Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy img a végérõl lemaradt!

Atika :o)
hmm hmm gyonyoru auto ez a skyline nekem is ilyen kell :o)

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

zaki
szerintem az alma nick való neki

Jó ötlet! Hova?
Sonajk @:o)
Opppppsz.
Látod ezt nem is figyeltem.

Azt pedig az imént elfelejtettem mondani, hogy szerintem sürgõsen nick-et kéne változtatnia!!!!
Ha ajánlhatnám, a koszos disznó pont illene hozzá.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Dejó! Fel is adok egy lottószelvényt, ha már ilyen szerencsés vagyok! LOL
Talánnap: lány vagyok nyugodtan elhiheted!
Ha nem hiszed, az sem baj!

Mayday
De ha mar ugyis cset megy itt, ne csinaljunk egy csatit az irc-n? 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Ez a #3289-re ment, szopas temaban...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Az mar baj, ha meg az is... ilyen esetben...
Persze, ha valoban lany, akkor semmi gond a dologgal!
😊))

Ez a Te szerencséd, hogy csak poén!

NEM akarom elgondolni
Mayday
Gondold el, ha "barmit" megadna erte! 😊))

Mayday
Akkor meg jol is jarsz csak csokival, kolaval 😊)))))))

Pukkandur
Azért az elsõ aki befürdik ezzel, jelezze már pls, hogy ne copjon mindenki!!

zaki
akassza fel magát a fürdõszobába - ezt én írtam 😛PPPPPPP

Ahh és elviszitek egy "lány"nak az NFS:U-t és ajtónyitás után véletlenül ott lesz egy "tökös csaj" 😄DDDD
persze ez csak poén.
Sajnos ezt nem tehet. Tudod egy kicsit lecsúsztam. Nem gondoltam volna, hogy csak egy órácskára megyek el és ennyire megindul itt az élet. Ezért amikor most visszajöttem, elkezdtem olvasgatni (3 lappal ezelõtt írtam utóljára, tehát volt mit). Na ott látom ezt a "félkegyelmût és az írományait. Szóval ezt nem tudom lenyelni senkitõl. Szerintem õ a tipikus esete a "ha már segíteni nem tudok, miért is ne ártsak" típúsú, álltalam mélyen megvetett állatfajnak (itt megjegyezném, köztük vannak intelligensebbek is). Azt írta elõbb (2 oldallal) valaki, hogy "akassza fel magát a fürdõszobába". Hát kérem szépen! Ne essünk túlzásokba. Olyat ez még sosem látott, ezért is lett koszos disznó. Szóval legszívesebben kitekerném a nyakát, ha tehetném. Ebben csak a távolság és a jó neveltetésem ami megakadályoz.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Mayday
De lehet, hogy at kell allitani a windowsban a regiot, install idejere...

bzoley
Nem, csak két marék szõrröl ez ugrott be😊

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

Az elsõ mondatodból nem sok mindent értettem! 😊

Mayday
Gondolom csak amerikas lehet...
Nem hiszem, hogy nagy gond, jatszani tudunk vele, majd a kiegeszitoknek, peccseknek menniuk kell hozza.
De ugyis lesz nemsokara masik is, addig meg nem irjuk ki...

Pukkandur
MF= ..varosnev..Force
CSP a király

na mar dc-is elerheto vagyis remelem hogy azt huzom :o) lanos a fiu szoval jon egy kicsit tole 😉

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Mayday
Kettes CD, 23...

zaki
miért? te tudod milyen macskát nyalni?

Mayday
Mondjuk en nem ajanlanam fel, csak kerdeztem! 😊
Turelmes lany vagy, innen ugy latom, eleg sokan vinnek neked mar ma is! 😊))

Macskat nyalni ez teccik he he :o) hat nyalja aki ra van szorulva 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Azért nem adok semmit, mert holnap lennlessz és tudok várni... 😊

bzoley
Fefe. Nyaltál már mcskát😊?Hasonló élmény lehet. Van aki szereti.

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

Mayday
Mi van a warezossal? 😊

MF? Mint anya szomorító? 😊

Ejnye!
Megcsalod a jó kis NfsU-t?

Ha dobozossal, akkor azért hmmm... kapnál mondjuk kólát meg csokit! Vagy valami édességet esetleg csipszet!
Vagy egy kis táncot... 😊
De mást nem, sorry!

Pukkandur
Üdv!
Kiváncsi vagyok, hogy ki fog elõször füllenteni, hogy már nyomja ezerrel és szuper!
Majd Iccaka leszedem, addig Battlefield

zaki
hát gondolom a balázspali típusú manusoknak 😛

Fefe
Off
Tényleg a kajak szõrõs kinek jön be
On

Semmi!

zaki
csupasz pisztoly... lol

zaki
lel, hagyd már békén azt a szerencsétlen almát 😊

Tufa16
na jó! tul gyorsan irogattok! inkább ápolgatom a weblapom meg nézem a Fókuszt. holnap reggel bekukantok! addig joccakát

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Fefe
LOL

Aki pedig így minõsíti a többieket az a "NYOMI" (illetve IQ-ilag alúlfinanszírozott).

zaki
az se rossz 😊

zaki
ja, meg a célkereszt 😛

Tufa16
nekem a 8.! 😄

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

bzoley
Ne bántsd loelt, nem látott még puncit, nem tudja, mit is írjon😊

zaki
jóóó, nekem még csak most jön a 20. file az 1. cdbõl 😊

Tisztelet a kivételnek??? Lúzer!
Homlokodon az L betû kispajtás!!!

Fefe
Miért lenne aberált?