherauto.
  • zaki
    HATCHBACK
    PARCELVAN

ezek mik?