22257
-
Fam #7302 C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground -
#7299 áÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 82 ezernél pont megvolt a 10 edik kőr.. pedig esküszöm meg lett volna a 100 feletti simán:((((((( -
bb #7298 ÁÁÁÁ! Majdnem szétcsaptam a rohadt gépet! Egy hülye drag-et kb. 10-szer újra kezdtem, mindig jött a forgalom. Aztán "kitanultam" a civilek elhelyezkedését, és egymás után 4-5-ször második lettem ilyen eredményekkel +0,0 aztán +0,01 és végül +0,06. De nagy nehezen megvan -0,12-vel. KÖCSÖGÖK! -
#7297 Hol találom meg a mentett állás fájlját? Formáznom kell a Windows-t és nem akarom elveszíteni a mentést... -
tudom ez még kevés.. de eddig csak 52 volt a rekordom most hirtelen 70 ezer:) nemsokára döntelek!:) -
#7295 AKI TUDJA ERRE A VÁLASZT AZ PLS SEGÍTSEN MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#7294 multi része milyen? van? gépi ellenfelek? forgalom? most ennyi..thx a válaszokért -
#7293 Van egy kis gond!!!
Telepítés közben megállt és ezt írta ki:
"Please keep your ticket till the end of the trip, becouse our controllers may chack them of the whole territory of the UNDERGROUND!!!!"
Mi ez?:)) -
#7292 tehát még1x! mi a baja ennek a fosnak ha a játék indítása után (jelen esetben a drag, de bármi más módban is) tölt egy darabig, aztán megáll a fent mozgó kis föld téglalap és nem tölt tovább?!?!? -
#7291 melyik pályán?? autod alap vagy motorilag is tuningolt?.. személyszerint az alap rx7 essel jobban csapatom a driftet mint a tuningoltal -
#7290 ja:))))))))))...érdekes... -
#7289 várj még vele pár honapot:) amugy láttam külföldi siteon hogy már bontogatják az autokat... szal nemsokára előfordul hogy csinálnak vmit.. mondjuk nem uj auto kellene nekem hanem több spoiler.. és több widekasztni! több szárny.. stb... bár mit ér a dolog ha neten nem látszik a másiknak.. -
#7288 azért olyan sok a 0 mert több körön át tart a driftem -
#7287 Amúgy sziasztok -
#7286 Előbb tedd fel a matricát és utána katt a "vinyl color"-ra,nekem is ez volt a gondom és utána jöttem rá,hogy előbb fel kell rakni a gépre és utána lehet a színt választani -
#7285 számomra a nulla érdekeseb mint a 123 ezres!!:) -
#7283 lol ráéreztem:DDD
-
#7282 érdekes:) átteték a suprára az első kerekeket?:)))))))))) -
#7281 egyszerű..csak szerencse kell hogy jol jöjjön ki.. szvsz legjobban a legelső pályánlehet csinálni.. nem a sima téglalap pályán hanem abbam amiben van plusz két kanyar is....körbe lehet vezetni az autot.. max kettesben és középen is csusztatgatni kell... -
#7280 A Durva, hogy az Impreza meg hátsókerekes :D -
#7279 nem.. 52 ezer és fél percíg húztam...talán tudnék jobbat is.. csak néha kanyarban belassul és akkor nem érzem a sebességet:((((((((((
melyik pályán csináltad? -
#7278 ezt meg hogy a f*szba?! -
#7277 mármint 52 másodperc? -
#7276 nmekem 52 a rekordom. e még azt se csinálja meg senki:))))))) -
#7275 öööh nem ugy van véletlen hogy tudunk ps2 esesek ellen is játszani neten? -
#7274 akkor jó:))) -
#7273 kb ennyi:))))))) -
#7272 mennyi a drift rekord?
-
#7271 Milyen a VGA-d?
Ha ATI, akkor a 3D beállításnál huzigáld a csuszkát.
Tray-ből is elérhető.
Ha NVDIA, akkor valami Textel csuszkát kell állítani.
Ez is elérhető a Tray-ből. -
#7270 Samantha fogja adni a lehetőséget, hogy válassz a 2 szélesítés között. Utolsó küldetés után kapnád meg, illetve meg is kapod, csak lesz egy plusz versenyed Melissa-val. Kb. ennyi :D -
#7269 Nekem lenne egy problémám az NFSU-ban. Pl. a pontszámok amiket kaptam, csöppet szar minőségben adja ki nekem. Menü betüivel semmi baj, csak amikor szerelem a verdát, alul a style point rohadt ronda számokkal írja ki a pontot. Options-ba állítgattam a grafikán, de semmit nem használt. Most újraraktam, de semmi... -
#7268 Nem ajánlom, úgyis csak lefogod csíterezni a riválisokat... -
#7267 alap ai teszt:
...úgy a 68-dik pályától kezd úgy a rajtot hogy mindjárt belehajtasz az ellenbe. "Bemérged" és fénysebességel fog eltűnni a látóhatárodból... majd a félpálya környékén lelassít és szépen bevár... ugyanebbe a szakaszban ha utoléred és a menetszélbe kapaszkodva próbálsz lépést tartani... símán lesatuzik előtted akár van előtte valaki akár nincs.
-
#7265 Mondtam én, hogy nem vesznek el a csajok :)
Toro : vinyl festést énis kérdeztem itt korábban, de sajna nem tudtak rá okosat mondani. Illetve kaptam egy olyan infót, hogy "ott a vinyl color, azzal", hát csak épp rákattintani nem tudok. Pedig ez az alap szürkés-fehéres vinyl nem egy nyerö... -
#7264 Hogyan lehet a manufacture vinyl-t festeni? Nem engedi. Ezért is "meg kell küzdeni"?
Az egyik drag-en a vége előtt folyton szétégett az acurám. Aztán rájöttem, hogy hatsebességes... :))
Szóval manu vinyl kifestésében segítsetek!
Köszi!
TORO -
#7263 Ha matricát akartok menjetek driftet quick raceben. Most mentem egy 10 köröset a 2-es pályán, csináltam 250 000-et és hozzámvágott vagy 10 matricát body festést... anyám kínját -
#7262 eddig még semmi gond, remélem továbbra sem lesz -
#7261 Lehet még online játszani mindenféle deviance-s és egyéb játékokkal is? ha igen meddig vajon ? -
#7260 én néha csak azért lógok neten, hogy az ott lévő autókat lessem és azt kell mondjam többségében elég ocsmány festéseket látok:) -
#7259 a monitorátállás nálam is meg volt, ezért én is visszaállítottam 800-ra. de 1024-en is nagyon szépen futott, bár az én gépem kicsit nagyobb.
Tegnap 20x futottam neki a 86. pályának, aztán elküldem a k*anyjába, és elmentem aludni. Ma éjjel felkenem az összes hülyét a falra!!!!
egyébként már vannak csajszik